Kezdőoldal Ágak A Biocom vonata a Sinka újélet-vonalon robog – méltó évzárás a sikeres esztendő végén

A Biocom vonata a Sinka újélet-vonalon robog – méltó évzárás a sikeres esztendő végén

Sokszor elhangzik a cím első felében idézett mondat Biocomos körökben, és valószínűleg (az adott ág nevére cserélve) mindenkinek mást jelent. Ez a vonat az évzáró beszámoló készítője, Ujháziné Nagy Zsuzsanna állomásán 2020-ban állt meg és 2021. januárjában szállt fel a füstje. Az „Anitavilága Team” kitűzős hálózatvezetője akkor döntötte el, hogy tetemes adósággal a háta mögött helyet is foglal ezen a vonaton és nem csak felszáll, mint egy átutazó. Zsuzsanna amellett, hogy beszámol saját indulásáról és „érkezéséről” (ez is tanulságos), a Sinka-ág évzáró rendezvényéről is részletes képet nyújt, a vonat metaforát többször is használva…

Hittel és bizalommal indul

Ez év januárjában elkezdtem hálózatot építeni, olyan kerékcsikorgással, hogy a januárt már 6 ezer ponttal zártuk a csapattal. Hogy hogy történhetett ez? A Sinka vonal nem egyenes lefutású, kötött sínpálya. Nem egy unalmas sablon vonatút… Már vonzóvá vált számomra az első Calimbrás képzés alkalmával is, ahol óriási szeretettel fogadott Sinka Gyula és Tímea, a mi vonatunk vezetői, igazgatói! Tőlük megszokott módon színvonalas képzést állítottak össze, bár akkor még nem is sejtettem, hová kerültem. Csak hittem és bíztam egy jó barátnőmben, szponzoromba és hálózatvezetőmben, Horváth Béláné Böbében. És milyen jól tettem! Mert a vonat elindult velem, ami minden állomáson megállt!

A képzések jelentősége az (ön)ismeretben

A 2021-es év bővelkedett szakmai képzésekben, egy- és kétnapos Tudatos Vezető Képzésekben, Kulcsember-képzésekben, minek köszönhetően rövid időn belül én is hálózatvezetővé fejlődtem. Azt a rengeteg tudást és tanítást, amit Gyula és Tímea ad nekünk hétről hétre, ha valaki nem csak forgatja, mint egy menetjegyet, hanem alkalmazza is, rövid időn belül megváltozik az egész élete. Megváltozik az emberi mivolta, megtanul profi szinten kommunikálni, emberekkel bánni és elkezdi megismerni önmagát. És elindul egy önismereti vonatút…

Egy nagy találkozás

A 2021-es évben volt szerencsém ágvezetőnket, a társ-hálózatalapító Kónya Györgyöt hallani, mint előadót, volt szerencsém találkozni vele és kezet fogni egy olyan nagy emberrel, akitől egy egész vonalhálózat indult ki és szövi be lassan az egész világot!

Méltó évzárás volt

Azt hiszem az év utolsó egynapos képzése magába foglalta az egész egy év történéseit. Szenzációs emberek ismerkedtek meg egymással, születtek barátságok, díjak és kupák találtak gazdára, eredmények hangzottak el és az egészet körbe lengte a szeretet, ami Tímea és Gyula munkásságát jellemzik.

Eszköz egy tartalmasabb élethez

A program házigazdája nem is lehetett volna más ünnephez méltó módon, mint Sinka Tímea, aki az egész napot úgy építette fel, hogy öröm és könnyek közt hallgathatta a nagyérdemű közönség. A Biocom Életmódprogramról és az ezt körbe ölelő összes lehetőségről tartott nagyszerű, színvonalas előadást, ami egy új meghívott vendégnek, jelöltnek, akár reménysugár és eszköz is lehet egyben élete jelen pillanatában egy boldogabb, tartalmasabb, egészségesebb élet felé!

Kiváló termékháttér

A nap folyamán Magyariné Zsuzsa, a Szilágyi Team egyik kirobbanó tempóban fejlődő hálózatvezetője osztotta meg velünk azokat a szakmai tapasztalatokat, amiben tudatosan kutatást végzett a táplálék-kiegészítő és vitamin piacon, ahol vizsgálta az ár-érték arányt, az összetétel és minőség arányát, összehasonlító elemzést végezve és megállapítva: az egyik legjobbak vagyunk a piacon! És óriási fejlődést produkáltunk 2021-ben is!

Bárki számára adott a lehetőség

Ezt követően Sinka Gyula ágigazgatónk vázolta és öntötte szavakba: „Hol lakik a pénz?” Előadásából, mint mindig, most is sütött a profizmus, a hitelesség, a mosoly, és a konkrét tények értéke. Megmutatta, hogyan lehet egy tánctanárból óriási vezető, aki példaértékű életével, értékeivel képes volt egy birodalmat építeni! És ez bárki számára elérhetővé válhat, ha nyitott a lehetőségre. Ha megváltod a jegyed a Biocom vonatára, mert bizony egy nap a te állomásodon is áthalad. A kérdés csak az: te átutazó leszel – vagy utazó?

A boltcsere előnyei

A rendezvény részeként én is lehetőséget kaptam arra, hogy arról meséljek, hogyan lehet boltot cserélni egyszerűen pár lépésben, megváltva ezzel egy komoly adósságspirált, hogy a rezsicsökkentés még érezhetőbb legyen… Előadásom a tőlem megszokott módon humoros elemeket is tartalmazott, még jobban feldobva a karácsonyi, év végi hangulatot. Hálás köszönet vezetőimnek a lehetőségért!

Kupagyőztesek

A nap vége felé – de mégsem lezárásképp – kiosztották a kupákat. A Sinka- és Szilágyi kupa hónapról hónapra a hálózatvezetők kiemelkedő teljesítményeik alapján kerülnek tulajdonosaikhoz, díjazva és megbecsülve a vezetők egész havi munkásságát. A Sinka kupát ezúttal Tóthé Boncsér Ancsa Ezüst Hálózatvezető vihette haza, a Szilágyi Kupát pedig Magyariné Zsuzsa hálózatvezető.

Ebédes emlékezés

A program lezárásaképp egy nívós, elképesztően finom ebédet fogyaszthattunk el együtt, beszélgetve az elmúlt egy év eseményeiről, emlékeiről, eredményeiről szeretetben, békességben. A választott szálloda minden rendezvényhez méltó módon fogad minket és lát vendégül.

Felszállsz a robogó vonatra?

Ottlétünkkor már felkerültek a karácsonyi, hangulatos dekorációk, amik teljesen elvarázsoltak minket. A csapat minden tagja apró gesztusokkal, ajándékokkal kedveskedett egymásnak és a vezetők is méltó módon mondtak köszönetet igazgatóiknak, vezetőiknek az egész évben tanúsított munkájukért, segítségükért. A Biocom vonata a Sinka vonalon 2021-ben nagy iramban robogott. Hiszem és vallom, hogy 2022-ben még több állomásra meg fog érkezni, a kérdés csupán annyi: te felszállsz? S végül egy idézet, ami passzol a visszaemlékezéshez és a zárórendezvényhez is: „Az élet olyan, mint egy vonat (…). Megy tovább. És jó is, hogy így van. (…) Mert a vonat végül eljut az úticéljához. (Agatha Christie)

 

Ezeket olvastad már?