Kezdőoldal Ágak Tóth-Wolford Erika a hónap hálózatvezetője – a Komporday-ágra került a kupa, amiből Reg-Enort isznak…

Tóth-Wolford Erika a hónap hálózatvezetője – a Komporday-ágra került a kupa, amiből Reg-Enort isznak…

A serleg ezúttal a "drága férj", Tóth lajos kezében van, s a mikrofonnal dolgozik a versenygyőztes, Tót-Wolford Erika. Az életben és üzletben is egy párt alkotnak.

A serleg ezúttal a “drága férj”, Tóth lajos kezében van, s a mikrofonnal dolgozik a versenygyőztes, Tót-Wolford Erika. Az életben és üzletben is egy párt alkotnak.

Tóth-Wolford Erika mereven elutasította a Reg-Enor kúra gondolatát egy esztendővel ezelőtt, aztán pedig – sikeres terméktapasztalatok birtokában, 17 kilónyi fogyással – a hálózatépítést. Ezzel szemben már gyakorlatilag ezüstként nyerte meg a Sinka-ágon a havi versenyt, ami olyan belépőszámmal és pontértékkel párosult, hogy ezzel együtt a céges hálózatvezetői verseny győztese is lett. Büszke lehet rá a szponzora, az Ezüst HV Ujvári Zsuzsi – és persze magára. Mert ha annak idején példájával, szeretetével nem tudja meggyőzni Erikát a kúráról, lemaradt volna egy sikeres, hálózatépítői túráról… De végül is elkezdte, hogy most már egyre magasabb szinten folytathassa – a hálózatépítést. Azaz: az emberek segítését, az ő értelmezésében. Így egyre többen ihatják a Reg-Enort általa, ebben a hónapban akár a vándorserlegből… S hogyan jutott el a tagadásból a sikerig Erika? Érdemes elolvasni a visszatekintőjét!

Amit fontosnak tartok veletek megosztani, hogy ez nem csak az én érdemem.  Ezt a kupát a csapatommal, s szponzorommal, Ujvári Zsuzsival együttesen kaptam. Közösen dolgoztunk meg érte!

Erikáék a szponzorral, Ujvári Zsuzsival (jobbról). Érdemes volt elkezdeni azt a Reg-Enor kúrát...

Erikáék a szponzorral, Ujvári Zsuzsival (jobbról). Érdemes volt elkezdeni azt a Reg-Enor kúrát…


Ha valami jó, lelkesen mondom

Hogy minek köszönhetem ezt a mértékű, ütemű építkezést? Én az az ember vagyok, aki, ha teljes bizonyossággal és hittel tapasztalok meg egy pozitív dolgot, túláradó szeretettel és átéléssel tudok róla beszélni. Hálás vagyok azért az égieknek, hogy olyan embereket küld mellém, akik örömüket lelik segíteni más embereknek. Így kezdődik ez mindenkinél… 🙂

Az elején kételkedtem
Egy évvel ezelőtt, amikor Ujvári Zsuzsi csábításának engedtem – a sokadik alkalom után…- és belevágtam a kúrába, bevallom: igen szkeptikus voltam. De  bíztam Zsuzsiban, akit régóta ismerek, hiszen évekkel ezelőtt szomszédok voltunk.

Mínusz 17 kg, a Reg-Enorral!
Napokon belül érzetem szervezetemben a pozitív változásokat. 1-2 hónap elteltével – csodával határos módon – elkezdtem fogyni. Magam sem hittem a szememnek. A kúra végére -17 kg mínuszt tudhattam be a Reg-Enor javára!

Ujvári Zsuzsi és Tóth Wolford Erika Papp Anikóval (középen), Erika HV-jával. A Biocomban megtalálták a számításukat!

Ujvári Zsuzsi és Tóth Wolford Erika Papp Anikóval (középen), Erika HV-jával. A Biocomban megtalálták a számításukat!


Emberek, itt a megoldás!!

Olyan változáson mentem át, amiről régebben csak álmodtam, de régóta  nem találtam a hozzá vezető utat. Megtaláltam és úgy éreztem, hogy ezt mindenkinek kell tudnia. Legszívesebben kiálltam volna egy nagy mikrofonnal a kezembe, világgá kürtölni mindenkinek, hogy „Hé, emberek,  itt a megoldás…”! Persze ezt én is tudom, hogy nem így megy… ez egy érési folyamat és csak az jut el idáig, aki tényleg vágyik és akarja a változást.

Ha nekem sikerült…
Gyógypedikűrös és masszőr vagyok. Sok embert ismerek, s az ő testi, lelki bajaikat. Bizalommal vannak irántam, így kivétel nélkül mindenki megkérdezte, hogy: mit csináltam magammal?! Boldogan meséltem el, s ösztönöztem őket, hogy próbálják  ki ők is.

Üzlet helyett „csak” segíteni vágyás, Papp Anikóval
Ekkor még szó nem volt arról, hogy ezzel pénzt keressek. Sőt! Zsuzsinak kijelentettem, ne számítson arra, hogy én ezzel pénzt fogok keresni. Ehhez tudni kell, hogy évekkel ezelőtt próbálkoztam egy másik cégben tevékenykedni, ami egyik napról a másikra véget ért. Egyébként innen az ismeretségünk Papp Anikóval is, aki mára  HV lett. Tehát engem, csupán csak a segíteni akarás hajtott. Ujvári Zsuzsit szinte kétnaponta hívtam telefonon, hogy kit regisztráljon éppen…

Azóta a férjem is HV lett…
Ez így ment hónapokig. Majd  februárban  akaratlanul is lett a számlámon egy szép kis összeg, akkor kezdtem el tudatosan csinálni. Nem sokat változtattam a módszeremen. Mára már a drága férjem is maximálisan mellettem áll, sőt! Ugyanolyan erőbedobással teszi a dolgát. Maximálisan kiegészítjük egymást, sok közös álmunk van, melyeket szépen, lépésről-lépésre meg is valósítunk kéz a kézben, immár társult HV párommal.

Csupa örömteli megerősítés
Kiteljesedhettem abban, amit teszek. Könnyű valamit úgy csinálni, hogy 1-2 kivétellel csak a pozitív visszajelzéseket kapod! Boldogsággal tölt el, amikor tudom, hogy a sógorom fogyott 15 kg-ot (és közben, saját bevallása szerint, a súlycsökkentés és életmódváltás eredményeként a cukra 17-ről lement 6,5-re), boldog vagyok, amikor felhívnak, hogy képzeljem el, a koleszterin szint jó irányba indult el. Kellenek ennél nagyobb csodák, apró örömök  ahhoz, hogy napról napra, egyre több és több energiával, hittel és szeretettel haladjunk ezen az úton?

Egy jó vecsési mondat a munkamódszer: tégy jót…
Mostanában kérdezgetik, hogy mit teszek, hogyan csinálom… a válaszom az szokott lenni, hogy fogalmam nincs. Csak teszem a dolgom. Az én hitvallásom az, hogy minél több embernek mondod el, minél több embernek segítesz, minél több emberrel teszel jót, ennek arányában növekszik erkölcsi és anyagi elismerésed. Ezt vecsési képzésen hallottam ilyen szépen megfogalmazva. Ez az egy mondatot nagyon magaménak éreztem akkor.

Munkamódszer 2.: ne tartsd magadban és ne félj a reakcióktól!
Mindenkit arra ösztönzök, hogy ne tartsák magukban, hogy mitől fogytak  le, mitől lettek egészségesek, mitől ment le a vérnyomásuk, mitől múlt el a depressziójuk… és hogy ne féljenek attól, hogy mit mondanak mások, vagy netán mosolyognak rajtuk, hogy a zsírral és szalonnával fogynak. Ahogy tanultuk: „A tudatlanság legnagyobb foka az, amikor elutasítanak valamit, amiről nem tudnak semmit”.

Itt valóban megköszönik a munkát
Nagy tisztelettel és szeretettel fogadtam el Sinka Gyulától és Tímeától a kupát. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez a lendület ne törjön meg. A Vecsési Vezetőképzőn sokszor elmondják, illetve felteszik a kérdést, hogy egy átlagos munkahelyen vajon megszokták-e köszönni a jól végzett munkát? Hát, valljuk be őszintén, hogy nem jellemző. A Biocomnál igen. 🙂 Itt nem csak tanítják és beszélnek róla, itt valóban így is van.

Köszönöm!

A vérében van…
Szponzora, Ujvári Zsuzsi így ír sikeres vezetőjéről:

„A hálózatépítés szinte a vérében van, mert gyönyörűen alkalmazza a mélységépítést, és ezáltal folyamatosan nőnek ki a csapatában az egyre magasabb szintű munkatársak. Lelkes, és eléri a céljait, melyeket kitűzött maga elé. A képzések hatalmas erőt adnak neki, és a legutóbbi vecsési képzés után már azt szervezi, hogy kit visz magával júniusban…”

Ezeket olvastad már?