Kezdőoldal Ágak Sokan észrevették a lehetőséget Tasnádiné Mónika és Zsolt első vezetőképzésén

Sokan észrevették a lehetőséget Tasnádiné Mónika és Zsolt első vezetőképzésén

Matyóföldi pillanatkép az első kétnapos, Tasnádi-féle tréningről, a fotó két szélén ágvezetői párokkal

Vedd észre a lehetőséget! Ezzel indította Tasnádi Zsolt az első önállóan megrendezett kétnapos vezetőképzőjüket Mezőkövesden. Immár megérett az idő arra, hogy a Sinka-ág új Gyémánt Hálózatvezetői, Mónika és Zsolti (elismerésüket a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján vették át nemrégiben) önállóan tartsák meg egyre növekvő csapatuknak a fejlődéshez elengedhetetlen tartalmas két napot. A Hotel Balneo tökéletes hátteret biztosított mindehhez márciusban.

Tasnádiné Mónikának óriási segítségére volt Arany Hálózatvezetője, Ujvári Zsuzsi (jobbról)

Egy kellemes pillanat Ujvári Zsuzsi szervezésében a szünetből

Ágvezetői tudásmegosztás
Nagy örömükre a számukra legjobbaktól is tanulhattak, hiszen ágvezetőik, Kónya György és párja, Krigel Zsuzsi is megérkezett, hogy hatalmas tudását átadja nekik. Mit kaptam a Biocomtól? Mit adtam a Biocomnak? Mik a terveim és mit teszek érte? Az egymásra hangolódást, ismerkedést először a hálózatvezetők kezdték, aztán a többi új munkatárs, akik most jöttek el először egy ilyen rendezvényre.

Tartalmas program
Rendkívül tartalmas két nap volt, melyen szó esett a közösségi oldal használatáról, a szavak erejéről, a hatékony időbefektetésről, a  Biocom többszintű lehetőségéről. Rengeteg új információt kaptak a résztvevők, melyet a nap végén a közös programok során kielemeztek a szaunában… A sikeres munkáról is beszéltek azok a vezetők, akik hatékonyan alkalmazzák már a mélységépítést.

Krigel Zsuzsi és Kónya Gyuri mindenkivel szívesen álltak a kamera elé

Egységben az erő
A visszatekintő elkészítésében segédkező Tövisné Venczel Erika így fogalmaz: „A témák összeállítása mindenkit lenyűgözött és energiával töltött fel. Nagyon várjuk a következő alkalmat, ahol még több munkatárssal szeretnénk megjelenni. Köszönjük a csodás napot Mónika és Zsolti! Egységben az erő Matyóföldön!”

Április végén folytatják
A visszajelzések előtt a végszó a főszervezőké: „Szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogató együttműködését. Külön köszönet Kónya Györgynek és Krigel Zsuzsannának. Folytatás április 28-29-én. Egységben az erő!”

Nyitottan fogadták a tanítást

A beszámoló elkészítésében segédkező Tövisné Venczel Erikáék Géczi Ildikóékkal


És hogy kinek, mit adott a két nap, arról a munkatársak beszámolója következik:

Ujvári Zsuzsi, Arany Hálózatvezető: Itt minden téren kapsz újat
Mit adott neked a Balneo két napos képzés? Kaptam a kérdést, hogy írjak róla pár gondolatot. Első, ami eszembe jutott, az a közösség. Mindenki szeretne egy ilyen csapathoz tartozni, csak még nem tud róla…. Azért írom ezt, mert tisztán emlékszem az első ilyen élményre: nem tudtam hová és miért megyek, de azt éreztem, ott a helyem. Azóta minden kétnaposon is ott vagyok, mert erre szükségünk van. Együtt lenni, hallani másokat, akiktől folyamatosan tanulunk. A tanulás itt nemcsak szakmai, hanem minden téren kapsz újat. Megnyílni a csapat előtt őszintén, és rájönni arra újra és újra, hogy jó helyen vagyunk, ez a legcsodálatosabb. Köszönöm, hogy újra részesei lehettünk előadóként is. Hatalmas megtiszteltetés, és öröm, hogy mi is adhatunk a csapatnak olyan gondolatokat, melyeket tudnak használni a hálózatépítésben.

Géczi Ildikó: Előadások, módszerek, tanítások a hatékonyságért
Az idei első és a gyémánt vezetőink által első ízben celebrált kétnapos vezetőképző számomra az eddigi egyik legjobb képzés volt. A szeretettel és profizmussal levezényelt két nap koronája volt Kónya Gyuri és párja, Zsuzsi jelenléte és tanításaik. Lendületes és tartalmas előadásokból, gyakorlati módszereket, és sok-sok tanácsot kaptunk arra, hogy a jövőben sokkal hatékonyabban tudjunk dolgozni. Külön öröm számunkra, hogy a Székely házaspár, akik most először vettek részt kétnapos képzésen, hasonlóan vélekedtek, és feltöltődtek a tréning során. Hála van a szívemben az itt eltöltött minőségi időért! Mónika és Zsolti, nagyon köszönöm.

Radics Katalin: A Biocom a jövőmet megalapozó üzleti vállalkozás
2017-ben, mikor kapcsolatba kerültem a Biocommal, még mint kizárólagos termékfogyasztó voltam. 2018. szeptember 22-étől, a nemzetközi rendezvénytől már, de még mindig elsősorban az embereken való segítés mellett kicsit hálózatot is elkezdtem építeni s most a kétnapos Mezőkövesd hozta azt meg, hogy a Biocomot a jövőmet megalapozó üzleti vállalkozásnak tartom, aminek azért prominens része az embereknek való segítés is!

Liborné Judit: A Biocom a mi világunk
Nekünk a két nap akkora lendületet adott és megerősítést arról, hogy a Biocom a mi világunk, hogy mostantól még biztosabban tudjuk: a céljainkat csak így érhetjük el! Mert csodálatos vezetőkkel, és emberekkel vagyunk körbevéve és ez az, ami visz előre! Szeretnénk nagyon-nagyon sok embernek megmutatni! Persze így közben a mi hálózatunk is épül, így egyre közelebb kerülünk a vágyaink, céljaink felé.

Boros Szilvia: Szinte vendégségben éreztem magam
Mit adott a két nap? Rengeteg pozitív dolgot, ötletet, ráébredést, mit csináltam eddig jól, és min kell változtatnom. Nagyon szeretem hallgatni ki, hogy csinálja a maga üzletét. Csíptem innen is, onnan is, sajátomévá próbálom formálni őket. Gyuri és Zsuzsi nagyon szimpatikusak voltak. Örülök, hogy mindkét nap maradtak. Mónika és Zsolti! Köszönöm, hogy ilyen jól, és ennyi energiával megszerveztétek ezt a képzést, és nagyon örülök, hogy ott lehettem. Úgy éreztem magam, mint egy nagy vendégségben, ahol a házigazdák minden energiájukkal arra figyelnek, hogy a vendégek a legjobban érezzék magukat. Sikerült! Még egyszer köszönöm Nektek!

Tasnádiné Mónika és Tasnádi Zsolt hálásan köszönték az ágvezető páros, Kónya Gyuri és Krigel Zsuzsi részvételét, tanításait


Besenyeiné Horváth Ildikó: Azonnal a csapat tagjává válhattam
Nagyon jó érzés volt, amilyen szeretettel fogadtatok és szinte azonnal a csapat tagjává válhattam. Fantasztikus érzés volt hallani titeket, hogy mivé fejlődtetek akár 2 üveg Reg-Enor miatt. Nagyon nagy „löketet” adott, jó volt részese lenni.

Pataki Tibor: Felfrissülés volt
Igazi felfrissülés volt a Balneo képzés. Remek alkalom arra, hogy megtanuljunk kilépni a mókuskerékből és a saját céljainkért dolgozni. Hálás vagyok, hogy ehhez a nagyszerű csapathoz tartozom!


Kovács Mariann: Megerősítést kaptam
Sok tudást és megerősítést kaptam, hogy jó helyen vagyok, jó, amit csinálok. Még jobban megerősített, hogy ott akarom hagyni a munkahelyemet és 100%-an a Biocommal akarok foglalkozni. Segíteni szeretnék másokon.

Patakiné Zsuzsi: Betaláltak a szavak
A két nap alatt mindent megkaptam ahhoz, hogyan legyek jó csapatépítő. Nagyon jó volt, hogy a vezetőktől megtudtuk, hogy ők honnét kezdték és hogy lendülettel, akaraterővel és kitartással mekkora csapatokat lehet építeni. Kónya Gyuri minden szava „betalált”. Nagyon hálás vagyok, hogy a vezetőinktől minden tanítást megkapunk, hogy mi sikeresek legyünk. Ott leszek a következőn is!

Tóthné Maya: Fontos információkat is kaptam
Számomra a két nap egy hatalmas pofont adott – a szó jó értelemében! Furcsa volt, hogy új helyen indult útjára egy régi csapat fejlődése, hisz sokan vagyunk már… Rengeteg olyan információt kaptam, amiről azt hittem már megvan. Sokat jelentett az is, hogy Kónya György és párja, Zsuzsi is velünk tartott mindkét nap! Hálás vagyok mindenkinek, aki a két nap alatt üzent valami újat… A Tasnádi házaspárnak és az Ujvári házaspárnak minden elismerésem, hiszen a témák boncolása profi volt!

Likainé Antal Anett: Szeretet a Balneoban
A Balneoban igazi, baráti kapcsolatok jönnek létre, formálódnak mélyebbé. Hatalmas szeretet kering a levegőben. Sokat lehet tanulni, fejlődni és igaziból megértik azt, aki nehezebben halad. Segítenek neki a tovább jutásban. Motiválják az embereket. Igazi kikapcsolódás testileg, lelkileg.

Matyi László: Fontos a tervezés
A kétnapos képzésen tisztán körvonalazódott bennem, hogy az álmok, célok megfogalmazása mennyire fontos. A fejlődés eredményességét meghatározza – mind saját, mind csoportszinten – a tervezés. A cél terv nélkül csak egy álom. A Kónya Györgytől hallott mondatban minden benne van. „Semmi más dolga nincs az életnek, minthogy igazad legyen!”

Pozsonyi Katalin: Van miből táplálkoznom
Ezen a két napon nagyon felemelő érzés volt családias hangulatban, vidáman, kötetlenül beszélgetni arról a témáról, ami mindenkit érdekelt. Bemutatkoztunk egymásnak, úgy, hogy közelebb éreztük általa magunkat egymáshoz. Elmondhatta mindenki, hol tart a Biocom életmóddal és mik a további tervei. Nagyon sok elhivatott, vidám ember meggyőződéssel, csillogó szemekkel halad a céljai felé. Erőt sugároztak, amit átadtak nekem, így van miből táplálkoznom a céljaim eléréséig.

Polnai-Prajda Anett: Érdekes beszélgetések
Rendkívül szimpatikus emberekkel, humorral megtöltött kötetlen beszélgetések, érdekes témában. Ezt jelentette nekem a két nap Mezőkövesden.

Barna Andrea: 25 év a Biocommal
Családias hangulatban telt a két nap. Remek előadások, jó tapasztalatok, csodás emberek! Kónya György előadása magával ragadó volt. A következő 25 évet a Biocommal tervezem. Örülök, hogy egy ilyen csapa tagja vagyok!

 

Ezeket olvastad már?