Kezdőoldal Ágak Szerencseszám a 13-as Justinéknak, ennyi idő alatt lett Ezüst Hálózatvezető János és Eszter a Csordás-ágon

Szerencseszám a 13-as Justinéknak, ennyi idő alatt lett Ezüst Hálózatvezető János és Eszter a Csordás-ágon

Justin János és Justin-Pálfy Eszter a legutóbbi visegrádi HV képzésen


A Justin házaspár története mindössze 13 hónapos az üzletben, mégis, akár egy hétig is mesélhetnének arról, mennyi élményt kaptak már Biocomos létük alatt. Justin János és Justin-Pálfy Eszter Ezüst Hálózatvezetők egy probléma megoldásával indultak, majd egy nyári verseny és a szponzorok útmutatásai segítségével lettek vezetők. S persze, a kitűnő hozzáállásukkal és sok tanulással. Pár kulcsmondat a néhány bekezdésbe beszorított, János által megfogalmazott ezüst-sztoriból: „Ez kell nekünk! A verseny betolta a szekeret a célba. Ugráltam örömömben! Fókuszváltás.” És: a „Biocom olyan emberek sokasága, akikről azt gondoltuk, már nem is léteznek, míg ide nem csatlakoztunk…” Ugye, nem is kell további kedvcsináló?

A Justin házaspár ágvezetőjükkel, Csordás Anikó Gyémánt HV-val

Segítő tisztítókúra
2021. március 11-én regisztráltam, és amit nagyon nem is szoktam emlegetni, még a jelszavam is elrontottam az elején, így plusz 2 napba telt, míg be tudtam lépni a webshopokban! Pedig a problémám szó szerint égető volt, egy aktív reflux miatt döntöttem úgy, hogy belevágok és kipróbálom a termékeket, szponzorom Halas Adelaida javaslatára. A 10 napos tisztítókúrával kezdtem, mint itt sokan a rendszerben és azt kell, mondjam „csodát” tett velem! A 10. nap végére elvégezte a munkáját az életmódváltás!

200 pontosként indultam
Szponzorom beszélt nekem már az elején a 200 pontról, engem ez akkor valamiért nagyon motivált, így már az első rendelésem tudatosan 200 pontos volt. Majd ezt követően kaptam egy kis infót, hogy több is van ebben, mint termék, ha gondolom, szívesen elmondják… Ezért a következő hónap elején már be is mutattak minket a csodálatos Ezüst Hálózatvezető párosunknak, Tóthné Molnár Ibolyának és Tóth Istvánnak.

A HV és Ezüst HV oklevelek átvétele a Startképzésen. A TM Team vezetői, Ibolya és István gratulálnak.

Részletes útmutatást kaptunk
Feleségemet, Esztert egyébként ez az egész úgymond nem győzte meg elsőre, inkább a rendszerben használatos könyv volt az, ami levette a lábáról. Ibolyától és Istvántól nagyon részletes útmutatást kaptunk a rendszerről és az abban rejlő lehetőségekről, és ez a mai napig is így van. Nekik mindegy, hogy nappal van vagy este, hétköznap vagy hétvége, mindig szakítanak ránk időt. Hála és köszönet ezért!

Gyermekeik is élik a Biocomos életet…

Ez kell nekünk!
Nem sokkal később azt mondtuk Eszterrel, ez kell nekünk! Ezért vállalkozó lettem, és elvégeztünk minden ilyenkor szokásos papírmunkát. Majd semmi mást nem csináltam, csak elkezdtem beszélni arról a környezetemben, hogy mit használtam. Ennek eredményeként hamar elértem a 4.-5. szintet, és az első jutalékunk is már olyan 33.000 Ft volt.

A nyári verseny betolta a szekeret a célba
Május körül jártunk, amikor is említést tettek nekem vezetőim egy bizonyos „Nyári Versenyről”. Fogalmam sem volt. mi az, de azt mondtuk. vágjunk bele! A verseny előtt már nem sok hiányzott a 6-os szintünkhöz, így a nyári verseny mondhatni betolta a szekeret a célba és hálózatvezetők lettünk.

Fókuszváltás a versenylábbal
Majd a verseny első 3 hónapjának teljesítése után éppen időben jött egy telefon Ibolyától, hogy párszáz pont hiányzik a versenylábon a 4000 ponthoz! Ez akkor egy kicsit hidegzuhanyként ért, mert nem láttunk tovább, de a vezetőink igen, és itt jött egy fókuszváltás. „Ja, hogy ott is lehet valaki HV”, és az is jó nekünk? Hát akkor hajrá! Így augusztusban már megszületett az első hálózatvezetői levált lábunk is.

Ugráltam örömömben
Aztán érkezett egy másik csodálatos hölgy az életünkbe, Horváthné Maszlag Mónika. Móni épp olyan céltudatosan indult, mint mi az elején. Emlékszem ugráltam örömömben, mikor ő igent mondott nekünk, hogy belevág! A sors sajnos úgy alakította a dolgokat, hogy Móni most üzletileg nem foglalkozik a dologgal, de mi bármikor itt leszünk, ha ő visszatérne, és tárt karokkal várjuk!

Megcsináltuk az egész versenyt
Aztán a munkahelyemen is megértő fülekre találtam az üzletet illetően, és hamar lett onnan is egy 4-es és egy 5-ös szintű munkatársunk Lajos és Zoli személyében. Eszternek is elkezdtük megalapozni az üzletét és közben a másik águnkra is figyelve óriási büszkeséggel mondjuk, hogy a nyári verseny második fordulóját is megcsináltuk (ezt 4-en az egész Biocom szinten)! Jutalmunk egy meseszerű, 3 napos díjátadó ünnepség volt a 200.000 Ft pénzjutalmon túl, melyet a cég vezetése szervezett a győzteseknek egy exkluzív birtokon, melynek egyik napján még személyesen Kassai Lajossal is találkozhattunk és csak nekünk tartott privát bemutatót!

Az Év Hálózatépítői lettünk az ágban

2021-ben dinamikus fejlődésünknek köszönhetően számos alkalommal vehettünk át kupákat Csordás Anikó Gyémánt HV-től, águnk vezetőjétől, csoportbővítési versenyekért, vagy éppen a hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetői címért. Az ágkupát is sikerült 3x egymás után megnyernünk, és így az örökre nálunk is maradhatott. Ezeken kívül 2021-es üzleti évben mi lettünk az Év Hálózatépítői a Csordás-ágon!

Eszter vezetővé és főfoglalkozásúvá vált
A fejlődés – már tudjuk – mindig egy munkatárs beindulásával érkezik! Ez nálunk sem volt másként. Eszternek már majdnem kész volt a hálózatvezetői lába, mikor egy új munkatársat talált Krosenczki Kinga, egy csodálatos hölgy, egy háromgyermekes anyuka személyében. Kinga és Eszti csodálatos összhangban dolgoznak és motiválják egymást, így a közös munka eredményeként Eszter most májusban hálózatvezetővé vált, mely egyúttal meghozta számunkra az ezüst szintet! Ez nem mellesleg már Esztert főfoglalkozású Biocomossá tette!

János az üzleti akadémia előadójaként

Továbbtanítjuk a hallottakat
Vezetőink, Ibolya és István tanításait továbbtanítva építjük hálózatunkat és igyekszünk minél több embernek lehetőséget adni az egészsége és az anyagi helyzete helyreállításában. Hadd mondjam el, ez egy nagyon hálás feladat! Kicsit, olyan érzés, mint amikor hazaérsz egy fárasztó nap után…

Egy vecsési képzésen

Támogató közeg
Ebben a rendszerben az a titok, hogy nincs titok! Fejlődni kell azért, hogy eredményes legyél és a további fejlődésed kulcsa abban rejlik, hogy a tudásodat átadod-e az arra nyitott embereknek, mert itt egyedül nem megy. A Biocom egy mindig támogató közeg, olyan emberek sokasága, akikről azt gondoltuk, már nem is léteznek, míg ide nem csatlakoztunk.

János és Eszter a felső ágvezetéssel, Kónya Gyurival és Krigel Zsuzsival

Szárnyaló TM Team
Az egész „TM Team” Ibolya és István vezetésével – a csapat, ahová tartozunk a Csordás-ágon belül –, csodálatos fejlődésen megy keresztül az idei évben! A nemrégiben tartott 2 napos VIP vezetőképzésen, Vecsésen, ágvezetőnktől megkaptuk a saját 2 napos rendezvény szervezési jogát is. Ez egy hatalmas megtiszteltetés és óriási lehetőség, de egyben feladat is!

A nyári verseny díjátadóján

Célok: AHV, HIG
Céljaink az idei évre tekintve, hogy 2022.12.07-re Arany Hálózatvezetők vagyunk. A rövid távú célkitűzések között pedig az, hogy 2024.03.11-re bent vagyunk a Biocom igazgatói gárdájában!

Mutatni és tanítani
Eltökélt célunk, amit ágvezetőnktől, Kónya György Smaragd Hálózatigazgatótól tanultunk, hogy megmutassuk és megtanítsuk minél több erre nyitott embernek, hogy létezik egy zárt gazdasági közösség, melyben te magad építheted fel a saját üzletrészed és visszaadhatod az embereknek a saját magukba vetett hitüket!

Új munkatársukkal, Krosenczki Kingával

Az üzleti akadémián is fejlődünk
Szeretnénk még megemlíteni, hogy a 2021-ben elindított Biocom Üzleti Akadémia folyamatos, kvalifikált résztvevői vagyunk, és már van, olyan munkatársunk Kinga személyében, aki szintén az. Ennek elindításáért külön köszönet a Kónya-ág igazgatóinak, mert ez egy fantasztikus és gyors fejlődési lehetőség azok számára, akik komolyan gondolják ezt az üzletet. Nem kérdés számunkra, hogy gyermekeinket már ennek az egészségtudatos és támogató közegnek a légkörével neveljük! Mi az életükön változtatni akaró embereket keresünk!

A Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Ezüst HV párossal

13 hónap “termése”

 

Ezeket olvastad már?