Kezdőoldal Ágak Tóth István számára a Biocom a szabadabb élethez vezető út – verssel köszöni meg a lehetőséget Csordás Anikóék új HV-ja

Tóth István számára a Biocom a szabadabb élethez vezető út – verssel köszöni meg a lehetőséget Csordás Anikóék új HV-ja

Tóth István feleségével (egyben szponzorával), Tóthné Molnár Ibolyával, valamint a HV oklevéllel és kitűzőjével

Tóth István 2016. novemberében regisztrált felesége (és egyben szponzora…), Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezető struktúrájába. Kezdetben támogató családtagként figyelte, ahogy párja kitartó és lelkes munkával egyre sikeresebben haladt a karrierszinteken és 2017 áprilisában elérte a hálózatvezetői szintet. Aztán… A többit színesen elmeséli a Sinka-ágon, Csordás Anikó Arany HV csapatában dolgozó új vezető. Akik pedig azon gondolkodnak, hogyan léphetnének ki a mókuskerékből (és a „biztos” állásuk éppen visszatartja őket…), azoknak egyenesen „kötelező” olvasmány a mosonmagyaróvári HV sztorija!

Ekkor lett HV hivatalosan István, mint az ajándékból is látszik… A felesége, Tóthné Molnár Ibolya és közös vezetőjük, Csordás Anikó Arany HV örül vele együtt

Nem erőltették – szerencsére…
Ezen első időszak alatt már a mindennapi életünk részévé váltak a nejem által a Biocom termékek, amiket az egészségmegőrzéstől a környezettudatos háztartáson keresztül folyamatosan használtunk. Tudtam, hogy a készítmények kiválóak, de a termékértékesítés és hálózatépítés ezek ellenére sem érdekelt. Arról azt gondoltam, nem az én világom. Párom, Ibolya türelmesen várt, nem erőltetett rám semmit.

Közel áll hozzám az egészségtudatosság
Az egészséges életmód azonban az életem része volt már régóta. Fiatal korom óta rendszeresen sportoltam és közel 20 éve vállalkozóként, edzőterem-tulajdonosként és személyi edzőként is a sport, az egészséges táplálkozás és egészségtudatos gondolkodás kiemelten fontos volt számomra. Azonban műszaki diplomásként főállásban mindig volt valami biztosnak hitt állásom, jelenleg is az Önkormányzatnál vezető főtanácsosként hajtom a mókuskereket.

Tóth István éppen egy galyatetői vezetőképzésen ad elő

Feleségével egy általuk közösen szervezett mosonmagyaróvári Mini Startképzésen

Az az egerszalóki Kulcsember-képzés…
A változást az életemben 2017 októbere hozta, amikor Ibolya megkért, vigyem el munkatársaival Egerszalókra a Biocom Kulcsember-képzésére. Gondoltam, míg ő képzésen lesz, kísérőként majd pihengetek egy kicsit. Aztán mégis úgy döntöttem, legalább egy kicsit bemegyek meghallgatni, milyen képzésekre járt eddig, és ez lett életem egyik legjobb döntése. Megértettem, hogy ez sokkal több, mint termékeladás, itt az egészség közvetítése, mások életének jobbá tétele és élethelyzetek megoldása a cél, és ezen keresztül tud saját életünk is változni.

Összeállt a kép
Minden, amit eddig csináltam, táplálkozási tanácsadás, személyi edzés, egészségtudatosság most összeállt, mint kovásztól a kenyér és megfogalmazható cél lett, hogy ezzel a saját életemet is meg lehet változtatni. Kiléphetek a mókuskerékből és végre azzal foglalkozhatok, amivel szeretnék, és szabadabb életet élhetek.

Lendületet adott a közös munka
2018 januártól már aktívan együtt dolgoztunk párommal, és azóta is minden képzésen jelen vagyunk. Helyi, sikeres Startrendezvényeket szerveztünk, melyek után már több aktív munkatársunk dolgozik velünk céljaik megvalósításában. A közösen végzett munka új lendületet adott a Biocomban és a magánéletünkben is egyaránt!

A budapesti nemzetközi rendezvényen utal hozzáállására az egyezményes kézjellel

Közösen vezettek Anikóval egy Mini Startrendezvényt szűkebb hazájukban

A Biocom jelenti számukra a szabadságot


A hajózós verseny hozta az áttörést
Számomra az igazi áttörést a májusban induló nyári verseny hozta meg. 5-ös szintű munkatársként indultam és vágtunk bele a közös munkába, amely fantasztikus sikert hozott számomra. Júniusban már elértem a 6-os szintet, augusztusban minősült Hálózatvezető lettem és 34-negyed magammal megnyertem a nyári versenyt!

Micsoda élmények!
Felejthetetlen élmény volt rész venni a nyeremény hajózáson! A képzéseken és a versenygyőztesek között is fantasztikus embereket ismerhettem meg. Páromon kívül sokat köszönhetek Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőnek, aki nemcsak Ibolyának, de nekem is sokat segített, hogy elérhessük céljainkat.

A nyári verseny győzteseként a dunai hajózás alkalmával

A céges-matricás-Audi előtt. A Biocomos autót, mint annak aktuális nyertese a vezetőjük, Csordás Anikó vitte le hozzájuk…


A lényeg
Közös szemléletünk lényege, hogy minél több emberhez juttassuk el a Biocom által nyújtott lehetőségeket és ezáltal megoldásokat adjunk élethelyzetekre. A mások által elért siker vezet el bennünket saját céljainkhoz!

Teljesült az első célom
Az én első célom már teljesült! 2018. december elsejétől kiszállok a mókuskerékből, lemondtam köztisztviselői vezető főtanácsosi kinevezésemről és főállású vállalkozóként szeretnék segíteni másokhoz is eljuttatni a Biocom által kínált lehetőségeket, és így több minőségi időt tudok tölteni családommal és unokáimmal!

Köszönet – verssel
Köszönetemet a Biocom felé, hogy mindezt megvalósíthatom, egy saját versemmel szeretném továbbítani, és ösztönözni mindenkit, ha nem azt teszi életében, ami számára minden nap örömet okoz, akkor mielőbb döntsön, mert az élet homokórája kíméletlenül pereg…

Homokóra
Eltűnik életünk a percek tengerében
Homokszemmé válunk a lét tenyerében
Emlékeink adnak gyökeret a múltnak
Tetteink árnyai a jövőnkbe nyúlnak

Adj értelmet minden megélt percnek
Szavaid helyett olykor vágyaid beszélnek
Becsüld, aki Vagy, mert életed ajándék
Földi küldetésed Lelkedből jött szándék

Nem az vagy, mit mások rólad mondanak
Benned van minden teremtő gondolat
Az lehetsz, mit szívből elhiszel magadnak
Ha tétlen perceid mögötted maradnak

Tegyél olyant, mely Lelkednek öröm
Törd szét, mit köréd emelt a közöny
Adj szárnyat a szívedbe zárt vágynak
A jövő helyett Most kell Élned a Mának!

 

 

 

Ezeket olvastad már?