Kezdőoldal Ágak Teltházas Reg-Enor Est Győrben, ahol „a jövő épül”

Teltházas Reg-Enor Est Győrben, ahol „a jövő épül”

Teltház Győrben

Még 2017 decemberében terveztük meg csapatommal, hogy Győrben szeretnénk egy Reg-Enor Estet tartani, ami február 17-én meg is valósult! – írja teljesen érthető lelkesedéssel Csordás Anikó, a Sinka-Gyuris-ág Ezüst Hálózatvezetője, aki „hazai pályán” érezhette magát ezúttal. Mint jelzi, egyetlen időpont volt már csak alkalmas a feltalálónak, Szabó Sigfridnek, s természetesen hozzá igazították a rendezvényt. De nem tétlenkedve: Anikó már akkor elkezdte csapatával a készülődést. Hamar kézben voltak a jegyek, és elővételben már január közepén majdhogynem el is fogytak. Túlzás nélkül mondhatjuk tehát, hogy hatalmas érdeklődés övezte ezt az eseményt. Ezért is került a cikk címébe a város átalakított jelmondata, hiszen, mint tudjuk, a jövő Győrben épül…

A csoportos fotón a szervezők csapata és a főszereplők: (balról) Tóth István, Tóthné Molnár Ibolya, Kriskó Andrea, Szabó Sigfrid, Csordás Anikó, Nagy Zsuzsanna, Gutoriné Illés Tímea

Mi kell a teljes élethez? Erről is beszélt Csordás Anikó Ezüst HV.

Csordás Anikó, aki főszervező és előadó is volt egyben.


Tele lett a Generációk Háza
Munkatársaim napi szinten kommunikálták a  rendezvény előnyeit, aminek a fő témája a Reg-Enor volt. El is jött február 17-e, egy szombat délután, a Generációk Háza színházterme megtelt. Teltház, azaz 150 fő volt kíváncsi erre a szuper estre!

Az életmódprogram és a vezető termékek
Csordás Anikó bemutatkozása után részletezte a Biocom Életmódprogramot, valamint bőven szólt arról, hogy számos termékkel ki tudjuk egészíteni a kúránkat. Beszélt a TOP10 termékről és arról, hogy mindenki ki tudja venni azt a tortaszeletet a programból, ami neki szimpatikus. Anikó az egész tortát választotta és ezt is bemutatta, hogyan vált számára a Biocom termékből üzlet és egy főállás.

Csordás Anikó: A Biocom jövőképet ad
Felhívta a figyelmet, hogy a boltcsere programmal rengeteg pénzt meg tudunk spórolni és egyre olcsóbban tudunk vásárolni. Ebben a rendszerben adottak a termékek kiváló minőségben és ár-érték arányban, adott egy fantasztikus marketing terv, és adottak vagyunk mi is. A kérdés az, hogy mit kezdünk vele. A Biocom egy jövőképet ad számunkra. Anikó beszélt még a tiszta víz fontosságáról és arról hogy erre is van mód és segítség a Biocom rendszerében.

Sikeres kúrázók
Egy pár terméktapasztalatot is hallhattunk az est folyamán olyanoktól, akik már sikeresen megcsinálták a kúrát vagy éppen csinálják azt.

Szabó Sigfrid nagy tisztelőjével, Csordás Anikóval

Szabó Sigfrid a folyamatról
Aztán Szabó Sigfrid természetgyógyász, reflexológus, Géniusz-díjas feltaláló következett előadásával, aki beszélt a Reg-Enor étrend-kiegészítő ital és a méregtelenítő kúra fontosságáról. Tág szemekkel és fülekkel hallgatta a 150 fő ezt a csodálatos előadást és minden kérdésükre megkapták a válaszokat is az érdeklődők.

Szabó Sigfrid a Biocom termékportfólió “díszletében”


Áldás…
Megköszönve Sigfrid előadását, Anikó egy különleges bort ajándékozott a feltalálónak „Áldás” felirattal és hozzátette, hogy „áldjuk őt minden szempontból, hogy ezt a csodát megteremtette az embereknek”.

Ragadd meg a lehetőséget és élj vele!
Anikó az előadás végén bemutatta, hogy a Biocom többszintű lehetőség, szintenként eltérő látásmóddal és szokásokkal, valamint hogy részt vehetünk szervezőként is ebben a munkában és 3-6 hónapon belül akár kiválthatjuk a főállásunkat és passzív jövedelemhez tudunk ezáltal jutni. A lényeg: ragadd meg a LEHETŐSÉGET és élj vele!

Légy ott!
A legvégén szó esett a tavaszi nagyrendezvényünkről a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozójáról, amire nagy hangsúlyt fektetett Anikó. Elmondta, hogy hatalmas energiák működnek ezen a rendezvényen és mindenkinek ott a helye, ha szeretne továbblépni Biocomban.

A csapat sikereinek titka
És még egy utolsó meglepetés érte a vendégeket. Anikó, az est háziasszonya kisorsolt néhány ajándékot, aminek nagyon örültek a szerencsés nyertesek. Csodálatos este volt, nagyon elégedetten távoztak a vendégek, amit igazol rengeteg pozitív visszajelzés és nem merészség kijelenteni, hogy a csapat készül a következő megszervezésére… S hogy mi a sikerük titka Anikó szerint? „Az összefogás, a csapatszellem, az alázat és a szorgalom.”

A hiteles terméktapasztalatok mindig sokat segítenek


Végül néhány írásbeli visszajelzés a résztvevőktől:

Gutoriné Illés Tímea 4-es szintű munkatárs: Ez egy fantasztikus lehetőség bárki számára
„Életem első Reg-Enor Estjén vehettem részt, ahol csodálattal hallgattam mentoromat és vezetőmet, Csordás Anikót. Úgy gondolom, a társaim nevében is mondhatom, nagy köszönettel tartozunk neki, mert Győrben elindított egy fantasztikus lehetőséget bárki számára. Örülök, hogy a sikeres csoport tagja lehetek és feladatom, hogy kövessem őket. Anikó profi vagy, nagy gratulációmat fogadd szeretettel!”

Nagy Zsuzsanna 6-os szintű munkatárs: Fantasztikusan szervezett volt
„Egy fantasztikusan megszervezett Reg-Enor Est volt, egy kiváló és példaértékű előadással Csordás Anikótól és rengeteg információval Szabó Szigfridtől! Hála és köszönet érte!”

Kriskó Andrea 5-ös szintű munkatárs: Teljes képet kaptunk
„Profi, teljesen átfogó képet kaphattunk Anikó és Sigfrid által a Biocom Életmódprogramról és a Reg-Enorról, a természetes készítményekről, méregtelenítésről és nem utolsó sorban az üzleti lehetőségekről is. Köszönjük szépen!”

Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezető: Jó helyen vagyok!
„Egy fantasztikus hangulatú, tartalmas Reg-Enor Esten vettünk részt Győrben. Nagyon tetszett, ahogy Anikó bemutatta a Biocom Életmódprogramot, a termékeket, a lehetőségeket. Ezután jött Szabó Sigfrid előadása. Tőle első kézből hallhattunk a zsír, a szalonna fontosságáról, az egészségre gyakorolt jótékony hatásáról és a Reg-Enorról. Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a csodás estének. Ismét megerősített, hogy jó helyen vagyok!

Hálás köszönet Anikónak, hogy megszervezte Győrben a Reg-Enor Estet, így közel 150 ember személyesen is hallhatta a mester tanácsait.”

 

Ezeket olvastad már?