Kezdőoldal Ágak Megújult formában várta a csapatot a Tasnádi-ág márciusi Startképzése

Megújult formában várta a csapatot a Tasnádi-ág márciusi Startképzése

A Tasnádi-ág soron következő Startképzését március 5-én tartotta Tiszaújvárosban, a Tisia Hotelben. A résztvevők a Biocom Életmódprogram négy allapillére mellett fontos tanításokat kaptak egy fiatal, sikeres házaspártól, s elismeréseknek is örülhettek – a csapattól érkező beszámoló szerint.

Moderátorok előadóként, tapasztalatokkal
A nap háziasszonyai Géczi Ildikó Arany Hálózatvezető és első HV-ja, Pálinkás Katalin voltak. A Biocom Életmódprogramot 4 életterületen keresztül mutattuk be. Az első területet Pálinkás Katalin vezette fel saját példáin keresztül. 4 éve ő is termék miatt csatlakozott, de hamarosan felismerte a rendszer adta lehetőségeket. A „Láss másként” fejezet előadója Géczi Ildikó volt, aki elmondta, hogy a rendszernek az is hatalmas előnye, hogy megtanít minket másként gondolkodni. „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.” Ildikó, mint természetgyógyász beszélt arról, hogy az új terméket, a Total Body Cleanse tisztítókúrát hogyan érdemes használni.

Terméktapasztalatos blokkunkban megható történeteket hallottunk.

Anyagi előnyök az egészségmegőrzés mellett
Az életmódprogram harmadik részében Gálfy Molnár Ágnes felvázolta azt a hatalmas előnyt, ami az egészségen túlmutat. Egészségünk védelme mellett ugyanis anyagilag is jól járhatunk vele, hiszen megtakarítást tudunk eszközölni a háztartási költségekből. Továbbá kifejtett egy fontos kulcsmondatot: „Egy boltba járunk vásárolni”.

A bolt- és patikacsere üzleti befektetés is
Matyi László tanítása a „Teljesség igénye” fejezetre épült. Az új látásmóddal mindenki rájön arra, hogy a minőségi termékek használatával anyagilag is jobban járunk. Rámutatott arra is, hogy ha boltot és patikát cserélük, az nekünk nem kiadás, hanem üzleti befektetés.

Merjünk önmagunk lenni, ne a nyugdíjas éveket várjuk!
A kávészünet után vendégelőadóinkat, Kovács Brigitta és Domboróczki Sándor Ezüst Hálózatvezetőket hallgattuk. Csodálatos, hogy ilyen fiatalon milyen fantasztikusak a nézőpontjaik! Sanyi rámutatott, nem kell megvárni a nyugdíjas éveinket ahhoz, hogy teljes életet tudjunk élni. Brigitta pedig rávilágított, hogy elsősorban merjünk önmagunk lenni és bátran valósítsuk meg az álmainkat.

Szőlősi József – versenylépéssel a hatos szintre
A harmadik részben nagy örömmel köszöntöttük a szintlépőket és céltudatos munkatársainkat.

A hálózatvezetői versenyt az elmúlt hónapban 3 ember teljesítette:

  • Hobot Mária,
  • Kiss Judit,
  • Szőlősi József.

Munkájuk elismeréséért gyönyörű plakettet vehettek át vezetőiktől.

A verseny eredményeként Szőlősi József 6. karrierszintre is minősült.

Értékek, 9 év távlatában
Ujvári Zsuzsanna és Ujvári Norbert Ezüst Hálózatigazgatók 9 év távlatából elmondták nekünk mindazt, ami számukra érték a Biocom rendszerében. Hatalmas példák, Zsuzsi kedvessége és Norbi racionális látásmódja remekül kiegészítik egymást!

A rendezvény végén szó esett a regionális életmód estekről, és a Nemzetközi Ágtalálkozóról.

A hónap legjobbjai
Ágvezetőink kiosztották a tehetség díjakat és a hónap legdinamikusabb hálózatvezetőjének járó kupát, amit a múlt hónap teljesítménye alapján:

  • Papp-Molnár Szilvia és Papp Attila Arany Hálózatvezetők vihettek haza.

Ágvezetői elismerés és dicséret
Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt ágvezetők a már megszokott mondattal zárták a rendezvényt: a Biocomra mindenkinek szüksége van! Összességében pedig így értékeltek: „A nap házigazdái csodálatosan és felkészülten vezették le az egész napot. Vendégelőadóink fiatalos lendülettel és óriási alázattal tanították a csapatot. Hálásak vagyunk és nagyon sok sikert kívánunk nektek, megérdemlitek! Köszönjük az egész szervezői és előadói csapatnak a munkáját, büszkék vagyunk rátok! Gratulálunk az elismerteknek, a tehetség díjasoknak és a háziverseny-győzteseknek, valamint a 6-os szinthez Szőlősi Józsefnek, csakúgy, mint a hónap legdinamikusabb hálózatvezetőinek, akik Arany Hálózatvezetők lettek, büszkék vagyunk rátok! Mindenkinek sikeres hónapot kívánunk!”

Ezeket olvastad már?