Kezdőoldal Ágak Lendületes évkezdést hozott a Csordás-ág januári Startképzése

Lendületes évkezdést hozott a Csordás-ág januári Startképzése

Ágoston Laura új HV szponzorával, Nagy Zsuzsanna Ezüst HV-vel

A januárban Startnapozó Csordás-ág

Január 15-én hideg, szeles időre ébredtek a Csordás-ág tagjai. A rossz idő ellenére mégis sokan indultak útnak a Győri Famulus Hotelbe, hogy az ünnepek utáni első Startképzésén részt vegyenek. A részleteket ezúttal Kasza Anna, a TM Team 5. szintű munkatársa vetette papírra, aki büszke lehet a koordinátor kettősre is, hiszen a házigazdák ezúttal a TM Team sikeres párosa, Justin János és Justin-Pálfy Eszter voltak.

Kasza Anna a szintlépések előadójaként

A Startnap házigazdái, Justin János és Justin-Pálfy Eszter

Inspiráló indítás
Justin János és Justin-Pálfy Eszter 2022. március óta Ezüst Hálózatvezetők, és csupán 13 hónap alatt érték el ezt a szintet. Nagyon inspiráló volt a felvezetésük, hiszen a céljaik között szerepel, hogy 2023. december 7-ig Arany HV-k szeretnének lenni. A nap kezdetén az általános tudnivalókat ismertették, ezután köszöntötték ágvezetőnket, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőt, valamint a TM Team Arany Hálózatvezetőit, Tóthné Molnár Ibolyát és Tóth Istvánt, az Ezüst Hálózatvezetőket, hálózatvezetőket és nem utolsósorban az új érdeklődőket, hiszen ez a rendezvény leginkább nekik szólt.

A TM Team a Starton

Tóthné Molnár Ibolya a jövedelmekről szólt

A TM Team vezetői (Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István) az ágvezetővel, Csordás Anikóval

Életmódprogram és méltatás
János és Eszter felvezetésében megismerhettük az Életmódprogramot és a Biocomot is bemutatták. Kiemelték Kónya György Smaragd Hálózatigazgatónkat, akit a Biocom „Robinson Crusoe-ja”-ként emlegettek, és aki jelenleg is rengeteg ember életére van hatással.

Startoltak

Tóth István Arany HV az élettörténetükről is beszélt


Tóth István: Tudsz felelősségteljes döntést hozni?
Elérkezett a pillanat, amikor a „Biocomos apukánk” – ahogy Jánosék nevezték –, Tóth István Arany Hálózatvezető élettörténetét hallgattuk nagy érdeklődéssel. Néhány gondolatébresztő tőle:

  • Mindennek legyen miértje, hogy miért is indultunk el.
  • Biocomossá válni egy folyamat. Tudsz-e felelősségteljes döntést hozni?
  • Az igazi cél nem az, hogy mit akarsz, hanem hogy mennyire akarod!
  • Ez csapatmunka, nem egyedül kell csinálnod.

Majd egy élményekkel teli fotósorozattal zárta előadását.

A bűvös 200 pont nem is nagy bűvészet…

Mi kell a 200 PÉ-hez?
A következőkben shoppingoltunk egy kicsit Janinak és Esztinek köszönhetően. Mi is kell ahhoz a bűvös 200 ponthoz? Nagyon tanulságos és szemléltetés volt.

Egyszerűen és érthetően a pénzről
A továbbiakban 2022. sikeres párosának hölgytagja, Tóthné Molnár Ibolya beszélt arról, hol is lakik a pénz a rendszerben. Arany Hálózatvezetőként a leghitelesebb bemutatást kaptuk, hogy mit is jelent ez a munka. Nagyon egyszerű és érthető összefoglalót hallhattunk az elérhető kedvezményekről és a passzív jövedelemről. A szünetben frissítők várták a vendégeket és persze a kötetlen, jókedvű beszélgetések.

Ágvezetős fotó munkatársakkal

Hogyan léphetsz szinteket?
A szünet után következett a szintlépések bemutatása (2-5-ig), amit én adhattam elő a TM Team 5-ös szintű munkatársként. Nagyon jó érzés volt erről beszélni, hiszen a saját tapasztalataimat és gondolataimat is megoszthattam.

Életutak
Az élet igazán! blokk mindig izgalmas és motiváló, most sem volt ez másként. Voltak köztük vezetői szintre, s attól feljebb vágyó munkatársak egyaránt.

Célok ötösön
Első szereplőként Gecsei Edit 5. szintű munkatárs, a Hoffer-Hidegföldi Team tagja elmesélte, hogyan is jutott el az ötös szintig, mik a céljai, és mit tesz ennek elérése érdekében.

A TM Team kupagyőztese Rigó Attila


Rigó Attila
5. szintű munkatárs, a Justin-Pálfy Team tagja a fogyókúrájára keresett megoldást, ekkor találkozott a Biocommal. Hamarosan meglátta a felkínált üzletet is és rövid időn belül 5-ös szintű munkatárs lett. Célja, hogy Arany Hálózatvezető legyen az idei évben.

Geiszbühl Endréné hálózatvezető a kitartás fontosságáról beszélt

Kitartás
Geiszbühl Endréné hálózatvezető 2018-ban csatlakozott a Biocomhoz, és 2022-ben vált vezetővé a TM Team csapatában. Az ő Biocomos útja a kitartásról szólt.

Hidegföldi Zoltán hálózatvezető látványosan szemléltette a rendszer előnyeit

Mások által töltődő bankkártya
Hidegföldi Zoltán hálózatvezető képies megfogalmazása egy kis szemléltetéssel egybekötve az volt, hogy mások is töltik a vásárlásaikkal az ő bankkártyáját. Nagyon fontosnak tartja, hogy fejlődik a személyiségünk is a Biocomos munkánk alatt.

Kutas Tünde Ezüst HV az Életutakban adott elő

Cél az arany
Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető elmesélte, honnan is indult és hogyan jutott el a személyiségfejlődésében idáig. Célja nem más, mint nyár végére Arany Hálózatvezetőnek lenni.

Krosenczki Kinga a vezetői szintek ismertetőjeként


Példaértékűen
Következtek a vezetői szintek, melyet Krosenczki Kinga hálózatvezető a TM Team, azon belül a Justin-Pálfy Team munkatársa mutatott be. Jó volt hallani az ő történetét is, hiszen példaértékű a kitartása.

Ágoston Laura új HV szponzorával, Nagy Zsuzsanna Ezüst HV-vel

Új HV a csapatban
A nap vége felé közeledve, elérkezett az elismerések ideje. Egy új vezető született a Csordás-ágon:

  • Ágoston Laura, mégpedig Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető szponzorálásával, méltán volt rá büszke közvetlen vezetője.

A Facebookcsoport-bővítő verseny győztesei, Endrédyné Kovács Kata és Rigó Attila az ágvezetővel

Rigó Attila több kupát is begyűjtött…

Díjazottak

  • A TM Team kupa győztese Rigó Attila
  • Fiatal Tehetség Díjas lett Rigó Attila (Justin Team), valamint Gecsei Edit (Hoffer-Hidegföldi Team).
  • A Facebookcsoport-bővítő verseny győztese novemberben: Rigó Attila, decemberben Endrédyné Kovács Kata
  • A Biocom Üzleti Akadémia új résztvevői is megkapták a kitűzős elismerést: Molnár Márta, Rigó Attila, Gecsei Edit.

A kupagyőztes Hoffer-Hidegföldi Team

Sorozatban harmadszor övék a kupa
A Csordás-ág legdinamikusabb hálózatépítői a december hónapban Hoffer Krisztina és Hidegföldi Zoltán hálózatvezető páros lett, akik most örökösen elvitték a kupát, miután háromszor egymás után megnyerték azt.

A legjobb helyen vagyunk!

Csordás Anikó: Találj négy, változtatni akaró embert!
A napot Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető zárta. Elmondta, mit kapott ő a Biocomtól. A nap közben hallottak kapcsán értékes gondolatokat osztott meg velünk. Találj négy olyan embert, aki változtatni akar az életén. Ennél szebb lezárása nem is lehetett volna ennek a napnak.

Fantasztikus nap, még fantasztikusabb emberekkel. Köszönöm ágvezetőnknek és csapatomnak a lehetőséget, hogy részese lehettem ennek a fantasztikus évindító Startrendezvénynek!

Ezeket olvastad már?