Kezdőoldal Ágak Hoffer Krisztina megtalálta az útját – a Csordás-ág hálózatvezetője a Biocomban látja a jövőt, biztonságot, kiteljesedést

Hoffer Krisztina megtalálta az útját – a Csordás-ág hálózatvezetője a Biocomban látja a jövőt, biztonságot, kiteljesedést

Hoffer Kriszta és párja, Hidegföldi Zoltán. Összhangban a Biocomban is!

Mint sokan mások, Hoffer Krisztina is az egészséges testsúlycsökkentés reményében figyelt fel a Reg-Enor névre. A Csordás-ág új hálózatvezetője párjával, Zolival mozaik családban 5 gyermeket nevel közösen Dunaszegen – a Szigetköz szívében –, ami nemes, de nem könnyű feladat. Esténként az asztalnál hagyott „a maradékok kárba ne vesszenek” elv miatt, gyorsan szaladtak fel rájuk a kilók. Fáradtság ellen pedig előszeretettel alkalmazta a tábla csoki édes ízét, mint plusz jutalmat, ami „neki jár”. Mindennek meg is lett az eredménye: mérlegre állva olyan számokat látott, amit még 9 hónapos terhesen sem. S a probléma nem csak esztétikai volt. Az orvosi javaslat így hangzott: fogyni kell! Mint azonnal elmeséli, ettől jóval többet találat a Biocomban, ahol párjával kéz a kézben haladnak előre.


Ismerkedés Csordás Anikó ágvezetővel

A Biocom az élete részévé vált

A dunaszentpáli rendezvényen még a hátsó sorban foglalt helyet

Az oklevek is bizonyítják: haladnak az úton

Az első Starton Szeder Norberttel és Szederné Vicával

„Diétázás”, karácsonykor
Férfit fogyókúrára fogni?! 2019 decemberét írtuk ekkor, a karácsonyi plusz kilók fenyegető árnyékában… Egy véletlen folytán Szederné Vicával hozott össze a sors, aki élményekkel telve mesélte el, hogy éhezés nélkül 10 kg-tól szabadult meg a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra által. Le sem tudott volna vakarni magáról, annyira akartam ezt a kúrát magunknak. Gyors regisztrálás, két emberre való béltisztítás, Reg-Enor, Immun Supreme és vitaminok… mindent úgy, ahogy mondták. Emlékszem, Zolinak egy németországi út maradt el, a tisztítás eredményességét megtapasztalva. Nem volt varia, csinálni kell! Pezsegtem ezerrel.

Az első saját Életmód Estet Győrzámolyon tartották

Jelek az első Életmód Esten
Ezt látva, Vica elhívott egy Életmód Estre Dunaszentpálra, ahová Zolim is elkísért. Az est végén tombolán nyertem egy Reg-Enort és egy Egészségkönyvet… Mi ez, ha nem jel? Ezen az estén ismertük meg Csordás Anikót és Csiba Annamáriát is, akik rögtön szárnyaik alá vettek bennünket. Így indult…

Elvarázsoló fővárosi Startképzés
Kérdések és válaszok, lendületesség és mosoly… ez maradt bennem. Húzó, pozitív energia – erre volt szükségem. Fodrászként dolgozom, fiókban az óvónői diplomámmal. Imádom a szakmám, de elszólít a család mellől. Fáradt voltam… S mint utólag kiderült, már tudatosan figyeltek minket Annamariék, hátha… Ma már én is ezt teszem másokkal. Ezek után Vicáék csak úgy megemlítették, hogy lesz egy Startrendezvény Pesten, jó buli, ott a helyem. Azt sem tudtam hova megyünk, csak menni akartam. Elvarázsolt!

Örömteli búcsú a kilóktól
Zolim már ekkor tudta, hogy jönnie kell velem ezen az úton, mert én kivirultam ettől. Azóta is töretlenül mutatja az irányt, ha néha leengedek. Nagyon gyorsan pörögtek nemcsak a kilók, hanem az események is körülöttünk. Miközben én 12 kilótól, Zoli pedig 18-tól vett örömteli búcsút, az egyéb tüneteink is enyhültek. Hálás voltam. Jó volt újra tükörbe nézni!

Tudatos élet
Márciusban Zoli is regisztrált, mint vállalkozó és rögtön vettünk egy víztisztítót. Tudatosan kezdtünk el így élni, ami önkéntelenül is átragadt a gyerekekre. Tisztított vizet ittak, ott sertepertéltek mindig a kapszuláink körül, melyikbe mi van, ők mit kaphatnának belőle.

A világ bezárt, a lehetőség kinyílt
Mindössze egy offline Starton tudtam csak részt venni, amikor 2020. márciusában bezárt a világ. A frissen kiváltott vállalkozásomat szüneteltetni kényszerültem. Már csak kis létszámmal dolgozhattunk, tanulhattunk. A rendszer viszont csodálatos! Míg az üzleteket bezárták, itt akkor nyílt ki igazán minden lehetőség. Mivel nem a számítógép világában éltem, nagy lemaradással indultam. Viszont minden egyes oktatáson szembesültem azzal, hogy minden csak rajtam múlik. Egy percig sem kérdőjeleződött meg bennem, hogy jó helyen vagyok és szép lassan megértettem, miben kell változnom, miket kell megtanulnom, és miket elhagynom. Csordás Anikó és Csiba Annamária rettentő nagy türelemmel segítettek nekünk. Volt, hogy hajnali 4-kor telefonoztunk Annamarival, amit később a Melatonin hatására normál, nappali órákra váltottunk. Rengeteg volt a kérdés bennem, amire kerestem a válaszokat.

Sikeres Nyári Verseny
Elmaradt Vecsés, helyette hirtelen a Nyári Verseny forgatagában találtuk magunkat. Zoli indult a versenyben, Csatári Györgyi lett a fényecskénk. Györgyi azóta is töretlenül a csapatom tagja, akire nagyon büszke vagyok. A sikeres megmérettetés jutalma, hogy elmehettünk Anikóékkal Lajosmizsére, ahol végre személyesen megismerkedtünk Kónya Györggyel, párjával, Krigel Zsuzsival és Ferenczy Lászlóval.

Ennek az üzletnek köszönhetően rengeteg értékes emberrel találkozhattunk, akikért örök hálával tartozom. A Biocommal vált teljessé az életem. Mivel semmilyen MLM tapasztalatom nem volt előtte, így bátran és lelkesen, bízva a felső vezetőinkben éltem meg minden sikert és nehézséget a munkám során. Ez nem is munka, inkább egy energiát adó plusz számomra. Csakis rajtam múlik, hogy mikor, milyen tempóban haladok és jutok előbbre. Ez fantasztikus önismeretet és tanulásra ösztönzést rejt magában.

A győrzámolyi megvalósító csapat

Csapatépítés
Nyár lévén, kicsit engedve a korábbi bezártságon, Életmód Estet is tudtunk tartani a környéken lakó ismerősöknek, miközben Csordás Anikó ágvezetőnk előadásából mindig sokat tudtunk tanulni. Sikerült otthonunkban csapatépítő találkozásokat is összehoznunk, kemencés sütögetéssel. Minden esetben remek hangulatban teltek az órák.

A vecsési képzésen, egy nagyobb csapat részeként

Fejlődés a képzéseken
Anikó pedig csak szervezte és szervezte a képzéseket, mi pedig minden alkalommal szívesen mentünk a győri Famulus Hotelbe, ahol Starton, Nyíri Zoli tréningen fejlődhettünk tovább. Több vezetőt is megismerhettünk itt, akik tanításaiból inspirálódhatottunk. Ezer hála nekik is! Imádtam ezeket a napokat, mert önfeledt hangulatban, barátok között, mégis szigorú rendszerben kaptuk meg mindazt, ami a további fejlődésünkhöz kellett. Itt még volt lehetőségünk személyesen elismerni egymás munkáját, érezni a többiek pozitív energiáját, melyből erőt lehetett meríteni.

Vecsés és a jókedv

Vecsés nem csupán tanulás, csapatépítés is

Vecsésen mások mellett Kónya Gyuri és Krigel Zsuzsi társaságában. Az ágvezető páros nagy hatást tett rá!

Egy fantasztikus párossal Vecsésen
Szerencsénk volt, hiszen kétszer is eljutottunk Vecsésre, ami az igazi csapatépítés és fergeteges tanulás fellegvára volt akkor számunkra. Imádtam látni, hogy mindenki felvállalja nemcsak az erősségét, hanem a gyengeségeit is. Így utólag már összerakom, mekkora önfejlesztést, mekkora önkritikát, mekkora tanítást kaptunk ott. Második alkalommal Kónya György és Krigel Zsuzsi is ott voltak velünk. Szenzációs útmutatásokat adtak nekem. Sok minden kitisztult a fejemben általuk. Mégis, amiért igazán hálás vagyok, az az emberi mivoltuk. A közvetlenségük, a barátságuk, mellőzve minden álarcot. Fantasztikus páros!

A győri Startrendezvényen Csordás Anikóval

Veszteség nélküli tanítás
Mire újra bezárt teljesen a világ, már 6-os szintű munkatárs lettem. Kétségbeesésre nem volt okunk, mert Anikó tudta – s a mai napig tudja – mire is van szükségünk, és csak szervez és szervez… most már az online világban. Mondhatom, így még nagyobb lehetőség van tanulni, fejlődni. Megértettem, hogy mit jelent veszteség nélkül tanítani.

Győrött, Bőke Zsuzsiékkal

Ez is a győri Starton készült, amikor Szilágyi Szabolcs is vendég volt, Miskolcról


A Biocomban a jövő
Mire márciusban kitűzős HV lettem, ismételten bezárták az üzleteket. Még egyszer hálát adok érte, hogy itt lehetek, mert ez egy biztos munkahelyet és anyagi hátteret tud biztosítani nekem. Hosszú távon – mivel én sem leszek már fiatalabb – mindenképpen főállásban gondolkodom a Biocommal, s mosolygok azokon, akik kicsit furcsának találják, hogy MLM hálózat építésében látom a jövőmet. Én viszont nagyon ráálltam erre az útra, mert – bár nem könnyű és dolgozni itt is kell –, de pörgős, mégis énidős, utazós, de mégis otthon ZOOM-olós, tanulós és tanítós… tehát nekem találták ki! Pontosabban: Nekem, Neked, Mindenkinek!

Cél a kiteljesedés
Célom a Biocomnak, a Biocommal élni, mert kiteljesedhetek általa. Természetesen nem mellékes az anyagi vonzata sem, de az igazi álmom, hogy akkora tudás álljon össze a fejemben, hogy szeressenek tőlem tanulni az emberek és ezért utazzak az országban, vagy akár online is. Üzleti célom az ezüst vezetői szint elérése 2021. december 21-re, az Arany HV szint pedig 2022. május 21-re. Szabadság, BIOCOM, Szerelem.

Csak csajok: Csordás Anikó, Hoffer Kiszta és Csiba Annamária

Csapatépítés az otthonukban

Ilyen pillanatok is jellemzik a Biocomos mindennapokat

A győri Starton Hliva Ildikóval és Kerekes Balázzsal

Egy Anikó által szervezett online tréningen itt éppen Nyíri Zoltán jelentkezik be

A Csordás-ág logója midnenkinek rajta van a készülékén

A győri Starton Szabó Mátéval és Szabóné Gyarmati Tímeával

Ez már egy kitűzős HV kép Csiba Annamáriával és Csordás Anikóval

Kitűzős HV lett Hoffer Krisztina

Lajosmizsei pillanat, ahol a versenyzőket elismerték

Lajosmizsén az ágvezetőkkel

 

Ferenczy Lászlóval is készült egy fontos fotó

Ezeket olvastad már?