Kezdőoldal Ágak Szívből jövő tanítások a Csordás-ág mosonmagyaróvári Sikertréningjén

Szívből jövő tanítások a Csordás-ág mosonmagyaróvári Sikertréningjén

Hogyan él meg egy ötös karrierszintű munkatárs egy sikertréninget? Erre is választ kapunk Szakáll István beszámolójából. A Csordás-ágon sincs ugyanis megállás. Ez az újabb beszámoló egy Sikertréningen elhangzott tanítások rövid összefoglalója, mely az ágvezetőé mellett a Vass-Beta-ágról hívott felvidéki vendégelőadók gondolatait is tartalmazza. A tény: 2020. február 15-én, Mosonmagyaróváron a Magnólia Központ adott otthont a Sinka-ágon belül működő Csordás-ág idei első Sikertréningjének. Utólag is lehet belőle okulni…

Csordás Anikó Arany HV, a csapat vezetője volt a főelőadó (SInka-ág)

Csordás Anikó: Akarjunk változni, tanuljunk, tanítsunk!
Ezen a csodálatos téli délelőttön Csordás Anikó Arany Hálózatvezető köszöntött minket., s ismertette a napi programot. Röviden bemutatkozott, majd az újak kedvéért pár mondatban elmesélte Biocomos életútját. Ezek után azt is megtudhattuk tőle, hogy mi kell ahhoz, hogy hálózatépítők és ne termékértékesítők legyünk. Mindenekelőtt kulcsszemélyiséggé kell válnunk és kell, hogy legyen olyan célunk, amiért mindennap képesek vagyunk mindent, de szó szerint mindent megtenni, még ha nehezünkre is esik. Kihangsúlyozta azt is, hogy fontos hogy akarjunk változni és szervezővé válni. Tanuljunk és tanítsunk, legyünk példaértékű emberek. Posztoljunk fényképeket a rendezvényekről, használjuk bátran és jól a facebookot, de minden nap mondjuk el szóban is ezt a tökéletesen összerakott rendszert az embereknek, hiszen neki ezzel a rendszerrel három és fél év alatt sikerült helyre és helyére állítani az életét. A kávészünet előtt ágvezetőnk még elmagyarázta nekünk az MLM fogalmát, amelyből mindenkinek egyértelművé vált, hogy ez nem piramis elven alapul, hiszen itt alulról-felfelé mindenki jól jár, ugyanis itt Mindenkiből Lehet Milliomos!

Ki a kulcsember?
Szünet után is Arany Hálózatvezetőnket hallhattuk, aki elárulta nekünk, hogy aki tudatosan csinálja a 200 pontot, használja és be is mutatja a boltcsere programot, folyamatosan képzi magát, minden rendezvényen ott van és elkötelezte magát a Biocomnál, azt a személyt kulcsembernek nevezzük. Az is kiderült, hogy míg a sikeres ember megoldásokban gondolkodik és kiegyensúlyozottan él, addig a sikertelen kifogásokat keres és középszerűségben éli életét.

Bővítési alap és bőséges ebéd
Anikó, hogy kézzelfoghatóan is tanítson nekünk valamit, levezetett nekünk egy-két matematikai számítást, aminek az lett az eredménye, hogy most már ki tudjuk számolni a bővítési alapot és a differenciál jutalékunkat is. Látta rajtunk, hogy már nemcsak a sikerre vagyunk éhesek, és mivel a jó vezető nem felettünk, hanem mellettünk van, így elkísért bennünket az ebéd elfogyasztására kijelölt Széchenyi étterembe…

Nagy Zsuzsanna is fontos gondolatokat osztott meg


Nagy Zsuzsanna: Lép ki a célodért a komfortzónádból!
Ebéd után mindenki jóllakottan és a sikerre éhezve hallgatta Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezetőt, aki a célokról osztotta meg velünk gondolatait. Előadásában rámutatott, mindegy, hogy a cél pénzügyi, párkapcsolati, családdal kapcsolatos, vagy üzleti eredetű, a legfontosabb, hogy az legyen a mi célunk. Hozzon minket tűzbe és lépjünk ki érte a komfortzónánkból, hiszen a cél nélküli ember nem lehet sikeres! Ha van célunk, meg fogjuk találni hozzá a megfelelő utat is, amelyen a szponzorunk és vezetőink végig fogják a kezünket, de csak akkor, ha mi is akarjuk. Zsuzsi nagyon jól rámutatott arra is, hogy jutalékunk arányos a befektetett idővel és munkával. Tehát fontos, hogy legyen célunk, tervezzük meg hozzá szponzorunkkal az utat, de hiába van érzelemdús és határidőhöz kötött célunk, hiába van vezetőnk által jól kitaposott ösvényünk, ha mi nem ezeket a lábnyomokat használjuk, és nem cselekszünk, akkor nem is várható haladás az úton.

Jobbról Simonics Éva Ezüst HV, a Felvidékről, a Beta-ágból

Simonics Éva is kitűnő előadást tartott


Simonics Éva: A kulcs a mi kezünkben van
Zsuzsi után vendégelőadónk, a felvidéki Simonics Éva Ezüst Hálózatvezető tanítását hallhattuk, aki Nagymegyerből érkezett hozzánk, a Vass-Beta-ágról. Szó szerint tanítóról beszélhetünk, hiszen mint történetéből kiderült, pedagógusi pályát hagyott ott a Biocomért. Éva szerint véletlenek nincsenek, csak döntések vannak, hiszen az is döntés, ha nem döntünk. A Biocomban az tetszik neki a legjobban, hogy itt odafigyelnek egymásra az emberek, mindegy, hogy ki honnan jött, hányas szinten van, szívből örülnek a másik sikerének. Sikeres hálózatvezetők csak azután lehetünk, ha elkezdünk üzletiesen gondolkodni. Mindenkinek azt tudja javasolni, hogy éljen a lehetőséggel, hiszen minden a hozzáálláson múlik, viszont a változásnak semmi köze az életkorhoz. Itt mindegy, hogy fiatal, középkorú vagy, nyugdíjas vagy és mersz változtatni a Biocom lehetővé teszi, hogy megváltoztasd az életedet. Éva szavaival élve a kulcs a mi kezünkben van.

A főszervező a két, szlovákiai vendégelőadóval, Simonics Évával és Kis Gergellyel (Vass-Beta-ág)

Kis Gergely, a felvidéki aranypáros férfitagja


Kis Gergely: Kitartás és alázat kell a sikerhez
Másik vendégelőadónk, Kis Gergely Arany Hálózatvezető Komáromban építi párjával, Pálfi Katalinnal Biocomos életüket. Gergő humoros előadásából kiderült, hogy amikor ők rájöttek, hogy a Biocom az ő életre szóló lehetőségük, akkor turbó fokozatra kapcsoltak és az „ami a csövön kifér” hozzáállás egészen rövid idő alatt az Arany Hálózatvezető szintig repítette őket. Az MLM-el kapcsolatban kiemelte, hogy bizony itt is dolgozni kell, és nem leszünk azonnal milliomosok, de ha kitartóan és alázatosan tesszük a dolgunkat és adunk minimum 3 évet a hálózatépítésnek, akkor nem kell 40 évig alkalmazottnak lennünk és kereshetünk annyi pénzt is, ami nem fogy el a hónap végére. Keressünk magunk mellé vezetőket és keressük meg a legjobb csapatjátékosokat. Gergő felhívta a figyelmünket arra is, hogy fektessünk időt a tanulásra és tanításba, valamint mindig felkészülten és ráhangolódva érkezzünk a beszélgetésekre. Azt is megtanulhattuk tőle, hogy az elutasító válasz nem a mi kudarcunk, hanem a beszélgető partnerünk elszalasztott lehetősége. Legyünk türelmesek mindenkivel és élvezzük az utat, amin járunk!

Tóth István HV


Tóth István: Át kell adni az érzelmet és az életérzést
A rövid kávészünetet követően Tóth István hálózatvezető pontokra szedte a jó vezetőről alkotott gondolatait. Ezekből a pontokból egyértelműen kiderül, hogy a jó vezetőnek a fókusza mindig a csapaton van. Időben elháríthatja a működési zavarokat, fejleszti magát, hiteles, elérhető, értékalapú döntéseket hoz, példaértékű és nem félti a pozícióját. Azt is tudatosította velünk, hogy munka nélkül itt sincs jövedelem, viszont itt megtudjuk alapozni a boldog és kiegyensúlyozott idős korunkat. Bemutatta nekünk az aranykört egy átlagember és egy sikeres ember szemszögéből is. István rávilágított arra is, hogy érzelem és életérzés átadása nélkül ez az üzlet nem működik. Azt is megtudhattuk tőle, hogy ő akkor érzi sikeresnek magát, ha úgy élheti az életét, ahogyan ő akarja.

A Biocom hírével
A tréninget Anikó zárta, aki megköszönte minden előadónak a fantasztikus tanítást és mindenkit elengedett a szokásos igével: Térjünk haza a Biocom hírével!

„Jó érzés közétek tartozni!”
Nagyon szépen köszönjük a mai napi tanításokat, minden előadó fantasztikus volt. Mindig tudtok újat mondani, illetve már a tőletek elhangzottakat újra csomagolva újként előadni. Köszönjük Anikó a szervezést, Ibolyáéknak a helyet és az ebédet, a csapatnak pedig a jó közösséget. Nagyon jó érzés közétek tartozni!

Munkatársi hozzászólások: Vörös Anita: Volt mit magunkba építeni
Köszönöm szépen, minden előadónk hozott újat és adott magából nekünk ismét egy új darabot, amit magunkba építhetünk, és ez az a csapat, amelyik be is fogja építeni! Egymástól tanulunk, fejlődünk, jobbá válunk! A vendégelőadóink különleges varázst teremtettek, élmény volt őket megismerni, számomra ezért volt kihagyhatatlan, ma megtanultuk… még egyszer nem jön el ugyanaz! Hála érte, hogy Biocom-os vagyok én is!

Urjupin-Vörös Viktória: Szívből jövő beszédek
Nagyon köszönöm, hogy Veletek együtt lehettem/lehetek! Az előadóknak is köszönöm a szívéből jövő beszédüket, tanításukat! Szupi nap volt! Köszi Anikó a szervezést!

Nagy Zsuzsanna: Hála!
Hála van a szívemben, nagyon köszönöm a mai napot Nektek, és Anikó külön, Neked is ezt a csodás napot, na és persze a csapatomnak, akik ma ott voltak.

Makai Tamásné: Köszönet az iránymutatásért
Megmondom őszintén, nehéz napokon vagyok túl! De nagyon köszönöm, hogy veletek tölthettem a napom egy részét. Nagy Zsuzsanna, neked külön köszönet, mert azt vettem ma észre, hogy szinte ugyanazt az utat járom meg a családommal, mint amit te megjártál! De sokat változtam és még fogok is, biztos vagyok benne! A célok megvannak! Csak én kellek hozzá! Köszi, hogy veletek lehettem! Anikónak a szervezést, az előadóknak az előadást, a helyes iránymutatását!

Borbély Julianna: Sokat tanultam
Köszönöm, hogy veletek voltam a számomra első tréningen! Sokat tanultam Tőletek! Köszönöm a szervezést és a tanítást!

Stefanits Henriett: Tudom, hogy jó helyen vagyok
Csodás nap volt számomra a mai részvétel ezen a rendezvényen, melyet köszönök első sorban szponzoromnak, Nagy Zsuzsannának, hogy meghívott, továbbá Csordás Anikó felső vezetőnek a szervezést, és nem utolsósorban az előadóknak az előadásokat! Én még nagyon „gyerekcipőben” járok köztetek, de ma sokat tanultam és biztosan tudom, hogy jó helyen vagyok! Még egyszer köszönöm mindenkinek!

Andorka László: Szuperek voltak az előadók
Köszönöm a mai napot, nagyon jó volt, szuperek voltak az előadók, köszönöm, hogy itt lehetek köztetek es a lehetőséget!

Szakállné Leitold Annamária: Köszönet a napért
Nagyon köszönjük mi is mindenkinek, aki bármit is tett a mai nap sikeréért és tanított minket. Külön neked, Anikó, hogy létrehoztad és megvalósítottad.

Berényi Andrea: Élveztem minden percét!
Köszönjük ezt a csodás napot! Nagyon sokat tanultam! Az előadók fantasztikusak voltak, a csapat szuper. Élveztem minden percét!

 

Ezeket olvastad már?