Kezdőoldal Ágak Feltöltődés, újratervezés, gyakorlati tudás, emelkedett érzelmek – Kulcsember-képzést tartottak a Tasnádi ágon

Feltöltődés, újratervezés, gyakorlati tudás, emelkedett érzelmek – Kulcsember-képzést tartottak a Tasnádi ágon


Elérkezett a várva várt pillanat, a kétnapos képzés a Tasnádi-ágon! Ezúttal Noszvajon, az Oxygén Family Hotelben tartották a tréninget. Demeter Melinda, a beszámoló készítője kettős (és becses) feladatot kapott, hiszen megtiszteltetésként a két nap moderátora is lehetett. Nagy boldogsággal töltötte el, hogy teljesen más szemszögből tudta nézni az előadókat, valamint a sorok között helyet foglaló hálózatépítő társakat, akik visszajelzéseikkel szintén hozzátettek a cikk teljességéhez. Elöljáróban csak annyit: nagy élmény volt…

Tasnádi Zsolt: Nincs, ami megállíthatna
Az első percekben máris kiugrasztottam a csapatot a komfortzónájából azzal, hogy elbúcsúztattam őket a telefonjaiktól. A rövid bemutatkozásom után máris átadhattam a szót Tasnádi Zsolt Arany Hálózatigazgatónak, aki a rendszerről és a személyiségfejlődés fontosságáról tartott előadást. Mindig hallhatunk megdöbbentő mondatokat, amik betalálnak és elgondolkodunk rajta. Ha pedig elindulunk a fejlődés útján, és gyakorlatba visszük a tanultakat, akkor nincs, ami megállíthat. Zsolti erre tökéletes példa!

Újabb komfortzóna-elhagyó feladat
Az első kávészünet után visszatértünk az „iskolapadba”, ahol ismét komfortzónán kívüli feladat következett. El kellett hagynunk a helyeinket és keresni egy másikat, ahol nem ülhetünk az eredeti szomszédunk mellett. Igaz milyen jó? Kicsit más szemmel kezdte mindenki nézni tovább az előadásokat.

Újváriék: Túlbonyolítás helyett tervezés
A következő blokkunk előadói Ujvári Norbert és Ujvári Zsuzsi voltak, akik a célokról, tervezésről és a konzultáció fontosságáról beszéltek. Nagyon jó itinert kaptunk a céljaink és terveink leírásához Norbitól. Zsuzsitól is szuper dolgokat kaptunk, és rá kell jönnünk, hogy nem kell túlbonyolítanunk semmit, mindent a lehető legegyszerűbben továbbadni. Zsuzsi elhozta nekünk a célfüzeteit, amiket szünetekben lapozgathatott bárki. Szuper dolgok voltak benne, nagyon inspiráló volt!

Munkamódszerek délután, hároméves tervek este
A közös ebéd és a beszélgetések után pedig következett az első napi utolsó blokk, amelyben gyakorlati munkáról esett szó. Jómagam és a csapatom egyik tagja, Czeglédi Ildikó kezdtük. Néhány munkamódszert említettünk és beszéltünk arról is, hogy „online kapocsból” hogyan lett személyes munka. A következő előadó Matyi László volt, aki arról mesélt, miért is olyan jó az a tény, hogy egy hajóban evezünk. Géczi Ildikó megmutatta nekünk a szuperül működő csoportját, és adott hozzá sok-sok ötletet. Végül Ramocsa Emese szólt, aki szintén óriási fejlődésen ment keresztül és megkoronázta a napunkat. Az esti programon volt csapatépítő játék és megírtuk a 3 éves tervünket is. Jó lesz majd visszanézni!

Szabados Magdolna interaktív előadásában gyakorlati példákat hozott
A másnapot izgatottan vártuk, mert Szabados Magdolna Gyémánt Hálózatvezető volt a vendégelőadó, aki a tudása legjavát megpróbálta nekünk másfél órába belesűríteni. Magdi szuper gyakorlati példákat is hozott nekünk, ami rendkívül jó volt, és interaktívvá tette az egész előadását. A végén kérdéseket tehettünk fel neki, amit példákkal alátámasztva megválaszolt nekünk. Magdi „felrobbantotta” a termet, imádtuk minden másodpercét. Néhány szó erejéig még velünk volt a következő kávészünetben, így készült ez pár közös fotó is, aminek nagyon örültünk.

Sokaknak nagybetűs példa Tasnádiné Szabó Mónika
Szünet után a rendezvények szervezéséhez kaptunk segítséget Tasnádiné Szabó Mónikától. A hit fontosságáról is esett néhány szó. Mónika fantasztikus lendületével akkora erőt adott mindenkinek, hogy majd’ kicsattantunk. Mónika számomra az igazi példa, nagybetűs PÉLDA. A két nap alatt többünktől hallhattuk, hogy miatta csatlakoztak és miatta kezdték el az üzleti életet is.

Irány Prága!
Ebéd után az én feladatom véget ért, és a záróblokk következett. Itt kaptunk néhányan egy prágai vouchert, ahová a vezetőink fognak elvinni minket, mert a kihirdetett „feladatot” sikeresen teljesítettük. Már nagyon várom!

Őszinte érzelmek
Az utolsó egy órában mindenki elmondhatta, mit adott neki a két nap. Fantasztikus monológokat hallhattunk. Volt itt sírás és nevetés is… Talán ez az egyik legérzelmesebb része a 2 napnak, ahol mindenkiből előtörnek az érzelmei, és nem fél ezt kiadni magából. Ismételten szívből köszönöm a vezetőinknek, Tasnádiné Szabó Mónikának és Tasnádi Zsoltnak, hogy megszervezték nekünk ezt a két napot. Végtelenül hálás vagyok a kapott feladatért, és reménykedem, hogy úgy teljesítettem, ahogyan ők elképzelték. „A példamutatás nem a legfontosabb dolog, amivel másokat befolyásolhatunk, hanem az egyetlen!” Mónika és Zsolti az igazi példák! Köszönjük nektek, hogy vagytok!

Most pedig olvassátok szeretettel néhányunk gondolatait:

Géczi Ildikó: Nagyon sokat adnak számomra ezek a napok
6 éve, hogy minden képzésen részt veszek, és mindig nagyon sokat adnak számomra ezek a napok. Megerősítenek, lendületet adnak és segítenek ránézni a hiányosságokra! Én vallom azt, hogy minden embertől lehet tanulni! Így volt ez most is. A 2 nap minden előadójától hoztam el magammal, és hálás vagyok a csapat azon tagjainak, akik hasonlóképpen úgy érzik, hogy ott a helyük ezeken a képzéseken! Az ágvezetőimnek pedig köszönöm, hogy mindig azon dolgoznak, hogy kihozzanak ezekből a napokból mindent amit csak  lehet. Csodás emberek, akik egy fantasztikus közösséget építettek nekünk. Kiváltság, hogy tőlük tanulhatunk!

Bartal-Ramocsa Emese: Bárcsak hetente lenne!
Tökéletes két napot töltöttem együtt a Biocomos családommal. Megtisztelő volt, hogy az első nap végén megoszthattam a gondolataimat mindenkivel. Rengeteget tanultam, sok erőt és inspirációt kaptam mindenkitől. Köszönöm. (Ui: Bárcsak minden héten… jó, akkor minden két hétben lenne Kulcsemberes-képzés!)

Gudmon Miklósné: Rengeteg tanulás, energia, s néhány szükséges „pofon”
Nem tudunk elég hálásak lenni a vezetőinknek, hogy megszervezik nekünk ezeket a képzéseket, ahol rengeteget tanulunk, ismerkedünk egymással, barátkozunk és sokat beszélgetünk. Hihetetlen nagy energiát és néha egy-két „pofont” is kapunk, de pont erre van szükségünk. Csodálatos volt a vendégelőadó Szabados Magdolna Gyémánt Hálózatvezető! Mindenkinek köszönöm szépen!

Ducsia Zoltán: Önbizalom és inspiráció
A képzés sok önbizalmat adott nekem, inspirációt a munkához. Segített lendületbe hozni a munkával kapcsolatban, és segített, hogy önmagam legyek! Köszönöm nektek, Bea és Sanyi!

Pulainé Muskatal Bea: Más értelmet kapott a kitartás szó
Fantasztikus 2 nap volt! Már nagyon vártuk, hogy elérkezzen ez a hétvége, hiszen egy új munkatársunkkal vehettünk részt ezen a képzésen. Az előadásokból rengeteget tanulhattunk, mindenki meghallhatta azt a mondatot, tanítást, ami leginkább segíti a sikeres Biocomos üzlet építésében. Más értelmet kapott a kitartás szó Magdolna segítségével.

Pulai Sándor: Az élet 50 felett kezdődik igazán
Ami engem leginkább megérintett, az Mónika egyik mondata volt, hogy az élet 50 felett kezdődik igazán. Ezt magamon is tapasztalhatom, hiszen egy éve töltöttem be az ötvenet és ősz óta egészen más életet élek, ami látszik is rajtam. Mondjuk a „normális” emberek szerint ott már a ’B’ oldal kezdődik, amin a kellemetlenebb számok vannak, de én bizonyítom az ellenkezőjét. Ezzel együtt legjobb tudásommal aktív párja lettem Beának a munkában is, és így tudom kamatoztatni az itt tanultakat.

Kiss Krisztina: Testi-lelki feltöltődés
Ismét egy testi-lelki feltöltődést kaptunk vezetőinktől egy jól megszervezett képzés formájában, csodás helyen, ahol jobban megismerhettük egymást. Mindig tanulunk rengeteg újat, és minden rendezvény után olyan energikusan térünk vissza a munkához, ahogy soha azelőtt. Nevettünk, sírtunk, tanultunk, pihentünk. Élveztük minden percét és türelmetlenül várjuk a következő 2 napot, amit együtt tölthetünk. Hálám végtelen, hogy én is közétek tartozhatok!

Czeglédi Ildikó: Minden várakozást fölülmúlt
Először vettem részt ilyen kétnapos képzésen. Nagyon vártam már, mert tudtam, jót fog tenni a hozzáállásomnak. S hogy ebből mi igazolódott be? Minden várakozást fölülmúlt a hangulat, a szervezés igényessége, alapossága és az energiák. Sokat kaptunk, már csak rajtunk, résztvevőkön múlik, hogyan használjuk fel a gyakorlati tudást, érzelmi töltöttséget és lendületet. Úgy gondolom, nagy hiba lenne, ha nem élnénk ezzel a lehetőséggel. A két nap során tanúi lehettünk egy összetartó csapat pontos, precíz szervező munkájának. A Tasnádi házaspártól egy olyan fajta – a tudás átadáson túli – törődést és példát kaptunk, amit kitartó munkával átültethetünk a saját üzletünkbe. Ennek feltétele, ahogy megtanulhattuk, hogy rendszertulajdonosi szemlélettel többet profitálhatunk. Egy hosszú távon működő, folyamatosan fejlődő üzletet építünk, amely örökölhető. De mindenekelőtt, tisztába kell kerülnünk magunkkal, törekedve az önazonos életre, hogy hitelesen képviselhessük az üzletünket, hogy működő munkamódszereket éljünk és tanítsunk majd mi is. Megtudhattuk többek között, hogy mennyire fontos előtérbe helyezni az egymással való törődést az „Előbb érts, aztán értesd meg magad” jeligére, hogy mekkora értéket képviselnek a Biocomban az emberi kapcsolatok és azok ápolása a megfelelő kommunikáció elsajátításával. Ujvári Zsuzsanna és Norbert arra hívta fel a figyelmünket, hogy soha ne vegyük le a szemünket, figyelmünket a céljainkról, a terveinkről, és hagyjuk az álmainkat és a vágyainkat szárnyalni, ezt a képet őrizzük a fókuszunkban, ne eresszük el, amíg nem manifesztálódik a valóságban. Ehhez pontos leírást, útmutatást kaptunk, egy olyan tervezési rendszert, amivel nap, mint nap foglalkoznunk kell a terveink, céljaink eléréséhez. Szabados Magdolna érkezett hozzánk, mint vendégelőadó. Az ő hihetetlen energiája, lendülete szinte a székekbe szögezett minket. Olyan „ébresztőt fújt”, hogy mindenkiben újra előjöttek bizonyosan rég elfeledett gondolatok, hogy mi a teendő akkor, amikor megengedjük magunknak, hogy csak a langyos vízben ücsörögjünk, és nem teszünk meg mindent a kitűzött célunk és vágyaink eléréséért. Kihangsúlyozta a bizalomépítés fontosságát, gyakorlati példákon mutatta be a kapcsolatfelvétel és helyes kommunikáció technikáját. Pontos tanácsokat kaptunk ahhoz is, hogyan használjuk a social media felületeket helyesen, kulturáltan, célorientáltan. Szabados Magdolna lehengerlő előadása után azt gondoltuk, ezt nem lehet fokozni, de ismét tévedtünk. Tasnádiné Mónika szavai a rendezvény záró részében méltó koronát tettek a képzésre. Mónika hite, annak tolmácsolása és tanítása egy olyan „csomag”, amit kötelező magunkkal vinni és továbbadni. Hittel szponzorálni: mit jelent? A hitet magadban, a hitet a vágyaidban és olyan égő vágyat generálni magadban, hogy más esélye se legyen, csak megvalósulni. A feladatunk: türelemmel, kitartással, konzekvensen haladni, dolgozni. Az utolsó egy órában az angyalkák és az érzelmek játszották a főszerepet. Az ajándékozás öröme, a szép szavakba, jó gondolatokba burkolása az egymással törődésnek, annak is, aki kapta, de legfőképp annak, aki adta, életre szóló élményt nyújtott.


Pohlott Zsanett: Áldozatot hoztam érte, megérte
Talán mondhatok ilyet, hogy áldozatot hoztam azért, hogy ott lehessek a kétnapos képzésen. Bár nem is áldozat, hiszen csak egy függőségtől, egy régi rossz szokástól váltam meg. Leraktam a cigit azért, hogy ott tudjak lenni. Mert tudtam, hogy ott a helyem. Az első nap mély gondolatokkal telt el, a szavakra, mondatokra talán már nem is emlékszem, de az érzésekre igen, mintha még most is érezném. Az este picit szabadabb volt, sok nevetéssel, barátságokkal, azoknak a mélyítésével telt. Azonban volt egy beszélgetés, ami után azt éreztem, hogy megkönnyebbültem. Mintha újra lélegeznék, azt a több éves batyut, amit magammal hordtam, leraktam. A második nap volt a nagy pofonok napja, a vendégelőadó Szabados Magdolna egy energiabomba. Felrobbantotta az egész termet és nekem csak folyt a könnyem és folyt… És hogy mivel lettem több most, mint mikor megérkeztem? Mindennel, ezt jelenti a két nap! Köszönöm.

Siposné Hegedüs Szilvia: Leírhatatlan érzések
Ismét két fantasztikus napon vagyok túl, ami leírhatatlan érzéseket és nyomokat hagyott bennem. Nehéz ezt szavakba ölteni! Volt, amikor a sírás fojtogatott, s olykor sírva is fakadtam egy-egy előadó hallatán, s volt, amikor olyan löketet kaptam, hogy igen, ezt így kell csinálni, és meg is akarom csinálni! Még az út elején járok, és sokat kell még tanulnom, s fejlődnöm, de úgy érzem, hogy a lehető legjobb helyen vagyok, s ahogy a bimbós rózsa, én is kinyílok majd!

Bereczki Tiborné: Megkaptam, amit vártam
Várakozással indultam a 2 napos képzésnek. Vágytam már arra, hogy többet tanulhassak. Úgy gondolom, ezt megkaptam. Vágyaim, álmaim vannak, cselekvés az, aminek be kell következnie.

Matyi László: Mindig égni kell!
Felelősséggel készültem a Kulcsember-képzésre. Öröm és büszkeség volt és van a szívemben, hogy az ágvezetőm, Tasnádi Zsolt felkért egy blokk megtartására. Megoszthattam a hallgatósággal, hogyan csináljuk, hogyan indultunk el, mi a kulcsa a fejlődésünknek. A képzés végén gondolataimat Váci Mihály versrészletével fogalmaztam meg, „Nem elég megborzongni, de lelkesedni kell! Nem elég fellobogni, de mindig égni kell!”

Barna Andrea: Teljesen más emberként tértem haza
Vegyes érzelmekkel mentem a 2 napos képzésre. Érzelmekkel teli volt ez a Kulcsember-képzés. Teljesen más emberként tértem haza, megismertem azt az embert, akivel 47 évig minden egyes nap együtt éltem. Saját magamat, és most már meg merem mutatni ország-világnak az igazi Barna Andreát, aki egy hálózatépítő, egy vezető, aki példát mutat a csapatának, akit tudnak követni. Hálás vagyok, hogy ott voltam.

Tóthné Ráczkevy Emese: Nem bántam meg
Sok minden megfogott a két nap alatt. Új embereket ismertem meg, akik olyanok lettek, mint a család, akiket már régóta ismerek. Tele szeretettel, őszinteséggel, és kitartással. Hálás vagyok a szponzoromnak, Matyi Lászlónak, hogy biztatott, hogy itt kell, hogy legyek. Nem bántam meg! Csodálattal hallgattam azokat, akik elmondták, hogy a kitűzött céljaikat hogyan érték el. Köszönöm szépen a lehetőséget.

Fábiánné Pataki Beáta: Fantasztikus 2 nap volt
Fantasztikus 2 nap volt. Hálás vagyok minden előadónak, de nekem a 2 nap fénypontja Szabados Magdi előadása volt. Ő egy „atombomba”, imádtam minden percét.

Gálfy Molnár Ágnes: Jó a kollektív energiákat átérezni
Március különleges hónap számomra. Mi távolról (Szlovákiából) érkezünk minden rendezvényre, általában havi egyszer találkozunk személyesen a csapattal. És most e hónapban sok a lehetőség, rendezvény, ezért most a kétnaposon kétszer találkoztunk. Annyira jó érzés a kollektív energiákat átérezni! A két nap alatt rengeteget tanultam, felismeréseket kaptam, iránymutatást. Fantasztikus volt! Nagyon tetszett, hogy kaptunk „feladatokat” is, ami még inkább megtanított befelé fordulni kicsit, elmélkedni. Imádtam minden percét és köszönöm, hogy a csapathoz tartozhatok.

Ongainé Boros Szilvia: Még most is hatása alatt vagyok
Már a sokadik Kulcsember-képzésén vettem részt, de ilyet, mint ez a mostani még nem éltem meg! Sokként ért, amikor a vendégelőadó Szabados Magdi mintha az én életemet mesélte volna el azokkal az érzésekkel, amiket mi gyerekkori álomszakmánkat szerető fodrászok, a munkával, családdal kettős érzésekkel küszködve megélünk. Főleg úgy, hogy egy ilyen fantasztikus lehetőség van a kezünkben, mint a Biocom, amit szintén imádunk. Leírhatatlan érzésekkel és érzelemi sokkal tértem haza, aminek még most, pár nap után is hatása alatt vagyok… Nagyon nehéz szavakba foglalni. Minden előadó mondatait köszönöm! Rengeteget adott ez a két nap!

Mestellér Kitti: Felismerések, gondolatok, megerősítések
Minden képzés után azt gondolom, hogy már nem lehet jobban fokozni. Aztán rájövök, hogy tévedtem. Intenzív, élményekkel és érzelmekkel teli 2 napot töltöttünk együtt. Ismét megismertem új embereket, és közelebb kerültem a régebbiekhez. Fantasztikus vendégelőadót hívtak hozzánk a vezetőink, akitől elállt a lélegzetem. Születtek felismeréseim, megfogalmazódott bennem új feladat, és kaptam megerősítést. Sokat gondolkodok, hogyan lehet leírni egy ilyen eseményt, de erre még nem találták ki a megfelelő kifejezést. Köszönöm, hogy időről időre részese lehetek ilyen töltéseknek. Hálás vagyok a cégalapítóknak, a vezetőimnek, hogy ezt lehetővé teszik számomra.

Bódi Erika: Máshol ilyet még nem tapasztaltam
Minden kétnaposról úgy jövünk haza, hogy várjuk, mikor lesz a következő Biocomos rendezvény. Azt a szeretetet, odafigyelést, segítőkész csapatot, „családot”, amit kaptunk, máshol nem tapasztaltam eddigi életem során. Sokat tanultunk, fantasztikus előadóktól, akik szívvel-lélekkel adták át a tapasztalataikat, munkamódszereiket, hogy ezzel segítsék mindannyiunk előrébb haladását. A férfi vezetőink, amikor megleptek minden női résztvevőt 1 szál vörös rózsával, nagyon szívmelengető volt. Köszönjük Nektek!

Mátyus György: Sikerült a lelkemre hatni
Engem 9 éve nem láttak sírni. Most sikerült a lelkemre hatni. Leírhatatlan érzés volt. Azt hittem, nagyon erős vagyok lelkileg, de úgy tűnik, hogy meg lehet törni. Sok-sok tiszta és megható érzelmekkel lettem gazdagabb. Nagyon jó érzés ennek a csapatnak, sőt családnak a tagja lenni.

Kovács Erika: Ez az én jövőm
Mozgalmas, érdekes, tanulásokkal és felismerésekkel teli két napon vagyunk túl. Vendégelőadóink tanításain és élettörténetein keresztül mindig mélyebbre nézek saját tükrömben, és látom, miben fejlődtem, és mi az, amin sokat kell még dolgoznom magamnak-magammal. Érzem mások rezgését, de a démonjait is látom, ez egy felismerés, ami megerősít, nem vagyok egyedül a testi-lelki, számomra kisebb-nagyobb gondjaimmal, hiszen ezek mind megoldandó feladatok, nem igazi problémák. Erőt merítek belőlük, és én is adok valamit nekik, ami őket is építi, biztatja, előbbre viszi. Egy ölelés, egy mosoly, egy-egy szó, a megfelelő időben sokat számít. Igazából ez a 2 nap ismét lelki megerősítést adott, hogy jó helyen vagyok, járnom kell tovább ezt az utat, mert ez az én jövőm. Köszönöm a lehetőséget, hogy részese lehettem ismét, és várom a következő lehetőséget, hogy újra átéljem ezeket. Köszönöm a tanításokat az előadóknak, megerősítést kaptam abban, hogy érdemes csinálni. Köszönöm szépen a szponzoraimnak, hogy támogatnak, segítenek, és a csapattársaimnak is a biztatásukat. Megengedtem magamnak, hogy időt, energiát és pénzt áldozva ott lehettem, ezért magamnak is köszönettel tartozom. Hálás vagyok, ezért máris várom a következő alkalmat a tanulásra, épülésre.

Demeter Ádám: Egy külön roadshowt érdemelne
Csodás 2 napos képzést kaptunk újra. Rengeteg hasznos információ, még több érzelem. A két nap moderátora a feleségem volt, akire nagyon büszke vagyok. Profi módon vezényelte le a 2 napot. Az előadók is mind egytől-egyig remek anyagot adtak a kezünkbe. A vendégelőadó pedig az egyik legjobb volt, akit valaha hallottam. Egy külön roadshowt érdemelne!

Czeglédiné Sveda Ilona: Tényleg jó helyen vagyunk
Én csak azt tudom mondani, hogy nagyon jól éreztem magam, jöttek-mentek az érzelmek, felismerések és rájöttem arra, mi az, amit másképpen kell csinálni. Olyan helyen vagyunk, ahol mindig úgy terelgetnek, ahogy nekünk a legjobb! A csodálatos közösség, ami még csak pluszba adja azt, hogy tényleg jó helyen vagyunk.

Lőrincz Ildikó: Felnyitották a szemem
Megerősítést kaptam, hogy jó döntés volt a Biocom hálózat tagjává válni. Felnyitották a szemem, hogy nagy felelőség is. Megtanultam, ha sikereket szeretne az ember, nagyon fontos a kitartás, a tanulás, a pontos, határozott célok, mindehhez munkamódszereket, tanácsokat kaptunk. Nem utolsósorban mindezt egy szeretetteljes közösségben, építő, jó hangulatban. Imádtam minden percét. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Petrus Eta: Újratervezés indul
Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a csodálatos 2 napos Kulcsember-képzésnek, ami Noszvajon az Oxigén Hotelben volt. Nagyon sok tanítás által itt szembesültem azzal, hogy ezidáig nem mertem tervezni. Az életkoromnál fogva azt gondoltam, hogy ilyenkor már nem tervez az ember 5-10 évre, ki tudja, mennyi van hátra. Tervek nélkül pedig nem lehet élni! Hiszem és tudom, hogy nem véletlenül vagyok itt. Újratervezés indul! Köszönöm!

Ezeket olvastad már?