Kezdőoldal Ágak Új év, új lehetőségek, avagy évkezdő Startképzés január 9-én a Csordás-ágon

Új év, új lehetőségek, avagy évkezdő Startképzés január 9-én a Csordás-ágon

Egy közös fotó a Csordás-ág idei első Startján részt vett tagjairól

Épp csak lecsengtek az ünnepek, de a Csordás-ág tagjai újult erővel, nagy reményekkel tekintenek az új év elé. Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető Hoffer Krisztina és Hidegföldi Zoltán hálózatvezetőket kérte fel a Csiba csapatból, hogy munkatársaikkal lebonyolítsák az esztendő első rendezvényét. Mindenki osztatlan örömmel és izgalommal fogadta a megtisztelő bizalmat és lelkesen jelentkeztek a feladatokra. Kanyóné Somogyi Tünde például arra is, hogy elkészítse a beszámolót az eseményről, melyen sok nemrég csatlakozott, de már szinteket lép munkatárs is elmondhatta tapasztalatait, igazi frissességet hozva a napba.

Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető Hoffer Krisztina hálózatvezető és Hidegföldi Zoltán hálózatvezető társaságában

„Ösztöndíjprogrammal” támogatva a fejlődés
A nap házigazdája Hidegföldi Zoltán hálózatvezető volt, aki a rendezvény vezérfonalául azt a gondolatot szánta, melyet felsőbb vezetőinktől is többször hallott. Szabad vállalkozókat képzünk, mely egy önként vállalt tanulási, önképzési folyamat, eredménye, ezt mind anyagi, mind szellemi téren támogatja a Biocom, az 1-5. szintig tartó „Ösztöndíjprogram” egyre kedvezőbb vásárlási lehetőség segítségével.

Cél: a munkatársak sikere
Minden vezető célkitűzése, hogy munkatársaik egyre sikeresebbek lehessenek, s egyre jobb eredményeket érjenek el. Alapelvünk a tudás veszteségmentes átadása, mely igen jól működhet, ha a vezetők és munkatársak együtt tudnak működni. Ennek nagyon jó és szemléletes példája volt ez a nap.

Hidegföldi Zoltán hálózatvezető, a rendezvény házigazdája

Tiszta vízzel indított
A Biocom Életmódprogramját Cicinger Tünde 3. szintű munkatárs mutatta be, aki alig több, mint 2 hónapja csatlakozott a rendszerhez. Egy törzsasztal beszélgetés során ismerte meg a lehetőségeket és nyomban tiszta vizet öntött a poharába, vagyis víztisztítóval és kúrával kezdte meg Biocomos életútját. Olyannyira komolyan vette a felkínált lehetőséget, hogy vállalkozóként regisztrált és nyomban 2-es, majd 3-as szintre lépett. Szeretné minél több embernek átadni az esélyt egy jobb, szabadabb élethez. Ő nemcsak a terméket, hanem az egész életmódprogramot szeretné magáévá tenni.

Cicinger Tünde 3. szintű munkatárs

A pályáról a csapatba
A nap vendége Várszeginé Pálfy Marianna Arany Hálózatvezető volt. Marianna élete nagy részét a sport töltötte meg értelemmel. Megtapasztalta a játékos létet, majd tanárként és edzőként tevékenykedett. Sokáig párhuzamosan végezte munkáját a Biocomos hálózatépítéssel, de az idő előrehaladtával meg kellett állapítania, hogy a röplabda helyett a Biocom csapatában tevékenykedni szívdobogtatóbb számára. Így mára már teljes erőbedobással saját csapatát építi. Hasznos tanácsokat, követendő példát hallhattunk tőle, hiszen családanyaként, főállás mellett nem volt olyan egyszerű a hálózatépítés, de Marianna helyes időbeosztással, kellő elszántsággal haladt és halad a kitűzött céljai felé. Köszönjük a tanítást!

Várszeginé Pálfy Marianna Arany Hálózatvezető, a Szabó-Gyarmati Team egyik pillére

Sok múlik az elszántságon
Következő blokkunkban én osztottam meg 5. szintű munkatársként a jelenlevőkkel, hogy mit jelent számomra a Biocom „ösztöndíj rendszere”. 1-5. szintig kiválóan támogatja cég a munkatársak fejlődését, melynek mértéke csak az egyéni elszántságon, fejlődésen múlik. Igyekszem magába szívni mindent és veszteségmentesen továbbadni munkatársaimnak, így haladunk a cél felé.

Kanyóné Somogyi Tünde 5. szintű munkatárs

A szintlépések feltételei
Tislér Judit szintén pár hónapja lett része a rendszernek, de mára már a 4. szinten van és főállású Biocomos lett. Lendületesen, nagy lelkesedéssel vezetett végig bennünket a 2-5. szintlépések feltételein és lehetőségein. Gratulálunk minden szintlépőnek!

Tislér Judit 4. szintű munkatárs

Életutak

A következőkben Nagy Zsuzsanna Ezüst HV, Kutas Tünde Ezüst HV, Martinovics Gáborné Anita HV, Tóth István Ezüst HV és Hoffer Krisztina HV Biocomos életútját ismerhettük meg. Más-más környezetből, más habitussal rendelkező egyéniségek, akikben van egy közös pont: valamennyien a rendszer tagjai és áldják azt a napot, amikor beregisztráltak. Hűen tanúsítják nekünk, hogy megéri vezetőinket követni.

Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető

Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető

 

Tóth István Ezüst Hálózatvezető

Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető és Martinovics Gáborné Anita Hálózatvezető

Terméktapasztalatok

Csatári Györgyi 5. szintű munkatárs vezetésével remek terméktapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Többen itt debütáltak először, és kiállva a tömeg elé mondták el sikereiket a Biocom termékeinek köszönhetően.

A képen balról jobbra: Kutas Tünde EHV, Molnár Nóra 3., Péczi Ilona 5., Korom László 2., Justin János HV, Csatári Györgyi 5.

Ne add fel!

A 6. és 7. karrierszintekről Rabóczki Istvánné 3. szintű munkatárs beszélt nekünk. „Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy.” – idézte Thomas Edisontól, arra inspirálva mindenkit, ne adja fel! Most is visszaköszönt többektől, hogy nem szabad egykönnyen feladni, a hónap zárás előtti utolsó percéig esélyünk van a szintrekordok megdöntésére.

Rabóczki Istvánné Irénke 3. szintű munkatárs

Egyszerre két elismerés

A Fiatal Tehetség Díjat Katona Zoltán kapta, aki 1 hónapos tagsága ellenére a 4. szintre kvalifikálta magát. Meghallotta Justin János hálózatvezetője tanítását és már jutalékban is részesült. S ha morfondíroznál, hogy ennyi idő alatt ilyen eredmény? Akkor csendesen jegyzem meg, hogy a decemberi Facebookcsoport-bővítő versenyt is ő nyerte meg. Tiszta szívvel gratulálok neki ehhez a teljesítményhez!


Csordás Anikó a Fiatal Tehetség Díjat adja át Katona Zoltán 4. szintű munkatársnak

Érdemes elfogadni a segítséget

A TM Team kupagyőztese Varga Johanna 5. szintű munkatárs lett, aki lelkesen, ambiciózusan halad előre, ezzel is erősítve csapata hírnevét. Példakép lehet mindannyiunknak abban, hogy semmi sem lehetetlen, ha van célunk és elfogadjuk a hozzá vezető úton vezetőink segítő karját.

Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Ezüst Hálózatvezető adja át a TM TEAM kupát Varga Johanna 5. szintű munkatársnak

Jubileum

Megható megemlékezés volt Kriskó Andrea hálózatvezető köszöntője, mellyel Péczi Ilonát méltatta, aki elérkezett 5 éves Biocomos születésnapjához. Óriási utat járt be, csodás eredményeket ért el családjában a termékekkel és elszántságával. Szívből kívánjuk, hogy ezt az áldozatkészséget, szeretetet, másokon segíteni akarást eredmények koronázzák és minél nagyobb sikereket érjen el.


Péczi Ilona 5. szintű munkatárs az 5 éves tagságáért járó díjjal az ágvezetővel, Csordás Anikóval és hálózatvezetőjével, Kriskó Andreával

A kupa: minndekié!

A tartalmas napot Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető zárta. Megköszönte vendégelőadónk szavait és jókívánságait fejezte ki a csapatnak az új év küszöbén. Mindannyian előre haladunk, segítve munkatársainkat, ki-ki a maga szintjén. Decemberben olyan sikeresen és fej-fej mellett haladtak a csapatok, hogy a Csordás-ág évi utolsó kupáját mindannyian kaptuk. Köszönjük Anikó munkáját, mellyel lehetőséget teremt a saját céljaink megvalósítására is!

Tanulással, képzésekkel tűzdelve indul ez az év. Reméljük, mindannyian a lehető legtöbbet tudjuk kihozni belőle! Szívből kívánom mindenkinek!

 

Csordás Anikó Gyémánt HV

Csordás Anikó Gyémánt HV Hoffer Krisztina HV és Hidegföldi Zoltán HV társaságában

Arany és Gyémánt: Várszeginé Pálfy Marianna és Csordás Anikó

 

 

Ezeket olvastad már?