Kezdőoldal Ágak Pálinkás Katalin a kitaposott úton jár, és minden segítséget megkapva lett HV a Tasnádi-ágon

Pálinkás Katalin a kitaposott úton jár, és minden segítséget megkapva lett HV a Tasnádi-ágon

Pálinkás Katalin 2019. május 1-én csatlakozott a Biocom Életmódprogramhoz. Akkor még csak a Reg-Enor kúra érdekelte, a többi terméket nem ismerte. Majd a szponzora, Varga-Géczi Ildikó által ismerte meg a készítményeket és az üzletben rejlő lehetőséget. Szeptemberben kezdett aktivizálódni és a hálózatfejlesztői verseny lehetőségén felbuzdulva öt hónap alatt hálózatvezető lett. A Tasnádi-ágon (amelynek mostanra Ezüst Hálózatigazgató szintű vezetői lettek Mónika és Zsolt!), vagy tágabb értelemben a Sinka-, még feljebb nézve a Kónya-ágon Katalin úgy érzi: ki van taposva az út, csak menni kell rajta, amiben a felső vezetői és munkatásai egyaránt partnerek. További sikereket neki is!


Minden rendezvényen ott vagyok
Minden rendezvényen részt vettem, úgy az egy napos Startképzéseken, mint a kétnapos vezetőképzőkön. Hatalmas energiát adott nekem minden egyes találkozó, ahol felső vezetőinkkel együtt töltődhettünk fel energiával.

Internetes ismeretségből barátság
A személyes kapcsolattartás is vitt előre, hiszen Ildikóval hétről hétre találkoztunk, Reg-Enor Esteket szerveztünk, aminek meg is lett az eredménye. Az internetes ismeretségből barátság alakult ki köztünk, és az egyre fejlődő csapat tagjaival is.


Jöhet a következő cél
Hatalmas lehetőséget kínál nekünk a cég! Ezt felismerve rengeteg célt tűztem ki magamnak. Többek között azt, hogy 2020. július 1.-től „főállású” Biocomos vagyok és nem utolsósorban, hogy nekem is lesz arany kitűzőm. Ami meg is lett ugyan, de a járványhelyzet még csak virtuálisan vehettem át…Büszkén fogom viselni, nagyon nagy vágyam volt!

Folyamatosan bővül a csapat
Eddig minden kitűzött célt megvalósítottunk Ildikóékkal, és innentől határ a csillagos ég!

Hálás vagyok az egyre fejlődő csapatomnak is, hiszen nélkülük nem sikerült volna.

Szerencsés vagyok, hiszen amint elkezdtem dolgozni, a következő hónapban már lett is munkatársam. Azóta folyamatosan bővül a csapat és jönnek az új munkatársak, akiknek hasonlóan nagy céljaik vannak és mindent megtesznek, hogy azokat el is érjék.

Az ágvezetők is segítenek
A most kialakult helyzetben online felületeken kényszerülünk dolgozni, aminek rengeteg előnye is van. Ebből is nagyon sokat tanulunk. A Tasnádi-ág vezetői, Mónika és Zsolt megtalálták a megfelelő platformot arra, hogy minél egyszerűbben tudjanak az érdeklődők a rendezvényeinkhez csatlakozni.

Később használjuk majd az online módszereket
A mi csapatunknak Ildikó és Sándor is szerveznek Életmód Esteket, heti rendszerességgel. Ezt az internet adta lehetőséget a későbbiekben is ki fogjuk majd használni, hiszen így a határokon túlról is tudnak hozzánk csatlakozni, tudunk online képzéseket tartani és egy időben akár több száz embert is el tudunk így érni. Nagyon sok időt és energiát spórolunk meg azzal, hogy otthonról dolgozunk, sokkal több emberrel meg tudjuk ismertetni a Biocom életmód programot.

Ki van taposva az út
Visszük a Biocom hírét, melynek eredményeképpen egyre többen és többen csatlakoznak hozzánk olyanok, akik változtatni szeretnének az életükön. Ehhez itt minden segítséget megkapunk, hiszen az út ki van taposva, nekünk csak végig kell menni rajta!

Együtt szárnyalunk
Hálás vagyok Varga Sándornak és Varga-Géczi Ildikónak, mert nélkülük nem sikerült volna. Mindig mellettem álltak és támogattak, mert bevallom, azért voltak nehéz időszakok. Rengeteg segítséget kapok tőlük a mai napig, hatalmas céljaink vannak, egymást támogatva szárnyalunk.

 

Ezeket olvastad már?