Kezdőoldal Ágak Személyre szabott, önbizalomépítő ajándékút – így élték meg a Pálfi-Kis-ág tagjai a háromnapos vezetőképzőt

Személyre szabott, önbizalomépítő ajándékút – így élték meg a Pálfi-Kis-ág tagjai a háromnapos vezetőképzőt


A Pálfi-Kis-ág vezetői jutalom hálózatvezető képzésen vehettek részt, amit most háromnaposra szerveztek, s december közepén, a visegrádi Butikhotelben tartottak. A csapat tagjai az ágvezetőkkel, Pálfi Katikával és Kis Gergővel az élen egyöntetűen megfogalmazták: hálásan köszönik a Biocom vezetésének a mindig nagyon különleges és megtisztelő élményt, ezúttal is nagyon elégedettek voltak! Ez utóbbi állítást alátámasztják a hálózatvezetők december 12. után megfogalmazott gondolatai is. Mindjárt az első a programot részletezi, s a többiek is nyíltan elmondják, mit kaptak a három nap alatt. Mi több, a fotók a hangulatból is visszaadnak valamit…

Miriák Ferenc: Nagyon sokat adott érzelmileg
Visegrádon a Pálfi-Kis-ág hálózatvezetőivel részt vehettem egy háromnapos vezetőképzésen. Érkezésünk napján, vasárnap az említett ág két vezetője, Katika és Gergely tartott egy nagyon motiváló önfejlesztő tréninget, amelyben különösen kitértek arra, hogy hinnünk kell magunkban és abban, amit csinálunk, mert bármivé válhatunk, csak rajtunk múlik. A vonzás törvénye által pedig mindig azt vonzzuk be, amik az uralkodó gondolataink, mert a jó beállítottságú emberek gyorsabban fejlődnek. Nem szabad, hogy a félelem a kudarctól és a visszautasításától visszahúzzon minket a sikertől. Mindig arra kell gondolnunk, azt kell elképzelni, amit szeretnénk, amire vágyunk, mintha már megtörtént volna, már a miénk lenne. Továbbá képzést kaptunk azzal kapcsolatban is, hogy a leendő munkatársainkhoz hogyan viszonyuljunk, támogassuk, biztassuk, éreztessük velük, hogy fontosak. Késő délután a képzést egy jó hangulatú közös wellness követte, vacsora után egy önfeledt szórakozással zártuk le a napot. Másnap vezetőink által nagyon jól megszervezett és jól megválasztott közös játékok következtek a programban, amely nagyon jól sikerült, hisz nagyon jó hangulatban zajlott végig, sok nevetés, vidámság, tánc volt a játékokban és még jobban összehozta az amúgy is összetartó kis csapatot. A vacsora utáni bowling pedig a nap fénypontja volt, hisz ennél jobban már nem is lehetett volna lezárni ezt a napot. Összefoglalásként elmondhatom erről a képzésről, hogy nekem személy szerint nagyon sokat adott érzelmileg, hisz a motivációs tréningtől kezdve volt itt tánc, nevetés, szórakozás, játék, mély érzelmi megnyilvánulások, minden, ami kellett ahhoz, hogy egy nagyon jó kis 3 napot töltsünk ezen a szép helyen. Minden elismerésem vezetőinknek, Katikának és Gergőnek és remélem, hogy még sok ilyenben lesz része a csapatnak!

Linda Cibuľková: Megéri HV-nak lenni!
Nagyon megtisztelt ez az ajándék a cégtől, hogy elmehettem 3 napra pihenni a többi hálózatvezetővel. Mivel az első ilyen HV úton voltam, fantasztikusan éreztem magam, szép helyen voltunk, csodás környezetben. Megéri HV-nak lenni! Jó ide tartozni, ilyen csapatba, és nagyon köszönöm ezt a lehetőséget.

Monka Éva: A boldogság receptje – változz, hogy változhass!
Meg kell változtatnunk belső párbeszédünket, mostantól minden egyes napon úgy kell alakítanunk hiedelmeink rendszerét, hogy elkerüljük a félelem óceánját. Ha sikerül panaszkodás nélkül a világban lennünk, ha képesek vagyunk többre értékelni azt, amit birtoklunk, annál, amit nem, akkor kezdjük el megélni a harmóniát. Belsőnk megnyugszik, lecsendesedik, nem követelünk többé semmit, sem magunktól, sem a világtól, és egyre nagyobb boldogságot tapasztalunk meg. Nem nehéz elérni ezt a változást. Csak gyakorolnunk kell, próbálkozni, és még többet gyakorolni. Vagyis összefoglalva: kitartásra van szükségünk.

Ez egyáltalán nem nagy idő, ha azt vesszük, hogy a gondolkodásmódunk, az érzelmeink és a viselkedésünk radikális átalakításáról van szó, vagyis mindannak a gyökeres megváltoztatásáról, amit egész eddig életünkben egy adott módon csináltunk. Önmagunk megváltoztatása sok munkát kíván.  Az első az, hogy állj készen az átalakulásért végzett munkára, míg a második, hogy legalább egy kicsit legyünk nyitottak gondolati szinten.

Meg kell erőltetni magunkat, hogy el tudjuk hagyni a szokásos gondolkodási mintáinkat.

Munkánk titkos jelszava a kitartás. A második feltétel, ami elengedhetetlen az átalakuláshoz, az a nyitottságunk. Az a változás, amit keresünk, a folyamatos munka gyümölcse, mindennap érik egy kicsit, mint a kezdő zenészek esetében, akik minden áldott nap ugyanannyi időt szánnak a gyakorlásra. A kitartó gyakorlás pedig mély és tartós változásokat hoz számunkra.

Czékus Mónika: Minden adott volt
Fantasztikus három napot töltöttünk Visegrádon, amiért hálával tartozom. Először is a cégvezetésnek, hogy évente kétszer megajándékoznak ilyen csodás úttal, valamint ágvezetőinknek, Katikának és Gergelynek, hogy megszervezik nekünk. Mindig nagyon bensőséges ez a pár nap. Feltöltődünk, pihenünk, szórakozunk, örülünk egymás sikereinek. Így az adventi időszakban még meghittebbek ezek a napok. Nagyon örülök, hogy a csapatomból Lenka is részt vehetett először ezen a HV úton, amelyen tanultunk, volt wellness, szórakozás, bowling. Szóval minden adott volt, hogy lezárjuk az évet és újult erővel vágjunk bele az új üzleti évünkbe. Köszönöm!

Deák Katalin: Csodás három nap volt!
Köszönöm szépen, hogy megszerveztétek e gyönyörű helyszínen a téli vezetői jutalomutunkat, ahol arra is gondoltatok, hogy a képzés mellett vidámság, bulizás, sok-sok nevetés, wellness, és sok olyan program legyen, ahol összeforr a csapat és gond nélkül csak a kikapcsolódásra koncentráljunk. Csodás három nap volt, hálásan köszönöm Nektek és a Biocomnak! Jó helyen vagyok!

Csontos Zsanett: Minden perc csodával volt tele
Hálás vagyok, hogy Visegrádon lehettem a háromnapos jutalomkiránduláson. Minden ilyen csapatépítő hétvége számomra sok új információt ad, most sem volt másképp. Pálfi Katika és Kis Gergely csodás programokat szerveztek, amivel nőtt a csapat összetartó ereje. Nagy lendülettel vágunk neki a következő év sikeres munkájához. Minden perc csodával volt tele. Köszönöm!

Csorba Nóra: Kimagaslóan TOP kategóriás volt
Számomra ez a 3 nap kimagaslóan TOP volt! Különleges, mert mindent érintett, ami fontos egy csodás üzlet építéséhez. A tanításon keresztül a csapatépítésen át a buliig! A HV társaimmal együtt fantasztikus energiákat mozgattunk meg és egy egységet képezünk, amely nagyon nagy erővel bír. Így vagyunk mi a rendíthetetlen Pálfi-Kis-ág! Hálás vagyok, hogy ide tartozhatok és köszönöm, hogy ilyen vezetőink vannak!

Koczkás Erzsébet: Hatalmas lendületet adott
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem Visegrádon, most először. Eddig is tudtam, hogy nagyon jó helyen vagyok köztetek, ez a három nap még jobban megerősítette.

Hálás vagyok a tanításért, a jó hangulatért. Minden percét élveztem. Hatalmas lendületet adott, sok pozitív energiát kaptam a folytatáshoz. Hálás köszönetem!

Kalina Katalin: Jó érzés ide tartozni
Ez a 3 nap egy élményekben gazdag feltöltődés volt. Fantasztikus volt részese lenni ennek a HV útnak, hiszen először lehettem egy ilyen jutalomkiránduláson. Csodás csapatépítő programokkal készültek nekünk ágvezetőink, Katika és Gergely, amiért hálás vagyok nekik, hiszen úgy érzem, ez még inkább összekovácsolta a csapatot. Jó érzés ide tartozni, hiszen egy ilyen HV út még inkább azt tükrözi, hogy egy igazi Biocomos család vagyunk. A környezet, a havas táj még hangulatosabbá tette az ittlétet. Nagyon-nagyon a hatása alatt vagyok még mindig, rossz volt onnan hazamenni… Köszönöm!

Simonics Éva: Büszke vagyok a csapatomra
A legutóbbi HV ajándékúton, Visegrádon 8 vezetőmmel együtt vettünk részt a Simonics Teamből. Különleges pillanatokat töltöttünk együtt. Elgondolkodtató előadásokat kaptunk ágvezetőinktől, de a csapatjátékok keretein belül is jöttek az inspiráló ötletek. Azt gondolom, hogy a Pálfi-Kis-ág nagyon egységes értékrendet követ. Szerintem egyként dobban a szívünk, még akkor is, ha mindenki megy a maga céljai felé. Tiszta szívű és őszinte a közösségünk, ahol támogatjuk és bíztatjuk egymást. Büszke vagyok a csapatomra, hálás vagyok, hogy ide tartozhatom. Emlékezetes marad a 3 nap.

Hanák Márta: Olyanok vagyunk, mint egy nagy család
Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy ide tartozhatom a legjobbak közé. Ezt a HV utat köszönöm nektek és az egész Biocom cégnek, hogy a munkánkat így jutalmazzák, és egy fergeteges háromnapos kirándulást kaptunk, tele jó energiával, kikapcsolódással és fantasztikus feladatokkal, ami a személyiségünket fejleszti. A csapatszellem teljesen velünk van. Mindenki nagyon kedves, megbízható. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Hálásan köszönöm, hogy bíztok bennem és a sikerösztön bennem is megvan, hogy előre jussak.

Nagy Andrea: Igazi jutalom volt
Csapatépítés, fergeteges hangulat, fantasztikus társaság, feltöltődés, egymásra figyelés, csodás környezet, móka, kacagás – ez mind-mind egyben volt a hálózatvezetői hétvégén. Büszkeséggel tölt el, hogy már 2 hálózatvezetőm is részese lehetett ennek a csodának. Köszönöm a cégvezetésnek ezt a jutalmat, ágvezetőinknek pedig a szuper programtervezést, a jó játékokat. Hálás vagyok, hogy a Pálfi-Kis-ágba tartozom!

Lenka Bajnoková
“Úžasné 3 dni. Toľko dobrej energie, pozitívnych ľudí v jednej kope, človek vidí málokedy a málokde, ak vôbec niekde vidí. Dobrosrdečnosť a láska na jednom mieste.

Všetci sme rozdielny, no predsa rovnaký, máme ciele. A presne tie nás vedú na našej ceste k úspechu. Som veľmi rada, že som mohla byť aj ja súčasťou týchto pár dní. Toľko pozitívnej energie, čo som dostala tu, som ešte nikdy nedostala. Verím, že takýchto dní bude ešte veľa. Som veľmi vďačná za všetko.”

Vangel Mónika: Különleges volt
A hálózatvezetői ajándékút mindig különleges. Nekem 9 csillagot jelent a szívemben eddig, hiszen kilencszer már voltam. Az első felejthetetlen, és az utolsó mindig a legjobb! A különálló kis hotel varázsa, hogy bármelyik ajtón bekopogva barát nyitja ki, igazán különleges volt. Teljesen más képzést kaptam, mint a nagyrendezvényeken. Személyre szabottat és önbizalmam építőjét. Hálás vagyok, hogy ide tartozhatom, a legjobbak közé!

(Megtanultam azt is, hogy a Q nem egyenlő Kú…)

Sebő Adrianna: Erőt kaptam a küldetéshez
Drága Katika és Geri, hálás vagyok, hogy ott lehettem Erzsikével együtt. Nagyon sokat adott ez a három nap, élmény volt, hiszen jó emberek között lenni ritkaság, de ti ezt megteremtettétek. Mutassátok az utat nekünk, és azt, hogy igenis, merjünk felelősséget vállalni, tegyük meg, amitől félünk, és a félelem szertefoszlik. Megint erőt adtatok, hogy igenis, ezt csinálni kell, hisz ez egy küldetés.

Kis Veronika: EGY-SÉG
Tisztelt vezetőim, Katika és Gergely! Nem tudom, meddig lehet még feljebb rakni a lécet, de valahogy nektek mindig sikerül és nem is kicsit. A csodálatos környezet, a fenséges kiszolgálás megadta hozzá a keretet, hogy mi jól érezzük magunkat. De amit tőletek kapunk, az igazán a nagy érték. A tanítás, a törődés, a csapatszellem építése az, ami naggyá teszi a Pálfi-Kis csapatot. Óriási erő van bennünk! Minden egyes vezető a legjobbat hozza ki magából – ez belőletek indult ki. A szeretet, a megértés, a másik elfogadása és segítése az alap nálunk, a tisztelet és az alázat mind inkább erősíti az egységet, mert EGY-SÉG vagyunk.

Köszönet Nektek, drága Katika és Gergely és a Biocom vezetésének, hogy újra és újra átélhetjük ezt a csodát. Tudom, hogy jó helyen vagyok, hálás szívvel fogadom a jutalomnapokat. Feltöltődve, új gondolatokkal és lélekben még a társaimmal együtt írom e sorokat. Ezt mindenkinek át kell élnie!

Lelkes Erzsébet: A lehető legjobb helyen vagyok
Csodálatos két napot töltöttünk együtt Visegrádon a Biocom jóvoltából. Fantasztikus társaság, csodás élmények, ahol nagyon jól éreztem magam. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy a lehető legjobb helyen vagyok, hisz csupaszív emberekkel dolgozhatok együtt. Hálásan köszönöm, hogy bíztatok bennem és a sok tanulás, segítő kéz segítségével idáig juthattam.
Büszke vagyok magamra.

 

Ezeket olvastad már?