Kezdőoldal Ágak Lemaradt az előadásról, de nem maradt ki a Biocomból Czinegéné Ferencz Ildikó, aki már Ezüst HV a Pintér-ágon

Lemaradt az előadásról, de nem maradt ki a Biocomból Czinegéné Ferencz Ildikó, aki már Ezüst HV a Pintér-ágon

Ez a fotó az Ildi álomszép és elegáns belvárosi irodájában készült. Fókuszban a 2 Ezüst HV (szponzor és szponzorált), a friss oklevél és az elmaradhatatlan mosoly…


Czinegéné Ferencz Ildikó
„Ezüst Útjának” bemutatása következik, mégpedig a szponzor, Gruicsné Sümegi Éva Ezüst HV tolla és kamerája segítségével. Nem mintha Ildikó nem szívesen fogalmazna, sőt, igazi írói vénával van megáldva. Fogalmazzunk úgy, ez a képekkel gazdagon illusztrált cikk – online világ lévén – egy kis meglepetés-felépítés a felső vonaltól, mert nagyon is érdekes az ő közös történetük Ildivel, bár nagyon eltérő az indulásuk. Éva teljes mértékben egyetlen terméknek, a Reg-Enornak köszönheti, hogy itt van a Biocomban, és bár Ildikó karrierjének indulásában is ott van a teljes életmódváltással járó kúra, őt mégis a rendszerben rejlő üzleti lehetőség vonzotta alapvetően. Baja kicsi város, Ildiék az utcájukban laktak, sőt, az ikertestvérével – igaz, hogy csak rövid ideig –, de a Bajai Rádióban kollégák is voltak. Laci műsorvezető volt akkoriban, így talán a testvértől jön a későbbi, előadói késztetés. De ne szaladjunk előre! Lássuk, hogyan élte meg a szponzor az „ezüst utat”, a Pintér-, vagy feljebb tekintve, a Vass-ágon.

Nagy volt az álom, kicsi lett a nagyterem
2016. február 27-én egy előadásra meghívtam Szabó Sigfridet, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálóját és ebből az alkalomból egy nagyon elegáns helyet kerestem. Így esett a választás a könyvtár nagytermére. Ami végül kicsinek bizonyult! Ildi sajnos már csak a rendezvény napján értesült róla, sőt már épp gyülekeztünk a teremben, amikor felhívott, hogy szeretne jönni. Minden várakozásomat felülmúlta az érdeklődés, és mivel egy könyvtárban nagyon szigorúak a tűzvédelmi szabályok, ezért 120 embernél többet semmiféle protekcióval nem engedtek be!

Van, amikor egy nagyterem is kicsinek bizonyul… Baján Gruicsné Sümegi Éva álma valósult meg a feltaláló meghívásával annak idején

Hatalmas csapattal, munkával és alázattal
Így sajnos ő erről lemaradt, de annyira felkeltette az érdeklődését, hogy azonnal időpontot kért tőlem, hogy beszéljünk. Így is történt, 2016. március 7-én regisztrált és még abban a hónapban 377,9 pontja lett. Egy év elteltével a struktúrájában 6-os szint, 8379 pont és 182 név szerepelt. Mára már 43 ezer pontja, 2111 csoporttagja van, és ami igazán jelzi a fejlődést, a 4 hálózatvezetője és a két 5-ös munkatársa, akiket nemsokára hálózatvezetőként köszönthetünk. Emögött a hatalmas csapat mögött rengeteg munka és nagyfokú alázat van. Igaz, hogy az út egyedi, de elfogadta a tanácsokat és beépítette a jól bevált módszereket a munkájába.

Írói vénával
Biztos vagyok benne, hogy felmenői között volt író, hiszen olyan tartalmas weboldalt gondoz, olyan élettel teli, mégis alapos precizitással megírt cikkeket ír, hogy nagyon sokan emiatt csatlakoznak hozzá. Egyedi a stílusa, az útja, mégis nagyon sokan követik őt. A mottója: „Ha hiszel abban, hogy a termékeid hasznosak és értékesek a vevőidnek, akkor kötelességed, hogy minden lehetséges módon eljuttasd hozzájuk.” (Jay Abraham)

Kilépve a háttérből
Saját bevallása szerint igencsak jól érezte magát a háttérben, de azért már érezte, hogy ki kell onnan lépni. Ildi a laptop biztonsága mögül végre előbújt! A következő könyvtári rendezvényen felkértem, hogy nagy segítség lenne, neki pedig egy jó bemutatkozási lehetőség, ha elmesélné a történetét. Remegett keze-lába, de olyan fantasztikus előadást hallottunk tőle, hogy csuda! Ismét nagy sikere volt a rendezvénynek, neki pedig remekül sikerült a debütálás! Végig izgultam, közben dagadt a mellem a büszkeségtől! És persze és természetesen, rövidesen hálózatvezető lett!

Czinegéné Ferencz ildikó Szabó Szigfriddel, a Reg-Enor módszer Géniusz-díjas feltalálójával

Kilépve a laptop árnyékából, közönség előtt osztotta meg tapasztalatait

A szponzorral, Gruicsné Sümegi Évával

Párja, Czinege Zsolt is hálózatvezetővé vált

Czinege Zsolt hálózatvezető és a felső ágvezető, Vass Oszkár

Egyre többször tartott előadásokat, ez a fotó is egy bajai rendezvényen készült

Budapesten, az Aquincum Hotelben egy Startrendezvényen

Most már azt is élvezi, hogy a nagy csapathoz tartozik… A fotón 2019-ben Ildi a hálózatvezetőivel, párjával, Czinege Zsolttal, fiával, Zalánnal, és leendő hálózatvezetőjével – a lányukkal – Tündivel ágvezetőiknél, Pintér-Pámer Krisztáéknál egy csapatépítő napon a felső vezetőikkel, Beta Tündével és Kolossal, Vass Szombatfalvi Zsuzsival és Oszival, valamint Ferenczy Lászlóval

2020-ban ismét sikerült találkozni…

Egy még nagyobb csapat részeként: a Vass-ág céges ajándék luxushétvégéjén, a Bikali Élménybirtokon

Munkatársi megbeszélés…

Monyoródi Ágnes elfogadta a kézfogást
Nem telt el úgy év, hogy új hálózatvezetője ne született volna, eleinte a családi vonalakat építette, majd elérkezett az életébe az az ember is, Ági személyében, aki elfogadta a kézfogást és vezethette őt a hálózatvezetői oklevélhez vezető úton. Monyoródi Ágnes hálózatvezetővé válásában nagy szerepe van a nehéz helyzet és viszonylag nagy távolság ellenére is létrejött találkozásaiknak, ezzel bebiztosítva, hogy a kapcsolatuk a bizalom stabil alapjain nyugszik. Ezúton is gratulálok Áginak! Ági az internet útján ismerkedett meg Ildivel. Ez a sztori is bizonyítja, hogy talán az online világ nem annyira látványos, mint az élő rendezvények, viszont legalább annyira hatékony.

Ildi rendszeresen tart webinárokat és nagy szorgalommal tereli be a munkatársait a közös online előadásokra is. Nagy segítség az online találkozás, hiszen ebben a helyzetben másképp nem is ismerhetnénk meg egymást.

Ildi a hálózatvezetői oklevelet nyújtja át Monyoródi Áginak

Ági hálózatvezetői pozíciójával született meg Ildi Ezüst HV szintje

Érik az arany koszorú…
Ildi, azt kívánom neked, hogy minél többször és minél több embernél érezhesd át azt a szeretetet és büszkeséget, amit én éreztem, amikor kitűztem neked az Ezüst Hálózatvezetőséget jelképező arany kitűzőt az ezüst koszorúval. Érzem, hogy rövidesen arany koszorú fogja leváltani az ezüstöt. Nagyon büszke vagyok, felnézek rád és köszönöm a barátságodat! Kívánom, hogy minden álmod, vágyad, célod teljesüljön! A garancia Te magad vagy!

Ez a fotó az Ildi álomszép és elegáns belvárosi irodájában készült. Fókuszban a 2 Ezüst HV (szponzor és szponzorált), a friss oklevél és az elmaradhatatlan mosoly…

Teljesült álom, a vitorlás…

Új autó érkezett a Biocommal, mármint a biztos jövedelemmel…

Az ajándék közös HV nyaralás a nagy Ferenczy-ág hálózatvezetőivel

Életük első közös tengerparti nyaralása…

Romantikus díszletek között…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?