Kezdőoldal Ágak Egészség Est: érted! – Dunaszerdahelyen is népszerű a Biocom

Egészség Est: érted! – Dunaszerdahelyen is népszerű a Biocom

A szervezők, Nagy Andrea és Zoltán a szponzorukkal, Simonics Éva Ezüst Hálózatvezetővel


Február 24-én az Europa Center előadóterme adott helyett a dunaszerdahelyi rendezvénynek. A Nagy Andrea és Nagy Zoltán hálózatvezetők által szervezett esemény az
„Egészség est, érted” sokatmondó címet kapta. A fiatal pár a Beta-ágon januári teljesítménye alapján elvitte a Felvidék Kupát, ami nem is csoda, látván az ilyen sikeres rendezvényeket. Köszönet a beszámolóért Csémi Lajosnak, Andrea 6-os szintű munkatársának a hétfő esti, szlovákiai programról!

Nagy Zoltán ismertette a Biocomban rejlő lehetőségeket

Szép számban összegyűltek Dunaszerdahelyen


Száz érdeklődő a felvidéki városban
Andrea volt az est háziasszonya. Bevezetőjében üdvözölte a felvidéki ág kimagasló vezetőit, Kis Gergely Arany Hálózatvezetőt és Simonics Éva Ezüst Hálózatvezetőt. A vendégek között voltak a felvidéki ág társ-hálózatvezetői is, akik csapatukkal érkeztek a rendezvényre. Közel 100 résztvevő jelent meg, nagy örömünkre, amiből látni lehet, hogy egyre többen érdeklődnek a Biocom életmód iránt.

A Biocom előnyei
A bevezető után Andrea átadta a szót férjének Zoltánnak, aki előadásban ismertette a Biocomban rejlő lehetőségeket. Beszélt a termékek használatáról, a rendszer működéséről és előnyeiről.

Felvidéki, mosolygós vezetők a Beta-ágról


Ferenczy László adott tanácsokat
Az est fénypontja Ferenczy László természetgyógyász, Arany Hálózatigazgató előadása volt. Az Egészségkönyv írója nagy hangsúlyt fektetett az ivóvíz tisztaságának fontosságára és a vitaminok szükségességére. Személyesen többször részt vettem Ferenczy László előadásán és mindig lenyűgöz az őszintesége és nagy tudása!

Fontos a megelőzés
Többek közt kiemelte az emberi kapcsolatok és az egészséges életmód fontosságát, szerinte ez elengedhetetlen dolog a mai rohanó világban. Beszélt az élelmiszerek fogyasztására való odafigyelésről, hogy egyre kevesebb ásványi anyagot tartalmaznak. Mint mondta, fontos, hogy megelőzzük a betegségeket és figyeljünk a környezetünkre is!

Példás szervezés
Nagyon jó hangulatban telt az est, szeretném megköszönni a magam és a résztvevők nevében a példás szervezést is. Reméljük, hogy egyre többször részt vehetünk ilyen szuper rendezvényen! Kedves Andrea és Zoltán, további nagyon sok sikert kívánunk a magán- és az üzleti életben is!

Ezeket olvastad már?