Kezdőoldal Ágak Sokan Startoltak a Ferenczy- (egyben Vass-) ágon, Ezüst Hálózatvezetőt, mgr. Pálfi Katalint ünnepelve

Sokan Startoltak a Ferenczy- (egyben Vass-) ágon, Ezüst Hálózatvezetőt, mgr. Pálfi Katalint ünnepelve

Ferenczy László, ágvezető, házigazdaként és előadóként is komoly lendületet adott a csapatnak

Ferenczy László, ágvezető, házigazdaként és előadóként is komoly lendületet adott a csapatnak

Egy rendezvényt százféleképpen látnak, élnek meg a résztvevők. Pont annyi módon, amennyien vannak… A novemberi, a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágak közös szervezésében lezajlott Startnak az egyik legboldogabb szemlélője, átélője minden bizonnyal mgr. Pálfi Katalin volt. Az Ezüst Hálózatvezetővé vált, révkomáromi (szlovákiai) hálózatépítő rászolgált a sikerre hozzáállásával, szorgalmával, gondolkodásával. A Vass-ág Beta Kádár Tünde által vezetett felvidéki csapatának nagy lendülettel dolgozó vezetője olyan szép beszámolót küldött az élményei alapján, hogy tanulságként, példaként mindekinek ajánlható az elolvasása. Egyben: a következő hasonló megélése. De nem csak a rendezvénynek, hanem az ezüst minősítésnek is, melyhez szeretettel gratulálunk neki. Ebben is csak követni kell őt az úton, melyet sokan tapostak már ki…

 Molnár Antal ágvezető az álom fontosságáról is beszélt

Molnár Antal ágvezető az álom fontosságáról is beszélt

Boldog várakozás
Nagyon szép napra virradtunk ezen a kellemes, novemberi napon. Mindig nagy izgatottsággal várjuk a rendezvényeket, ez a nap különösen fontos volt számunkra, ugyanis nagy események történtek az életünkben, az elmúlt hónapokban.

Ferenczy László – hit-erősítés, lelkesítés, célképzés
A napot Ferenczy László, Ezüst fokozatú Hálózatigazgató nyitotta egyedülálló stílusával, frappáns meglátásaival. Nagyon sok új érdeklődő, kezdő munkatárs vett részt a képzésen, akik véleményem szerint kellő lendületet kaptak a nap végére. A levegő pezsgett, életcélok fogalmazódtak meg az emberekben, erősödött a hitük, ezután mernek álmokat szőni, és ráléptek a személyiségfejlődés gyönyörű és izgalmas útjára. Köszönjük Lacinak, hogy képes az emberekben feléleszteni a vágyat a jobb, a szebb, a boldogabb élet iránt!

Molnár Antal – életértés, vonzóan
Folytatásként egy kiváló ember lépett a színpadra, nagy örömömre most már élőben láthattam az eddig csak CD-n hallgatott Molnár Antal ágvezetőt, Gyémánt Hálózatvezetőt. Külön élmény volt számomra, ugyanis az üzletépítő cédéit nagyon szeretem. Rendkívül jó előadást tartott arról, ők miként dolgoznak, praktikus tanácsokat adott mindannyiunk számára. Átjött az az életértés, amely annyira vonzó, hogy akár régebbi tagként, akár teljesen újként új fejezeteket nyit meg mindannyiunkban.

Vezérlőegység az álom
20 év Biocomos üzletépítő múlt távlatából a legfontosabb dolog, melyet kihangsúlyozott, hogy mindenkinek legyen álma, amiért képes tenni. Ha ez megvan, és vezérlőegységként munkál bennünk, akkor az üzletünk szárnyalni fog. Az egyszerűségben van a nagyszerűség, mind a szakma, mind a felfogás, mind az életcél terén. Köszönjük neki a színes, humoros, mégis tanulságos perceket, mert sokat tudunk belőle kamatoztatni!

Komporday Annamária két év alatt jutott el az arany hálózatvezetői szintig, van mit megosztania...

Komporday Annamária két év alatt jutott el az arany hálózatvezetői szintig, van mit megosztania…

Komporday Annamária – erő, alázatosság, taníthatóság
A délutánt egy fantasztikus hölgy, édesanya, kiváló üzletasszony indította, sokunk számára példakép. Komporday Annamária, Arany Hálózatvezetővé növi ki magát, röpke két év alatt. Hihetetlen erő lakozik benne, erőteljes, megfogalmazott és leírt célok, melyek sorra telesülnek az életében. Kiváltképp alázatos és tanítható, mely tanításokat tovább tudja adni, ezért is sorra nőnek ki hálózatvezetők a csapatában.

Hálózatépítői, szülői példa
Rendkívüli utat jártak be férjével az elmúlt két évben. Pétert sikerült „kivásárolnia” a mókuskerékből ez év tavaszán, megnyílt mindkettőjük számára a szabadság kapuja, és két kicsi gyermeküket maximális odafigyeléssel tudják nevelni egyre jobb életminőségben, és példával tudnak szolgálni. Ez tiszteletreméltó, és úgy gondolom, sok szülő erre vágyik igazán. A példája követendő, bárki számára elérhető, csak akarni kell, ahogy Annamária is sugallja. Köszönjük nagyszerű előadását, mellyel bepillantást nyerhettünk életükbe!

Dr. Kodori Judit értékes tanácsokat adott gyógyító szakemberként

Dr. Kodori Judit értékes tanácsokat adott gyógyító szakemberként

Dr. Kodori Judit – sokszínű termékek, nagyszerű tanácsok
A nap szakmai részét egy kiváló orvos előadása színesítette, dr. Kodori Judit orvos, tüdőgyógyász, természetgyógyász gyakorlati tanácsaival sorakoztatta fel a Biocom termékek sokszínűségét. Sok hasznos információ hangzott el szakmai szemmel nézve, és külön öröm, hogy cégünk büszkélkedhet több nagyszerű szakemberrel is, köztük a doktornővel is. Sokat tanulhattunk előadásából, melyet a mindennapokban tudunk hasznosítani munkák során.

Kónya György ágvezető az üzlet egyszerűségének rejtelmeibe vezette a hallgatóságot

Kónya György ágvezető az üzlet egyszerűségének rejtelmeibe vezette a hallgatóságot

Kónya György – hitelesen, utánozhatatlan egyszerűséggel
S hogy a Biocom üzleti értékeibe is bepillantást nyerjünk, magát a rendszert, a marketing rész bemutatását az egyik leghitelesebb személyiségnek, a 20 éve üzletépítő, Ezüst Hálózatigazgató Kónya Györgynek köszönhettük. Kiváló előadásmódja lehengerlő, egyszerűsége utánozhatatlan!

Sikerre éhesen, az életidő-ajándékért
A nap végén pedig elismerésben részesültek az elmúlt hónap szintlépői. Jó volt látni, milyen sokan építik be az életükbe a Biocom programot, sikereket elérve és éhezve a további sikerekre, és a szabadságra. Merthogy az egészség és pénz mellett ezt is nyújtja a Biocom! Az életidő az, ami soha nem tér vissza, megfontolandó, mire áldozzuk.

Beta Kolos már hatos szinten tart, melynek párja, Tünde, és ágvezetője, Ferenczy László is örül

Beta Kolos már hatos szinten tart, melynek párja, Tünde, és ágvezetője, Ferenczy László is örül

A Beta márkanév további erődödése…J
És hogy kinek milyen eredményt produkált az elmúlt, hasznosan töltött életidő? Következtek a nap fénypontjai, egy új 6-osok és hálózatvezetők. Beta Kádár Tünde, Ezüst Hálózatvezető szintén férjével közösen építik az életüket a Biocom segítségével. Ezúttal Beta Kolos 6-os szintjét ünnepelhettük, kiváló példaként szolgálnak előttünk!

Kis Gergely, új  hálózatvezető, párjával, mgr. Pálfi Katalinnal és Ferenczy Lászlóval

Kis Gergely, új hálózatvezető, párjával, mgr. Pálfi Katalinnal és Ferenczy Lászlóval

Új HV-k: Vastag István és Kis Gergely
Hálózatvezetővé vált két nagyszerű úriember. Az egyikük Ferenczy László szponzorálásában Vastag István (a felesége, Vastag Erzsébet is bátran mondható szponzoraként). Másikuk pedig egy hozzám nagyon közel álló személy, a párom, Kis Gergely. Mindkettőjüknek szívből gratulálunk, és további kiemelkedő sikereket kívánunk.

A felvidéki Vastag család is erősödött: középen Vastag István új Hálózatvezető. Ferenczy László ezúttal közvetlen szponzori minőségben is örül, a feleség, Erzsébet mellett.

A felvidéki Vastag család is erősödött: középen Vastag István új Hálózatvezető. Ferenczy László ezúttal közvetlen szponzori minőségben is örül, a feleség, Erzsébet mellett.

Pálfi Katalin Ezüst Hálózatvezető, virággal a kezében. A méltatás éppen Vass Szombatfalvi Zsuzsától érkezik, amit Vass Oszkár, Gyevát Saci HV és Kis Gergely hallgat.

Pálfi Katalin Ezüst Hálózatvezető, virággal a kezében. A méltatás éppen Vass Szombatfalvi Zsuzsától érkezik, amit Vass Oszkár, Gyevát Saci HV és Kis Gergely hallgat.

Új Ezüst Hálózatvezető: Pálfi Katalin
Zárásként egy számomra fontos esemény következett, Ezüst Hálózatvezetővé cseperedtem. Két nagyszerű hálózatvezetőt tudhatok a csapatomban, Fekete Ágnest és a páromat, Kis Gergelyt. Amikor vele együtt eldöntöttük, hogy a Biocom mellett tesszük le voksunkat, ez a döntés teljesen megváltoztatta az életünket.

Tíz hónapnyi élmény
10 hónap csodálatos személyiségfejlődés, amelynek köszönhetően eljutottunk ide. Érzékeny pillanat volt, amikor ágvezetőink, a Vass házaspár, szavakba öntötte a mi Biocomos életünket. Megtisztelő volt kint állni, és látni azt a sok-sok elismerő tekintetet, szeretet a közönség részéről. Köszönöm az élményt, ez a nap felejthetetlen marad számomra. 🙂

Pálfi Katalin csapatának egy fontos része, Szlovákiából

Pálfi Katalin csapatának egy fontos része, Szlovákiából

A szlovákiai csapat köszönete
Külön öröm, hogy a csapatomból, Szlovákiából közel 20-an vettünk részt a képzésen, többük új munkatársként kapva egy igazi jövőképet. Köszönjük a házigazdáknak, az előadóknak ezt a gyönyörű novemberi napot.

Köszönettel,
Mgr. Pálfi Katalin, Ezüst Hálózatvezető

Ezeket olvastad már?