Kezdőoldal Ágak Sikeres Reg-Enor kúra, kitartó szponzor, és „csak csinálás” – így indult Garamvölgyi Viktória vezetői karrierje a Tóth-Wolford-ágon

Sikeres Reg-Enor kúra, kitartó szponzor, és „csak csinálás” – így indult Garamvölgyi Viktória vezetői karrierje a Tóth-Wolford-ágon

Garamvölgyi Viktória a HV oklevél átvételén 2020. szeptemberében, a vecsési kulcsember-képzésen


Garamvölgyi Viktória 2019 nyarán egy ismerős sikerét látva kezdett érdeklődni a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra iránt, majd a neten és facebookon keresgélve hozta össze a sors későbbi szponzorával,
Heinrichné Oláh Edittel. Ezt – az Ő lelkes segítségének hála – egy sikeres fogyás követte, 3 hónap alatt összesen 15 kg feleslegtől szabadult megvalamint több problémától is. Ekkor még nem gondolta, hogy ebben egy teljesen más élet és életritmus is rejtőzhet. Ma viszont már tudja, éli, így a Tóth-Wolford-ág hálózatvezetőjeként pillanthat vissza az idáig vezető útra. Előtte még szponzora, Heinrichné Oláh Edit így fogalmaz róla: „Garamvölgyi Viki mindig kitartó és lelkes volt. Sokszor voltak izgalmas hó végi napjaink… Viszont ez a kitartó munka már meghozta a gyümölcsét. Vikinek is már nagy csapata van, és hónapról hónapra jönnek az új munkatársak. Mára nem csak munkatársak, de mondhatom, hogy barátok is lettünk. Szívből gratulálok, Viki, a kiemelkedő munkádhoz és a csapatodhoz!”

A kitartó szponzor, aki lát benned valami mást
Egész életemben a kereskedelemben dolgoztam, de valahogy sose tudtam azonosulni az aktuálisan eladandó dologgal. Sokkal inkább arra törekedtem, hogy aki hozzám fordul elégedett és boldog legyen. Szponzorom, Oláh Edit már a kúra elején felajánlotta a lehetőséget, hogy ebben több is van, mint a fogyás és látott bennem valamit, amit akkor én még elképzelni se tudtam. Ezért elhívott 2019 júniusában az első Startképzésemre. Nagyon jó volt a rendezvény, de még nem láttam át, miről is szól ez az élet.

A nyaralás jó kifogás…
Ezután nyaralni mentünk, mely tökéletes kifogás volt, hogy ne kezdjek el dolgozni, illetve ne kelljen foglalkozni vele. Utólag belátom, semmi értelme nem volt kifogást keresni, csak magamat hátráltattam. Hála az égnek a szponzorom ekkor is kitartott mellettem és nem hagyott békén. Meggyőzött, hogy itt a helyem.

Élete első élő felszólalása a Benczúr Hotelben, 2019. november 18-án. Garamvölgyi Viktória Heinrichné Oláh Edit és Pivarcsi Krisztina társaságában, mikor már a pénzről beszélgettek…


Vezető helyett a gyógyító és értékesítő dolgozott az elején…
Mint mindenkinek, nekem is meg kellett érni a feladatra. A munka gyorsan ment, bár inkább hivatásnak nevezném. Rövid idő, másfél hónap alatt megugrottam a 4-es és 5-s szintet, majd mivel – utólag is látom – még nem értem meg a vezetővé válásra, dolgozott bennem a gyógyító és értékesítő, nem tudtam tovább lépni. Megragadtam az 5-s szinten, sok elégedett és sikeres kúrázóval, de éreztem, amit a szponzoraim is éreztek, volt bennem egy gát, amely miatt nem tudtam tovább lépni.

Viki az első vecsési képzésen, 2019. szeptemberében a szponzorai, Heinrichné Oláh Edit és Pivarcsi Krisztina társaságában

Egy kellemes tévedés…
Az első 1 év után egyedül dolgoztam még mindig, sikerült meglépnem és megtartanom a 6-os szintet három alkalommal, így 2020. augusztusára 7-es munkatárs, minősült hálózatvezető lettem. Ehhez kellett a fejemben az áttörés, hogy képes vagyok rá, a hit és igazából a „csak csinálni kell” elv megértése, átérzése. Ma ezt már úgy látom: nem hittem se magamban, se a siker lehetőségében. Mekkorát tévedtem…

Csak csinálni kell!
Ezen felül a szponzoraim kitartó támogatása is. Rengeteget beszélgettünk, sokat kérdeztem és elképzelhetetlen sok mélyponton sikerült átlendíteniük. Minden képzésen részt vettem, ezek után a gát magától dőlt le a fejemben, minden kételyem elszállt. De már tudom a kulcs: „csak csinálni kell”. Hívd a szponzorod, kérdezz, képezd magad és légy ott minden képzésen!

A gátakon túl a sikeres csapatépítésig
Miután már én is hittem magamban és a sikeremben, elkezdtek jelentkezni a kollégajelöltek, akikben már én is láttam valamit, amikor kúrázók lettek. De még nem éreztem, hogy alkalmas vagyok a tanításra, a tudásom átadására. Érezhetővé vált, hogy hittem magamban, a cégben és magabiztosabb lettem. Tudtam mit, miért csinálunk, és ezt már át is tudtam adni.

Működik a vonzás
A kollégáimmal nagyon hasonlítunk egymásra, „bevonzottuk egymást”, így szoktuk fogalmazni. Életvitelünk, felfogásunk, még a családunk is nagyon hasonló, azonosak az örömeink, életeseményeink. A vonzás tényleg működik, azóta már barátok lettünk, ha nem lennénk néha 2 országra egymástól és nem a jelenlegi helyzet lenne, szerintem minden hétvégét együtt töltenénk.

A tanítás tanulása
Ezúton is köszönöm a bizalmat, amit szavaztak nekem. Azt, hogy mindig hallgatnak rám, figyelnek, tanulnak, és egyre magasabbra törnek, sikeresek. Köszönöm, hogy megtanulhattam tőlük is, hogyan kell jól tanítani, miben kell nekem is fejlődnöm, ahogy ezt a szponzoraimtól is tanultam.

2020. február 17-én, Egerszalókon, a Tudatos Vezető Képzésen Heinrichné Oláh Edit társaságában

Fejlődik a csapat
Ma már egy több mint 10.000 pontos csapatom van, egy társult hálózatvezetővel és nemsokára születik még egy HV-m. Nagyon büszke vagyok minden 3-as, 4-es, 5-ös szintű munkatársunkra is, hisz folyamatosan ott vannak a képzéseken és tanulnak, egyre ügyesebbek, felkészültebbek. A csapat sikere mindenkiben rejlik, nagyon büszke vagyok rájuk!

Határ a csillagos ég!
Folyamatosan tartunk kiscsoportos, ország- és megyehatáron is átívelő ZOOM képzéseket, beszélgetünk, fejlődünk, tanulunk egymástól, egymásról. Ez a jelenlegi helyzet is megmutatta, határok nincsenek, illetve határ a csillagos ég. Nekünk még ez a helyzet sem szab gátat, folyamatos sikereket és fejlődéseket tud felmutatni a csapat.

Köszönöm csapatom tagjainak a kitartásukat, az igyekezetet és munkájukat:

  • Szászné Krausz Anikó,
  • Tresz Ágnes,
  • Takácsné Szabó Marianne,
  • Tóth Barbara és Tóth Patrícia,
  • Péter Héderi Illésné Erika,
  • Ferenczi Sándorné Petronella.

Mi minden történhet másfél év alatt!
Hihetetlen volt az elmúlt másfél év, mennyi minden történhet az emberrel! Barátokra lel, új életstílust, munkatársakat kap és mondhatom, hogy életre szóló barátságokat köt. Már nem tudnám elképzelni az életem enélkül, és mindezt az akkor nagyon kitartó szponzoromnak köszönhetem, aki nem hagyott, unszolt és kitartott mellettem. Köszönöm, Heinrichné Oláh Edit, köszönöm, Pivarcsi Krisztina és köszönöm, Biocom.

 

Ezeket olvastad már?