Kezdőoldal Ágak 2020 közel felében náluk volt valamelyik céges nyereményautó: Rónai Renáta és Bernáth Attila már 56 ezres csapatot vezet a Tóth-Wolford-ágon

2020 közel felében náluk volt valamelyik céges nyereményautó: Rónai Renáta és Bernáth Attila már 56 ezres csapatot vezet a Tóth-Wolford-ágon

Rónai Renáta és Bernáth Attila többször kipróbálhatták a Mercit és az Audit is, és a serleg fülét is gyakran fogták…

Rónai Renáta Ezüst HV 2018 októberében regisztrált a Biocomba, akkor még úgy gondolta, hogy jó lesz neki ebből egy kis mellékkereset. Ehhez képest most a Rónai & Bernáth Team vezetőjeként (a párja, Bernáth Attila is Ezüst Hálózatvezető) arról írhat, hogy egy csodálatos, emlékezetes évet hagytak maguk mögött. S mikor azt jelentik ki, hogy 2020 év az ő évük volt, van alapja: rekordot döntöttek. 5 alkalommal hozhatták el a céges autót 1 éven belül! Azaz, ötször voltak a legkiválóbban teljesítő TOP2-ben aktuális havi eredményeik alapján a vezetők „versenyében”. Ezzel együtt alázatból és odafigyelésből is jelesre vizsgáznak, hiszen az alábbi összefoglaló döntően nem az ő sikereik, fantasztikus élményeik részletezésről szól, hanem a vezető munkatársaik felépítéséről… Nem csoda, hogy ez az ágrész is szárnyal a Tóth-Wolford-ág Gyémánt Hálózatigazgatói által menedzselt nagy csapat részeként!

A serleg szinte „házikupa” lett, az oklevelek örökre bizonyítják a kiemelkedő esztendő sikerét

„Komolytalanul”, komolyan, majd párban
Először nem is igazán foglalkoztam vele komolyan. Viszont nagyon inspiráló volt az az összeg, ami a számlámra érkezett.  2019 tavaszán elkezdtem komolyabban foglalkozni az üzlettel, a párom is belecsöppent általam, így együtt építjük a jövőnket, nemcsak a magánéletben, hanem az üzletben is. Így kezdődött el a mi kis csapatunk bővítése.

A 2020-as év csaknem felében ők hajtották valamelyik céges-matricás nyereményautót!

Dinamikus csapattá fejlődtünk
Itt szeretném nektek bemutatni azokat a fantasztikus embereket, akik folyamatos fejlődésünkkel egy ilyen hiteletlen, dinamikus csapattá fejlődtünk. A sok-sok tanulás, tanítás meghozta gyümölcsét.

Háromszor Merci, kétszer Audi – ötször a legjobbak között
Először 2020. márciusában nyertük meg a gyönyörű Mercedest. Sajnos, a következő hónapban a vírushelyzet miatt a cég nem tudta kiadni az autót, de kivártuk! A június és júliusi hónapokban újból elhozhattuk, összesen harmadjára a céges Mercit! A következő sikerélményünk 2020. októberében volt, ekkor az Audit „választottuk”, majd évzárásként szintén az Audit sikerült elhoznunk, ez volt az ötödik alkalom. Ami számunkra egyszerre volt hihetetlen és valóságos.

56 ezer PÉ, közel 1 millió Ft
Csapatunk 2021. januárjában 56 ezer ponttal zárt, így közelítünk a bűvös egymillió forintos jutalékhoz. Ennek a dinamikusan fejlődő csapatnak sok mozgatórugója van, akiknek nagyon hálásak vagyunk, hiszen velük dolgozhatunk!

Büszkék vagyunk a vezetőinkre
Az alábbiakban szeretnénk néhány szóban bemutatni a hálózatvezetőinket, nagyon büszkék vagyunk rájuk!

Szekrényes Okszána

Szekrényes Okszána lelkiismeretes, kitartó
Szekrényes Okszána úgy gondolja, hogy a „kezdők szerencséjét” is jelentik részben a pontok,  de egyre több a munkatársa, akiket a szárnyai alá vett és tanít. Lelkiismeretes munkájával, kitartásával példaértékű vezető!

Dudás Ádám

Dudás Ádám gyorsan adta át a hallottakat
Minden csapatban, így nálunk is kedvet kapott a család egyik tagja. Mégpedig Dudás Ádám személyében, aki hihetetlen gyorsan adta át azt, amit otthon hallott. Alázatos, a tudás megszerzése a vérében van.

Hoffmann Anikó

Hoffmann Anikó nagy dolgokra képes
Hoffmann Anikó életem első kúrázója, aki egy év után dolgozni szeretett volna az üzletben és már a kis csapatának tovább adhatja azt a hihetetlen munkamorált, amivel jön előre. Lendületes, kitartó, tele energiával, nagyon nagy dolgokra képes!

Adonyi Anikó

Adonyi Anikó megy a tudás után
Adonyi Anikóban hihetetlenül nagy a tudásvágy. Akarja, csinálja, addig megy a tudás után, míg meg nem szerzi! Szorgalmas, alázatos, tanulni vágyó munkatárs. A célja: kiváltani a mostani munkáját.

Stadler Zsófi

Stadler Zsófi a Reg-Enorral érkezett
Stadler Zsófia berobbant a mi kis csapatunkba egy teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra segítségével. Hamar átlátta az üzleti részt, hogy itt nincs veszteni valója…

Kurilla-Kelemen Zita

Kurilla-Kelemen Zita vérbeli vezetővé válik
Kurilla-Kelemen Zita szintén a Reg-Enor kúrával kezdte, mit sem sejtve, hogy nemsokára egy vérbeli vezetővé válik, aki a kis csapatát profik módjára vezeti. A csapatát kellő határozottsággal irányítja, tanítja, aminek meg is lesz az eredménye.

Varga Péter

Varga Péter rögtön meglátta a lehetőséget
Nemcsak a férfiak, hanem a HV-k táborát is erősíti Varga Peti. Céltudatossága révén munkatársaiból pillanatok alatt kiegyensúlyozott, nagyon gyorsan tanuló csapat fejlődött. Rögtön meglátta a lehetőséget mind az egészség, mind az üzlet területén.

Prepuk Henrietta


Prepuk Henrietta Ezüst HV-ként már 20 ezer pontos csapatot vezet
Csapatunk egyik igen kiemelkedő munkatársa az első Ezüst hálózatvezetőnk: Prepuk Henrietta. Benne olyan munkatársat ismerhettünk meg, aki tudatosságával, célkitűzéseivel mindig eléri a céljait, több mint 20 ezer pontos hálózatot vezet.

Mindenkiben ott a képesség
Ne elégedjetek meg azzal, amiben vagytok, hiszen mindenkiben ott van az a bizonyos képesség, csak akarni kell! Hálásak vagyunk Kovács Zoltán Elnök Úrnak, Lőrincz Jánosnak, s felsőbb ágvezetőnknek, Kónya Györgynek, akik létrehozták ezt a fantasztikus hálózatot. Külön is ágvezető-szponzorainknak, Tóth-Wolford Erikának és Lalinak, hogy megmutatták a lehetőséget és nem hagyták, hogy elmenjünk mellette. Csapatunknak, hogy együtt élhetjük meg sikereinket és haladhatunk a céljaink felé!

Szponzori szavak: példaértékű páros!
A zárszó Ludányiné Baranyi Ágnesé, aki az Ezüst HV páros közvetlen szponzora. „Határozott párt ismertem meg Reni és Ati személyében. Amikor elérték a HV szintet 2019. őszén, egy Instal képzésen megtörtént az áttörés és azóta megállíthatatlanok. Látszik a tudás veszteségmentes átadása a csapat dinamikus fejlődésében. Példaértékű, amit csináltok Reni és Ati! Nagyon büszke vagyok rátok!

 

 

 

Ezeket olvastad már?