Kezdőoldal Ágak „Higgy, akarj és beteljesül!” – Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető lett a Tóth-Wolford-ágon, amit a Biocomos autóval ünnepel…

„Higgy, akarj és beteljesül!” – Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető lett a Tóth-Wolford-ágon, amit a Biocomos autóval ünnepel…

Edit 2020. decemberében, Dabas. Ekkor hozta el a Biocomos Mercedest.


„Heinrichné Oláh Edit alázatos munkájának köszönhetően egymás után két alkalommal is elhozhatta a céges autót, sőt, bődületes lendülete eredményeképpen február óta Arany Hálózatvezető.” Már a fogalmazásból is érezhető, hogy a tényszerűsége mellett tele van érzelemmel, így csakis a szponzor írhatta! Pivarcsi Krisztina, aki maga is Arany HV a Tóth-Wolford-ágon, kiváló munkatársát felépítve, így fogalmaz: „Köszönöm a sorsnak, hogy évekkel ezelőtt kereszteztük egymás útját, ami nem csak barátságot tartogatott számunkra, hanem együtt szárnyalhatunk a Biocom csodálatos világában! Az nem kérdés, hogy visszük a Biocom hírét tovább. Szívből gratulálok kiemelkedő munkádhoz és csapatodhoz!” Most pedig átadjuk a szót Heinrichné Oláh Editnek, aki nem a teljes történetet bontja ki, hiszen azt az ezüstté válásakor már megosztotta, hanem alapvetően az autós-sztorira és a vezetőire fókuszál. Valamint a hálára, amit érez…

Vágytam a Biocomos autóra
„Minden akkor történik, amikor történnie kell.” Ennek a sokat hangoztatott idézetnek valóban van valóságtartalma. 2020 januárjában mindennél jobban szerettem volna elhozni a céges autót. Fantasztikus hónapunk volt a csapattal, de akkor lecsúsztam róla. Eléggé csalódott voltam, ám nem adtam fel, mert számomra a Biocomos autó egy nagy álom volt. Amikor valaki Biocomos autóval jött egy rendezvényre, mindig ámulattal néztem, hogy ez mekkora megtiszteltetés.

Évzárós meglepetés
Valahogy a 2020-as év folyamán elment a fókuszom az autóról, sok-sok munkám volt, amit imádtam és most is imádok, jöttek az új munkatársaktól, nem is volt időm ezen gondolkozni. Majd eljött a december és Kónya Gyuri tartott egy online évzárót. Előtte páran készítettünk az évzáróra egy videót, ahol beszéltünk az egész éves munkákról és a csapatunkról. Gyuri szóba hozta az autót, és azt mondta, hogy most annak az embernek a videója fog elindulni, aki a hónapban a legjobb volt és választhat az Audi és a Mercedes között. Kiabáltam a páromnak, hogy mekkora lenne, ha az én videóm indulna el… és láss csodát!

Közös öröm
Én választhattam az autót. Sikítottam, sírtam, ugráltam örömömben! Csodálatos érzés volt!

Hívtam a szponzoromat, Krisztát, aki tudta, milyen nagy álmom volt az autó. Ekkor éreztem, hogy a csapatnak mekkora ereje van, és nagyon hálás vagyok az egész csapatomnak. És nagyon hálás vagyok Pivarcsi Krisztának, a szponzoromnak… mindenért!

Szponzorával és legjobb barátnőjével, Pivarcsi Krisztával

Újra a Merciben, aranyként
Amikor ezeket a sorokat írom, ismét itt van nálam a Biocomos Mercedes a januári eredmények alapján. Hihetetlen! Most már az az álmom, hogy a munkatársaim is szépen sorra hozzák el a kocsikat! Ezzel együtt, februárra Arany Hálózatvezető lettem. Fantasztikus érzés, sose gondoltam volna magamról, hogy valaha erre képes leszek, hogy valaha ennyi jó emberrel fogok tudni együtt dolgozni!

Négy csodás, közvetlen HV

Végtelenül büszke vagyok a hálózatvezetőimre:

  • Sándor-Gardalits Judit,
  • Garamvölgyi Viktória,
  • Pusztai Zita,
  • Török-Tankó Éva.

Két hálózatvezetőjével, Sándor-Gardalits Judittal, Garamvölgyi Viktóriával és a szponzorával, Pivarcsi Krisztával

Hálózatvezetőjével, Pusztai Zitával, a lajosmizsei, győzteseknek szól partin, 2020 augusztusában

Török-Tankó Éva a negyedik hálózatvezetője – Németországból!

Itt megvalósulnak az álmok…

Amikor elindultam az üzletben ezek álmaim, vágyaim voltak! Hittem benne és akartam, hogy megvalósuljanak. Tedd Te is ezt, higgy, akarj és beteljesül!

Ezeket olvastad már?