Kezdőoldal Ágak Szárba szökkenés, virágzás, bőség – ilyen volt Pivarcsi Krisztina Arany HV elmúlt két éve a Tóth-Wolford-ágon hittel, célokkal, új barátokkal

Szárba szökkenés, virágzás, bőség – ilyen volt Pivarcsi Krisztina Arany HV elmúlt két éve a Tóth-Wolford-ágon hittel, célokkal, új barátokkal

2019. november 22. Erika és Lali báljára készülődve. Krisztiánnal közösen építik a jövőjüket a Biocomban.


Alig két esztendeje, hogy Pivarcsi Krisztina elindult a bőség útján a Biocomban, amit a szárba szökkenés és virágzás fázisai előztek meg. Itt tart most, így egyelőre elfogytak az általa adott jelzők arra a három naptári esztendőre, ami a valóságban két éves periódust jelöl. A szerkesztő segít a folytatásban: akkor mostantól folyamatosan a szüret következik, természetesen az állandó ültetéssel, szárba szökkentetéssel, mert egy 35.000 pontos csapatot menedzselő Arany Hálózatvezetőnek ez a dolga. S hogy ki is Pivarcsi Krisztina? Erről leghitelesebben egy, a folyamatot segítő és figyelemmel kísérő ágvezető tud szólni. – Megismételhetetlen jelenség, energikus „díva”, akit mindenki szeret. Rendszeresen tartják a tréningeket csapatszinten. A Tóth-Wolford Team oszlopos tagja, igazi vezető! – így fogalmaz Tóth-Wolford Erika. S hogyan látja az arannyá válást az érintett, aki saját bevallása szerint „lassan két éve a siker útján van”? Olvassuk el tőle. Gyorsan. Mert a lassú jelző semmiképp nem érvényes rá…

2018, a szárba szökkenés éve
Történetem ezen év márciusában vette kezdetét, hiszen egy internetes hirdetésben hozott össze a sors Baranyi Virág szponzorommal. A márciusi regisztrációmat követően gyorsan elköteleződtem a Biocom termékek iránt, melyet családi és baráti körben is lelkesen ajánlottam tovább, fel sem fogva azt, hogy máris a hálózatépítői munka alapjait alkalmazom.

Látható lelkesedés
Lelkes hozzáállásomat, Virág és a Tóth-Wolford Erika ágvezetőm azonnal észre is vették. Meglátták bennem azt a pluszt, azt a kitartást, ami egy remek alapot nyújt ahhoz, hogy az ember sikeresen elinduljon az üzletépítésben.

Gátoltak a berögzült „jótanácsok”
Az akkori gondolkodásom és személyiségem nem látott tovább annál, mint amit az iskolában és otthon oly sokszor hallottam: „Tanulj sokat és jól” majd „Dolgozz kiválóan”. Meg voltam győződve arról, hogy csakis és kizárólag így lehet az embernek könnyebb élete. Húszas éveim elején ezeket megfogadva vártam azt a „könnyebb életet” a fenti mondatok betartásától, de mindhiába. Egyik minimálbéres állásból estem a másikba. Ezzel a berögzült ellenállással utasítottam el a szponzoraim által többször felkínált üzleti lehetőséget.

Az első cél csak pár tízezer forint volt
Hogy mi billentett ki ebből? A jutalékértesítőben látott, akkor még csak néhány ezer forint, ami sokat segített volna az akkori életemen. Arra az elhatározásra jutottam, hogy milyen remek lenne megkeresni azt a pénzt, amennyit én magamra elköltök a webshopokban. Ez nem több mint havi 40 ezer forint, ennyit akartam keresni, ez az összeg volt a cél!

Nem a pénz, hanem a hit változtatott meg
Félve, de 2018. júniusától vállalkozóként kezdtem meg hálózatépítői munkámat, melyet egyre nagyobb élvezettel végeztem. Az első hónap meg is hozta a várt eredményt, 37 ezer forintot! De hogy itt mi változott meg? El tudtam hinni, hogy az én életemben is lehetnek és vannak olyan célok, melyeket el tudok érni! Vezetőimtől annyi dicséretet kaptam, mint még soha! Azok a személyek, akiknek ajánlottam a termékeket, hálájukkal kerestek meg! Olyan csapat tagjává váltam, akik azonnal befogadtak, indulásomban rengeteget segítettek, s igazi csapatmunka az, amit végeznek! Kaptam Hitet, Reményt, Kiutat, Célokat, új Barátokat!

Két mondat segített
A képzéseken oly sokszor elhangzott 2 mondatra fókuszáltam: „Csak csinálni kell”, valamint „Annyit tudsz kivenni belőle, amennyit beleteszel”. Ezeket megfogadva, a 2018-as esztendőben, egyre nagyobb eredménnyel, egyre lelkesebben, egyre biztosabban tudtam, hogy MEGÉRKEZTEM!

2019, a bőség éve
2018. szilveszterén elhatároztam, hogy ez az én évem lesz a Biocomban! 2019-es céljaimat, terveimet, vágyaimat papírra vetettem, egy borítékba zártam, s bíztam a beteljesülésükben! 2019. januárjában átvehettem hálózatvezetői oklevelemet, a februári kétnapos képzésen pedig a Tóth-Wolford Team elismerő kupáját, „Kimagasló hálózatfejlesztő munkámért”.

2019. január: Baranyi Virág köszöntötte hálózatvezetőként

Dömölki Zsoltné Viki mindent beleadott
Egyre inkább tudtam, hogy ez a „munka” az életem, ebben tudok leginkább kibontakozni, egyre jobban láttam át a rendszert, amit egyre tudatosabban használtam. A gyümölcsök elkezdtek beérni, márciusban már köszönthettem első hálózatvezetőmet, Dömölki Zsoltné Vikit, aki mindent beleadva vetette bele magát a munkába.

2019. március: első hálózatvezetője, Dömölki Zsoltné Viki köszöntése


Heinrichné Oláh Editnek is a Biocom a kiút
Egy újabb kétnapos vecsési képzésen fogalmazódott meg bennem, hogy kiváltom a munkahelyemet, kizárólag a Biocommal akartam foglalkozni. Még nagyobb hitet adott az, hogy Heinrichné Oláh Edit is elérte a HV szintet, aki a Biocom által kiutat talált az életére, gyönyörűen másolja a tanultakat.

2019. július: Heinrichné Oláh Edit köszöntése hálózatvezetőjeként


Nyár: ezüst szabadság!
Ennek eredményeképpen a júniusi Kónya-ágtalálkozón átvehettem az Ezüst Hálózatvezetői oklevelemet. Július 1-től, már főállású, szabad, biztos anyagi háttérrel rendelkező hálózatépítő lettem, egyre több munkatárssal dolgoztam együtt.

Viki és az Audi
Az, hogy főállásban tudtam foglalkozni a hálózattal, meg is hozta az újabb lendületet, október hónapban, Dömölki Zsoltné nyerte meg a céges Audit, melyet egy hónapon keresztül használhattunk!

2019 tényleg az én évem volt!
A decemberi évzáró rendezvényről újabb kupákkal érkeztünk haza, díjazva, hogy a csapatunk munkája a legjobbak közé volt sorolható! 2019. szilveszterén sorra pipáltam ki az egy évvel ezelőtti megfogalmazott célokat, hiszen többségük beteljesült, mint ahogyan az is, hogy 2019 az én évem lesz… Az volt!

2020, a virágzás, fejlődés éve
Szeptemberi pontjaink a rengeteg új munkatársnak, a csapaton belüli versenyeknek köszönhetően januárban megduplázódtak. Jól indult 2020, sőt! Nagy öröm volt számomra, hogy már mélységben is új hálózatvezetőt köszönhettünk, Balogh Lászlóné Andi személyében, aki magabiztosan használja a rendszert, egyre nagyobb célokat tűz ki maga elé.

Krisztián is velem tart
Párom, Krisztián is fogékony volt erre az életre, igy fokozatosan szívta a tudást magába az utóbbi 1 évben, így május 1-jére ő is megszerezte hálózatvezetői oklevelét. Igazi társ nemcsak a mindennapokban, de a Biocomban is.

Többtucat aktív munkatárs, negyvenezer pont
Az év első rendezvényein rendezvényeken már 25-30 fővel jelentünk meg, az ősszel elvetett magok egyre szebben növekedtek, a februári kétnapos egerszalóki képzésen már 12 fővel jelentünk meg. Jelen helyzetben, az online találkozókat helyezzük előtérbe, csapatunk munkáját semmi sem vetheti vissza, mára már a 40 ezer pontot súroljuk.

Kissné Tringli Enikő is vezetővé vált
És nem hiába a fenti cím, miszerint 2020 a virágzás éve, a legnagyobb öröm számomra, hogy májusra a negyedik közvetlen munkatársam is beérett, Kissné Tringli Enikő Társult Hálózatvezetőm. Remekül felépítette alsó hálózatát október óta, kiváló, lelkes vezető. Mindezekkel egyidőben, új feltörekvő 4000 pontos új munkatársam, a mélységben lévő Sándor-Gardalits Judit, akinek az élet újra és újra bebizonyítja, hogy köztünk a helye!

Hála és köszönet – és cél
Hálával tartozom vezetőimnek, s minden egyes munkatársamnak, mert sokat köszönhetek mindannyiuknak. Célom az, hogy minél több embernek segítsek megvalósítani a vágyait, céljait, és megváltoztatni életüket a Biocom által!

Ezeket olvastad már?