Kezdőoldal Ágak Kopasz Xénia úton van az ezüsttől az arany felé, határtalanul – Szlovákiában terjeszti a Biocom Életmódprogramot a Tóth-Wolford-ág vezetője

Kopasz Xénia úton van az ezüsttől az arany felé, határtalanul – Szlovákiában terjeszti a Biocom Életmódprogramot a Tóth-Wolford-ág vezetője


Érettségije óta vállalkozóként dolgozik Kopasz Xénia, ám az egyénit felváltotta a társas. Az, hiszen a Biocom Ezüst Hálózatvezetője (karnyújtásnyira az Arany HV szinttől) kitűnő társakra talált a Biocomban, s még a társa is követi a Reg-Enor kúrában és a vezetői úton egyaránt. Célja, hogy a társadalom minél nagyobb hányada részesüljön abból a sok jóból, amit ő az elmúlt két évben megtapasztalt, mégpedig Szlovákiában. A Tóth-Wolford-ág felvidéki vezetője üzletasszonyként-édesanyaként elsősorban a szülőföldjén szeretne segíteni másoknak. S bármerre indul, az ágvezető-szponzor házaspár mindig támogatni fogja. Íme, egy saját gondolatokkal felvázolt minta arra, hogyan lehet gyorsan, nagy üzletet építeni a példaadással!

A vállalkozás az életem meghatározó része
Vállalkozó családból származom, így számomra a királyhelmeci gimnázium elvégzése után adott volt, hogy a szüleim nyomdokaiba lépek. A családi butikban dolgoztam, majd később, a házasság kötésem után a férjemmel, Petivel megnyitottuk a saját vállalkozásunkat.  Több éven át működtettünk ruhás butikot. majd egy idő után döntöttem, elindulok a saját utamon. Szakmámat tekintve kozmetikus vagyok, megnyitottam kozmetikai szalonomat.

Küzdelem a súllyal
Fiatal korom óta küzdöttem a súlyommal. Szinte már rögeszmémmé vált, így különböző diétákat próbáltam ki, több-kevesebb sikerrel. Ám a „jojo-effekt”, a sok koplalás után is, csak bekövetkezett újra és újra!


Megfogott egy üzenet
A Biocomhoz 2 éve, 2018 áprilisában csatlakoztam, akkor lettem regisztrált tag. Az én történetem úgy kezdődött, hogy felfigyeltem egy facebook csoport logójára, amin ez állt: Legyen újra önbizalmad.

Megbíztam Tóth-Wolford Erikában
Itt arra lettem figyelmes, hogy finom, magyaros ételekkel könnyen fogynak az emberek. Sokáig csak figyeltem a csoportot még végül felvettem a kapcsolatot Tóth-Wolford Erikával, és kértem a segítségét a kúrával kapcsolatosan. Így indult el az én fogyásom a Reg-Enorral, aminek köszönhetően sikerült leadni 10 kg-ot.

Látszott rajtam a változás
Természetesen a környezetem azonnal észre is vette, és egyre többen érdeklődtek, hogyan sikerült lefogynom. Ekkor a szponzorom, Tóth-Wolford Erika ajánlására én is csináltam egy fb csoportot, ennek az lett a következménye, hogy az érdeklődők száma egyre csak nőtt.

Örültem a jó tapasztalatoknak
Személy szerint engem még ekkor igazán nem foglalkoztatott a Biocom üzleti része. Örömmel töltött el az a tény, hogy egyre több ismerősöm hívott fel azzal, hogy milyen jó hatással van rájuk a Reg-Enor. Erika végtelen türelemmel megértette velem,  azáltal, hogy a saját tapasztalatomat megosztom másokkal, a cég részesedést fizet.

Nyitás a Starton, kattanás Vecsésen
Ekkor döntöttem úgy, hogy részt veszek Budapesten a Startképzésen, ahová a férjem, Péter is elkísért, ez 2019 januárjában volt. Majd részt vettünk a két napos vecsési képzésen, ahol jött a jól ismert biocomos „kattanás”. Attól a naptól kezdve kezdtük tudatosan építeni a csapatot.

Azóta minden képzésen részt veszünk!

Számíthatunk a szponzorainkra
Jó érzéssel töltött el az a biztonságtudat, hogy a szponzorunkra, Erikára és párjára, Lalira mindenben számíthatunk. Hálával tartozom nekik, hogy emberségükkel és szeretetükkel tanítanak bennünket!


Jó így élni, új emberként!
A Biocomnak köszönhetően kiteljesedtem, azt csinálom, amit szeretek. Jól érzem magam a bőrömben, és végtelenül hálás vagyok a sorsnak, hogy az utamba hozta ezt a lehetőséget! Köszönöm, hogy részese lehetek ennek a nagy családnak, ahová már szinte hazatérek. Egy új ember lettem. Szeretek így élni!

Másolódik a másolódás…
Ahogy mi „másoljuk” Erikáékat, úgy másolnak a mi munkatársaink bennünket. Fantasztikus csapat állt fel alattunk. Büszke vagyok Gabi Pandi Marczyra, fantasztikus dinamikával, nem ismerve lehetetlent halad előre a céljai megvalósításában. Hála és köszönet Rapcsák Andreának az alázatosságáért, taníthatóságáért, dinamizmusáért. Mindketten csodálatos hálózatvezető társaim!


A társam is sikeres Reg-Enor kúrával indult
És végül, de nem utolsó sorban harmadik közvetlen hálózatvezetőmnek szeretném megköszönni, hogy van nekem. Ő nem más, mint a társam, lányaim édesapja, Péter.

Péter is belevágott a Reg-Enor kúrába, ennek köszönhetően sikeresen leadott 23 kg-ot. Ő lett a nagy fogyiverseny győztese, ami egy újabb löketet adott nekünk! Köszönöm, hogy vagytok nekem!

Életmódprogram Szlovákiában
A célom, hogy minél több ember megismerje ezt az életmódot, és aki követni szeretne, annak megmutatom az üzleti lehetőséget. A céljaim közzé tartozik, hogy minél több munkatárs csatlakozzon hozzánk és nagy elismerés lenne elhozni a céges autót. Célom a Biocom életmódprogramot tovább vinni Szlovákián belül. A mottómmal bátorítok mindenkit, aki még nem csapatunk része, hogy higgyetek magatokban és minden sikerül!

 

Ezeket olvastad már?