Kezdőoldal Ágak Még letisztultabb és érthetőbb volt az üzenet a Tóth-Wolford-ág februári, mátrafüredi Startnapján, ahol az életérzés változatlan volt

Még letisztultabb és érthetőbb volt az üzenet a Tóth-Wolford-ág februári, mátrafüredi Startnapján, ahol az életérzés változatlan volt

Fantasztikus energiák emelték a mátrafüredi Startnapot a Rónai-Bernáth-, Baranyi-Pivarcsi-, Marczy-, és Petró Team tagjainak közreműködésével. A Tóth-Wolford Team tagjai ugyanis február 20-án teljesen megújult szellemben, és teljesen új formában lebonyolított rendezvényen vehettek részt. Ami a „régi” maradt az életérzés mellett: rengeteg elismerés is színesítette a napot, hiszen az ág óriási lendületben van. Köszönet a képes beszámolóért!

 

Az életérzés változatlan

A Tóth-Wolford ágon ismét bebizonyosodott, hogy a közös, egységes gondolkodás erőt és fejlődést képvisel! Az életérzés – amit képviselünk – változatlan, viszont sokkal letisztultabban és érthetőbben adjuk át az új és leendő munkatársainknak. A nap keretét házigazda szerepben Baranyi Virág Gyémánt HV és Tóth Lali Gyémánt HIG adták meg.

 

Gyémánt Hálózatvezető és Hálózatigazgató: Baranyi Virág és Tóth Lali

Ép testben egészség

Rövid bemutatkozásukat követően Lali felvezette a Biocom Életmódprogramot, egy más szeml-ÉLET-tel, mely egy új ÉLET lehetőségére mutatott! Ezt a lehetőséget ismerte fel Oláh Edit Arany HV is, és osztotta meg velünk életélményét, mely egy szülinapi buliban kimondott igennel kezdődött. Majd folytatódott a praktikákkal, amik segítségével bevitte a család, barátok, ismerősök életébe is, az „Ép testben egészség a család minden tagjának” gondolatiságát.

 

Oláh Edit a család mellett a barátok életébe is elvitte a Biocom üzenetét

 

Láss tovább – láss másként

 

Jakab István szerint a megőrzött egészség a legnagyobb érték

Az Év Természetgyógyásza új termékekkel jelentkezik

Jakab István természetgyógyász, termékfejlesztő előadásából ismét sokat tanulhattunk, hogyan és miként használhatjuk azokat a természet adta étrend-kiegészítőket még hatékonyabban, amiket a webshopban megvásárolhatunk. Megerősítette bennünk azt a hitet, hogy termékeink a legjobb minőségűek a piacon, hisz 2021-ben az általa megalkotott termékekkel megkapta az „Év Természetgyógyásza” címet, a termékfejlesztési kategóriában. A fejlesztései 22 éve gazdagítják a palettánkat, folyamatosan követve a kor igényeit, és elvárásait. Nem véletlen, hogy 2022 márciusában is meglep minket új termékekkel, mert az egészség megőrzése is egy új szintre lépett, azaz még nagyobb értéket képvisel a megőrzött egészség, mint a legyőzött betegség!

A terméktapasztalatok is fontos szerepet kaptak

Az előadást követően, István szavait is erősítve, Harasztiné Bencze Beáta HV osztotta meg velünk saját, majd a jelenlévőket bevonva, mások hasznos tapasztalatait is a termékekről.

Egy boltba járunk vásárolni, azaz stílusosan egy boltban ülünk vásárolni. Simonné Kása Angéla HV elmesélte, miként száműzte az otthonából a vegyszereket, egy-egy probiotikus termékkel miként vált ki több háztartási tisztítószert is. A Biocom életérzés annyira beleivódott, hogy a lépcsőházuk faliújságára is az ő céljai vannak kitűzve…

 

Teljesség igénye

Minden egy nőnapon indult…

Sorsfordító lehetőség a Biocom

Pivarcsi Krisztina Arany HV-tól megtudhattuk, hogyan lehet megvalósítani a pénzkereseti lehetőséget itt a Biocomban. Pedig ő sem akarta ezt az „üzletet”, de egy nőnap alkalmával mégis regisztrált a rendszerbe. Mesélt a sorsdöntő, sorsfordító lehetőségekről, hiszen a Biocom minden embernek lehetőséget biztosít egy jobb és egészségesebb életre. Az az ember, aki meglátja és él is vele, csodás dolgokat tapasztalhat meg.

 

Élet igazán

Ebben a blokkban sikeres munkatársak mondták el, hogyan formálta az életüket a Biocom hozta változás.

 

Kovács Brigitta HV milyen lehetőséget látott meg? Döntések sorozatát, hiszen a középiskolából, egy kis kitérő után, a hálózatépítéshez vezetett az útja, melyben párja segítette a kezdő lépésekben.

 

Szabados Magdolna Smaragd HV legnagyobb értéknek a Biocom adta szabadságot, a családdal újra önfeledten eltölthető szabadidőt értékelte a legnagyobbra

Pandi Marczy Gabriella története Nagytárkányból indult, aki elmondta, hogyan nyílt ki előtte a világ

A Biocom mellett döntött

Pandi Marczy Gabriella eleinte sokat gondolkodott a karrierjén, polgármesterként ténykedjen, vagy a Biocom segítségével mutasson egy élhető világot az embereknek. Végül a döntését segítették a körülmények is, férje és leánya Budapestre költözött a munkája végett, így döntését a hálózatépítés és a családja mellett hozta meg, s ő is Budapestre költözött.

Mert itt elismerik a jól végzett munkát, a Biocom berkeiben szokás, hogy ezt el is ismerik!
Molnár Lívia HV felvezette nekünk, miként érhetünk el karrierszinteket a Biocomban, ezt követően pedig együtt, közösen köszöntöttük és ismertük el a január havi új 2., 3., 4., 5 szintlépőket. A hatalmas taps és elismerés mindenkinek kijárt! Ezt követően a magasabb vezetői szintet elért munkatársakat ismerhettük meg és köszönthettük.

6-os szintet elért munkatársak:


Szőllősi Szabolcs, szponzora a párja, Prepuk Henrietta Ezüst HV

 

Kónya Bence, szponzora az édesanyja, Kovács Mariann HV

Gódor Erzsébet, szponzora Dömölki Zsoltné Viki Ezüst HV

Esze Katalin, szponzora Szabados Magdolna Smaragd HV

Vass Ágnes, szponzora Jakab Ottília HV

Török Olga szponzora Bányácsi Eleonóra HV

Horváthné Bihari Rita, szponzora Hoffman Anikó


Moncz Zsuzsanna, szponzora Pivarcsi Krisztina Arany HV


Fekete Zsuzsanna, szponzora Deseő Zita HV

 

Társult HV, azaz két egymást követő hónapban elérte a 4000PÉ-t:


Balogh Mariann, szponzora Harasztiné Bencze Beáta HV

7-es karrierszintre minősült munkatársunk:


Kovács Brigitta HV, szponzora, párja, Domboróczki Sándor Ezüst HV

Arany Biocom kitűzőt kaptak:

 

Kovács Hanka Erika HV, szponzorai Prepuk Henrietta és Szőllősi Szabolcs Ezüst HV

Szászi-Lecskó Szilvia HV, szponzora Hoffman Anikó HV

Ezüst Hálózatvezetői szintre minősült:

Domboróczki Sándor és Kovács Brigitta, szponzoruk Hoffman Anikó HV

Smaragd Hálózatvezetői szintre minősült:

Szabados Magdolna, szponzorai Petróné Ildikó és Petró Gyula Arany HV
Ezúton is szeretettel gratulálunk Nektek!

Tanítás, tiszta szándék, eredményesség, alázat, őszinteség

A nap zárásaként útravalóval halmoztak el bennünket águnk, családunk névadói, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatók. Elmesélték, hogyan kezdődött az ő Biocomos életük, és megosztották velünk, hogy 5 év alatt hogyan lehet kipipálni a Marketing Tervet. A csúcsra vezető út általuk elkészült, melynek az építőkövei a másolható, magas szintű tanítás, a tiszta szándék, az eredményesség, az alázat, az őszinteség. És elárulták azt is, ha erre az útra lépünk, a siker garantált, a sebességet, amivel haladhatunk rajta, a hozzáállásunkkal, a hitünkkel, az erős, szívből jövő céljainkkal és miértjeinkkel fokozhatjuk!


A gyémánt igazgató páros adta az útravalót a csapatnak

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?