Kezdőoldal Ágak Sikeres Reg-Enor kúra indította el a vezetői lét felé Almási Timit, ahová Vágó Orsival csapatban dolgozva érkeztek meg

Sikeres Reg-Enor kúra indította el a vezetői lét felé Almási Timit, ahová Vágó Orsival csapatban dolgozva érkeztek meg


Almási Timi 1 év megfigyelés és hezitálás után kezdett a Reg-Enor kúrába, majd a termékek bizonyítottak számára, ezért az üzleti lehetőségbe is belevágott – a tényt a szponzor házaspár, Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs közlik, majd azonnal hozzáteszik: nemsokára követte őt barátnője, Vágó Orsolya, így együtt építik a vállalkozásukat. Azért fontos ezt kiemelni, mert ez a kulcs! A szponzorok így folytatják: – Minden képzésen részt vesznek, gyorsan fejlődnek, nagyon alázatosak, tanulékonyak. Gyors tempóban haladnak előre. 7500 pontérték felett lettek hálózatvezetők, mostanra pedig van egy hálózatvezetői pozíció is csapatukban. Tudatosan, szervezetten végzik munkájukat, fantasztikus vezetők, nagyon büszkék vagyunk rájuk, hálásak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk – eddig az idézet a szponzoroktól, amivel a felépítését tökéletesen elvégezték Almási Tímeának és Vágó Orsolyának. Ugyanis Timi gyakran fogalmaz az alábbi élménybeszámolója közepette többes számban, hiszen egy csapatként dolgoznak. Pontosabban, egy növekedésben lévő csapat vezetőiként. Jöjjön egy újabb szép, követhető, motiváló példa a Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali által fémjelzett Tóth-Wolford Team tagjaitól, akik az Arany HV-páros Katonáék által menedzselt csapatban építik az üzletüket.

Amiben hiszünk…
Egy számomra kedves, Napoleon Hilltől származó idézettel kezdeném: „Amiben az emberi elme hinni tud, azt meg is tudja valósítani.”

Mínusz 30 a Reg-Enor kúrával
2019. május 7.-én kezdtem el a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrát. Szépen ment a súlyom lefelé, november közepére elértem a kitűzött célomat és 30 kilót fogytam.

Almási Tímea a Reg-Enor kúra előtt és után, úton a vezetői lét felé

Ha tapasztalat van, üzlet is lehet
Eközben a szponzorom, Katonáné Tóth Tímea felajánlotta az üzleti lehetőséget, hogy ezzel a szép eredménnyel, tapasztalattal pénzt is tudok keresni. Bele is vágtam 2019. szeptember 1-én. Haladtam szépen felfelé a szinteken, viszont a harmadik hónap után elkenődtem, hiszen kevesebb lett a jutalékom, mint az előző hónapban.

Munkahely mellett: erőt adtak a képzések
Azt tudni kell, hogy még van civil munkahelyem, ami mellett nem is tudtam sok időt foglalkozni a hálózatépítéssel. Folyamatosan jártunk a képzésekre, hatalmas erőt adott mindig a nap végére nekünk ennyi jó ember között lenni, akik csodálatos történeteket meséltek el. Fantasztikus előadásokat is hallhattunk, amik segítik a személyes fejlődésünket.

Csináljuk együtt!
Kedves barátnőm, Vágó Orsi ekkor felajánlotta, hogy csináljuk együtt, mert csapatban tényleg könnyebb. Ő járt velem szeptembertől a képzésekre, nagyon megerősítette az önbizalmamat, hogy ne adjam fel. Stratégiát változtattunk és szépen lépegettünk az éppen aktuális hónap kitűzött célja felé.

Egy Biocom képzésen a Kónya-ágon, a vezetőtárssal és a szponzorokkal. Balról: Katonáné Tóth Tímea, Almási Tímea, Vágó Orsolya, Katona Szabolcs.

Társ HV lettem és egy új társ érkezett
Mindig olyan célt tűzünk ki magunk elé, amit el is tudunk hinni! Így 2020. januárban Társult Hálózatvezető lettem. Ugyanebben a hónapban csatlakozott hozzánk kedves csapattársunk, Vargáné Drubits Erzsébet. 

Az erőt adó Shiraz
2020. február 16-án és 17-én az egerszalóki Shiraz Hotelben volt egy Kulcsember-képzés. Ez a két nap hatalmas erőt, tudást, és lehetőségeket adott nekünk. Az első nap Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs csapata tartott előadást, amiből kivettük a részünket. Mi is tartottunk egy rövid ismertetőt, hogy hogyan ragadott magával a Biocomos Élet….

A Shirazos képzés is sokat adott nekik


Egyszerre minősültünk nőnapra
2020.március 8.-án „kineveztek”, elértem a 7-es szintet, így hálózatvezető lettem, Vágó Orsi barátnőm pedig ugyanakkor Társult Hálózatvezető lett.

Kónya György ágvezető nyújtotta át a céges oklevelet a HV “kinevezésről”

A HV oklevéllel a márciusi, gólyavári rendezvény szünetében


Rövid távú céljaink

  • Minél több munkatárs.
  • Nagy elismerés lenne számunkra, ha a Biocomos autót is elnyernénk.
  • Kirándulás szponzorainkkal és wellness.

Egy közös szelfi a szponzorokkal egy welnessezés közepette a Biocomos álomautó előtt, amit az Arany HV házaspár már jól ismer belülről is…

Online
Jelenleg online tanulunk és így tartjuk a kapcsolatot.

Online is megy a munka


Versenyzünk!
Májusban indul a céges verseny, amiben szintén részt veszünk.

További célok
Ki szeretnék lépni a jelenlegi munkahelyemről és „főállású” Biocomos szeretnék lenni. A Tóth-Wolford Team-ben mindenki számunkra példakép, szeretnénk hasonló szép eredményeket elérni!

Végszóként
Ami fontos: Te, a Célod, a Miérted, és a Kitartásod!

 

Ezeket olvastad már?