Kezdőoldal Ágak Tízezer ember életébe hoztak pozitív változást: Erika és Lali bált tartottak az Ezüst Hálózatigazgató Tóth-Wolford páros tiszteletére

Tízezer ember életébe hoztak pozitív változást: Erika és Lali bált tartottak az Ezüst Hálózatigazgató Tóth-Wolford páros tiszteletére

„2019. november 23-án Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali tiszteletére bált rendezett a Biocom Esztergomban. Erika és Lali 3 év 7 hónapja építi hálózatát, a cég egyik legerősebb, 370.000 pontos csapatát vezetik. Így a bál kiemelten fontos esemény mind vezetőik, mind csapatuk életében. Mindenki izgatottan készült a nagy eseményre, hogy Erika és Lali mindig meghatottan gondoljon vissza a bálban töltött órákra. Nehéz szavakba önteni azt a tanítást és gondviselést, amit Erika és Lali képviselnek. A Tóth-Wolford Team összes munkatársát nagy büszkeséggel tölti el, hogy ide tartoznak.” Az már a felvezetésből is kiderülhetett, hogy a visszapillantó cikket nem egy „külsős” írta. Szabó Máté a csapat egyik Arany HV párosának férfi tagja (felesége Szabóné Gyarmati Tímea), így az elfogultság kötelező. És méltán megérdemelt is!

Méltó helyszín
A bált gondos előkészületek előzte meg. A szervezők minden részletre odafigyeltek. A helyszínválasztás is bizonyítja ezt, hiszen egyes források szerint Szent István király e helyen született, itt keresztelték, és valószínűleg koronázták is meg. A Lovagterem méltó helyszíne volt e rangos eseménynek. A festmények, a falak már önmagában is ámulatba ejtik az embert, és hogy a korona és a trón is megtekinthető volt, aki látta lenyűgözte.

Elegáns fogadtatás
18,30-kor kezdtek a vendégek érkezni a helyszínre, ahol a gyönyörűen megterített asztalok és egy-egy pohár pezsgő fogadták őket. Az asztalokon a menüsort olvashatta mindenki, amin a Tóth-Wolford Team logója jelezte, hogy kit ünneplünk ma.

Micsoda bevonulás!
Erika és Lali pontban 19:00-kor a vörös szőnyeggel borított lépcsőn ünnepélyesen bevonultak Krigel Zsuzsanna és Kónya György kíséretében. Már a felcsendülő zene is megadta az alaphangulatot. A szervezők André Rieu / Anthony Hopkins – And The Waltz goes on című szerzeményét választották, mely nemcsak ünnepi és méltóságteljes, hanem Erika egy erdélyi kirándulás alkalmával hallotta, melyről meghatottan mesélt Krigel Zsuzsinak. Ahogy a lépcsőn levonultak, mindenki állva fogadta őket. Erika gyerekkorában sokszor játszott királynőset, és most, mint egy királynő, úgy vonulhatott le a lépcsőn…

Szívből jövő köszöntők
Ujvári Zsuzsi és Norbi nyitotta meg a rendezvényt és köszöntötte a Biocom hálózatának legkimagaslóbb teljesítményéért Tóth-Wolford Erikát és Tóth Lalit, akik három év alatt lettek Ezüst Hálózatigazgatók.

Ezt követően a cég egyik tulajdonosa, és águnk vezetője, Kónya György mondott pár megható gondolatot. Érezhető volt minden mondatában, hogy nemcsak mentor, hanem párjával, Zsuzsival a legjobb barátai az ünnepelt házaspárnak. Gyuri kiemelte, hogy üzleti gondolkodásban egy hullámhosszon vannak a házaspárral, sokat tanulnak egymástól.

„Csak” egy Reg-Enor kúrával indult…
Majd Ujvári Zsuzsi mesélt arról, hogy három és fél évvel ezelőtt csak azt szerette volna, hogy Erika regenorozzon, Most pedig már több mint 10.000 ember életébe vittek változást. A beszéd végén pezsgős koccintással köszöntöttük az ünnepelteket.

Sokan segítették őket az úton
Erika és Lali a köszöntő beszédek után pár gondolatot osztott meg a jelenlévőkkel. Itt köszönték meg mindenkinek, akik őket elindították, akik tartották bennük a lelket és mindenkinek, akik bármit is tettek azért, hogy most az ő tiszteletükre rendezték a bált. Lali pár érdekes, emlékezetes történetet osztott meg velünk, mint amikor például összefejeltek Lőrincz Jánossal. Volt sok vendég is, akik a Biocom családhoz tartoznak, de a Tóth-Wolford Team-hez nem. Erika mindegyiküknek köszönetet mondott, mert ők voltak azok, akik segítették abban, hogy most ilyen sikeresek lehetnek. Többek között ők voltak jelen (a teljesség igénye nélkül): Lőrincz János, Czentlaki Beatrix és férje Czentlaki Zoltán, Tóth Zsizsi és párja, Jámbor Gábor, Péter Ági és Csaba, Ferenczy László és Szász Laura, Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsa, Részegh Magdolna és férje, Részegh János, Beta Kádár Tünde és Beta Kolos.


Csapat-fa az aranyaktól
Ezt követően a Tóth-Wolford Team arany hálózatvezetői: a Katona házaspár és a Szabó-Gyarmati házaspár után Törköly József mondott köszönetet a tanításért, és háláját fejezte ki a mentoroknak. Végül Szabó Máté adta át azt az ajándékot, amin egy csapat-fa szerepelt. A képen Erika és Lali is megjelenik, ahogy hintáznak az egyik ágon. A 2019. októberi Tóth-Wolford Team hatos és hetes hálózatvezetőinek az ujjlenyomata, mint egy levél szerepelnek a fán.


A család életét is megváltoztatta a Biocom
A fenti boldog pillanatok után a család következett. A rendszer, amit a páros felépített, az egész család életét megváltoztatta.

Márk a nyomdokaikba lép…
Patrícia, Janka, Patrik és Márk háláját Márk fogalmazta meg néhány mondatban. Elmondta, milyen érzés volt átélni azt a sikerhez vezető utat a másik oldalról, ahonnan nem sokan láthatják. Azt is elmesélte, hogy a szülők mennyire odafigyeltek a pörgős tempó mellett gyermekeikre is. Márk mostanra oda jutott, hogy meglepte családját, megcsapta az orrát a siker szele és itt most bejelentette, ő is elindul ezen az úton.

Nyitótánc
A beszédek, köszöntések után a nyitótánc következett. Csézy – Általad vagyok című dalát választották. A táncban és a mozdulatokban szavak nélkül minden érzelem jelen volt. A szeretet és a meghittség az egész termet betöltötte.


Menü, ínyenceknek
A nyitótáncot követően a vacsorát szolgálták fel. A menü: kacsa erőleves kacsahússal, zöldséggel, lúdgége tésztával, majd roston sült csirkemell, tokaji szőlőmártással, burgonyapürével tálalva vagy roston sült tarja steak lecsósan, erdei gombás dörzstarhonyával tálalva, hozzá kevert zöldsaláta, vegyes savanyúság.


Kökény-parádé, meglepetésként
A vacsorát le is lehetett mozogni a tánctéren. Igazi táncoslábú volt a csapat és mindenki ropta a táncparketten. Majd az Ujvári házaspár ajándékaként Kökény Attila műsorát halhattuk. Ő Lali egyik kedvence, ezért esett a választás az előadóművészre.

Mindenmentes torta, TWT logóval
Ezt követően a torta következett, ami a regenorozóknak is kedvezve glutén-, tej- és cukormentes volt. Az alapos szervező munkát mi sem bizonyítja, hogy a tortán is megjelent a TWT logó, és ehhez igazodtak még a torta színei is.


Erika és Lali boldogan vágták fel, hogy mindenki megkóstolhassa az igazán finom desszertet.


Baráti flashmob, kitanult koreográfiával
Majd következett egy meglepetés műsor. Fura alakok még furább szerelésben rohantak be a terembe több irányból is. Erika kedvenc számának dallamai csendültek fel. Dr. Alban Sing Hallelujah ütemeire 6 színes parókás rohant be a tánctérre. Több heti gyakorlás, koreográfus felkészítés előzte meg ezt a produkciót. A flashmob-ba a végén mindenki becsatlakozott és közösen táncoltak a jelenlévők. Nagyon szuper érzés volt látni a meglepett arcokat az elején, a sok-sok mosolyt közben és az örömmel csatlakozó új táncosokat.


Kocsis Tibor volt a másik sztárvendég
És a tánc folytatódott, mindenki mulatott – igazán szuper hangulat volt a teremben. Éjfél körül érkezett egy szmokingos úriember. Igazi meglepetés volt, mert még a szervezők se tudtak róla, hogy a szerb csapat meghívta Kocsis Tibort. Erika kedvenc számát énekelte el, ami megkoronázta az estét.


Már rég kinézte a báli zenekart…
A hajnalig tartó mulatságban mindenki szenzációsan érezte magát, ezt bátran kijelenthetjük. Az Egri Boys gondoskodott a szuper hangulatról. Erika egy szilveszteri buliban hallotta őket először, amikor megjegyezte Ujvári Zsuzsinak, ha egyszer lesz bálja, őket hívja meg. És ez a kívánsága is teljesült…

Köszönet a szervezésért!
Nagyon köszönjük a szervezést az Ujvári házaspárnak, Krigel Zsuzsannának és Kónya Györgynek, továbbá a Biocomnak! Csodálatos estét, fergeteges, „nem normális” bált hoztak össze a páratlan páros tiszteletére.

Képgaléria

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?