Kezdőoldal Ágak Hídépítés az emberséghez Vecsésen, avagy a Csordás csapat második kulcsember-képzőjének pillanatai

Hídépítés az emberséghez Vecsésen, avagy a Csordás csapat második kulcsember-képzőjének pillanatai

A Csordás csapat a meghívott előadókkal

– Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőnknek ismét sikerült egy felejthetetlen kétnapos képzést megszervezni egy nagyon szép márciusi hétvégén. Ami a képzés szót jelenti, nem is képzés, inkább élmények, tudás, gyönyör, rálátás és még nagyon-nagyon sok pozitív dolog, amit ott kaptunk – ezek a beszámoló készítőjének, Zsigmond Gábornak a szavai. Aki egyelőre kettes karrierszinten tart a Biocomban, de az írása alapján egyáltalán nem kezdő, nem véletlenül nevezi őt a csapat vezetője dinamikusnak… Jöjjenek a további részletek, melyek alapján egy nívós, sokaknak rengeteget adó tréning képe bontakozik ki előttünk!

Csordás Anikó Arany Hálózatvezető a vendégekkel, a Czentlaki házaspárral

Beteljesülések, hídépítéssel

Méltán nevezhetnénk ezt a két napot úgy, mint a változás, a beteljesülés és a hídépítés két napja, ugyanis mindannyian valamilyen szinten már más emberként távoztunk és ez a változás biztosan pozitív irányba mutatott, s vágyaink, ha nem is az összes, de a többsége beteljesülést nyertek. Ami pedig a hidakat illeti, ha belegondolunk, két ember találkozásánál a kettejük kapcsolata egy hidat képez közöttük, ha rossz, ha jó a kapcsolat, ezen a két napon nagy biztonsággal mondhatom, hogy rengeteg híd épült.

Idegenekből családtagok

Az első nap elején (2019. március 17.), a kilencórás gyülekezőnél, a meghívottak közül sokan szerintem izgatottan és bizakodóan álltunk egymás mellett, de úgy, mint az idegenek, még nem is tudtuk, hogy milyen összetartás, szeretet és pozitív kisugárzás fog minket várni a konferenciaterem ajtója mögött és a második nap végén már egy családként búcsúzunk el egymástól.

Czentlaki Zoltán előadása

Czentlakiék varázslata

Kezdésként Anikó felvázolta a két nap programját és bemutatta a vendégelőadókat, Czentlaki Beatrix és Czentlaki Zoltán Hálózatigazgatókat. Mondanom sem kell, hogy a tapasztalt és irigylésre méltó életpályát megjárt Czentlaki házpár előadásai az egész csoportot csodálatra és tudásszomjra ébresztették. Mivel hatalmas rutinjuk van az előadás lebonyolításában nagyon nagy népszerűségnek örvendtek. Nekem személy szerint Czentlaki Zoltán humoros és saját történeteket felhasználó előadásmódja tetszett a legjobban.

Tanulás közben

Czentlaki Beatrix a pódiumon


Mindenki bemutatkozott

Természetesen nem csak őket kell megemlíteni, hanem a többi csodálatos előadót és nagyszerű embert is, akik Csordás Anikó Arany Hálózatvezető, Nagy Zsuzsanna, Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István hálózatvezetők voltak. Ezek után kis bemutatkozással folytattuk, ami már el is indított mindenkit egy olyan irányba, ami a többiek felé egy pozitív és nyitott gondolkodásmódot tükrözött. Ebben a két napban sem maradhatott el az angyalkázás, aminek nagyon bizakodóan álltunk neki és a második nap végén szinte mindannyian a könnyeinkkel küszködve böngésztük a kicsi, csodálatosabbnál csodálatosabb üzeneteket rejtő papirkáktól roskadozó borítékokat.

Kávészünet jó hangulatban

Érzelmekről is szólt

Több olyan pillanat volt, amikor felvillant egy videó, egy játék, vagy kérdés, ami nem csak egy, hanem több ember szemébe is könnyeket csalt. Hiszen a kulcsember-képzés nem csak a tanulásról szól, hogy mit is jelent a kulcsember, mi a hálózatépítés, hogyan kell a pontokkal bánni, milyen egy igazi üzletember, milyen trükkök és fejlődési lehetőségek vannak, hogyan építsünk hidakat, mi a boltcsere és még sorolhatnám, hanem az érzelmekről is szól.

Tóth István is előadott

Esti jövőkép tervezés

Micsoda kulcsszavak!


Más emberek lettünk

Elmondhatom, hogy amikor az első órában leültünk, többé már nem ugyanazok az emberek voltunk, hiszen kaptunk egy olyan ajándékot, amit örök életre megőrizhetünk és szívükbe zárhatunk. Ez az ajándék természetesen mindenkinek más és más, valakinek önbizalom, szeretet, hovatartozás, biztonság, tudás, hit, összetartozás, család, barátság, őszinteség és rengeteg csoda. Nagyon szerencsések vagyunk, mert a magyar nyelv nagyon választékos, sokszínű, és rengeteg pozitív, szép szavunk van, ezek közül bármit mondhatnék, nem tévednék abban, hogy a két nap alatt azt a szép dolgot valaki a szívébe zárhatta. Amikor másnap felkeltem már én is más ember voltam és minden egyes nap ezek szerint a csodálatos szívembe zárt üzenetek szerint fogok élni ezentúl is. Anikó és nagyszerű vezetőink megmutatták, hogyan kell újra embernek lenni, mert amikor megszületünk, emberek vagyunk, viszont az idő múlásával sokan gondolkodunk azon, hogy mi is hiányzik belőlünk, lehet ez tudás, önbizalom, jó kiállás és még rengeteg hibát sorolunk fel. Sajnos, ami napjainkban elmondható, hogy nagy többségében egy dolog hiányzik mindenkiből, az „EMBER”!

Mindenki sokat kapott a tréningtől

A csapat a második nap végén

Szárnyalunk!

Most is könnyeimmel küszködve a résztvevők visszajelzéseit olvasgatva bátran kijelenthetem, hogy mi, akik szerencsések vagyunk, hogy ott lehettünk ezen a csodálatos két napon, újból céltudatos emberré válhattunk és ezt Anikónak valamint nagyszerű előadóinknak köszönhetjük. Még egyszer megköszönöm mindenki nevében Anikónak ezt a jól megszervezett és csodálatosan levezényelt hibátlan két napot! A sok tanulás, fejlődés, pihenés mellett volt nevetés és sírás is ebben a két napban. Köszönünk mindent! Csoda, Hála, Szeretet, Emberség! Nincs megállás június 2-3 ismét Kulcsember képzés, immáron a 3. lesz a Csordás-csapatban. Szárnyalunk, 2019 a mi évünk!

Tóthné Molnár Ibolya hálózatvezető előadása

Idézetek

,,Ne higgy annak, aki azt mondja, nem vagy rá képes! Ha van egy álmod, ne mondj le róla! Ha valaki nem tud valamit, azt szeretné, ha te se tudnád… Ha akarsz valamit, tegyél érte!”

Az alábbiakban következzenek a megélések leírásai a munkatársaktól:

Nagy Zsuzsanna hálózatvezető előadása

Zsigmond Gábor:

Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a csodálatos két napnak és ilyen fantasztikus előadássorozaton vehettem részt, ilyen nagyszerű emberek társaságában. Az előadók és a résztvevők is csodálatos emberek egytől egyig. Köszönök mindent, de leginkább Tóthné Molnár Ibolyának és Tóth Istvánnak, hogy elhívtak és inspiráltak, hogy ott legyek.

 

Csordás Anikó Arany Hálózatvezető a csapatától kapott köszönet virágokkal

Szakáll István: Csak lazán, görcs nélkül

A vecsési kétnapos képzést kíváncsian vártam. Kíváncsi voltam, hogy a decemberi két naphoz képest, ami számomra fantasztikus és feledhetetlen volt, most mi vár rám. Ugyanis az hittem, fel vagyok teljesen készülve arra, ami ott történni fog. De megint tévedtem. Újra sikerült meglepnetek és újra pozitív irányba. Ismét megtanultam, hogy mindent le kell írni és cselekedni, cselekedni, cselekedni! A Czentlaki házaspártól kimondottan lendületes-fiatalos és humorral átszőtt előadásokból azt szűrtem le, hogy ezt az üzletet csak lazán, görcs nélkül lehet csinálni. Ibolya, Zsuzsi és István előadásaiból azt tanultam, hogy milyen fontosak a cd-k és könyvek használata és bennük lévő információk alkalmazása. Még egyszer gratulálok mindhármuknak. És szuper vezetőnk, Anikó ismét bebizonyította, hogy ő egy csodálatos ember és követendő példa: Nekem, nekik, mindenkinek még egyszer köszönet és hála feleségemnek azért, hogy itt lehettem, minden előadónak a tanításáért és Anikónak a szervezésért a tartalmas és szórakoztató két nap minden egyes percéért, amit ebben a csodálatos környezetben tölthettünk el. És külön köszönet azért, hogy hazafelé még egy angyalnak is helyet kellett szorítani az autóban…

Csordás Anikó tanítása

Szakállné Leitold Annamária: Az utamon vagyok

Nagyon hálás vagyok, hogy a férjemmel együtt lehettem ott Vecsésen és sokat tanulhattunk szuper előadóktól. Ez a két nap ismét rádöbbentett, hogy ezt az üzletet csinálni, csinálni és csinálni kell, de csak lazán, görcs nélkül. Bebizonyosodott, hogy az utamon vagyok, mert egyszerűen imádom. És elérjük céljainkat, ha másoknak is sikerült, akkor nekünk is sikerülni fog. Ezt az angyalka is bizonyítja, hogy hozzám jött a második nap végén és támogatni fog engem utamon. Külön köszönöm Anikó a munkádat, a szervezést, minden nagyon szuper volt. Te egy csodálatos vezető vagy!

 

Sütöri Lászlóné: Köszönjük!

Kedves Anikó! Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos két napot, hogy részesei lehettünk! Szavak nincsenek, a szívemben hála, szeretet, szememben könnyek, annyira jól éreztük magunkat! És köszönet azért a rengeteg bizalomért, amit adsz nekünk, s kitartást, biztatást.

 

Nagy Károlyné: Minden fejben dől el

Köszönjük szépen, a kétnapos képzés számomra azt adta, hogy tényleg merjünk, akarni kell, ne féljünk a változástól, fejben dől el minden. Mivel, míg élünk, tanulunk, minden nap. A fejlődést, motiválást, amit adnak a tökéletesen megszervezett képzések számunkra, azt tényleg szavakba nem lehet önteni. A mondás is igaz, azt az érzést, hogy másoknak tudsz ezáltal segíteni, az szavakban mérhetetlen. Hála és köszönet a vezetőinknek, akik a tudásuk legjavát adták át nekünk ezen a két csodás, élményekben gazdag napon. Csak akarni kell, mivel fejben dől el minden. Inspiráló két nap ez, felejthetetlen lesz ez is, ugyanúgy, mint az első. Köszönöm, és ezt nem csak a magam nevében írom, a párom is így gondolja.

 

Pomozi Anikó: Nagyon jól össze volt rakva

Örülök, hogy úgy döntöttem, ismét részt veszek a kétnapos képzésen. Nagyon jól összerakott anyag volt, szuper előadókkal! Megerősített, hogy nem szabad feladni… kitartás… kitartás… kitartás. Anikó, fantasztikus, amit elértél, csak sejtem, hogy mennyi munka, kitartás és visszautasítás van mögötte. Példaertékű! És követendő! Zoltánnak külön köszönöm, hogy szánt rám időt. Meghallgatott, tanácsot adott és bíztatott! Örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek!

 

Juhászné Czulák Beatrix: Energiát, inspirációt adott

Hálásan köszönöm ezt a két csodálatos napot, amit veletek tölthettem újra. Újabb példaértékű vezetőktől tanulhattunk! Nekem személy szerint hatalmas energiát, bátorítást, inspirációt adott a sok tanítás. Megerősített abban a hitben, hogy jó úton vagyok, ez az én feladatom. A legegyszerűbb útbaigazítást hallottam a Czentlaki házaspártól, amit Ők mondtak, hogy „emeld fel a hátsód!” és azt, hogy „mit kell túlbonyolítani? Kell? Nem kell?” – egyszerűen lépjünk ezen túl! Ezt a jótanácsot én is megfogadom! Ezúton szeretném megköszönni minden előadónak a csodálatos előadását, Anikónak még a két nap megszervezését is. Szívből kívánom, hogy mindenkinek teljesüljenek álmai, vágyott céljai!

 

Tóth Ferenc: Ötös lett az energiaszintem

Köszönöm szépen az egész csapatnak, és a meghívott vendégelőadóknak, akik szintén csodálatos emberek! Nagyon sok élménnyel és jó tanáccsal gazdagodtam ezalatt a csodálatos két nap alatt! A legkézenfekvőbb, legegyszerűbb útbaigazítást Beatrixtől kaptam, ő azt mondta, „itt az ideje, hogy felemeld a hátsód”! Én ezt a jótanácsot megfogadtam. Az energiaszintem vasárnap 3.7 volt, hétfőn este csillagos 5-ös! Köszönök mindent az egész csapatnak, csodálatosak vagytok!

 

Csordás István: Nem kell bonyolítani

Köszönöm szépen ezt a két tartalmas napot! Nekem személy szerint a csodás előadóktól elhangzott gondolatok rávilágítottak arra, hogy nem kell bonyolítani ezt az egészet, hanem a lehető legegyszerűbben megmutatni az embereknek mit csinálok, abból az irányból megközelítve, ami őket érdekli. És mindezt „Kell? Nem kell? Mennem kell!” hozzáállással!

 

Tóth István: Közös az utunk

Óriási élmény volt számomra adni és kapni egyaránt, és együtt lenni olyan emberekkel, akikkel közös az utunk és hasonlóak a céljaink, bárhonnan indultunk is. Tanulni olyan vezetőktől, aki mutatják az utat és együtt örülnek sikereinknek és inspirálnak bennünket! Köszönöm Anikó azt a hatalmas munkát, amivel megalkottad ezt csodálatos két napot! Élmény volt minden perce! Mindenkinek kívánom, hogy a feltöltődést követően sikeresen haladjon céljai felé!

 

Istókné Erdős Judit: Fantasztikus volt!

Örülök, hogy hagytam magam meggyőzni Tóthné Molnár Ibolyának és Tóth Istvánnak, hogy menjek el, mert fantasztikus és színvonalas volt ez a két nap. Inspiráló előadásokat hallhattam, sírtam, nevettem együtt veletek. Boldog vagyok, hogy a nagyobbik fiam is részese lehetett ennek a csodálatos két napnak. Hálásan köszönöm a bátorítást, tanítást és az angyalkázós kedves kis üzeneteket mindenkinek!

 

Veák Ildikó: Sok információt és megerősítést kaptam

Nagy élményt nyújtott számomra Vecsési Vezetőképzés. Csodálatos környezetben, a Stáció Hotelben, fantasztikus emberekkel tölthettem el két napot. Sok kellemes impulzus ért, a rengeteg energia, amit kaptam… hát mit mondjak? Szuper volt! Sokszor bepárásodott a szemem is a hallottaktól. 2017. novemberben a fogyás szándékával találtam rá a Reg-Enorra és a Biocom termékekre. Akkor még nem gondoltam arra, hogy ez sokkal többet fog jelenteni számomra, mint a regenorozás. Az azóta eltelt időszakban nagyon sok terméket kipróbáltam saját magamon és a környezetemben. A sok-sok pozitív tapasztalat arra inspirált, hogy mindezt tovább kell adnom. Értettem a képzések jelentőségét, de ezen a két napon szembesültem vele és értettem meg teljes mértékben, hogy nagyobb hangsúlyt kell helyezni a képzésekre. Nagyon összeszedett, színvonalas és szemléletes előadásokat hallhattunk Csordás Anikónktól és a Czentlaki házaspártól. Nagyon jó hangulatban, kötetlenül beszélgethettünk olyan emberekkel, akiktől sokat lehet tanulni. A közel másfél év alatt megtanultam, hogy mi is az Biocom család lényege. Az egészség, egy életmódváltás, vegyszermentes háztartás nyújtotta lehetőséget bevittem az életembe és mindezt igyekszem átadni másoknak is. Nagyon sok fontos információt kaptam az üzleti részéről, az anyagi lehetőségekről, a hálózatépítésről és kommunikációról. Biztosan kihagytam valamit, de végezetül annyit szeretnék mondani, hogy ismét szembesültem vele: jó úton járok, jó helyen vagyok és dolgom van itt. Egy kicsit hosszúra sikeredett, de nagyon gondolat villant át a fejemben. Köszönöm szépen Anikó neked és a csapat többi tagjának is!

 

Gutoriné Illés Tímea: Boldoggá tesz az utam

Hálásan köszönöm, hogy a két csodálatos nap részese lehettem. Mérhetetlen sok erőt, energiát kaptam folyamatosan. Úgy érzem, hogy megtaláltam azt az utat, amelyen boldogan járok, mert a fejlődés egyik pillére, hogy megkeresem azt, ami boldoggá tesz, meg is találtam. Nagyon sok hasznosítható információval lettem gazdagabb, melyeket a munkám során alkalmazni is tudok. Anikó, örök hála és köszönet, ha Te nem vonzol be, akkor biztos, hogy nem itt vagyok. Szeretettel kívánom a legnagyobb sikereket mindenkinek!

 

Bognár Adrienn: Energia, szeretet, bátorítás

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezt a csodás két napot, ami számomra csoda volt. Sokat tanulhattam példaértékű vezetőktől. Rengeteg energiát, szeretetet, bátorítást kaptam. Hálás vagyok, hogy ennyi csodálatos embert megismerhettem. Tiszta szívből kívánom mindenkinek, hogy minden álma, vágya teljesüljön!

 

Nagy Zsuzsanna: Jó helyen vagyok!

A két nap ismételten megerősített, hogy jó helyen vagyok és jó érdekeket képviselek! Nagyon sokat tanultam, óriási energiát kaptam! Hála és köszönet mindenért!

 

Németh Éva: Hála!

Nagyon nagy hála van a szívemben, mindenki fantasztikus ember és sok sikert kívánok mindenkinek. Imádom a kis üzeneteket, nagyon inspiráló mindegyik, köszönöm ezt a két napot!

 

Végh Nóra: Energiával mentem dolgozni

Nagyon szépen köszönöm, hogy veletek tölthettem el ezt a két napot. Örülök, hogy ennyi jó embert ismerhettem meg. Nagyon nagy energiával mentem ma reggel dolgozni, amit nektek köszönhetek.

 

Rácz Józsefné: Megerősítés

Csodaszép két napot töltöttünk együtt, pozitív emberekkel, akik megerősítették bennem, hogy az én életfeladatom az, hogy segítsek embereknek jobban, egészségben élni. Rengeteg hálával tartozom nektek, vezetőknek, akik inspiráltok a pozitív változásra. Köszönöm az energiát, mely megemelte a szintemet és ezt a sok-sok szeretetet, amit tőletek kaptam. Hálásan köszönöm!

 

Kovácsné Sterkovits Lívia: Fantasztikus a csapat!

Köszönöm szépen ezt a két csodálatos napot! Nagyon sok motivációt, inspirációt és tanítást kaptam! Szuper szervezés és előadók, na meg egy fantasztikus csapat! Köszönet és hála!

 

Nagyné Blahó Ilona: Nagyszerű volt!

Kedves Anikó! Köszönjük ezt a csodálatos két napot. Nagyon sok pozitív energia ért. Igen tartalmas előadásokat hallottam. Néhányszor elérzékenyültem! Nagyszerű szervezés, nagyszerű emberekkel. Gratulálok Neked és Köszönöm!

 

Tóthné Molnár Ibolya: Köszönöm a bizalmat!

Anikó, hálásan köszönöm, hogy megszervezted ezt a csodás két napot! Elmondhatatlan érzés van bennem, amit kaptunk! Köszönöm, hogy bíztál bennem és tarthattam előadást. A visszajelzések alapján jó volt. Ezzel megint áttörtem egy falat…. én is képes vagyok rá, tudom tanítani a csapatomat! Persze, van még hova fejlődni, de ti, vezetők mutatjátok az utat!

Óriási személyiségfejlődésen mentem/megyek keresztül! Mindezt neked és a Biocomnak köszönhetem! Hálásan köszönök mindent!

Ezeket olvastad már?