Kezdőoldal Ágak Ragyogó példák emelték a Csordás-ág győri Startnapjának fényét

Ragyogó példák emelték a Csordás-ág győri Startnapjának fényét

5 éve a Biocommal

Szeptember 12-én ismét Startnapot tartott a Csordás-ág Győrött. A közel 50 résztvevő és az előadók is izgatottak voltak, hiszen egy hónap (s a nyarat megelőzően sokkal hosszabb idő…) kimaradása után alig várták, hogy újra találkozhassanak. A már régebb óta rendszerben lévők mellett sok új tagot is fel lehetett fedezni a közönség soraiban. A krónikás szerepét ezúttal vállaló Justin János hálózatvezető alábbi, részletes összefoglalójában többször kell, hogy egyes szám harmadik személyben utaljon magára is, mert az elismerések résznél főszerepet játszott…

Justin János nemcsak a krónikása volt a napnak, hanem az egyik főszereplője is

Justin János HV és szponzora, Havas Adelaida

A Biocom szerepe az életünkben
A napot Kutas Tünde hálózatvezető, a rendezvény háziasszonya nyitotta meg. Beszédében kiemelte, milyen fontos szerepet tölt be az életében a Biocom, valamint azt is, milyen problémáira talált megoldást általa. Köszöntötte a megjelenteket, kiemelten az ágvezetőnket, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőt, Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre Ezüst Hálózatvezető vendégelőadókat, Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Ezüst Hálózatvezetőket, valamint Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezetőt.

A nap háziasszonya, Kutas Tünde hálózatvezető az ágvezető Csordás Anikóval

Jótékony Reg-Enor-szigor
Ezt követően Szakállné Leitold Annamária hálózatvezető ismertette a Biocom Életmódprogram fő elemeit, valamint azt, hogy ők családjukban hogyan élik meg ezeket. Elmesélte például, hogyan kerültek anno kapcsolatba a víztisztító berendezéssel, valamint hogy fiai sportolás utáni egyik kedvenc terméke a Mirtill krém. Azt is megemlítette, hogy neki nagyon is bejön a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra „szigora”.

A TM Team

Kriskó Andrea (balról) – 5 év a Biocommal

Pozitív szemlélettel
A következő előadó a Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre Ezüst HV házaspár volt Tihanyból. Elmesélték a rendszerrel való megismerkedésüket, melyből kiderült, mindketten igen komoly súlyfeleslegtől szabadultak meg a teljes életmódváltással járó Reg-Enor segítségével. Beszámolójukból megtudhattuk, innen már egyenes út vezetett ahhoz, ahogy ma élik a Biocomos életet mindketten főállásban. Pozitív életszemléletük átjárta az egész termet és nagyon felvillanyozott mindenki. Még egy meglepetés videóval is készültek a csapatnak.

Jó helyen vagyunk az anyagiak szempontjából is
Egy jó hangulatú szünet után, az „Ahol a pénz lakik blokk” előadója, Tóth István Ezüst HV ismét mérnöki precizitással és emellett játszi könnyedséggel ismertette a résztvevőkkel a rendszerben rejlő anyagi lehetőségek kiaknázását. Legyen szó akár kedvezményszintek eléréséről vagy a jutalékok kivételének lehetőségéről, István senkiben nem hagyott kételyeket, hogy „jó helyen van”!

Szintlépők
A 2-5. szintlépések részt Nagy Zsuzsanna Ezüst HV vezette és miután ismertette az ehhez szükséges feltételeket, megkérte a szponzorokat, ismerjék el új tagjainkat. Szép számú elismerés került átadásra!

Terméktapasztalatok
Terméktapasztalatok részben önként jelentkezőktől hallhatta a közönség, hogy micsoda fantasztikus termékek is vannak a kezünkben. Szó esett három hónap alatti 15 kg-os fogyásról, vitalizálásról és immunerősítésről. Azt is megtudhattuk Csiba Annamária hálózatvezetőnek, a blokk levezetőjének kérdésein keresztül, hogy a problémák megoldása mellett sokaknak már az első hónaptól szép jutalékot adott a rendszer.

Gyermekek mellett is lehet
Az „életutakban” Mráz Éva kiemelte, hogy nagyon fontos számára, hogy ebben a rendszerben otthon a gyermekei mellől is tud dolgozni. Fontos még az is, hogy mindig segítő, bátorító szponzori hozzáállásra talál.

Mráz Éva, a Csordás-ág lefedetlen csapatrészének kupagyőztese

Célt ért a „duruzsolás”
A folytatásban Felker Lajos számolt be Biocomos életútjáról és elmondta, először csak kúrázni kezdett Justin János barátjánál, majd pár hónap múlva az üzleti lehetőségbe is belevágott, melyről János folyamatosan duruzsolt a fülébe. Abszolút nem bánta meg, rövid időn belül szép jutalékra tett szert, valamint már 4-es szinten van, s célja, hogy minél hamarabb – szponzora segítségével – Ezüst Hálózatvezető legyen.

Főfoglalkozásban
Tóthné Vörös Anita hálózatvezető szintén megosztotta a jelenlévőkkel, hogy mint sokan, ő is egészségügyi probléma következtében találkozott a rendszerrel. A gondjai megszűnte után szponzorai javaslatára az üzletépítéssel is elkezdett foglalkozni, amely azóta neki is – mint oly sokaknak – főfoglalkozásává vált. Valamint, hogy egyik legnagyobb célja férjét is kiváltani az alkalmazotti létből. Anita kitűzős hálózatvezető, sok idő után – mint elmondta – több fényecskére is talált, továbbá idén támogató szponzorként is sikereket ért el a Biocom nyári versenyen.

Siker tíz nap alatt
A sort Lajos szponzora és hálózatvezetője, Justin János zárta, aki Biocomos életútja kapcsán elmondta, ami rögtön megfogta a rendszerben, hogy 10 nap alatt egy elég komoly problémának intett búcsút, majd ezt követően rögtön a hálózatépítésbe is belevágott. Éppen félévesek lettek a Biocomnál, feleségével Justin-Pálfy Eszterrel közösen építik hálózatukat, melyhez a fél év alatt már közel 150 csatlakoztak.

Vezetői szintlépés
A 6-os, 7-es szintlépések következtek, melynek levezetője, Tóthné Vörös Anita ismertette a jelenlévőkkel ezen szintek eléréséhez szükséges követelményeket. Majd ebben a kategóriában most egyedüliként vehette át a hálózatvezetői oklevelet és köszöntő ajándékait Justin János szponzorától és Halas Adelaida hálózatvezetőtől.

A képzések fontossága
A nap zárásaként Csordás Anikó Gyémánt HV mutatta be a résztvevőknek, hogy mit kapott ő a Biocomtól az elmúlt 6 év alatt. Kiemelte a képzések fontosságát, valamint, hogy az ezeken való jelenlét és az új emberek megszólítása és rendezvényekre való invitálása, illetve a saját rendezvények lebonyolítása kulcs fontosságú.

Horváth Kitti, a Kutas Team tagja a FB-bővítésért kapott elismerést


Díjak, elismerések
Ezt követően a vezető elismeréseket adott át július augusztus hónapban elért eredmények alapján. Facebook csoport bővítési díjat kapott július hónapban Kanyóné Somogyi Tünde (Csiba Csapat), augusztusban Horváth Kitti (Kutas Team). Fiatal tehetség díjat kapott Felker Lajos (TM Team). A Csordás-ág lefedetlen kupagyőztese Mráz Éva. A nyári versenyt támogató szponzorként elismerésben részesült Tóthné Vörös Anita. A Nyári verseny győztesi címért Justin János és Justin-Pálfy Eszter kapott elismerést. Végül a Csordás-ág kupát, a hónap legdinamikusabb hálózatépítője címet kapta meg augusztus hónapban a Justin házaspár.

Jubileumok
Két igazán dinamikus hölgy 5. Biocomos születésnapját ünnepelte, Anikó közvetlen vezetőjük Kriskó Andreát és Tóthné Molnár Ibolyát egy gyönyörű emlékplakettel ajándékozta meg, hogy mindig örök emlék maradjon számukra, hozzátette, még 100 közös évet kíván maguknak. A résztvevők ezt követően vezetőikkel még hosszasan fotózkodtak és beszélgettek kellemes baráti hangulatban.

Tóthné Molnár Ibolya is 5. éve a Biocom tagja

Justin Jánosnak, a Csordás-ág – feleségével együtt dolgozó – legdinamikusabb hálózatvezetőjének gratulál az ágvezető

Felker Lajos kapta a Fiatal Tehetség Díjat

A versenygyőztes Justin házaspár férfi tagja és a segítő HV, Tóthné Vörös Anita, Csordás Anikó társaságában

Nagy Zsuzsanna EHV volt a legdinamikusabb júliusi hálózatépítő

Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre vendégelőadók

Kanyóné Somogyi Tünde a Csiba-csapatból

Szakállné Leitold Annamária ismertette az életmódprogramot

Tóth István Ezüst HV most is kitűnő volt

Tóthné Vörös Anita a vezetői elismerésekkel

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV

Csiba Annamária HV a terméktapasztalatokat fogta össze

 

Ezeket olvastad már?