Kezdőoldal Ágak Egy csodás nap a Csordás-ágon: Startképzést tartott Győrött a csapat

Egy csodás nap a Csordás-ágon: Startképzést tartott Győrött a csapat

A Csordás-ág kupa győztesei, a Justin házaspár az ágvezetővel

2021. november 7-én tartotta legutóbbi Startképzését Csordás Anikó Gyémánt HV és csapata Győrben, a Famulus Hotelben. A rendezvényen közel 60-an jelentek meg, melynek háziasszonya és levezetője ezúttal Justin-Pálfy Eszter volt. Sőt, a Csordás-kupa harmadszori nyerteseként – valamint a kitűző átvevőjeként – a krónikaíró szerepkörét is megkapta… Nem csoda hát, hogy nagy izgalommal várták ezt a napot, így korán érkeztek, hogy minden időben a helyére kerüljön, és a programot is egyeztetni tudják még. Szépen minden a helyére került és mindenki elfoglalta a helyét, így pontban 10.00 órakkor el is kezdődhetett a nap. S most jöjjenek a részletek a kupagyőztes-háziasszony-cikkírótól!

Forog az életmódkerék
Vezetőink és vendégelőadónk, dr. Kanyó Tímea köszöntése után, elsőként Nagy Zsuzsanna Ezüst HV-t kértem fel a Biocom életmódkerék bemutatására. Zsuzsitól megtudhattunk, mit is jelent számára ez az életmódprogram a tiszta víztől egészen a saját vállalkozás és anyagi stabilitás megteremtéséig.

Dr. Kanyó Tímea az egészséges táplálkozásról
Ezután vendégelőadónk, dr. Kanyó Tímea természetgyógyász és terapeuta következett, aki ez alkalommal Zoom-on keresztül tudott együtt lenni velünk, ám ez hasznos információinak sokaságán semmit nem csorbított. Timitől fantasztikus dolgokat tanulhattunk, kezdve az egészséges táplálkozásról, annak módszereiről, aztán a bélflóra regenerálásról a különböző táplálék-kiegészítők gyakorlati alkalmazásáig. Mindenki nagy érdeklődéssel hallgatta, ezután egy rövid szünet erejéig mindenki felfrissülhetett az igényesen előkészített büfében.

Hol is lakik a pénz?
Következő előadóként férjemet, Justin János HV-t kértem meg, hogy ismertesse a Biocomban rejlő pénzügyi lehetőségeket, az „Ahol a pénz lakik” blokkban. Jani nagyon részletesen tájékoztatott minket a bővítési alap lehetőségeitől, a szintlépéseken keresztül, egészen a vezetővé válás lépéseiről, és az ebben rejlő anyagi lehetőségekről.

Szintlépések
Ezután a szintlépések (2-től 5-ig) sokak által várt elismerései következtek, ennek a blokknak levezetője egy nagyon kedves barátunk és munkatársunk, Horváthné Maszlag Mónika volt. Móni gyönyörűen összeszedett előadását ámulva és büszkeséggel hallgattam, mellyel ismertette a szintlépések feltételeit, majd köszöntötték a szintlépőket. Ők is mondtak pár gondolatot, hogyan sikerült elérni nekik, ezután vezetőik oklevéllel köszöntötték őket.

Terméktapasztalatok
A programban a következő rész a mindig nagy sikert arató egyéni terméktapasztalatok voltak, ennek a résznek a levezetésére Kriskó Andrea HV-t kértem a pódiumra, aki maga is remek tapasztalatokat osztott meg a jelenlévőkkel, majd az önként jelentkezőket kérdezte sorban. Hasznos gondolatok hangzottak el például a csodás Mirtill krémről, de természetesen a szuper Reg-Enoros sikersztorik sem maradtak el!

Életutak a Biocomban: „Árazzuk magunkat újra”

Az „Életutak a Biocomban” napirenddel az egyik kedvenc részemhez érkeztünk, mindig csodálattal hallgatom, hogy másoknak is – miként már nekünk is – mennyi elismerést, sikert és nem utolsósorban jövedelmet adott ez a rendszer.

  • Ebben az előadásrészben szeretettel hallgattuk Szabó Erikát, aki Nagy Zsuzsi csapatából elmesélte, milyen fantasztikus változáson megy át éppen, és hogy mennyire hálás szponzorának ezért a lehetőségért.
  • Aztán Nagy Johanna a TM Team új munkatásra osztotta meg gondolatait, aki a „legjobbkor” jött. Szinte egyből egy vecsési képzéssel csatlakozott, ami ámulatba ejtette és nem mellesleg 1 hónap alatt 4-es szintre minősült.
  • Johanna után Némethné Weisz Diána mesélte a storiját, szintén a TM Team csapatból. Egy fantasztikus, új munkatárs, aki maga is egy jó példa arra, hogy ez a rendszer családanyaként is működtethető. Csak te kellesz hozzá, a többi már kész van 25 éve, ahogyan ezt már mi is igyekszünk tanítani!
  • A sort ezúttal Hidegföldi Zoltán HV zárta a Csiba-csapatból. Zoli és párja, Kriszta különösen közel áll a szívemhez, mindig nagy érdeklődéssel hallgatom őket. Ezúttal Zoli mesélt az útjáról a Biocomban, és a munkamódszereikről. Valamint egy fantasztikus képet adott minden résztvevőnek egy szabad élet lehetőségéről, arról, hogy minden ember maga kellene, hogy meghatározza a saját értékét, és vessük le a ránk akasztott címkéket, ha nem tetszik, és nyugodtan „árazzuk újra” magunkat.

Vezetői szintlépések
Ezután ismét egy kis szünettel frissülhetett a csapat. A pihenő után Csiba Annamária HV-t kértem meg, hogy a vezetői szintlépések részt celebrálja. Annamari egy szintén fantasztikus példa arra, hogy itt anya és munkatárs egyszerre lehetsz.

Kitűzős HV a Justin házaspár
A 6-os és 7-es szintek elérési feltételeinek bemutatása után egy elismerést is átadtak. Nagyon boldog voltam, mert ez a rész Janiról és rólam szólt: kitűzős hálózatvezetők lettünk, hatalmas büszkeség ez az érzés, melyet szeretnénk, ha majd minden munkatásunk érezhetne!

Ma már a hivatása a Biocom
Elismerést adott még át Tóthné Molnár Ibolya Ezüst HV párjának, Tóth Istvánnak, aki már szintén 5 éve tagja a Biocomnak. Ma már ez a hivatása és nekünk pedig hatalmas példák és tanítóink!

Változást hozni 4000 ember életében
A nap zárásaként Csordás Anikó Gyémánt HV mesélt arról, mit kapott a Biocomtól az elmúlt 6 évében. Közel 4000 ember életében tudott már kisebb-nagyobb pozitív változást hozni. Beszélt a képzések fontosságáról és azok szükségességéről, hogy folyamatosan tanulni és fejleszteni kell magunkat, csak itt egy olyan rendszerben, ami ezt ezüsttálcán kínálja… Apropó ezüst, Anikó beszélt a tervekről is, melyek között a számára kitűzött Ezüst Hálózatigazgató pozíció is szerepelt!

Díjak

Az elismerések átadása ezúttal sem maradt el az ágvezető részéről.

  • A Facebookcsoport-bővítő verseny díját ezúttal Rabóczki Istvánné Irénke
  • A fiatal tehetségért járó kupa Nagy Johannáé
  • A Csordás-ág kupát a hónap legdinamikusabb hálózatvezetője címet pedig férjemmel, Justin Jánossal ebben a hónapban immár harmadszor hozhattunk el – így örökre nálunk maradhat. Ez is egy felejthetetlen pillanat volt számunkra…

Anikó egy csodálatos vezető és követendő példa ő is előttünk, akinek ezúton is nagyon köszönöm, hogy mindig ilyen új feladatokkal inspirál bennünket, mint például a mai nap levezetése is.

 

Ezeket olvastad már?