Kezdőoldal Ágak Rendhagyóra és frenetikusra sikeredett az első Kulcsember-képzés a Baranyi Team életében

Rendhagyóra és frenetikusra sikeredett az első Kulcsember-képzés a Baranyi Team életében

A Baranyi Team tagjai az első saját Kulcsember-képzésükön Vecsésen, szeptember végén

Rendhagyó és csodálatos Kulcsember-képzésen vehettek részt a Baranyi Team tagjai szeptember 26-27-én, Vecsésen, az Airport Hotel Stációban. A Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető által menedzselt csapat – hála a gyors növekedésnek és sikereknek – megtartotta első önálló Kulcsember-képzését. Mi sem bizonyítja jobban fejlődésüket, hogy a csapat sok résztvevője – mind a jelenlegi helyzetnek, mind pedig gyors fejlődésnek köszönhetően – élete első képzésén vett részt. A két nap összefoglalóját Garamvölgyi Viktória Ezüst Hálózatvezető tollaiból olvashatjuk, személyes tapasztalatait és érzéseit is megosztva.

Tasnádi házaspár: A hálózatépítés egy gondolkodásmód

Lelkesen és érzelmekkel teli vártuk az első nap kezdetét, az induláskor érezhető volt a lendület, hisz a meghívott előadók, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt Ezüst Hálózatigazgatók voltak. Már az első nap délelőttjén rengeteg információt és tanítást kaptunk arról, hogy gyökeres változással óriási eredményeket lehet elérni. Tanításukat „tátott szájjal” hallgattuk, megértettük a MIÉRT-jüket, aki még ez idáig nem, most kezdte el érezni, hogy honnan-hová-hogyan lehet eljutni a Biocom rendszerében, ha az ember komolyan gondolja magát, vannak céljai, miértjei és megérti, hogy a hálózatépítés egy gondolkodásmód. Megtudhattuk tőlük, mik is a kulcsember fontos jellemzői. (Személy szerint minden pontját felírtam és köszönöm a csodálatos összefoglalót!)

Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt Ezüst Hálózatigazgatók

Baranyi Virág: A kulcs te vagy!

Mónika és Zsolt előadása után Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető előadása következett. Virág megmutatta nekünk, milyen nehéz, mégis milyen egyszerű kimozdulni a komfortzónánkból, hisz egyből az „ülj át máshová” feladatot kaptuk, mellyel azon kívül, hogy új embereket ismerhettünk meg, sikerült megmutatnia, nem is olyan nehéz a változás, csak akarni kell. Előadásának témája megmutatta, döntést kell hozni, majd lépni kell, tudnunk kell a MIÉRT-jeinket, és sokkal többre vagyunk képesek, mint amit eddig hittünk magunkról. Elengedhetetlen, hogy tudjuk mi, a küldetésünk, célunk és hogy felvállaljuk a felelősséget magunkért, a vállalkozásunkért, hogyan alakul át egy érdeklődő kulcsemberré. „A kulcs te vagy”.

 

Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető

Pivarcsi Krisztina: Csak csináld, de jól csináld!

Pivarcsi Kriszta Arany Hálózatvezető minden előadását magaménak érzem, de ez minden eddigit felülmúlt. Megkaptuk a kulcsmondatot – „Csak csináld, de jól csináld”. A teljes csapat nevében mondhatom, hogy nagyon fontos tanácsokat és azok jelentését kaptuk ismét Kriszta előadásában, mely szerint ne adjunk magunknak soha kiskaput, ahogy ő sem tette. Nem tudunk a múlton változtatni, de dönthetünk arról, hogy most hogyan élünk. Elengedhetetlen a szponzor szerepe és segítsége, a csapatmunka és a folyamatos fejlődésre való igény. Ez személyesen az ő csapatában is érezhető, a gyors fejlődés megállíthatatlan.

Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető

Ugyanazt, három nézőpontból…

Kiemelendő, hogy három különböző előadást hallhattunk eddig a pillanatig, mégis mindhárom mondanivalója visszatért ugyanazon fontos pontokra, pedig az előadóink nem egyeztettek előtte. Nem más ez, mint megerősítés, csak annyi a dolgunk, figyeljünk, tanuljunk, hallgassunk rájuk.

Heinrichné Oláh Edit: Magunkat húzzuk „feljebb” a vágyainkhoz

Számomra kimondhatatlanul kedves volt Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető előadása, hisz ő a közvetlen szponzorom. Neki köszönhetem, amit elértem, mert kitartott mellettem és mindig megkaptam a szükséges segítséget. Együtt megyünk ezután is az úton és elérjük mindannyian a leírt terveink, céljaink, vágyaink. „Ha van bátorságod kudarcot vallani, akkor van bátorságod sikert elérni is” – mondattal kezdődött az előadás, melyben Edit kifejtette, hogy mindenki ugyanonnan indul, s ugyanoda érhet, mint a vezetőink. Ennek során együtt sírhatunk a boldogságtól és a kudarctól is, de a kulcs, ha vannak vágyaink, ne adjuk azokat lejjebb, hanem magunkat húzzuk feljebb! Kövessük a szponzorunkat, keressük, akarjunk fejlődni és legyen célunk! Szerinte semmi más dolgunk nincs, mint hogy megmutassuk mindenkinek az utat, átsegítsük a hídon egyik partról a másikra. Szeretném itt is megköszönni Kriszta és Edit számára, hogy végig mellettem álltak, míg remegett a lábam a hídon. Határ a csillagos ég!

Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető

A nap végeztével és egy kis pihenés után rendhagyó esti program következett. Csapatépítő játékokkal, feladatokkal szórakozott és kovácsolódott még jobban össze a csapat.

Csapatépítő játékokon is részt vettek a Baranyi Team tagjai Vecsésen

Rendhagyó oklevél átadás

Már a cikk kezdetén is említettem, hogy rendhagyó sok kollégánk indulása és sikereinek útja is a jelenlegi helyzet következtében. Mostani példánk, hogy Török-Tankó Éva kolléganőm ezen az estén vehette át egy év munkájának gyümölcsét, a hálózatvezetői oklevelet, az arany kitűzőt és az élményajándékot. Évi Edit csapatának, egyik németországi ágának vezetője, akivel most tudtunk először személyesen is találkozni. Itt is gratulálok neki és további sok sikert kívánok!


Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető és Török-Tankó Éva hálózatvezető

Tasnádiék: Nem hobbi, hanem hivatás

A felemelő első napon hallott előadások és az esti csapatépítés után ismét a tanulásé volt a főszerep. Újabb ízelítőt kaptunk Tasnádi Mónika és Zsolt munkamódszereiből, munkafelfogásukról és hogy mi a különbség hobbi és hivatás között. Láthatóan, ahogy sokunknak, számukra is hivatássá vált, hogy segítsenek másoknak akár anyagilag, akár személyiségfejlődés során, ez végig érezhető volt az előadásuk alatt, szinte vibrált a levegő. További útmutatást kaptunk a csapat fontosságáról és segítséget, hogyan oldjuk meg a felmerülő problémákat, hogy haladjunk töretlenül a célunk felé. S arról is, mennyire fontos és elengedhetetlen a főállású Biocom léthez a rendezvényeken való részvétel, a „sikerszokások” és a szponzori segítség.

 

Az Ezüst Hálózatigazgató házaspár a szervezőkkel

Dömölkiné Viki: Biocom-os ÉN vs. átlagos ÉN

Ebéd után Dömölkiné Viki Ezüst Hálózatvezető előadásából megtudhattuk, mi a különbség az Átlagos ÉN és a Biocomos ÉN között. Mennyire fontos és elengedhetetlen, hogy felismerjük az erősségeinket és gyengeségeinket, hisz ez a kulcs ahhoz, hogy mások is kövessenek minket a siker felé vezető úton. Rajtunk múlik a kudarcunk és sikerünk is, a cselekvés az, ami hozzájárul a jólétemhez és a jótételhez.

 

Dömölkiné Viktória Ezüst Hálózatvezető

Ács Veronika: Hol vagyok ÉN?

Ács Veronika, Hálózatvezető előadásából megtudhattuk, mennyire fontos az, hogy követhetőek, másolhatóak legyünk, valamint az önismeret és tudás. Fontos tudni, hogy mikor és hol vagyunk MI, valamint hol vagyok ÉN a világban és a rendszerben, s mik a terveim, a céljaim.

 

Ács Veronika hálózatvezető

Az életemet megváltoztató kulcsmondatok

Nagyon szépen köszönöm ezúton is, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy átadhassam azon fontos kulcsmondatok összességét, azok általam való értelmezését, jelentését, melyet a pályafutásom alatt eddig kaptam. Napi szinten a csapatom számára is fontosnak tartom ezek átadását és értelmezését, hisz, már sokan tudjuk, hogy akár egy mondat is megváltoztathatja az életünket, ezért választottam a „Kattanás” – avagy fontos mondatok a BIOCOM-os életemben címet az előadásomnak. A teljesség igénye nélkül néhány elhangzott mondat:

  • „Viselkedd úgy magad…”,
  • „Az életnek annyi a dolga, hogy neked igazad legyen…”,
  • „Csak csinálni kell…”, és még sorolhatnám.

 

Garamvölgyi Viktória Ezüst Hálózatvezető

Babud Réka gyakorlati tanácsai

Babud Réka hálózatvezető előadása során rengeteg tanácsot kaptunk, hogyan és miként dolgozzunk célratörően és gyorsan. Melyek az ő tapasztalatai és ezeket, valamint egyéb lehetőségeket hogyan tudunk hasznosítani. Kaptunk egy gyorstalpaló oktatást a tervezésből, alkalmazások használatából, tanácsokat személyiségfejlődésünk eléréséhez.

Babud Réka hálózatvezető

A legfiatalabb, és akik mertek lépni

A kétnapos oktatás lezárásaképpen rendhagyó módon egy csapat előadását hallhattuk, melyben megszólalt a „tudatos hölgy”, az édesanya, aki mert lépni és a vezető, akinek változtak az álmai, céljai. Előadásukban a „Siker négy pillére” témakörben kaptunk rengeteg fontos és hasznos tanácsot.

Szabó Lottitól felnőtteket meghazudtoló profizmussal hallhattunk a vágyairól és a jövendő Biocomos terveiről. Mit is jelent a „csak csinálni kell”, hogyan használjunk applikációkat, hogyan lépjünk ki a mókuskerékből. Nem tagadom, láthatóan nemcsak engem, hanem a csapat nagyrészét is zavarba hozta, mennyire talpraesett, informált a mai technikákat illetően, tudja mit, hogyan, miért és mikor szeretne elérni. Mint tudjuk és most be is bizonyosodott, övék a jövő.

Édesanyjától, Szabó-Polgár Mónikától hallhattuk saját történetükbe ágyazva, mennyire felemelő, mikor véget ér valami és elkezdődik a Biocom élet, hogy felelősek vagyunk önmagunkért és mekkora jelentősége van az egónkkal szemben az alázatnak.

Kovács Nikolett hálózatvezető fontos gondolatokat és tapasztalatokat osztott meg. Hihetetlen lelkesedésével a rövid- és hosszútávú tervezés fontosságáról szólt, s arról, hogyan állítsuk be a „GPS”-ünket, és hogy merjünk változtatni.

Kovács Nikolett hálózatvezető, Szabó-Polgár Mónika Ezüst Hálózatvezető és Szabó Lotti, a „tudatos kishölgy”


Rendhagyó lett a vége is

A két nap végén megtörtént az „angyalkázás”. Tudom, szóismétlés, de itt is rendhagyóan mindenki motivációs könyvet ajándékozott az általa húzott angyalkának, mely szerintem nagyon hasznos ötlet. Mindenkinek jó olvasását, önfejlesztést kívánok, én személy szerint ennél témájában találóbb könyvet nem is kaphattam volna: „ A tudatalatti ereje…”

 

Motivációs könyvvel a kézben

Kattanások

Az utolsó órában, de nem utolsósorban hallhattuk azok tapasztalatait és érzéseit, akik most elöszőr vettek részt Kulcsember-képzésen. Egybehangzóan hallottuk, mindenki érzi, most  valami megváltozott… Kattant valami bennük és bennünk is ismét.

Az első Kulcsember-képzésükön résztvevő csapat néhány tagja

 

„Himnuszos” zárás

A képzés végén, nem tervezetten, de motiválóan érkezett körünkbe, tökéletes lezárásaképpen a rendezvénynek Petkes Boglárka hálózatvezető, aki beszélt arról, hogyan változott meg az élete, a személyisége, és akár egy rádióban elhangzott dal is mennyire kifejező és „Biocom”-os tud lenni. Bogi megalkotta számunkra az ő „Biocom himnuszát”, melynek motiváló erejéért ezúton is nagy ölelést küldünk.

 

Petkes Boglárka hálózatvezető

Valami megváltozott…

Utolsó mondataimban szeretném megköszönni a szervezést és a sok munkát a Baranyi Team oszlopos tagjainak, Baranyi Virágnak és párjának, hogy ismét egy olyan oktatáson, rendezvényen vehettünk részt, mely megváltoztatott és felemelt minket. Bizonyosan sokaknál megtörtént a kattanás, már a képzés végén más gondolatokkal, alakulóban lévő személyiséggel térhettünk haza. Mindenkinek további sok sikert, élményt és elért célokat, vágyakat kívánok!

 

 

Ezeket olvastad már?