Kezdőoldal Ágak A „másképp is lehet élni dolgot” mutatták meg újra a Tóth-Wolford és a Baranyi Team szeptemberi Startképzésén, Vecsésen

A „másképp is lehet élni dolgot” mutatták meg újra a Tóth-Wolford és a Baranyi Team szeptemberi Startképzésén, Vecsésen

Kovács Péter, Tóth-Wolford Erika, Baranyi Virág és Tóth Lali

Alig várta Császárné Dömötör Hajnalka, hogy eljöjjön a szombat, amikor megint sok kedves ismerőssel találkozhat. A Tóth-Wolford-ágon, Szabados Erika Ezüst Hálózatvezető tagságát erősítő HV – egyúttal a rendezvény krónikása – az egyre bővülő csapatával ugyanis elindult Vecsésre, hogy az újaknak megmutassák a „másképp is lehet élni dolgot”. Már az odaérkezésnél sok kedves ismerőssel ölelkeztek össze, mert ez náluk így szokás. A megszokott finom kávé a teraszon, és az élménybeszámolók után elérkezett a kezdés ideje. A tartalmas beszámolót képek is színesítik, érdemes böngészni a benne rejlő gondolatok miatt!

A Baranyi Team sikeres, gyorsan bővülő ágának hálózatvezetője, Ács Veronika köszöntötte a résztvevőket a nap háziasszonyaként.

Ács Veronika Hálózatvezető

Az étkezési szokásainkon is lehet változtatni
A képzés szakmai előadójaként dr. Kanyó Tímea életmód-tanácsadó és terapeuta felhívta figyelmünket a helytelen táplálkozásra, és annak veszélyeire. Az ő szavaival élve: „Amit eszel, azzá leszel”, ami valóban elég riasztónak tűnik, ha a mai étkezési szokásainkat elemezzük, de jó hír, hogy lehet rajta változtatni. Ezen a téren is törekedni kell a tudatosságra, ezért is választotta a doktornő az „Egészségtudatosan” jelzőt előadásának címének.

Elengedhetetlen a tiszta víz
Természetesen a tiszta ivóvíz is nagy hangsúlyt  kapott, mely elengedhetetlen, hiszen a testünk 80%-a víz. Beszélt a 10 napos béltisztító programról, valamint a jó bélbaktériumokról és a bélflóra regenerálásáról, továbbá sok kiegészítő terméket megemlített. Az őszi hónapok beköszöntével még inkább előtérbe kerülő immunerősítést is felvázolta a „kicsiknek” és „nagyoknak” egyaránt.

Dr. Kanyó Tímea és férje a Tóth-Wolford házaspárral


Biocom Életmód Program
A Biocom Életmód Programot a nap háziasszonya, Ács Veronika hálózatvezető ismertette. Izgatottsága  tükröződött a beszámolója alatt, időnként  a könnyeivel küszködve osztotta meg érzéseit. Érzékenysége és lelki tisztasága nagyon mélyen megérintett. Belendülve a mondandójába játszi könnyedséggel megtanított bennünket, mit és hogyan célszerű csinálni.

Hol lakik a pénz?
Számomra az egyik kedvenc a „Hol a pénz lakik” elnevezésű blokkot Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató prezentálta, akinek a határozott és kiegyensúlyozott előadása alatt az ember azt érzi, hogy igen, jó helyen vagyok „megérkeztem”. Lali rávezetett bennünket, hogy nézzünk jobban a termékek dobozába, mert igen, ott van a pénz, csak észre kell vennünk.

Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató

Terméktapasztalatos blokk
A rendezvény a terméktapasztalatos blokkal folytatódott, aminek a lebonyolítására felkértek. A megtisztelő feladatot nagy izgalom követte. Azt gondoltam, könnyedén veszem az akadályokat, de bevallom, itt-ott meginogtam. Indításnak a saját tapasztalatomat osztottam meg a jelenlévőkkel. A Michelin baba külsőből 10 hét alatt ismét csinos nővé sikerült változnom, miközben -7,5 kg lettem könnyebb. A kúra hatására a változókori problémákra is kaptam megoldást.

Császárné Dömötör Hajnalka hálózatvezető

Csupa siker
Sikeresen zajlik kúrája Czigány Renátának, aki eddig -13 kg súlycsökkentést könyvelhet sikerként, de a fogyáson kívül nagy energiával mesélt a további terveitől is. Garasné Szalma Izabella elmondása szerint bár -20 kg-ot fogyott, de hogy abba ne hagyja a kúráját, csinált egy csoportot, amiben eleinte csak saját maga inspirálására posztolt. Örömmel osztotta meg velünk Búsi Ildikó is a -16 kg fogyásnak sikerét. A 4 hónapos kúrája alatt nagyon jól érezte magát. Mesélte, hogy mennyire nem akart az üzlettel foglalkozni, de aztán ráeszmélt, hogy ha csak a saját eredményét osztja meg másokkal, már abból is kerekedhet ki valami. Kósáné Csorba Tünde egy 10 napos tisztítókúráról hozta el sikeres tapasztalatát. Éreztem, van még mit megosztana, ezért addig csűrtem-csavartam, hogy csak elárulta hogy 2017-ben, ő már csinált egy sikeres Reg-Enor kúrát. De most igazából otthonról szeretett volna eljönni, meg is osztotta velünk a miértjét, amely hangos kacagásban végződött.

Nem lehet elég korán kezdeni…
Rendhagyó módon ezután a gyermekek terméktapasztalatos videóinak bejátszásával folytattuk a napot. Édesebbnél édesebb kis apróságok osztották meg velünk, milyen vitaminokat fogyasztanak az egészségük megőrzése érdekében. Sokszor felnevettünk az aranyos kis beszámolók alatt. Természetesen kíváncsian vártuk a kedves szüleiket a szereplő gyermekeknek, hogyan élték meg, hogy a vitaminok és étrend-kiegészítők a mindennapjaik részévé váltak. De mivel mi Biocomosok, a megoldáson gondolkodunk mindig, egyáltalán nem volt meglepő a végeredmény, hiszen leleményességből és ötletekből sosem fogyunk ki. Szétnézve az arcokon, láttam sok fiatal anyukán, milyen jó dolgokat is hallottak, és már csak ezért is megérte eljönniük.

A tudatos Biocomos szülők kis csapata


2027-ben kezd Lotti
A legvégén a blokknak Szabó Lotti, a tudatos  „KISHÖLGY” mesélte el a történetét. Már amikor kijött, akkor érezhető volt a vibrálás a levegőben. Tisztelet és kíváncsiság lengte be a termet. Ó, egy pillanat, hiszen most egy 9 éves kislányról beszélünk… Először kicsit bátortalanul kezdett bele a történetébe, de aztán egyre bátrabban mesélt, honnan indult. Szépen, kiegyensúlyozottan beszélt, nagyon jó volt hallgatni. Beszámolt a sikeréről, s hogy mi mindent szeretne. Felnőtté válásakor fog regisztrálni, mert a jövőjét Biocomosként tudja csak elképzelni. 2027.10. 29-én kezdi a Biocomos életét. Sok arcon látható volt, mennyire meghatódnak Lotti szavain. Nagy szeretettel várunk, köztünk a helyed! Lotti beszámolója végén vastapssal, felállva köszöntük meg a részvételét. Számomra egy kis csoda ez a kislány, amivel többen egyetértünk.

Szabó Lotti

A Biocom az élet igazán!
Lovas Laura Ezüst Hálózatvezető a megszokott nyugalmával mesélte az indulását és lépésenként az eredményeket a „Biocom az élet igazán” fejezetben. Kedvessége és figyelmessége – ez a csapatára is értendő – számomra nagyon szimpatikus. Minden percében éli és élvezi a Biocomos életet, ez pedig tisztán látszik is.

Jó döntést hozott
Széplaki Szabolcsné Edina néhány hónapja csatlakozott a Baranyi Teamhez, kezdeti nehézségein gyorsan áthaladva már elérte a társult hálózatvezetői szintet. Úgy érzi, jó döntést hozott, szereti a rendezvényeket és mindig itt lesz, mert egy ilyen képzés hatalmas energiával tölti fel. Megsúgom: minket is!

Lovas Laura Ezüst Hálózatvezető

Helyére került egy kitűző
A szintlépéseket Vrastyák Melinda hálózatvezető ismertette. Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető remegő kézzel feltűzte Petkes Boglárka baljára az aranyozott kitűzőjét és a jutalom wellness utalványt is átadhatta, hiszen a siker felé haladó hálózatvezető harmadszor is megvédte a 7-es szintet. Látszott mindkettőjükön az öröm és meghatottság. Mert adni legalább olyan jó, ha nem jobb, mint kapni! Szívből gratulálunk az elért eredményekhez!

Széplaki Szabolcsné Edina Társult Hálózatvezető

Heinrichné Oláh Edit Arany Hálózatvezető és Petkes Boglárka hálózatvezető


Semmit nem adtak neki sem ajándékba
Zárásként alkalmunk nyílt a Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgató páros motiváló gondolatait meghallgatni. Erika a maga egyszerűségével mesélt az évekkel ezelőtti életéről. Arról, honnan is indult, és hogy neki sem adtak semmit ajándékba. Lassan egyre jobban megismerjük Erika életútját.

Életmódváltás…
Egy kis idő múlva Lali átvette a szót, mondván, Erika mindig inspirálja. Rávilágított az ÉLETMÓDVÁLTÁS nem lehet ÉLET MÓD VÁLTÁS nélkül, szóval, értelmezzétek Ti is. Áhítattal és nagy figyelemmel hallgattuk az előadást, melyben fontos gondolatok voltak. Azt hiszem, mindenki nagy tisztelettel és szeretettel van irántuk, hiszen érezzük a lelkük tisztaságát!

Fantasztikus előadások voltak, minden percét nagyon élveztem. Én így éltem meg a szeptemberi Startot!

Ezeket olvastad már?