Kezdőoldal Ágak A Biocom nemzetközi jelentőségű, határokon átívelő kincs – Nemzetközi Startnapot tartottak a Tóth-Wolford-ágon

A Biocom nemzetközi jelentőségű, határokon átívelő kincs – Nemzetközi Startnapot tartottak a Tóth-Wolford-ágon

A szervező csapat, a Marczy Team néhány munkatársa Felvidékről

 A címbeli állítás lehetett volna a mottója annak a fantasztikus, nemzetközire sikeredett Startnapnak, amely 2022. március 20-án valósult meg Mátrafüreden, az Avar Hotelben, közel 200 fővel. Sikeres vezetők, eredményes emberek, emelkedett hangulat, sok új minősült üzlettárs jellemezte a vasárnapi Startnapot, amelyet ezúttal a Marczy Team szervezett és ahol nagyon sok új érdeklődő vett részt. A hiteles, eredményes, utat mutatni képes vezetők mellett ezúttal is a szárnyaikat bontogató, repülni vágyó hálózatépítők vették kezükbe a mikrofont. Köszönet a tartalmas, színes beszámolóért Balogh Mónikának, a Marczy Team hálózatvezetőjének!

Kincset érő szavak

Nem kérdés: a hálózatban már sikeres vezetők szava kincset ér, ezt bizonyítva a nap két háziasszonya, Bányácski Nóra és Marczy Gabriella szeretettel köszöntötte őket a képzés elején.

Marczy Gabriella Ezüst HV és Bányácski Eleonóra HV

Eget rengető energia a teremben

Águnk vezetői, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatók a Startnap elején szót kértek, hogy üdvözölhessenek minden kedves résztvevőt és elmondják, az az eget rengető energia, erő, szeretet már kora reggel érezhető volt a teremben, ami a későbbiekben be is bizonyosodott.


Tóth Wolford Erika és Tóth Lali hangot adtak érzéseiknek az elején, hisz már a reggeli órákban is érezhető volt az az energia, ami a termet áthatotta

Ép testben ép lélek

Indításként Szabó Kató Ezüst Hálózatvezető kapott szót, aki maximálisan céltudatos, és nagyon szépen halad a hálózatépítés útján. Ez az út egy Mirtill spray-vel kezdődött, majd jött a Reg-Enor, s szépen fokozatosan a többi Biocomos termék. Azóta a családja minden tagja, a barátok, a szomszédok előszeretettel fogyasztják a Biocom csodálatos termékeit, hirdetve ezzel az „ép testben ép lélek” szlogenjét.

Szabó Kató Ezüst HV Mirtillel indította Biocomos pályafutását

A kétszeres erőfeszítések eredménye egy országhatárokon átívelő hálózat: OPEN BALKAN!

Törköly József és Törköly-Ferenczi Zita a Vajdaságban lettek hálózatvezetők. Mint sokaknak, a Törköly házaspár története is „A” termékkel, azaz a Reg-Enorral kezdődött. Elmondásuk szerint ők úgy váltak hálózatvezetővé, hogy délvidékiként legalább kétszer akkora erőfeszítésre volt szükségük, mint bárkinek a határokon belül. Nekik ez nem nehézséget okozott, hanem még nagyobb motivációt jelentett. Hatalmas hálával tartoznak mentoraiknak, Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak, hiszen folyamatos támogatásuknak köszönhetően, alig másfél évvel azután valóra vált az egyik fő céljuk, mégpedig az, hogy 2018-ban Szerbia is csatlakozott partnerországként a Biocom világához. Mára már 170.000 pontos csapatot koordinálnak, s Ezüst Hálózatigazgatók! Önálló startokat és kétnapos kulcsember-képzéseket szerveznek magyar és szerb nyelven Szerbia több városában. Van hálózatvezetőjük Máltán, Horvátországban, Macedóniában. Nagyon nagy öröm számukra, hogy egyre több ember élete válik szebbé, jobbá és egészségesebbé a Biocom termékpalettájának köszönhetően.

Fantasztikus előadás az ezüst igazgató Törköly házaspártól tele alázattal, szeretettel és tanítással

Törköly-Ferenci Zita és Törköly József Ezüst Hálózatigazgatók Szerbiából. Céljuk és mottójuk: Open Balkan!

 Terméktapasztalatok

Amint egy hosszabb szünet után kiderült, határokon innen és túl is egyre népszerűbbek a termékek és hozzájuk kapcsolt kúrák, amelyek számtalan pozitív eredményt hoztak már a használóknak. Jó néhány tapasztalatot hallhattunk Molnár Lívia által, aki több kúrázót is megszólaltatott.

Molnár Lívia HV és a terméktapasztalataikat elmesélőkLemondani az álmaidról árulásnak számít!

Balogh Mónika hálózatvezető előadása is lekötötte a figyelmet, aki elmondta, ő bizony már „egy boltba jár vásárolni”. Akinek gyermekkori álmai valósulta meg, hiszen tanár, színész és orvos szeretett volna lenni. Tanár lett, egy amatőr színház színésze és a Biocomban a Marczy Team oszlopos tagjaként sok ember egészségén is segített változtatni. Érdekes volt az új jövedelemforrásról hallani, szó esett még a széles kínálatról, a közel 170 termékről, a webáruházakról, a regisztráció adta lehetőségekről, a megtakarításról és az egyre olcsóbb vásárlásról is. Mónika buzdító szavakkal motiválta a kedves hallgatóságot, s ezekkel a gondolatokkal fejezte be előadását: „Lemondani az álmaidról, csak azért mert nehéz, a legnagyobb árulás, amit önmagad ellen elkövethetsz. Igenis álmodni és tenni kell érte, valóságot fabrikálni a vágyakból, átlépni azt, amiről azt hitted, sosem leszel rá képes! Erről kell, hogy szóljon az élet!”

 

Balogh Mónika, a cikk írója, aki HV a Marczy Teamben

Hogyan válhatsz szobalányból királylánnyá?

Koczúr Melindától megtudhattuk, hogyan lehet megvalósítani a pénzkereseti lehetőséget a Biocomban. Mesélt a lehetőségekről, hiszen a Biocom minden embernek lehetőséget biztosít egy jobb és egészségesebb életre. Az az ember, aki meglátja és él is vele, csodás dolgokat tapasztalhat meg, például hogyan válhat valaki „szobalányból királylánnyá”.

Koczur Melinda Ezüst HV a pénzkereseti lehetőségeket részletezte

Szintlépők elismerése

Felkérte az ott jelenlévőket, hogy akik a februári hónapban kettes, illetve hármas szintre minősültek, álljanak fel – megtapsoltuk őket. Aztán következtek a négyes és ötös szintre minősült munkatársak, akik – miután kijöttek a szponzoraikkal a közönség elé – oklevéllel, ajándékkal és hatalmas kíséretében foglalhatták el helyüket.

Négyes, ötös szintre minősült munkatársak szponzoraikkal

Négyes, ötös szintű munkatársak

Novella Ivett a szponzorával, aki egy hónap alatt érte el a négyes szintet

Zenés, lélekemelő szünet

Ezt követően egy 40 perces szünet következett, amely alatt a Caro Emerald dallamai szórakoztatták a közönséget. Mivelhogy határon túli vendégeink is voltak, ezért az Ismerős Arcok zenekartól a Nélküled c. dal is felcsendült.

Az élet igazán

Ezt a nevet kapta az a blokk, amit Ezveđ Tibor és Ezveđ Laura moderált Szerbiából. Laura nagyon szép szavakkal tárta elénk érzéseit. Egy szóval kezdte előadását: boldogság. Hisz ez az, amit a Biocomtól kapott – pénz, család, szabadidő. Nagyon kevés fizetésből éltek azelőtt, és most ketten dupla annyit keresnek, mint a mókuskerékben. Tibor elmondta, hogy mit adott,  és mit nem adott számukra a Biocom. Előadása tanulságos, értéket adó volt, ami standup komédiának is elment volna – hatalmas tapsot kaptak mindketten!

Ezveď Laura és Ezveď Tibor Arany HV páros Szerbiából

Az előadó nők virágot, a férfiak pedig Borovička pálinkát kaptak ajándékba stílusosan, Szlovákiából

Vezetői szintlépések

A következő blokkban Török Olgi a hatos és hetes vezetői karrierszintre lépett munkatársakat szólította a mikrofonhoz egy kézfogás és taps erejéig. Megkérte a szponzorokat, hogy adják át az oklevelet és az ajándékokat a minősült munkatársaik számára.

Hatos szintre minősültek:

 • Szűcs Zoltánné,
 • Varga Antal,
 • Batáné Reszegi Mónika Henriett,
 • Siska Andrea,
 • Székely László,
 • Néző Viktória Zita,
 • Kállainé Barati Mónika,
 • Szabóné Varga Éva.

 

Batáné Reszegi Mónika hatos szintre minősült munkatárs szponzorával, Vargáné Kovács Andreával (aki hetes hálózatvezető)

Varga Antal hatos szintre minősült munkatársa lett párjának, Andreának

Siska Andrea (6-os szintre minősült) szponzorával, Petró Ildikó Arany Hálózatvezetővel

Szabados Magdolna büszkén adta át az új hatos munkatársának, Szabóné Varga Évának az oklevelet és az ajándékot

Szűcs Zoltánné (aki februárban hatos szintre minősült) szponzorával, Hoffman Anikóval (Ezüst HV)


Néző Viktória Zita (balra) és Székely László (jobbra), akik hatos szintre minősültek és büszkén állnak szponzoruk, Balogh Mariann oldalán

Hetes szintre minősültek:

 • Balogh Mariann,
 • Bányácski Eleonóra,
 • Kovács Krisztina,
 • Rácz Anita.

Rácz Anita szponzorával, Apró Istvánnal

Kovács Krisztina, aki hetes szintre minősült, büszkén vette át az oklevelet szponzorától, Szabó Katótól (aki Ezüst HV)

A mai háziasszonyok egy másik szerepben is egymásra találtak. Marczy Gabriella szeretettel adta át új hetes munkatársának, Bányácski Eleonórának a hetes oklevelet és az ajándékot.

Balogh Mariann is büszkén áll szponzora, Harasztiné Bencze Beáta mellett, aki átadta neki a hetes oklevelet és az ajándékot

Kitűzős hálózatvezetők

Az a munkatárs, aki háromszor megvédi a hetes karrierszintet, a Biocom cégtől ajándékban részesül, ami nem más, mint egy aranyozott kitűző, és a szponzorától, egy 50.000 forint értékű wellness utalvány. Ezen a starton két csodálatos ember vehette át ezeket a kiérdemelt jutalmakat:

 • Both Otília,
 • Kássa Mónika.

Both Otília, akinek a szponzora Tóth Wolford Erika Gyémánt Hálózatigazgató

Kássa Mónika, akinek szponzora Koczur Melinda Ezüst HV

Új Ezüst HV született

Az Ezüst Hálózatvezető szint elérését az elmúlt időszakban
Hoffman Anikó

tudta teljesíteni. Gratulálunk! Szponzora Szőlősi Henrietta Ezüst HV.

Hoffman Anikó Ezüst HV lett

Új Gyémánt HV a csapatban

Gyémánt Hálózatvezető szintet:

 • Szabados Magdolna

ért el. Szponzorai Petró Gyula és Petró Ildikó Arany HV. Az ünnepelt könnyeivel küszködve mondott pár szót, ami hálából és köszönetből állt. Gratulálunk!

Szabados Magdolna Gyémánt HV szintre minősült

A nagyváradi, háromgyermekes házaspár sikerei

Hatalmas energia, összetartás, és szeretet jellemzi a Hermann Judit, Zatykó Róbert házaspárt, akik Romániából érkeztek a Nemzetközi Startnapra. Judit 2014. október 28-án regisztrált, mindjárt 7 üveg Grapefruitmag-kivonattal. Mivel a háromgyerekes anyuka ismerte a készítmény hatásait, elkezdte leírogatni egy több ezer tagú csoportnak a tapasztalatait, ahol hamar bevonzotta a többi anyukát. Judit csak azt vette észre, hogy jönnek a rendelések és a pontok, majd az egyre magasabb szintlépések. A grapecsepp mellett tehát elkezdték az információt is csöpögtetni, így egyre több román ajkú kismamához is profi módon jutott el az üzenet. Judit lakása lassan tanácsadós beszélgetések helyszíne lett. Nagyon hamar sikerült haladnia a rendszerben, főleg azért, mert imádta, amit csinált. A Partiumban élő, nagyváradi Ezüst Hálózatigazgató Hermann Judit szárnyalása – három kisgyermek mellett – egészen elképesztő! A tanulság levonható: minden élethelyzetben lehet nagyot alkotni, ha akarunk. Ahogy fogalmazott: „Ebben a rendszerben nem veszel el semmit senkitől, csak adsz! S az, hogy milyen nagy az üzleted, a vállalkozásod, azt tükrözi, hogy hány ember életére voltál pozitív hatással.”

Hermann Judit és Zatykó Róbert (Románia), Ezüst Hálózatigazgatók

Sikeresen zárult a „vizsga”

A fantasztikusra sikeredett Startnap végéhez érkeztünk. Marczy Gabriella, a nap háziasszonya elérzékenyülve köszönte meg mindenkinek a részvételt és a figyelmet 4 nyelven. Már azt hitte, vége, mikor szponzorai, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali felálltak és pár szóban megköszönték munkájukat, és elmondták, hogy ez a Marczy Teamnek egy vizsga volt. Vizsga arra, hogy a későbbiekben meg tudnak-e szervezni és le tudnak-e vezényelni ilyen rendezvényeket Szlovákiában és Csehországban is. Lali végül is feltette a kérdést, hogy a közönség szerint átmentünk-e a vizsgán, a válasz az volt, hogy állva tapsolt a közönség.

 

Marczy Péter, a támogató férj, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Gyémánt Hálózatigazgatók és Marczy Gabriella, aki időt, energiát nem sajnálva készült a vasárnapi Startnapra

Tóth Lali kérdést szegezett a közönséghez, hogy átment-e a Marczy Team a vizsgán… A vastaps egyértelmű igent jelentett!

A szervező csapat, a Marczy Team néhány munkatársa Felvidékről

Ezeket olvastad már?