Kezdőoldal Ágak Zoom konferenciasorozat a Tóth-Wolford Team-ben – a helyzet „jó” oldala az alkalmazkodás az online világhoz

Zoom konferenciasorozat a Tóth-Wolford Team-ben – a helyzet „jó” oldala az alkalmazkodás az online világhoz


A kialakult helyzetre való tekintettel, több hetes otthonlét után már mindenki izgatottan várta a nagy találkozást a Tóth-Wolford Team-ben is. Mivel ez személyesen nem valósulhatott meg, így „rákényszerültünk” az internet nyújtotta világ kibontakoztatására. A lehetőségek kiaknázása ezzel kezdetét vette… – osztja meg gondolatait a teljes csapat nevében Béres István, a TW Team újdonsült Arany Hálózatvezetője.   

Hozzuk ki a maximumot a helyzetből!
Az első találkozás egy skype-os vezetői megbeszélésen történt… Remek érzés volt, mikor sorra jelentek meg kollégáink, munkatársaink, barátaink a képernyőn. A Tóth-Wolford Team (ágvezetői-igazgatói) vezetésének férfitagja, Lali rövid köszöntője után a csapattagoké lett a főszerep. Elmondtuk véleményünket, tapasztalatainkat, érzéseinket a kialakult helyzettel kapcsolatban. Kíváncsian hallgattuk egymást, de az kijelenthető, hogy mindenki megpróbálta kihozni a maximumot a „maradj otthon” életérzésből.


Átköltözés az online világba
Megkaptuk vezetőinktől az útravalót, tanításokat, hogyan lehet saját javunkra fordítani a jelen viszonyokat és a „milliomos elme” gondolkodásmód alapján, hogyan fordítsuk át a sokak számára borúsan festett jövőképet a legkedvezőbbé számunkra. Egyértelmű volt, hogy át fognak költözni a rendezvények is az online világba. A Gyarmati-Szabó páros ezen a konferencián felvetette egy másik meetingfelületre való áttérés lehetőségét…

Zoom: szinte személyes élmény
A következő online „találkozásunk” – kiegészülve a munkatársakkal – a zoom nevű online szobában zajlott. Ez a „tér” számomra meglepően fantasztikus minőségű, stabil képi és hangmegjelenésű internetes felület. Már-már azt mondhatom, vetekszik a találkozás ereje a személyessel itt (lehet ezek már a „garantén” első tünetei nálam…?)

„TWT Zoom Tour”, „nyugiszobával”
Kezdetben beszélgetés jellege volt az estének Erika moderálásában, később pedig a már sikereket elért munkatársak szólaltak meg, elmesélve történeteiket, melyet én mindig érdeklődve hallgatok. Többek között beszélt:

  • Rónai Renáta és párja,
  • Katonáné Tóth Tímea és Szabi,
  • Ludányiné Baranyi Ágnes,
  • Prepuk Henrietta
  • és jómagam.

Ezzel kezdetét vette a „TWT zoom tour”, a szoba pedig a „nyugiszoba” fantázianevet kapta, amit Erika és Lali többször is megnyitott a napok folyamán a nagyérdemű csapata előtt. Itt valóban nyugalomra és feltöltődésre lelhet az, aki igénybe veszi a nyugiszoba nyújtotta élményeket 😊

A legsikeresebbek szólaltak meg
A TWT „zoom tour” következő nagyobb állomása már egy komoly szakmai köntösbe öltöztetett „találkozó” volt, amelyen a nagy csapatok vezetői és a legsikeresebb csapattagjaik szólaltak meg.


Sikertörténet és tanítások
A napot a méltán népszerű és zseniális Szabó-Gyarmati páros és csapata indította egy motiváló sikertörténettel, majd színezte szakmaisággal, tanításokkal. A csapatukból megszólalt még:

  • Pálfi Marianna, a „kattanás” mestere,
  • a mindig vidám és mosolygós Farkas-Schöffer Diána és párja, Imi,
  • a kreatív és sikeres Pongrácz Melinda.

Dinamizmus + szakmaiság = energiabomba!
Második részben én kezdhettem a sikertörténetünkkel, majd egy rövid értékesítési technológiával zártam mondandómat. Utána a csapatom motorja, Katonáné Tóth Tímea következett, aki a tőle megszokható dinamikus lendületével nyűgözte le a hallgatóságot. Az est utolsó megszólalója az elsöprő dinamizmusú Pivarcsi Krisztina volt, aki szintén egy fantasztikus szakmaiságú előadással kápráztatott el minket. Ezt a napot végül Lali és Erika zárta, ami után mindenki egy hatalmas energiabombával térhetett nyugovóra.


Install képzés, már felvételről is…
A zoom sorozat záró részében egy komplett install képzést hallhattunk Lalitól és Erikától, melyet rögzítettek és még egyszer ismételték, mert közben kinőttük a zoom szobát. Hiába, ez a TWT erő!


Nagyobb „szobába” költözve, még többekkel
A növekvő létszámú kereslet miatt a sorozat utolsó etapját már át kellett helyezni a Kónya-ág nagy konferencia szobájába, így ez már picit más formában zajlott. Az utolsó rész témái a marketingterv, a munkatársak gyorsindítása, a jutalékszámítás volt. A marketingtervet ki más mondhatta volna el, mint nagy csapatunk egyik névadója, Tóth Lali, akinek neve előre jelezte a profi színvonalat. Ezt követően Pivarcsi Kriszta vezette be a hallgatókat a jutalékszámítás szépségeibe, majd Lali és Erika a „Hogyan indítsunk gyorsan és hatékonyan munkatársat?” című fejezete tárult elénk. Végül egy kérdezz-felelek rész következett, melyet Lali vezényelt le. Akiben még merültek fel kérdések, az választ kaphatott azokra.


Alkalmazkodóképesség a változásra
A TW Team ismét bebizonyította a változáshoz történő profi alkalmazkodását. Úgy gondolom, az ezalatt az időszak alatt szinte tökéletesre fejlesztett online eszközök a jövőben is nagy hasznunkra lesznek és beépülnek a munkánkba, segítve a csapat, így a hálózatunk növekedését is.

Végül következzék pár gondolat a munkatársaktól:

Kurilla-Kelemen Zita: Egyszerűen, fantasztikus volt, olyan sok hasznos dolgot hallottam, előrébb fog vinni a munkámban!

Miskolci Mária: Szuper volt ez a nap is, mint eddig mindegyik, nagyon-nagyon inspiráló, köszönjük szépen.

Petróné Ildikó: Fantasztikus napok voltak, eszméletlen információtömeg, nem győztük magunkba szippantani, köszönjük a tanítást, hálásak vagyunk.

Bujpál Anita: Nagyon sokat adott nekem ez a mai nap, sokat tanultam, egyszerűen fantasztikus volt! Köszönöm szépen mindenkinek, aki részt vett benne!

Kupainé Balogh Katalin: Nagyon jó ötlet volt ez a nyugiszoba! Rengeteget tanultam ezalatt a pár nap alatt.

Pivarcsi Krisztina: Fantasztikus! Zseniális! De a legjobb volt benne: EGYÜTT!

Katonáné Tóth Tímea: Hálásan köszönjük a tanítást, annyira jó volt együtt lenni, gondolatainkat megosztani.

Visztenvelt-Vrastyák Melinda: Az biztos is, nagyon köszönöm a heti tanítást. Egy újabb brutális fejlődés mindannyiunknak, miattatok, általatok – a legjobb helyen vagyunk.

Dobrocsi Tibor: Hálásan köszönjük ezt a fantasztikus lehetőséget, olyan jó volt veletek. Alig várom mindig a következőt.

Szabados Erika: Hálásan köszönöm, ez a tanítás fantasztikusan szuper! A vírus jó oldala…

Szalay Edit: Soha nem tapasztalt fantasztikus élményben volt részem. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

Anikó Adonyi: Fantasztikus élmény volt! Tanítások ötletek, információk, pozitív energiabomba, kötetlen beszélgetések… Mert veletek nincs akadály! Hálás köszönet!

Béres István: Szuper volt!

Ezeket olvastad már?