Kezdőoldal Ágak Parádsasvár – személyes élményekkel

Parádsasvár – személyes élményekkel

IMG_1642
Nemrég beszámoltunk a Lőrincz-ágban újonnan indított, parádsasvári vezetőképzőről, melynek kiemelt fotóján, jobb szélen ott mosolyog a hálózat egyik meghatározó vezetője, Kosiba Hajni (aki férjével, Józseffel együtt egy jelentős ág névadója). Mivel az ő lelkesedése sem lankadt jó pár nappal a nyárvégi szellem- és lélektágító együttlét után, szívesen közreadjuk az érzéseit. Mondhatni, ez egyfajta csalogató is a következő alkalomra, október 19-20-ra… Köszönet a megosztásért!

Végre, újra!
Régóta vágytam már erre… S ahogy az lenni szokott, amire nagyon vágyunk, az egyszer csak valóra válik. HV képzés! Egy hely, ahova érdemes eljutni, amiért érdemes dolgozni, s ami új távlatokat, új inspirációt ad.

Mindig ott vagyunk
Amióta építjük a hálózatunkat, minden képzésen ott vagyunk. S amióta hálózatvezetők vagyunk, a HV képzésekre is elmegyünk. Természetes volt, hogy az új helyszínen megrendezésre kerülő vezetőképzésről sem maradhatunk le!

Meghatározó élmény
Az élmény viszont minden elképzelésemet felülmúlta. A gyönyörű környezet szerintem fokozta az amúgy is különleges hangulatot, amit a jelenlevő résztvevők és az oktatást szervezők is érezhettek.

Lájk Parádsasvárnak
Parádsasvár, Kastély Hotel: bámulatos közeg, finom ételek, középkort idéző, mégis korszerű, kényelmes szobák, termek, kényeztető wellness rész, csodásan friss, hegyvidéki táj és zamatos, erdő illatú levegő, pazar társaság, felkészült, bölcs oktatók, vidám és emelkedett percek, nevetés, tanulás, barátok, üzleti- és személyiségfejlődés, éjszakai fürdőzés, vidám esti beszélgetés a csoporttal, új barátságok, ismeretségek, csapatszellem erősítése, új ötletek, új lendület… s még sorolhatnám.

S mindez csupán két röpke nap alatt. Nekem ezt jelenti a parádsasvári vezetőképzés. Egyebek mellett ezért is érdemes hálózatvezetőnek lenni! 😊

6714_1176787032348531_8697252304062393360_n IMG_1668 IMG_0151 IMG_0137

Ezeket olvastad már?