Kezdőoldal Ágak Bográcsozás, humor, taktikai megbeszélés, ismerkedés – családi nap(ok) a Kosiba-ágon, Bicskei Olgi aranycsapatában

Bográcsozás, humor, taktikai megbeszélés, ismerkedés – családi nap(ok) a Kosiba-ágon, Bicskei Olgi aranycsapatában

A Kosiba-ágon belül többen úgy gondolták, hogy ebben az időben is fontos a személyes találkozás, így néhányan úgy döntöttek, hogy megszerveznek egy hétvégét és akik csatlakozni tudnak, szeretettel várják. Így szeptember 12-én és 13-án szuper hétvégét tölthettek együtt Törtel mellett egy kis vadászháznál, az Arany HV felső mentoruk, Bicskeiné Olga csapatának tagjai. Az alábbiakban a főszervező HV, Palóczné Adorján Zsuzsanna osztja meg a végre nem netes, hanem valós élményeket, szóban és képben. Sok hasonlót még nekik!

Segítő hozzáállás

Hálás vagyok érte, hogy megszervezhettem Olgika felkérésére a hétvégét, ami nagy örömömre szolgált, hiszen büszke vagyok rá, hogy hozzá tartozhatunk! Rengeteg segítséget kaphatunk tőle és mindenki, aki tőlünk hozzá fordul!

Haladás, online

A megváltozott külső trendeket figyelembe véve, a mi „munkánk” módszertana is változott. Mondhatjuk, hogy kis átképzéssel az online világ az, ami nagyobb haladást adhat számunkra. Webinárokon tudunk tanulni, fejlődni, tanítani és első kézből eljuttatni az új érdeklődőknek a jövőjüket pozitívan megváltoztató információkat!

Fontos a kontakt

Amiről azért nem szabad megfeledkezni, hogy fontos a személyes kontakt is egymással, éppen ezért a hétvége egy ilyen feltöltődést adó lehetőségként fontos volt számunkra.
Családi napunkat nem csak a jó idő kísérte, hanem fergeteges hangulat is!

Humor nélkül nem lehet…

Ezt segítették a csapatépítő vicces játékok, hiszen a humor nagyon fontos a mai világban… Az egyik nagy kedvenc volt a pletykajáték: mi rövidebb idézeteket adtunk tovább súgva, és a végén sokat nevettünk, hogy mik jöttek vissza… Aztán volt persze buli és fincsi bográcsos lecsó és paprikás krumpli. Kis játék a gyerkőcöknek, labdákkal, tollassal, tánccal, viccekkel – csodás volt a szombati nap és néhányan tudtak maradni vasárnapra is.

Szakmázás és ismerkedés

És volt persze pár kisebb „taktikai megbeszélés” a jövőre nézve. Fontos volt, hogy kreatív ötleteket is megbeszéljünk, ami előre vihet minket. Lényeges része volt a két napnak, hogy az egyre bővülő csapat új tagjai és családjaik megismerjék egymást. Jó volt látni, hogy mindenki arra törekedett, hogy megismerje a másikat, mint embert.

Köszönjük, Biocom!

Köszönjük, Biocom! Ez nélküled nem jöhetett volna létre! Itt kaptuk meg azokat az eredményeinket, amit sehol máshol! Kapunk olyan támogatást, oktatást egy minőségi jövőképet, amit máshol nem tanítanak. Sok-sok barátságot, amiket a jó eredményeknek köszönhetünk, egy Biocomos családot, ami mindig mellettünk áll jóban és rosszban. Olyan megélhetést, amit nem kell szégyellni, mert sok embernek adhatunk jobb életet!

Szükség van ránk

Köszönöm az egész csapatnak, akik ott voltak! Természetesen azoknak is, akik most még nem tudtak eljönni, de velünk vannak, bizalmat szavaznak és a pozitív eredményeikről tájékoztatnak minket. Ez a legjobb számunkra, mert ez azt jelenti, hogy szükség van ránk és ez hatalmas motiváció nekünk. Bízom benne, hogy egyre többen fognak legközelebb csatlakozni hozzánk, mert ez bármelyik tagunknak vagy leendő csapattársunknak lehetséges!

Ezeket olvastad már?