Kezdőoldal Ágak Folytatódott a műhelymunka a Kosiba-ágon Marosszentgyörgyön, a Főnix-csoportban

Folytatódott a műhelymunka a Kosiba-ágon Marosszentgyörgyön, a Főnix-csoportban

Lelkes erdélyi csapat

Már tavaly megálmodta a “Főnix-csapat” saját Kulcsember-képzését, és ez az álom valóra is vált 2019. január 26-án barátaik és vezetőik, Kosiba Ili és István, illetve ágvezetőik, Kosiba Hajni és József vezetésével. Kis Edith ragadott tollat azért, hogy megmutassa: a Magyarországon lassan szinte minden ágban általánossá váló jelenség, a helyi szervezésű képzés a romániai ágrészeknél sem ismeretlen. A csapat elnevezése önmagában is sokatmondó, ám nekik nem poraikból kell feltámadni, mint a mitológiai madárnak, hiszen egyre magasabban szárnyalnak…

Marosszentgyörgyön is folyik a műhelymunka

Kosiba József sorsformáló tanácsai

Csodálatos, sorsformáló gondolatokban gazdag napunk volt. Kosiba József Ezüst Fokozatú Hálózatigazgató elárasztott bennünket jobbnál jobb ötletekkel arra vonatkozóan, hogyan válhatunk tehetős emberekké. Megértettük, hogy mindenki nyer abból, ha vezetőkké válunk, és ráadásul a környezetünkkel is jót teszünk, ha a Biocomos termékeket használjuk, és másoknak is ajánljuk. „Csak az tud segíteni másokon, aki magán segít.” Tehát barátkoztunk a több pénz gondolatával, és többen eldöntöttük, hogy Vezetőkké válunk. (A nagy kezdőbetű nem véletlen…)

Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató, ágvezető vigyázó tekintete

Egyszerű lépések, megtakarítás

Az egyszerű lépések nagy üzlete a Biocom. Kosiba István megmutatta, hogyan tudunk megtakarítani jelentős összegeket azzal, hogy a Biocom készítményeit használjuk.

Csak lazán!

Kosiba József pedig példákon keresztül bemutatta, hogyan tudjuk ezt az életmódprogramot egyszerűen, lazán átadni másoknak.

Kis Sándor, Kis Edith, Balla Rita és a Kapás-Zsigmond család a képzésen

A változáshoz döntés kell

Minden változás egy döntéssel kezdődik. Tudatosítottuk, hogy amennyiben egy jobb életet szeretnénk élni, változtatnunk kell a szokásainkon, és ki kell lépnünk a komfortzónánkból. Egy talán még hihetetlennek tűnő, de valósággá váló jövőképet kaptunk ezen a képzésen, amiért érdemes tenni!

A keret is kellemes volt

Természetesen a jókedv, a meghitt hangulat, a sok-sok tapasztalatcsere szerves része volt a találkozásunknak, amit a közösen elfogyasztott ebéd is fokozott.

 

Veres Júlia, most már 5-ös szintű munkatárs (balról) Zsigmond Júliával és Balla Ritával a résztvevők előtt

“Izgalmas kaland lett az életem”

Te döntesz az életedről? Valóban, Te dönthetsz az életedről? Ezek a kérdések bennem is megfogalmazódtak. Én a Biocommal tudom megvalósítani, hogy legyen lehetőségem dönteni az életemről. Két éve vagyok Biocom tag, és azóta gyökeresen megváltozott az életem. Egészséget, csodálatos barátokat, önbizalmat, életkedvet, egyre több pénzt, a folyamatos fejlődés lehetőségét kaptam. Azóta az életem egy izgalmas kaland. Boldoggá tesz az a tudat, hogy segíthetek másokon is.

Köszönet a segítségért

Hálásak vagyunk a magyarországi szponzorainknak, hogy eljöttek hozzánk, és segítettek az első életépítő “műhelymunkánkban”. Köszönjük szépen az értékes tanítást! Lelkesen mentünk haza, készen arra, hogy az új ötleteket gyakorlatba ültessük, hiszen az álmok és a valóság közötti távolságot úgy hívják: CSELEKVÉS!

Pár gondolat a rendezvényről a nap végén:

János: Érdemes

Érdemes ezt csinálni, és érdemes jól csinálni.

Veres Júlia: Élmény

Élmény volt itt lenni…. Ne nyomuljunk, ez nagyon tetszik… Napi szinten tudunk tenni magunkért és azokért, akik a környezetünkben vannak… Megadatott a lehetőség, hogy az embereket felemeljük egy olyan „jobb minőségű” élet szintjére, amelyről eddig talán még álmodozni sem mertek.

Hegedűs doktornő: Szárnyalás

Elképzeltem magamban azt, hogy szárnyalni fogok!

Marika: Növekedés

Az ismétlés a tudás anyja, főként, ha más szemszögből is rá tudunk tekinteni az életünkre, az üzletünkre és az elméletet a gyakorlattal összekapcsoljuk. A mai nap bizonyíték arra, hogy itt, Erdélyben is lesz a kis családból nagy biocomos család.

Molnár Attila: Letisztulás

Sok minden letisztult bennem, és fogom tudni használni a mindennapokban.

Zsigmond Júlia: Hála

Mit érzek én? Hálát…! Az ötleteinket ültessük át a gyakorlatba. Lépjünk napi szinten annak érdekében, hogy jobbá tegyük magunk és mások életét! Rendszeresen fogunk tartani Egészség esteket, és folytatjuk a megkezdett műhelymunkát.

Ezeket olvastad már?