Kezdőoldal Ágak Ágoston Laura kitűzős HV a Biocommal tudott kiszállni a mókuskerékből a Csordás-ágon

Ágoston Laura kitűzős HV a Biocommal tudott kiszállni a mókuskerékből a Csordás-ágon

A HV szintet szponzorával, Nagy Zsuzsannával és ágvezetőjével, Csordás Anikóval ünnepelték

Ágoston Laura mindenáron főállású Biocomos akart lenni, miután megismerte az ezzel járó előnyöket. De ehhez kellett a családjával, 4 éves kislányával Győrben élő kitűzős hálózatvezetőnek egy bizonyító időszak (igen, működnek a termékek), egy lelkes szponzor (Nagy Zsuzsanna Ezüst HV), valamint egy új szemléletet adó Startképzés. Az előzmények: 15 évig kereskedelemben dolgozott, amit már nem nagyon akart csinálni, hiszen nem volt semmire ideje. Így egy nagyon rossz helyzetben találta meg a jó, hiszen váltani is akart, s az egészségét is rendbe tenni. Már jó úton van!

Ágoston Laura egyik célja teljesült, de evés közben jön meg az étvágy…

Nyilvánosan folytattam a kúrát
Egy teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrával kerültem be a hálózatba. Mindig is szerettem mutatni a Facebook oldalamon, mit is csinálok és hogyan. Erre figyelt fel szponzorom, Nagy Zsuzsanna 2021. decemberében, majd rám írt, és megbeszéltünk egy időpontot, találkoztunk is.

Egy Startképzés indított be igazán
Sőt megívott a januári Startképzésre, amire elmentem és ott megerősítést kaptam, hogy ez az én utam, ezt kell csinálnom! Tetszett az egész, mivel olyan lendülettel beszélt az egészről. Még 2021 év végén be is regisztráltunk, majd 2022 januárjában üzletszerűen elindultam, s rögtön az 5. szintre ugrottam.

Ilyen segítőkkel könnyebb a munka

A rendezvényeken tanultak adták az alapot
Az első vecsési képzésre izgulva mentem. Azóta számtalan programon vettem részt, ahol mindig valami újat hallottam és abba kapaszkodtam – és csináltam. A munkámnak meg is lett az eredménye!

A teljes életmódváltással járó kúra számára is tartogatott előnyöket

Felmondok!
Majd jöttek a szintenkénti elismerések szponzoromtól és ágvezetőmtől, Csordás Anikótól. Kupák, oklevelek, képzések – mindez hatalmas nagy löketet adott. És eljött a várva várt pillanat is, amiért küzdöttem – miközben 2022. novemberére hálózatvezető lettem –, 8 hónap Biocomos munkám után eldöntöttem: felmondok! Úgy éreztem, így több munkát tudok beletenni, s jobban tudom a hálózatot építeni.

Családjával: párjával és kislányával

Erről mindenkinek tudnia kell!
Folyamatosan elkezdtem szervezkedni, szépségpartira, törzsasztalra, Egészség Estekre, Startképzésre, hiszen így tudok egy nagy csapatot építeni! Úgy gondoltam, a lehetőségről, amit kaptam, mindenkinek tudnia kell, ezért mindenhol csak beszéltem.

Munkatársakkal még könnyebb
Most van már 2 kiváló, aktív munkatársam. Barabás Melinda 2023. márciusban csatlakozott, Nagy Éva pedig áprilisban. Fontosnak tartom, hogy folyamatos legyen a tanitás átadása, a hónap tervezése. Most már úgy érzem, engem „találnak” meg az emberek.

Célok
A következő célom, hogy szeretnék egy hatalmas csapatot sok emberrel, akiknek ugyanolyan erős céljuk van, mint nekem, és szeretnének a mókuskerekből kiszállni. Konkrétan: Arany Hálózatvezető szeretnék lenni!

A siker alapjai
Kedvenc idézettem, ami minden nap a fejemben van: „A sikerhez négy dolog kell: te, a célod, a miérted, és a kitartásod”.

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?