Kezdőoldal Ágak Rengeteg ösztönző példát kaptak a Csordás-ág Startképzésen résztvevői vendégei

Rengeteg ösztönző példát kaptak a Csordás-ág Startképzésen résztvevői vendégei

Vitézné Szeitz Márti szinte „mindent vitt” a képzésen

Kifejezetten motiválóra sikeredett a Csordás-ág február 11-i Startképzése. A győri Hotel Kálváriában tartott rendezvényen több inspiráló életút részesei lehettek a résztvevők, miközben tapsolhattak üzletépítői sikereknek és gazdagodhattak terméktapasztalatokkal is. Justin János hálózatvezető foglalta össze a nap történéseit, köszönet érte!

A beszámoló készítője, Justin János előadóként is szerepelt

Csiba Annamária volt a rendezvény háziasszonya

Programismertetés, motiváló bemutatkozással
A nap háziasszonya, Csiba Annamária köszöntötte a résztvevőket, majd pár szóban beszélt a rendszerhez való csatlakozásának történetéről. Anno csak egy Reg-Enort szeretett volna, később aztán meglátta a lehetőséget is, melyet a rendszer nyújt. Bemutatkozása után ismertette a résztvevőkkel a nap programtervét, majd hasznos technikai információkat is megosztott velünk.

Bai Török Bernadett előadása

Az egész család használja a Biocomot
A nap első előadója Bai Török Bernadett volt az „Ép testben” résszel, ő is elmesélte, hogy szintén a Reg-Enorral csatlakozott, majd kíváncsi lett, hogy „mi van itt még”. Elkezdték a családdal használni a vitaminokat, majd édesanyja problémáira is hatásosak voltak a termékek. Sőt, az életmódváltás hatására 20 kg-tól is sikerült megszabadulnia. Nagymamája is nagy szeretettel fogyasztja a vitaminokat, 86 évesen is remek megoldásokat kínál számára a Biocom. Bernadették a gyermekvitaminokat is nagy sikerrel alkalmazzák a családban. Valamint a víztisztító beruházásukat is örömmel mesélte. Nagyon jó volt hallgatni Betti előadását és az ő szemüvegén át látni, hogyan tud a Biocom egy tudatos és nyitott család szerves részévé válni.

Kis Éva volt a vendégelőadó, sokak örömére

Vidd hírül: hajápolási termékek
Folytatásként a „Láss másként” részben egy fantasztikus előadó, Kis Éva holisztikus hajgyógyász volt a vendégünk, aki most nem csak a hajápolási termékekről, illetve használatukról adott használható tudást a kezünkbe, hanem két fantasztikus új termékünkről (Natur Deo, Slim Hot Gél), melyek szintén az ő kreatívitását dicsérik. Bő egy órán át hallgathattuk csodálatos előadását, melyben bemutatta nekünk részletesen a termékeket, és gyakorlati használati tapasztalatokat osztott meg velünk remekműveiről. Szerintem a sorok között nem egyedül éreztem, hogy azonnal hírül szeretném adni a tőle kapott tudást! Éva előadása után első szünetünkben a csapat tagokkal egy finom kávé mellett volt is alkalmunk átbeszélni eme törekvéseinket.

Geiszbühl Endréné is mondott terméktapasztalatot

Terméktapasztalatok
Szünet után Geiszbühl Endréné következett a terméktapasztalatok levezetésével. Böbe elsőként saját tapasztalatát osztotta meg velünk, szerintem nem lesztek meglepve, ő is a Reg-Enorral startolók táborát erősíti… Elmesélte, a család kezdeti szkeptikussága után már ők is sikerrel alkalmazzák a cég termékeit. Böbe után

 • Elsőként Nagy Zsuzsanna beszélt hajápolással kapcsolatos tapasztalatairól.
 • Majd Viaszné Simon Szilvia munkatársunk osztotta meg a kalcium és a magnézium készítményeink pozitív tapasztalatait gyermekei révén.
 • Idainé Timi a vegyszermentes háztartási termékekbe szeretett bele és óvodapedagógusként nagy sikerrel alkalmazza is őket, valamint megosztotta velünk, hogy férje a 10 napos tisztító kúrával mi mindentől szabadult meg.
 • Aztán Lakatos Gyöngyi mesélt, aki szintén vegyszermentes háztartási termékekkel csatlakozott és szakmáját tekintve szintén óvodapedagógus.

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV munkatársaival

Terméktapasztalatokat osztottak meg

Úgy érzem, itt hívnám fel egy új piaci résre a hálózatépítő kollégák figyelmét…!

 • Gyöngyi elmesélte, hogy nagy szeretettel és nagyon pozitív eredményekkel használja a Flora Plust, a Grapefruitmag-kivonatot és már sok-sok termékünket.
 • Patatics Bernadett eleinte mástól vásárolt termékeket, majd az olcsóbb vásárlás lehetősége miatt csatlakozott és azóta egyre üdvözítőbben fogadja emelkedő kedvezményszintjeit.
 • A sort Hidegföldi Zoltán barátom zárta, aki elmondta édesanyjának csodás tapasztalatát a Circuline nevű értisztító készítményünkkel kapcsolatban!
 • Végül ágvezetőnk, Csordás Anikó is szót kért és megosztotta velünk az Ashwagandáról és a Natur Deo stiftről a tapasztalatait.

Tóth István előadás közben

Gondolkozz vásárlóként!
A tapasztalatok után Tóth István következett az „Egy boltba járunk” résszel. István beszélt a Biocom értékesítési rendszeréről, bemutatta a két webshopot. Kiemelte, a „hívószó” és a „megtartó lehetőségek” fontosságát és kérte, hogy „nézzetek körül a két webshopunkban”! Ezt követően a 200 pontra helyezte a hangsúlyt és elmondta az ebben rejlő lehetőségeket, valamint az ezért járó kedvezményeket is. István bemutatta, milyen könnyedséggel lehet magunkévá tudni a 200 pontot, valamint milyen lehetőségeink vannak a rendszerben, ha vásárlóként gondolkozunk.

Minősült munkatárs elismerése

Jövedelmek és szintlépések
Ezt követően én következtem a „Teljesség igénye” blokkal. Bemutattam a résztvevőknek az MLM értékesítési rendszer lényegét, a mai kereseti viszonyokat összehasonlítottuk a Biocom által nyújtott jutalékok lehetőségeivel. Majd végigvettük a kedvezményszinteket és 2-től az 5. szintig elismeréseket is átadtak a kollégák. Ezúttal:

 • 3-as szintre minősült Idainé Tímea,
 • 4-es szintre minősült Nemesné-Molnár Dóra, akiket szponzoraik köszöntöttek.

A TM Team

Vitézné Szeitz Márta nagy pillanatai
Majd második szünetünk következett. A szünet után Tóth István, mintegy műsorvezető szerepbe bújva interjúvolta meg Vitézné Szeitz Márti munkatársukat, aki az elmúlt 3 hónapban nem tétlenkedett. Ennek eredményeképpen teljesítette az 1000-2000-3000 pontos háziversenyt, melynek jutalmául megkapta szponzoraitól a jutalmat is az elismerés mellé. Márti célja a Nyári Verseny telejsítése és a hálózatvezető szint elérése 2024 augusztusára! Csiba Annamária következett, aki a vezetői szintekről tartott ismertetőt, majd ismét Tóth István lépett a színpadra, ezúttal párjával, Tóthné Molnár Ibolyával a „TM Kupa” átadására, melyet szintén az előbb említett csodás munkatárs, Vitézné Szeitz Márti zsebelt be! Csordás Anikó ágvezetőnk következett, aki szintén beszélt az 1000-2000-3000 pontos háziversenyek fontosságáról, azok indításáról és menedzseléséről, valamint ő is egy kupát adományozott Mártinak a verseny teljesítéséért. A Fiatal Tehetség Díj és a legtöbb új regisztrált verseny győztese is Vitézné Szeitz Márta lett.

Vitézné Szeitz Márta a TM Team legjobbja is lett

Tóthné Molnár Ibolya és az ágvezető a Csordás-kupával

Vitézné Szeitz Márta hozta a hónapban a legtöbb regisztrációt, az ágvezető, Csordás Anikó ezért (is) gratulált neki

A Téli Verseny 3. hónapját teljesítették:

 • Csordás Anikó,
 • Tóthné Molnár Ibolya,
 • Kutas Tünde,
 • Fehér Mercédesz.

Ezután Anikó átadta a Csordás-ág kupát, melyet ezúttal fantasztikus teljesítményéért Tóthné Molnár Ibolya Arany Hálózatvezető kapott.

Van mit megmutatnunk

„Termékezés” helyett adjuk oda ezt a jót mindenkinek
Anikó elmesélte, hogy 8 éve pár ezer forint jutalékot látva vágott bele az üzleti lehetőségbe, felhívta a figyelmet, hogy ne csak termékezzünk, hanem adjuk oda ezt a jót mindenkinek! Az élet úgy hozta, hogy Kónya György lett az ő szponzora, aki már a kezdet kezdetén megtanította neki a rendezvények fontosságát. Itt tudunk egy más képet mutatni az embereknek. Ő is anno Mosonmagyaróváron törzsasztalok tartásával alapozta meg sikereit az üzletben. Kiemelte, hogy mi „az életükön változtatni akaró” embereket keresünk! Felhívta a figyelmet a saját célok tervezésének fontosságára, melyeket ő is folyamatosan tervez és így valósította meg céljait. Gondolatait a vállalkozói lét fontosságával zárta.

A rendezvények fontossága
Anikó kiemelt felhívást tett a március 3-án megrendezésre kerülő Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozójára ezt követően az Életmód Estekre. A rendezvény végén meghallgathattuk Kónya György Smaragd Hálózatigazgató, társalapító- és tulajdonos, ágvezetőnk 2019-ben a nagy Biocom rendezvényen elhangzott gondolatait! Háziasszonyunk, Csiba Annamária búcsúzó szavaival indultak útnak haza a résztvevők – természetesen feltöltődve.

 

 

Ezeket olvastad már?