Kezdőoldal Ágak Örömcunami, jojóeffektus nélkül, avagy így vált a Biocom hálózatvezetőjévé Németné Erika a Kosiba-ágon

Örömcunami, jojóeffektus nélkül, avagy így vált a Biocom hálózatvezetőjévé Németné Erika a Kosiba-ágon

Szponzorával, Bicskei Olgival és a HV-oklevéllel. Karácsony előtt, a születésnapjára valósult meg Németné Erika számára ez a cél.

Valamikor nagyon régen, még az „előző életében”, pontosan 2016. júniusában, szóval majd’ 5 évvel ezelőtt Németné Erika túlsúllyal küzdött. 95 kilósan azon gondolkodott nem kevés öniróniával, hogy a következő disznóvágáson ő lesz az áldozat… Keserű tréfának tűnik, de erre azt mondja: csak meg kell nézni a régi fényképeit! Nos, innen indult a Kosiba-ág hálózatvezetője. S ebben a mondatban benne van a Biocom-Ökonet-Reg-Enor megérkezése az életébe, valamint a csodás átváltozás – testben és lélekben is egyaránt. S hogy mi (és ki) segített még neki Bicskei Olgi csapatában az úton? A visszatekintőjéből kiderül, amit külön érdemes elolvasnia annak, aki még bizonytalankodik…

Köszönet Szabó Sigfridnek
Szóval, visszatekintve, igen jó súlyban voltam, pedig állandóan fogyókúráztam. Minden évben volt egy-egy új termék, amiről azt gondoltam, na, ezzel végérvényesen lefogyok. Hát nem, a jojó-effektus mindig ott volt. Emlékszem, amikor először találkoztam Szabó Sigfriddel és már 10 kg-s fogyásom megvolt, egyenesen a nyakába ugrottam örömömben, és megköszöntem neki, hogy megalkotta ezt a nagyszerű – egy teljes életmódváltással járó kúra alapját képező – italt!

Egy megvalósult álom: Bicskeiné Olgi Arany HV az arany jelvényt tűzi ki Erikának

Mindent elfogadtam és betartottam
Én mindig szófogadó kislány voltam, és nem volt ez másként 2016 nyarán sem. Először az RO víztisztítót vettem meg, aztán jöttek sorban a béltisztítás és a Reg-Enor az algával. Mindent elfogadtam és betartottam. Meg is lett az eredménye! A leadott kilók azóta se jöttek vissza, se nekem, se a férjemnek.

Nincs jojoeffektus
Nincs jojoeffektus, hahó, halljátok? A Reg-Enor és a hozzá tartozó étrend egy teljes életmódváltás, és nincs visszahízás. Örömcunami van!

Közös kép, mondhatni, családias. Hiszen a Biocom egy nagy család, a Kosiba-ág egyik szlogenje pedig régóta ez: “egy csapat vagyunk!”. A képen harmadikként Tálas Alíz csatlakozott, aki szintén okleves HV lett.

Lelkileg is segített a Biocom
A fizikai tüneteken túl a lelki problémáimat is helyre tette a Biocom a termékeivel és azokkal a nagyszerű emberekkel, akikkel megismerkedtem. Igen, mondtam, én szófogadó kislány vagyok most is, tehát a regisztráció utáni első képzésen ott ültem valamelyik sorban a szponzorom mellett, és elvarázsolt engem ott minden.

A képzéseken szeretett bele a szakmába
A légkör, az előadások, és az a rengeteg szeretet, amit az első pillanattól fogva kaptam és azóta még többet kapok. Az elmúlt időszak alatt nem sok képzést hagytam ki, max. akkor, amikor természetgyógyász tanfolyamra jártam. Itt szerettem bele ebbe a szakmába, mert ez egy szakma, ezt meg kell tanulni, meg kell rá érni, fel kell hozzá nőni, át kell változnod, természetesen pozitív irányba.

Most már „főállásban”
A képzések során az ember, ha nagyon és jól figyel, akkor rájön, hogy ebben a dologban a pénzkereset lehetősége is benne van, sőt, ebből meg lehet élni. Sokan már akkor főállásban ezzel foglalkoztak. Én egészen 2020. májusáig húztam ezt a dolgot, addig volt egy főállásom, mellette csinálgattam a hálózatépítést. Májustól viszont főállásban 100 %-s erőbedobással csak ezzel foglalkozom!

Csak „mesélünk”…
Igazából nem szeretem a hálózatépítő szót, mert mi inkább csak beszélgetünk, elmeséljük fűnek-fának, a szomszédoknak és mindenikek, aki az utunkba kerül, hogy milyen jó dolog az, ha az ember egészséges, ha lefogyott, ha jól érzi magát.

Hála Nagy Ida Alíznak
Az elmúlt évek alatt nagyon sok jó emberrel sikerült megismerkednem, akikkel együtt formáltuk és tanítottuk egymást. Amikor jó ügyet szolgálsz akkor az égiek is melléd állnak… Az idén csatlakozott a csapatomba Nagy Ida Alíz, egy igazi szívember, lelki mentor, ásványok bűvölője. Szóval, vele együtt pár hónap leforgása alatt viszonylag szép nagy csapatot építettünk. Nagyon sokszor elmondtam már, mennyire hálás vagyok neki, hogy mellém állt és együtt tudunk dolgozni!

Online munkamódszerek, már 2018-tól
Két évvel ezelőtt, 2018 nyarán (érdekes, ez is nyáron kezdődött) elkezdtük az online munka elsajátítását. Akkor még szerintem senki nem gondolta, hogy ez milyen hamar talán az egyetlen eszközünk lesz ahhoz, hogy elérhessük az embereket és tudjunk velük beszélgetni. 2020 egy érdekes év volt, azt hiszem, mindenki számára. Ezalatt a rövid idő alatt igen nagy fejlődésen és változáson ment keresztül az online munka, és a mai napig is tanulunk és fejlődünk Bánfi Zoltán vezetésével, aki megismertette velünk ezt a területet. Tervezni csak így lehet, az online munka segítségével, így tudunk előre jutni és haladni céljaink felé.

HV lettem
Ebben az évben elértem azt a célom, amit még 2017-ben kitűztem magam elé, a szponzorom, Bicskeiné Olgi és a csapatom segítségével december 14-én, a születésnapomon Olgi feltűzte nekem a Biocomos kitűzőt. Ez hatalmas büszkeséggel tölt el, és új lendülettel indítjuk el 2021 évet!

És hogy miért a Biocom?
Mert itt mindent megtalálsz, amire szükséged van:

  • víztisztító a tiszta vízhez,
  • megbízható táplálék-kiegészítők az egészséged érdekében,
  • vegyszermentes háztartási és kozmetikai termékek,
  • s ezekért nem kell boltba mennem, csak megrendelem a webshopban.

Tudom, hogy jó, megbízható termékek, a futár házhoz hozza, ezekben a vírusos időkben nem kell tömegben vásárolnom. Védem magam és a családom egészségét, ezzel is, hogy itthonról vásárolok. Ezt a metódust ajánlom az ismerőseimnek és ezt a cég jutalék formájában megköszöni nekem. Én is jól járok, ez a munkám és imádom. Mi kell még ennél több a boldogsághoz?

Ezeket olvastad már?