Kezdőoldal Ágak Offline Életmód Estek a Dunántúlon: a Csordás-ág csapatai több városban is személyesen találkoztak az érdeklődőkkel

Offline Életmód Estek a Dunántúlon: a Csordás-ág csapatai több városban is személyesen találkoztak az érdeklődőkkel

A főszervező és a támogató ágvezető

Sikeresen „törték a jeget” Ercsiben és Oroszlányban is Csordás-ágon. A sok biztatás eredménye az lett, hogy Csordás Anikó közvetlen hálózatvezetője, Kutas Tünde a csapatával lépett egy nagyot és az online találkozások után élő találkozókat szerveztek. Nézzük a részleteket!

Ágvezetői és munkatársi támogatással
Az első Életmód Est alkalmával Csordás Anikó ágvezető is jelen volt és támogatásával, biztatásával nagyobb volt a bátorságunk megtenni az első lépéseket ezen az úton. Hála és köszönet hogy Győrből is ideutazott Ercsibe, hogy mellettem legyen. Ez számomra hatalmas lelki erőt adott! Mivel a munkatársaim nagy távolságra vannak, csak egyikőjük lehetett mellettem, Juhászné Szablics Júlia Érdről. Így kettőnkre maradt a szervezés minden apró részlete.

Kisebbedett a gombóc a gyomorban…

Nagyon jól sikerült az első alkalom, így rögtön a folytatást terveztük. A következő megálló Oroszlány volt, ahol Horváth Kitti munkatársam szervezte az estet, így nekem csak az a nemes feladat maradt, hogy elmondjam, mit is tud adni nekünk a Biocom rendszere. Itt úgy éreztem, még gördülékenyebben zajlott minden. Az a bizonyos gombóc a gyomromban kisebb lett, határozottabban tudtam kiállni. És úgy éreztem, nem fogunk megállni!

Videós bejelentkezésekkel

S vissza Ercsibe, hogy legyen folytonosság. November 17., szerda este. A munkatársaim, Martonovics Gáborné Anita és Horváth Kitti hogy támogatni tudjanak, videófelvételeket küldtek a terméktapasztalataikról. Hála és köszönet, hiszen most teljesen egyedül szerveztem mindent! Olyannyira jól elbeszélgettünk a bemutató végén, hogy teljesen megfelejtkeztünk az időről. A 45 perces bemutató után másfél óra beszélgetés zárta az estet!

Megoldásokban gondolkodunk

Nagyon örültem, hogy végre volt alkalmam személyesen találkozni budapesti vásárlóimmal, akikkel havi rendszerességgel beszélgettünk, de eddig nem volt alkalmunk találkozni személyesen. Megmutattuk a víztisztító előnyeit, beszéltünk a tiszta ivóvíz fontosságáról, és sok minden másról. Megoldásokról, hiszen erre tanít meg ez a rendszer, hogy megoldásokban gondolkodjunk az élet minden területén.

Fontos a biztatás

Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a nagy csapatnak. És hogy ha kicsiben is, de én is hozzátehetek! Köszönöm a rengeteg biztatást, enélkül biztos vagyok benne, hogy nem itt tartanék… (A többit pedig elmesélik a fotók!)

 

 

 

Ezeket olvastad már?