Kezdőoldal Ágak Czeglédiné Sveda Ilona mélyről indulva ült be a legjobbaknak járó Mercédeszbe a Tasnádi-ágon, ahol egy más világba csöppent

Czeglédiné Sveda Ilona mélyről indulva ült be a legjobbaknak járó Mercédeszbe a Tasnádi-ágon, ahol egy más világba csöppent

Czeglédiné Sveda Ilona a Merci mellett: hosszú út vezetett idáig, de megérte!

Czeglédiné Sveda Ilona 56 éves, feleség, anya és 4 fiú nagymamája, Tiszaújvárosban él a férjével, aki kamionsofőr. Ma már természetes mosollyal áll a Mercédesz mellett, amit a legjobban teljesítőknek ad egy havi használatra Biocom, de nem volt ez mindig így. Szó szerint a levegőért kapkodott hosszú időn át, majd a Tasnádi házaspár segítségével, mentorálásával most már csak az örömtől áll el néha a lélegzete… Szó szerint megfordult vele a világ, hiszen amikor a termékek bizonyítani kezdtek számára, egy addig nem ismert szerető, támogató közegbe csöppent. Kifejezetten motiváló elolvasni a Mercédeszig vezető útról szóló sorait, melyben nem meglepő módon a képzés és a közösség ereje is jelentős hangsúlyt kap.

Serleg is jár a slusszkulcshoz, amit Kovács Bence, a magyarországi partnercég egyik ügyvezetője nyújtott át neki

Ez így nem mehet tovább!
2018. december 27-én csatlakoztam a Biocomhoz Tasnádiné Szabó Mónika segítségével. Egészségügyi problémákkal küzdöttem éveken keresztül, gyógyszereket és szteroidokat kaptam ahhoz, hogy ideig-óráig jól legyek! Nem túlzok, sokszor azért küzdöttem, hogy ne fulladjak meg… Volt egy bizonyos pont, amikor azt mondtam, hogy más utat kell találni, mert ez így nem mehet tovább! Mónikával régóta ismerjük egymást, próbált segíteni, de őszinte leszek, nem hittem benne, mert már túl sok mindent is kipróbáltam és az állapotom nem jobb, hanem egyre rosszabb lett. Egyszer csak eljött az a pont, amikor felhívtam Mónikát, hogy segítsen. Szakemberhez irányított egy biorezonanciás mérésre, ahol megkaptam az irányt. Mindent betartottam, hétről hétre egyre jobban lettem, amit mások is észrevettek. Igazából nem is tudtam, mi történik velem, de tetszett! 2019. augusztusban többszöri meghívásra igent mondtam Mónikának és elmentem a Startképzésre, akkor ismertem meg a közvetlen szponzoromat, Pulainé Muskatal Beát. Majd 1 hónap múlva már a nemzetközi találkozón ámultam bámultam, elindult a Biocomos életem.

A lánya, Demeter Melinda és az ágvezetők, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt is eljöttek neki gratulálni

Más világba csöppentem
Ahogy elkezdem ebbe a közösségbe járni, észrevettem, hogy ez egy teljesen más világ, mint amiben eddig éltem és én is ide akarok tartozni. Könnyű dolgom volt, mert minden segítséget, útmutatást megkaptam a közvetlen szponzoromtól és az ágvezetőimtől, ami mai napig is így van. Minden képzésen, rendezvényen azóta is részt veszek, ezt ma is a legfontosabbnak tartom. A lendület, a motiváció ott tud igazán megszületni. Hálózatvezető akartam lenni, nagy csapatot akarok, s ma már Ezüst Hálózatvezető vagyok!

Díjnyertes hálózatvezetői csapat
Az első hálózatvezetőm a kisebbik lányom, Demeter Melinda, aki nagyon sok elismerésben részesült, tehetség díj, házi és céges verseny, volt a hónap és az év legdinamikusabb hálózatvezetője is! A cég legjobbaknak szánt elismerését is megkapta az 1 hónapra szóló Biocomos autó használatát! Melinda mögött is fantasztikus csapat áll, van több munkatárs és van egy hálózatvetője is, Czeglédi Ildikó. A második hálózatvezetőm Lőrincz Ildikó, aki hatalmas lendületet hozott a csapatba. Ildikó kitűnő szervező, mindenhol ott van, ott vannak, nagyon sok embert tud megmozgatni. Ildikó is több elismerésben részesült, tehetség díj, házi verseny, hónap legdinamikusabb hálózatvezetője.

Az első útjuk Érdre vezetett Czeglédi Ildikóhoz, Melinda hálózatvezetőjéhez

Nincs titok: magunkat kell fejleszteni
Én is büszkélkedhetek elismerésekkel, de a cég legjobbjainak szánt autó mindeddig elérhetetlen volt számomra. 4 éve építem a hálózatot, de igazán körülbelül 1 éve járom a fejlődés útját, ami meglátszik a személyiségemen és a csapatomon is. Amíg Zsolti a tudatosságra tanít, Mónika a hitet erősíti bennem. Folyamatos az önképzés gyakorlása olvasással, hanganyagok hallgatásával. Mindig kerestem a titkot, hogy mit és hogyan kell csinálni, aztán rájöttem, hogy nincs is titok! Saját magunkban kell rendet rakni, legyen meg a célunk és az út kiegyenesedik!

Egy ágverseny hozta a még nagyobb fejlődést
Így történt az, hogy a Biocomos életemben előszőr belevágtam a házi versenybe. A célom az volt, hogy példa legyek a csapatom számára. A négy hónapi eredményünk, ami egy fantasztikus érzés, Demeter Melinda lányom sikeresen teljesítette a céges versenyt, időközben született egy 6-os szintű munkatárs, Lőrincz Ildikó pedig hálózatvezető lett. Ildikóval sikeresen teljesítettük a házi versenyt feltételeit. Számokban mérve az induló csoportpontunk 17.207 és a verseny végére 27.725 pontra minősültünk.

Egymásra találtunk a Mercivel
A 4 hónapi fókuszált munka eredménye lett, hogy megkaphattuk a cég legjobbaknak szánt elismerését, ami a Mercedes autó 1 hónap használata. Hatalmas elismerés és boldogság volt, amikor átvehettem az autót. A kocsival hamar egymásra találtunk, járjuk a kilométereket a munkatársakkal a leendő tagokhoz és a leendő munkatársakhoz. Hálásan köszönöm a vezetőimnek és a csapatom minden tagjának, mert ez csakis együttes erővel tudott megvalósulni! A következő cél is megszületett, ez év végére Arany Hálózatvető vagyok!

Másnap reggel Lőrinc Ildikóval jógáztak

Közvetlen szponzorával, Pulainé Muskatal Beával is útra keltek

Kisgyőri kirándulás az ágvezetőkkel

A kis focisták, Tasnádi Zsoltika és az unokája, Breitenbach Dominik is kipróbálhatta a járgányt

Egy miskolci megbeszélésen Petrus Etelka, Újpál Hajnalka és Libor Judit is örült az autónak

Megérkezett a tiszaújvárosi Építők útjára az álomautó

Egy győztes csapat tagjaként: Nagyné Muri Emese, Czeglédiné Sveda Ilona, Lőrincz Ildikó, Pulainé Muskatal Bea, Demeter Melinda, Tasnádiné Szabó Mónika, Tövisné Venczel Erika, Csik Mária

Ezeket olvastad már?