Kezdőoldal Ágak Nyári fejlődés a Kosiba-ágon – a hálózatfejlesztés mellett belefért a pihenés is Adorján Zsuzsiéknak

Nyári fejlődés a Kosiba-ágon – a hálózatfejlesztés mellett belefért a pihenés is Adorján Zsuzsiéknak

Zsuzsi csapatában Barna Kati ötös, Juhász Zsuzsanna négyes szintre minősült


Sokan gondolhatják, hogy a nyár arról szól, hogy mindenki pihen, gasztroélményeket gyűjt, lazít, nem igazán a fogyással foglalkozik. A július rácáfolt erre, mert szép eredményeket hozott több vezetőnek is a Kosiba-ágon belül, akik a pihenés mellett folyamatosan törődtek a hálózatukkal. Most sem lett kevesebb az elindulók száma, mert a már meglévő eredmények motiválták az érdeklődőket! A nagy ágaknál minden hónapban elismerést kapnak a legtöbbet fejlődő hálózatvezetők. Ebben a hónapban ezt a megtisztelő elismerést a legnagyobb fejlődés miatt Palócné Adorján Zsuzsanna HV kaphatta meg s ezzel együtt azt a felkérést is, hogy erről írjon pár sort. Ő a lehetőséget köszöni, mi pedig azt, hogy megtette… Egyben gratulálunk a nyári sikerekhez!

Az eredmények vonzották az újabb sikereket
Igazából nem számítottam rá, hogy én kapom meg, mert nem ez volt a fókuszban. Napi szinten beszéltem érdeklődőkkel több vonalról, látványos eredményt megmutató tagjaink ismerőseivel és fejlődni vágyó kulcsembereimmel. A legtöbb minősülést az egy évvel ezelőtt elindított vonalon kaptuk, ami az eddig elérteknek volt köszönhető. Többen elkezdtek dolgozni is és ajánlani ismerősöknek is a neten.

Adorján Zsuzsi a pihenés mellett eredményes is volt


Egy sikeres, teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra
Barna Katalin egy év alatt leadott 25 kilójával, s egyéb, jelentős problémáinak megszűntével elindított egy pozitív spirált és csak jöttek a kérdések… Szinte minden nap konzultáltunk, és sikerült számára elérni a hónap végére kitűzött célját – 5. szintre minősült!

A HV-vándorserleg, amire sokan vágynak

Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató az eredmények hátterére is kíváncsi volt, a képzés hallgatóságával együtt


Az újak a régieket is motiválták
Ezen a vonalon nagyon szép minősülések történtek, mert az újak a régebbi tagokat is motiválták, így ők is kitudták használni a kedvezményes szintugrásokat. Ezeket az eredményeket a jól felépített mélységépítésnek köszönhetjük!

Volt idő pihenésre is
A jól működő csapatmunkának köszönhetően egy szép hónapot zárhattunk, amit köszönök mindenkinek a csapatból! Ami a meglepő, hogy még kikapcsolódásra is volt idő a családdal és a közeli kollégákkal.

Ugye, szinte hihetetlen, hogy korábban ekkora nadrág kellett?

Gyorsul a csapat
Büszkén írhatom még, hogy a mentorom, Dobrocsi Edit is elkezdhette az Ezüst HV minősülést, ami szintén nagyon motiváló számomra és sokunknak. Testvérvonalbeli kolléganőm, Oravecz Ibolya is elérte a 6. szintet, átlépte a hálózatvezetővé válás kapuját!

Hajrá, augusztus!
Mindenkinek, akiknek eredményes volt a július, nagy szeretettel gratulálok és Hajrá Augusztus, megújult lendülettel!

Oravecz Ibolya hatos szintre lépett, a képen a mentorral, Dobrocsi Edittel látható

Jutott idő nyáron a kikapcsolódásra is

Ezeket olvastad már?