Kezdőoldal Ágak A hosszú forró nyár egyik sikeres napja, avagy a Lőrincz- és Kosiba-ág augusztusi Startképzése, Jánosék negyedszázadával

A hosszú forró nyár egyik sikeres napja, avagy a Lőrincz- és Kosiba-ág augusztusi Startképzése, Jánosék negyedszázadával

Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató és párja, Lőrincz Marika 25 éve az üzletünkben. A szép jubileumot köszöntendő Kosiba József nyújtotta át nekik az ágak figyelmességét.

A nap süt, a fű zöld, mi meg igyekszünk a Startnapra. Ezzel a magától értetődő felvezetéssel indítja a beszámolót a Kosiba-ág krónikása, Bicskeiné Olgi Arany Hálózatvezető. Mert mi mást is csinálhatna egy átlagos, nyári szombaton (esetünkben augusztus 4-én) az elkötelezett Biocom tag, mint hogy rendezvényre igyekszik? Mert a hálózatát fejleszteni igyekszik, s ehhez tudást, társaságot, sikerérzést bizony ott kaphat. Budapesten, az Aquincum Hotelban.

Nem lehet gát a távolság
A kánikula és a nagy távolság (egyeseknek 100, akár 200 km) ellenére is szép létszámmal döntöttek úgy, hogy ott lesznek, ahol az üzletünk építésének apró csínját-bínját megtanulhatják.

Lőrincz János negyedszázada
Segítségünkre voltak vezetőink: Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató, aki épp azon a napon ünnepelte azt, hogy 25 éve kiváló döntést hozott és az akkor még Ökonet, ma Biocom hálózat lehetőségeit felvállalja és ezzel együtt ezrek sorsát pozitív irányba megváltoztatva mutatja nekünk az utat „Egy jobb minőségű élet” felé. Köszönjük János!

Lőrincz Marika is emelte a nap színvonalát a jelenlétével

Aranyhegy helyett aranyos emberek között
Elgondolkodtam…. Az országszerte kiadott hőségriadó figyelmeztetés ellenére, – holott Ők már megengedhetnék maguknak, hogy otthon maradjanak a csodaszép Aranyhegyen, a hűs szobában, s például olvasgathatnának. De nem! Ők velünk tartanak, tanítanak, stratégiát mutatnak, és ott segítenek, ahol szükség van rá.

Kosiba-vezetés
10-et ütött az óra! Megtörtént a köszöntés, az új érdeklődők és munkatársak bemutatkozása. A képzés koordinátora: Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató, aki mindig nagy lendülettel, jó kedvvel, percnyi pontosággal „vezényli” le a programot.

Mit adott Kosiba Hajniéknak a Biocom?
A Start I. részét Kosiba Hajni Ezüst HV adta át nekünk, a csodálatra méltó tudásával és bájával mondta el, miért kezdte el az üzletépítést, és mit sikerült elérnie általa.

Kosiba Hajnalka Ezüst HV előadásából az éppen kivetített kép árulkodó: ezt is adja a Biocom…

Dobrocsi Edit magyarázta a marketinget
A Start II. része a siker eléréséhez szükséges marketingterv értelmezéséről, a szintek elérhetőségéről szólt, melyet Dobrocsi Edit HV osztott meg az ő nagyszerű, tiszta, kiforrott egyéniségével.

Dobrocsi Edit HV nehéz témáról beszélt könnyedén

Lőrincz János a nyári lehetőségekről
Természetesen szünetet is tartottunk. És lőn világosság, Lőrincz János Gyémánt HálózatIgazgató a nyári verseny értékeléséről, a hogyan tovább-ról, utazási élményekről, életstílusról, beszélt, amely megtervezhető és elérhető a Biocommal.

Lőrincz János Gyémánt HIG, a „Győztesek hajója” nyári verseny kitalálója, alapítója

Kosiba Ili teli táskával érkezett – most is…
Ez után következett a mi drága Kosiba Ilikénk, hálózatvezetőnk, aki sziporkázó ötletekkel lát el mindnyájunkat. Ha Ti azt látnátok… hogy mennyi Biocomos terméket varázsol elő a női táskájából, ami mindig vele van! Az évszaknak megfelelő termékeket csoportosítja, remek ötletekkel. (Rengeteget tanulunk tőle most is!) Köszönjük Ilikénk!

Kosiba Ilike HV, aki mindig magával hordja a Biocomot…

A patikus szemével
Szünet előtt volt még egy nagyon hiteles szösszenet, Drevenka Mónika patikustól, a szintetikus gyógyszerek és a Biocom termékek értékelésében.

Drevenka Mónika patikus érdekes összefüggésekre világított rá

Baranyai Böbe farmnadrággal illusztrálta a Reg-Enor kúrát…
Szünet után a hangulat nemhogy alább hagyott volna, inkább csak fokozódott. Jött Böbénk – Baranyai Böbe Ezüst HV – , és vele a Reg-Enor és a Siker…

Böbe elkezdte mesélni a történetét és hogy mennyi embernek segített már (nagyon érti a dolgát), s közben láttam, hogy egy csomagot szorongat, arra gondoltam, hogy valakit meg akar ajándékozni. Igen! Valóban megajándékozott mindenkit, aki ott volt, a hitelességével, a nagyon cuki modorával és a farmernadrágja bemutatásával, amit előhúzott a csomagból. A képen is látható: No comment és respect! 🙂

Baranyai Böbe Ezüst HV, aki immáron több, mint 45 kg-ot karcsúsodott!

Fiatalok a porondon
Ekkor 14 óra volt. Csak úgy repült az idő! Egy gyors szünet után szívszorító pillanatok – szem nem maradt szárazon…

Fiatalok a Biocomban címszóval jött:

  • Simon Viktória,
  • Kosiba Zsombor
  • és Kosiba József hálózatigazgató úr unokája, a 12 éves Norina.

Csak ámultunk, és bámultunk… és boldogok voltunk, hogy ezek a fiatalok mennyire felismerték, hogy mekkora ajándék van a kezükben, mekkora nagy értéknek tartják, s hogy hogyan épülnek, és fejlődhetnek a Biocom álltal. Döbbenet az arcunkon, hogy őket hogyan érinti meg a Biocom, és hogyan formálja Őket.

A Biocomot is megszerette…
Viki a gyönyörű, csinos tornászlány, a hosszú hajával, a bájos mosolyával bizony küszködött a könnyeivel, de elmesélte…. megszerette Zsombit és Zsombival együtt a Biocomot.

Simon Viktória és Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató

Zsongító Zsombi-gondolatok
Kosiba Zsombor is megosztotta velünk őszinte gondolatait a Biocomról… Csak egy gyönyörű gondolatot idézek: „Nekem a Biocom a CSALÁDOT jelenti! Sokakkal ellentétben – akik kénytelenek külföldön boldogulást keresni – itthon is tudok jó életet teremteni. Így együtt maradhat a család jólétben, sikeresen a Biocom adta lehetőségének köszönhetően!” Nem csoda, hiszen ebben nőtt fel, ebben él, a kedvese is örömmel tanulja és műveli, van kire felnéznie, anyukájára, édesapjára, példaképek neki, mutatják a jövőképet és a lehetőséget.

Kosiba Zsombor, az „ifjú” Kosiba. Ha életkorban nem is, fejben már most nagyon rendben van!

Szeretet energia…
Ekkor következett egy csodás pillanat…. mikor Apa és Fia hosszú pillanatokig átölelve adták át egymásnak a Biocom szeretetét és a Biocom Energiáit !

Norina már most profi!
Utolsó felvonásként jött a kis csoda (cserebogár) Ő még csak 12 éves, Norina. Felnőtteket megszégyenítő bátorsággal posztol, ül az internet előtt és csatlakoztatja be az érdeklődőket. Minden oktatáson jelen van édesanyjával, Kosiba Judittal, és szorgalmasan jegyzetel. Elmondása szerint, ha nagyfalattal találkozik a posztolás közben, akkor azonnal irányítja a papájához, Kosiba József igazgató úrhoz, vagy a mamájához, Kosiba Hajnihoz. Egy csoda ez a kislány!

Virág Norina és a „papa”

Tapasztalatok a Veres István-Imre Réka vonalról
Napközben Imre Réka és Veres István is megosztották velünk a tapasztalataikat. Nagyon céltudatos vezetők, ragyogó példát mutatnak, erőteljes fejlődés van a csoportjukban, és egyre több a követőjük!

Imre Réka Ezüst HV és Veres István Ezüst HV lelkes csapatuk egy részével

Elismerések
A napot az elismerések zárták, amikor is együtt tudunk örülni saját és a mások szintlépéseinek, sikereinek. Így zajlott a hosszú, forró nyár augusztus 4-i Startképzése a Lőrincz- és Kosiba-ágon. Érdemes volt ott lenni!

 

Ezeket olvastad már?