Kezdőoldal Ágak Végre Dabas is láthatta a Reg-Enort!

Végre Dabas is láthatta a Reg-Enort!

vlcsnap-2016-02-09-18h32m43s226

Kosiba Hajni, és az egyik megvalósult álom: a sikeres dabasi est!

Kosiba Hajninak régi álma vált valóra azzal, hogy 2016. január 20-án, Dabason, a Halász Móricz kúriában közel 130 érdeklődő és a Reg-Enort már használó munkatárs hallhatta azokat a nagyszerű szakembereket, akik tudásuk legjavát adva osztották meg ismereteiket és tapasztalataikat a résztvevőkkel. A Kosiba-ág névadó házaspárjának hölgytagja, a sokaknak segítő Hajni ezáltal úgy érzi: ebben az évben ez trend lesz. Mármint az álmok megvalósításának éve lesz 2016! Ragyogó visszatekintője erőt adhat mindazoknak, akik saját hazájukban szeretnének „prófétává” válni. Mert, ahogy Dabason létrejöhetett az első Reg-Enor Est, úgy megtörténhet ez BÁRHOL, ahol lelkes (a terméket ismerő) és elkötelezett Biocom munkatárs dolgozik, akinek vannak álmai, céljai…

Telt ház a kúriában, Dabason

Telt ház a kúriában, Dabason

Régóta szerettem volna, hogy ott, abban a közegben, ahonnan a hálózat elindult, Dabason is jobban megismerhessék az emberek ezt a „csodát”, amit Reg-Enornak hívnak, hiszen határainkon túl is egyre többen ismerik ezt a csodálatos készítményt, s itt pedig még sokan nem is hallottak róla. Ezen szerettünk volna változtatni, s úgy érzem az áttörés megtörtént.

Kosiba Hajni, az főszervező, Ferenczy László Egészségkönyvét ajánlva

Kosiba Hajni, az főszervező, Ferenczy László Egészségkönyvét ajánlva

Szabó Sigfrid feltaláló, aki itt is szívesen beszélt a termék és kúra működéséről

Szabó Sigfrid feltaláló, aki itt is szívesen beszélt a termék és kúra működéséről

Vass Oszkár: óriási az igény a Reg-Enorra!

Vass Oszkár: óriási az igény a Reg-Enorra!

Hozzáértők tálalták
Vass Oszkár Arany Fokozatú Hálózatvezető beszélt a cég és a Reg-Enor előtt álló elképesztő fejlődési lehetőségről, s arról, hogy erre mekkora igény van jelenleg hazánkban és a környező országokban egyaránt. Szabó Sigfrid, a Reg-Enor „atyja” a tőle megszokott jól érthető, hiteles módján beszélt a készítményről, működési elvéről és használatáról, s természetesen az est végén személyesen is lehetett kérdezni tőle. Eberhardt Hajnalka dietetikus szakember úgy tud beszélni a Reg-Enorról és annak szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól, hogy közben megtanítja nekünk, hogy hogyan is gondolkodjunk egészségesen az életünkről, hogy hagyjuk érvényesülni a józan eszünket, és ne higgyünk el mindent, amit a média, a reklámok el akarnak nekünk adni. Csodás volt!

Ferenczy László ismét sokat segített előadásával az egészségtudatosság terjesztésében

Ferenczy László ismét sokat segített előadásával az egészségtudatosság terjesztésében

Felelősségvállalás az egészségünkért
Ezek után Ferenczy László Ezüst Fokozatú Hálózatigazgató, természetgyógyász és életmód tréner – az egyik legkiválóbb, akit ismerek – komoly, szinte egyetemi szintű, de a hétköznapi emberek számára is teljesen érthető és követhető előadásában szervezetünk működéséről beszélt, s arról, hogy saját kezünkbe kell vennünk az egészségünket, figyelnünk kell szervezetünk jelzéseit, és bizony használni olyan tiszta forrásból származó étrend-kiegészítőket, amelyek hozzájárulhatnak a jól-létünkhöz. Előadásából világossá vált, hogy egészségünkért is fel kell vállalnunk a felelősséget, nekünk kell tenni érte.

Öröm és hit: nyitottak az emberek!
A résztvevők arcát nézve sok gondolat fogalmazódott meg bennem. Először is, nagy öröm volt számomra, hogy ilyen sokan eljöttek, ami persze köszönhető azoknak a lelkes munkatársaknak is, akik eljutatták az előadás hírét az emberekhez. Másodszorra pedig megerősödött bennem a hit, hogy igenis érdekli az embereket a saját és családjuk egészsége, csak meg kell találni az információ eljuttatásának módját. A Reg-Enor pedig ebben is segíthet nekünk.

Eberhardt Hajnal dietetikus, aki egyben kiváló hálózatvezető is

Eberhardt Hajnal dietetikus, aki egyben kiváló hálózatvezető is

Meghökkentő módszer: karcsúsodás, zsírosan…
Hiszen általa egy kicsit meghökkentő módszert tudunk mutatni, ami elfogadható, tartható, sőt szerethető étkezést igényel, s a kúra által az emberek az egészségtudatosság felé fordulhatnak. Hiszen nem minden nap hallottunk eddig olyat, hogy szalonnával, hurkával, tepertővel lehet egészségesebbé, karcsúbbá válni! Ez kíváncsivá, nyitottabbá teszi az embereket, s befogadóbbá az információra.

Köszönet a felelős vezetői hozzáállásért!
Nagyon hálás vagyok Pálinkásné Balázs Tündének, a város alpolgármesterének, aki komoly felelősséget érez, hogy Dabas lakosságának lehetővé tegye, hogy olyan ismeretekhez juthassanak, amellyel javíthatók az életkörülményeik, egészségi állapotuk, s ezért a helyszínt ő bocsátotta rendelkezésünkre és mindenben számíthattunk a segítségére. Személyében igazi, őszinte, felelős vezetőt ismertem meg. S ezzel persze nemcsak a dabasiak, hanem a környező települések lakói is lehetőséget kaptak, hogy betekintés nyerhessenek a Reg-Enor „világába”, hiszen sokan érkeztek a környékről. Remélem, ők is hírül adják majd, hogy itt milyen érdekes dolgokról hallhattak.

Jól sikerült rendezvény
Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen jól sikerült ez a rendezvény, hisz tudom, hogy milyen nehéz kimozdítani manapság az embereket. Mégis bizakodással töltött el a látvány, ahogy végignéztem a zsúfolt előadótermen, ahol idősek és fiatalok, intézményvezetők és vállalkozók, egészséges és már némi problémával küzdő érdeklődők is csillogó szemmel itták magukba az információkat az egészséges élet lehetőségéről. Remélem, közülük sokan már másnap be tudták építeni az életükbe az ott hallottakat, s jobban figyelnek arra, hogy mit esznek, hogyan élnek.

Éljünk a lehetőséggel!
Abban is hiszek, hogy lesznek olyanok is, akik ezt nem tartják magukban, hanem továbbmondják az ismerőseik körében, ezzel többeket elindítva egy egészségesebb élet felé vezető úton. S tudom, hogy vannak olyanok is, akik ezt az „információ-átadást” hivatásként és egy nagyszerű üzleti lehetőségként is valóban életformává alakítják. Erre mindenkinek lehetősége van, csak élni kell vele, ahogy ezt már sokan és egyre többen tesszük. Hisz ez csodás lehetőség: Nekem, Nekünk, Mindenkinek!

Ezeket olvastad már?