Kezdőoldal Ágak Nincs oka panaszra a Kosiba-Vas csoport tagjainak, akik 2021-ben is sikeresen kínálták a sorsmegváltoztató lehetőséget két országban

Nincs oka panaszra a Kosiba-Vas csoport tagjainak, akik 2021-ben is sikeresen kínálták a sorsmegváltoztató lehetőséget két országban

Budaörsön ünnepelték az évet a Kosiba-Vas csapat tagjai

Ilyenkor, az új esztendő első napjaiban gyakran elhangzik a kérdés: milyen éved volt? A Kosiba-ág egyik oszlopának számító Kosiba Ili válasza sokaknak furcsa lehet (néha még a biztosítékot is kiveri): „Panaszra nincs okom!” A Biocom portálnak írt cikkének felvezetőjében hozzáteszi: különösen érvényes ez a mondat az általa menedzselt Kosiba-Vas csapat 2021-es évére. Eddigi Biocomos életük legmagasabb forgalmát hozta 2021. novembere, pont az üzleti év záró hónapja. Természetesen elmondhatják, mint mindig az elmúlt, a hálózatban aktívan eltöltött közel két évtizedük alatt: a sikert, a forgalmat „nem a szél fújta össze”. A visszatekintőben az erdélyi hálózatuk, a Főnix csapat vezetőjének is átadja a szót Ili, aki párjával, Istvánnal együtt elégedetten zárhatta a tavalyi évet.

Az a budaörsi Biocomos csengő…

Ilyen a hangulat általában, volt is ok a derűre

A csapat ereje online is megmutatkozott
A csapatban óriási erő van! Megmutatta ezt a kihívásoktól egyáltalán nem mentes 2021-es év is. Keveset tudtunk személyesen találkozni, de amennyire csak lehetett tartottuk egymással a kapcsolatot, építettük a baráti, üzleti szálakat.

Közös falatozás a nappaliban

A finomságok mind elfogytak az ünnepi asztalokról

Közös ünneplés
Köszönet illeti vezető munkatársainkat Erdélyben és Magyarországon egyaránt. A magyarországi csapat vezetői, munkatársai közül, akik a környékünkben élnek, vagy vállalták az utazást, 2021. december 11-re hívtuk és vártuk Budaörsre. Végtelenül jó érzés volt őket személyesen, az otthonunkban fogadni. Az a Biocomos csengő szeretettel várta, hogy jelezzék a munkatársaink: itt vagyunk!

Kimagasló évet zártunk
Hálásak vagyunk, hogy meghallották a hívó szót és együtt ünnepelhettük ezt a csodás évet. Pedig még akkor nem is tudtuk, hogy a cég milyen kimagasló évet zárt. De éreztük, hogy olyan lendület van, amiből nem szabad kimaradni. A hiteles adatok számunkra a december 20-i HV ünnepen váltak elérhetővé. (Persze, azóta már lelkesen osztottuk meg azokat a munkatársainkkal.)

Erdélyben két helyen találkoztak a Főnix csapat tagjai, ez a kép Dicsőszentmártonban készült

Megünnepeltünk mindenkit és mindent
December 11-én beszélgettünk, terveztünk (hiszen ekkor már megkezdődött a 2022-es üzleti évünk) és ünnepeltünk. Megünnepeltünk minden munkatársunkat, minden vásárlónkat, akik 2021-ben meghallották, amit mondtunk nekik a Biocom életmódváltó, sorsmegváltoztató lehetőségéről. Arról az üzleti modellről, amely hosszú évek óta bizonyít számunkra:
úgy tudsz segíteni magadon, hogy közben más emberek életére is jó hatással vagy.

Az egyik évzáró Romániában

A Főnix csapat göcsi ünnepe

Zsigmond Júlia (Románia, Ezüst HV): Élő közösséget alkotunk
Zsigmond Júlia vezette erdélyi csapatunk évzáró/évnyitó rendezvényről Júlia Ezüst HV tudósít. – Mi, az erdélyi Főnix csapat tagjai, nagyon szeretünk együtt lenni! Két évzáró találkozót is tartottunk: karácsony előtt Göcsön és a két ünnep között Dicsőszentmártonban. Megható volt számomra, hogy az ország különböző városaiból (több száz kilométerről) is jöttek munkatársaink, hogy találkozzanak velünk. Talán soha nem volt annyira szükséges, mint most, hogy élő közösségeket alkossunk, és fogjuk egymás kezét! Hálás vagyok, hogy a Biocom keretein belül erre (is) lehetőségünk van! – fogalmazott a Főnix csapat vezetője.

Egészséget, mosolyt, csodás élményeket!
– Kedves Munkatársaink, akik barátaink is vagytok! – vette vissza a szót Kosiba Ili. – Kívánjuk, hogy akik Budaörsön, Göcsön, Dicsőszentmártonban velünk voltatok ezeken az ünnepi alkalmakon, ebben az évben is egészségben, sok mosolyban,  jó kedvben, csodás élményekben, a mi közösségünkben éljétek jól a Biocomos életeteket, sok-sok új munkatárssal együtt! Így egyre többen mondhassuk: „Panaszra nincs okom!”.

A 2021-es év bőségét jelképezte a terített asztal is

Ezeket olvastad már?