Kezdőoldal Ágak A maga ura akart lenni Simon Viktória, aki párja, Zsombi mellett lett egyetemistaként HV a Kosiba-ágon

A maga ura akart lenni Simon Viktória, aki párja, Zsombi mellett lett egyetemistaként HV a Kosiba-ágon

Simon Viktória hálózatvezető lett a Kosiba-ágon


Simon Viktória 2017. októberében, 17 évesen ismerte meg a Biocomot a párja, Kosiba Zsombor és a családja által. Zsombi bemutatta őt a szüleinek és egy ebéd mellett elkezdtek beszélgetni. Természetesen kérdezték tőle, hogy mit tanul és mik a tervei a jövőre nézve, mi szeretne lenni, ha „nagy lesz”. Még nem sejthette, de ekkor dőlt el a „sorsa”, legalábbis a Biocomos. Ám ezt egyáltalán nem bánja, sőt! Egyetemistaként máris az anyagi függetlenség felé halad, miközben bevonta családját is az üzleti vállalkozásba, a Kosiba-családnak pedig nagyon hálás mindezért. És Zsombival fantasztikus álmaik, céljaik vannak! Nem kérdés, hogy meg is valósíthatják…

Mivel lehet ezt elérni?
Régebben nézegettem Wikipédián a szakmáknak a listáját, hogy tudjam, milyenek vannak egyáltalán. Egyetlen dolog fogott meg, a légiutaskiérő szakma. Tehát elhatároztam, hogy én stewardess leszek úgy, hogy még soha nem is repültem azelőtt. Szóval lelkesen válaszoltam Kosiba Hajniéknak, hogy mivel szeretnék foglalkozni a jövőben. Viszont miután elmeséltem a céljaimat, nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá, hogy ők mivel foglalkoznak. Főleg, hogy az a ház, ahol élnek egy komplett palota és érdekelt, mivel érték ezt el…

Miért nem foglalkozik ezzel mindenki?
Aki ismeri Kosiba József igazgató urat, tudja, hogyan és milyen hatékonysággal kommunikál minden emberrel. Miután elmesélte, mégis mivel foglalkoznak, kettős érzéseim voltak. Korábban semmilyen MLM-mel nem volt tapasztalatom, őszintén fogalmam sem volt, hogy egyáltalán léteznek ilyen cégek. Elég szkeptikus voltam. Nagyon jól hangzott, amit hallottam, viszont nem értettem, hogy miért nem foglalkozik ezzel mindenki?

A magam ura akartam lenni
Józsi minden kérdésemre válaszolt és mindent érthetően elmagyarázott. Átgondoltam és már nem akartam többé stewardess lenni. Én is részese akartam lenni annak, amivel ők felépítették az életüket. Október 30-án segített Hajni a regisztrációban. Ekkor még nem igazán beszéltünk termékekről. Tehát a regisztrálásom elsődleges célja az üzleti lehetőség és a pénz volt, hogy iskola után ne kelljen alkalmazottnak lennem! A magam ura akartam lenni és éreztem, hogy ez az én utam.

Hittek bennem
Nagyon sok segítséget kaptam Hajnitól és Józsitól! Bármi kérdésem volt, egyből hívhattam őket és mindig segítettek nekem, bíztattak, lelkesítettek. Nagyon sokat jelentett, mert akkor ők voltak az egyetlenek, akik hittek bennem és éreztették velem, hogy jobb sorsra vagyok érdemes. Sok erőt adott és úgy éreztem, hogy tényleg bármire képes vagyok! Sose lehetek elég hálás nekik!

Az első Startképzés, amin Viktória is részt vett

Első előadása egy Startképzésen

Az első Startképzés, amit ketten szerveztek Zsombival

Hobbi, majd HV szint
Sokat kellett fejlődnöm, hogy én is elérhessem a hálózatvezetői szintet. Mondhatni, amíg egyetemista nem lettem, addig csak „hobbiként” csináltam a Biocomot. Viszont ahogy az iskola engedte, minden képzésen részt vettem és tanultam. A kitartás és a munka meghozta a sikert a mi csapatunkban is. 2021. januárban kezdtem el minősülni és márciusban vezetővé váltam.

Simon Viktória hálózatvezető lett a Kosiba-ágon

Különleges pillanat: Zsombi tűzhette fel a HV-jelvényt Viktóriának

Jöttek a munkatársak
Márciustól kezdtek el csatlakozni hozzánk jobbnál jobb munkatársaink és az őszi Kulcsember-képzésre már hatan elkísértek minket.

Élményeket ad a Biocom

Gulyás András, Kosiba Zsombor, Szágosné Margó, Simon Viktória, Gódány Anita, Soós Zita, Viki anyukája: Romek Réka és Fazekas Erika

Édesanyám is hálózatvezető lett
Az októberi HV képzésre már jött velünk anyukám is, mint hálózatvezető! Nagyon büszke vagyok rá! Mert bár eleinte nem volt neki szimpatikus a Biocom, rájött, hogy milyen jó is valójában. Amellett, hogy a saját egészségén tudott javítani, már nagyon sok más embernek is segített, hogy jobban érezzék magukat a saját bőrükben!

Igazi családi vállalkozás lett Vikiéknél a Biocom


Igazgatói álom
Hatalmas álmom, hogy Zsombival mi legyünk a Biocom legfiatalabb igazgatói. Legkésőbb 30 éves koromra teljes anyagi függetlenséget szeretnék megteremteni magamnak és körbe akarom utazni a világot a családommal.

Irány Hawaii!
Az elsődleges utazási célunk, hogy legkésőbb 2023. május 17-ig eljutunk a családdal Hawaiira! Az megér majd egy újabb cikket!

Elsődleges cél

Ezeket olvastad már?