Kezdőoldal Ágak Mohácson is sikert aratott a Reg-Enor

Mohácson is sikert aratott a Reg-Enor

p1140071
2016. november 19-én Mohácsra is megérkezett Szabó Sigfrid és a Reg-Enor. A közel két órás estre nagyon sokan eljöttek, közel 70 érdeklődő figyelte és hallgatta az előadást. Ezúton is gratulálunk nekik a döntéshez, hogy szántak időt az egészségre!

„Szalonnás fogyókúrából” ismeretterjesztő kedv
Ujvári Zsuzsanna, a miskolci Sinka-ág Ezüst Hálózatvezetőjének munkatársai csodás estét szerveztek. Papp Anikó hálózatvezető – aki egyébként Miskolcon természetgyógyászként dolgozik – felkereste Ronta Hajnalkát, akivel korábbról már ismerték egymást. Hajnalka az elején, mint mindenki más, szkeptikusan fogadta a „szalonnás fogyókúrát”, de a 11 kg mínusz neki is meghozta a kedvét… Úgy döntött, hogy erről mindenkinek tudnia kell, és egy szenzációs Reg-Enor estet szervezett Mohácson, az Ifjúsági Centrumban! Hajni jelenleg 6-os szintű munkatárs, célja, hogy hálózatvezető legyen, és minél több emberrel megismertesse ezt a zseniális életmódprogramot.

Ronta Hajnalka 6. szintű munkatárs, főszervező

Ronta Hajnalka 6. szintű munkatárs, főszervező

Tanácsok, tapasztalatból
Az estet Ronta Hajnalka Társult Hálózatvezető nyitotta, aki elmesélte a történetét, majd saját példából kiindulva adott tanácsokat, vagyis, hogy:

  • dobjuk ki az olajat,
  • felejtsünk el minden korszerű élelmet,
  • és étkezzünk úgy, mint a nagyszüleink,
  • és persze, hogy megszabaduljunk a sok méreganyagtól, igyunk hozzá Reg-Enort is úgy, ahogy azt a feltaláló megköveteli, az étrenddel együtt!

Szemfelnyitás, természetgyógyászként
Papp Anikó természetgyógyászként felnyitotta a közönség szemét, és rávilágított arra, miért is vagyunk betegek, mit is jelent valójában az EGÉSZ-SÉG, valamint arra, hogy hiába minden igyekvés, ha a májunk „el van koszolódva”, akkor semmi sem működik megfelelően!

Fiatalos nagymama
Schwénigner Józsefné Erika, aki 17 kg-tól szabadult meg, elmesélte, hogy újra a súlyvesztéstől újra szinte „fiatalnak” érzi magát! Hálás a Reg-Enornak, mert nagymamaként aktívan, fitten részt vehet az unokák életében, valamint, hogy a munkáját, ami egy elég komoly fizikai megterhelés, újra el tudja fájdalmak nélkül végezni.

Csak a Biocom!
Schwéninger József, Erika férje szinte a kúra elején már érezte, hogy rendeződnek a gondjai, és el is hagyott minden más készítményt, csakis a Biocom termékeit használja! Erika így beszélt róla: „Október 30-án kezdte el, velem együtt tartotta és tartja az étkezést, a Reg-Enor előtt is fogyott 3 kilót, és most még újabb 2 kg-ot, amióta issza. Látva az én eredményeimet, ez is motiválta. De amiért sürgősen így döntött, annak az volt az oka, hogy a múlt hónapban bélgyulladása volt, nem tudjuk mitől, és kapott antibiotikumokat, valamint két hétig táppénzen volt. A férjem nem beteges típus, és mivel sok a munkája, nem is engedheti meg magának, hogy hiányozzon, még ha már 62 éves is. Ezért azonnal kért engem, hogy el szeretné kezdeni, nem számít a születésnapja közelsége, vagy a munkahelyi évzáró buli, és a karácsonyi eszem-iszom”.

Gondolati tisztítás…
Anikó is kiállt, és elárulta, hogy mit adott neki az a 7 kg mínusz: szinte „kitisztult” a szervezete, és akár hisszük, akár nem, még az „agyát is átmosta”, és tiszták a gondolatai! „Nemcsak az egészségemet adta vissza, hanem a fiatalságomat, a fittséget és egy boldog életérzést is.”

„Szabályok”, a kúra után is
Szabó Sigfrid a maga szerény módján, hihetetlen nagy tudását bizonyító előadásán rávilágított arra, hogy a szervezetünknek igenis szüksége van az alapanyagokra, melyből előállítja a működéséhez szükséges enzimeket. Ha nincs megfelelő alapanyag, nem ürül az epe, nem ürülnek az enzimek, akkor bizony könnyedén „gazdaggá” válhatunk, azaz megismerhetünk számos problémát! Azt mondja, a kúra után is érdemes betartani néhány alapvető szabályt:

  • továbbra is zsírral főzzünk,
  • továbbra se igyunk tejet,
  • és napi kétszer vigyünk be 25-30 gramm zsiradékot!

Sigfrid már dolgozott, mikor Ujvári Zsuzsi született…
A feltaláló 1982 óta praktizál reflexológusként, azaz pontosan annyi ideje gyógyít, ahány éves Ujvári Zsuzsi. Vagyis Sigfrid már akkor masszírozott, amikor Zsuzsi még pici baba volt, és biztosan nem gondolta még akkor, hogy Sigfrid Reg-Enorja fogja megváltoztatni az életét! Ez idő alatt több ezer embernek segített, és amióta feltalálta a Reg-Enort, az elégedett emberek száma csak nő, és egy-egy ilyen előadáson csak azt hallja, hogy: „jól vagyok, köszönöm”! Saját elmondása szerint neki ez egy ajándék volt az életében, amit elfogadott!

Én is, én is…
Az est után szinte azonnal megrohamozták a kérdésekkel az érdeklődők, amiből kiderült, hogy van bőven tennivalója a Reg-Enornak. Sigfrid ezúttal is irigylésre méltó türelemmel válaszolt mindenkinek. Bízunk benne, hogy meglendül a hentesek forgalma az est után!

Papp Anikó hálózatvezető természetgyógyászként is értékes gondolatokat osztott meg

Papp Anikó hálózatvezető természetgyógyászként is értékes gondolatokat osztott meg

Schwéninger Erika 3.szintű munkatárs, aki a férjét is "meggyőzte" a Reg-Enorról

Schwéninger Erika 3.szintű munkatárs, aki a férjét is “meggyőzte” a Reg-Enorról

Telt ház Mohácson

Telt ház Mohácson

Szabó Sigfrid feltaláló a szünetben is népszerű volt

Szabó Sigfrid feltaláló a szünetben is népszerű volt

Ujvári Zsuzsi, a Komporday-ág Ezüst HV-ja Miskolcról segíti a mohácsi kibontakozást

Ujvári Zsuzsi, a Komporday-ág Ezüst HV-ja Miskolcról segíti a mohácsi kibontakozást

 

Ezeket olvastad már?