Kezdőoldal Ágak Változtass, hogy változhass! – Martonovics Gáborné Anita kitűzős hálózatvezető lett a Csordás-ágon

Változtass, hogy változhass! – Martonovics Gáborné Anita kitűzős hálózatvezető lett a Csordás-ágon

Martonovics Gáborné Anita kitűzős HV lett a Csordás-ágon

Martonovics Gáborné Anita 2020 márciusában regisztrált a Biocom rendszerébe. Elsősorban egészségügyi problémájára keresett megoldást, de súlyproblémákkal is küzdött. Azt gondolta, most érkezett el az idő, hogy belevágjon valami újba… Ez a valami a Reg-Enor kúra lett. A valamiből pedig egy másvalaki lett: az üzleti fejlődését nagyban segítette ugyanis a képzések sorozata, például a vecsési. Most kitűzős hálózatvezetőként pillanthat vissza az elmúlt időszakra, amiben van példaadás és tanítás is. Például az, hogy szerezzünk tapasztalatokat, segítsünk másoknak, írjuk le a céljainkat… Neki már egyre több van! Büszke lehet rá szponzora, Hadnagyné Gonda Anita, hálózatvezetője, Kutas Tünde, s ágvezetője, Csordás Anikó egyaránt. De térjünk vissza az elejére, az ő szavaival.

Anita, azon a bizonyos sorsfordító vecsési képzésen

Önmagam legyőzése
Belekezdtem tehát a Reg-Enor kúrába, ami egyben teljes életmódváltást is követelt. A céljaim eléréséhez le kellett győznöm önmagamat, a régi beidegződéseket.

Hálózatvezetőjével, Kutas Tündével, akivel a tréningen találkozott először személyesen

Meggyőztek a kiegészítő termékek is
A Reg-Enor mellé D3-vitamint, kollagént és alga kapszulát is szedtem. Néhány hét elteltével kiegészítettem a kúrámat Vita-Reg cseppel is. Engem a termékek 100%-ban meggyőztek arról, hogy jó úton járok!

Ezen a jókedvű szelfin megjelenik az előtérben a szponzor, Hadnagyné Gonda Anita is


Új irány egy sikeresebb jövő felé
2020. augusztusában döntöttem úgy, hogy belevágok az üzleti részébe is és elkezdtem a hálózat kiépítését. Ekkorra már szereztem annyi tapasztalatot, tudást, hogy minél több embernek tudjak segíteni elindulni egy minőségibb élet felé. Új irányt jelöltem ki magamnak és elindultam az általam választott úton egy sikeres és egészségesebb jövő felé.

Hirtelenjében hatos lettem
A kezdeti lépésekre szinte nem is emlékszem, hiszen egy hónap alatt 5-ös szintre jutottam el. A következő hónapok a folyamatos fejlődésről szóltak. Októberben már 6-os szintű munkatárs lettem.

Változást hozó Vecsés
Ebben a hónapban volt Vecsésen a kétnapos kulcsember-képzés. Szponzorommal, Hadnagyné Gonda Anitával vettem részt a rendezvényen. Itt találkoztam először hálózatvezetőmmel, Kutas Tündével „offline”. A személyes találkozás előtt hónapokon keresztül beszélgettünk telefonon és segítségével csiszoltam a tudásomat, bővítettem az ismereteimet. Ezért is vártam nagyon ezt a kétnapos képzést. Nem tudtam pontosan miről fog szólni, de azt éreztem, hogy a fejlődésem érdekében ott kell lennem. Megkaptam az első oklevelemet is. Csodálatos két napot töltöttem ott és új ismeretekkel felvértezve tértem haza!

A képzésen értettem meg azt is, hogy az egészségesebb élet mellett ezzel az üzleti modellel az anyagi biztonságomat is megalapozhatom.

Írd le!
A képzésen elhangzott számomra a kulcsmondat: írd le! Az a mondat azért volt fontos számomra, mert rávilágított arra, hogy akkor tudok fejlődni, ha leírom a terveimet.

Kitűző, márciusra
2021 januárját már 7-es szintű hálózatvezetőként kezdtem el. Ezt a szintemet sikerült három egymást követő hónapban megvédenem, így március végére kitűzős hálózatvezetővé léptem elő.

Mit is adott Nekem a Biocom?

  • Egy egészségesebb élet lehetőségét, és kiegészítő jövedelmet,
  • az egyéni képességeim fejlesztését,
  • a pénzügyi gyarapodásom kulcsát,
  • támogatást, bíztatást, és elismerést,
  • ami nagyon fontos: elismerést.

Kereskedelmi háttér
Mindezt a munkát a főállásom mellett végzem minden nap. 24 éve dolgozom a kereskedelemben. Az évek során jó és rossz tapasztalatokat egyaránt szereztem. Törekedtem arra, hogy a vevőim igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsem.

Nincsenek egyedül!
Amennyiben a kúrázóimnál is felmerültek olyan kérdések, amelyekre nem tudtam válaszolni, azonnal segítséget kértem a hálózatvezetőmtől. Igyekeztem tudatosítani a kúrázóimban, hogy nincsenek egyedül és a szükséges segítséget meg fogják kapni. Eddig minden kérdésre sikerült a megfelelő választ megtalálni. Így egy nagy csapatként, szinte családként tudunk együtt dolgozni.

Csodás munkakörnyezet
Már régóta szerettem volna egy ilyen munkakörnyezetet, ahol együtt haladhatunk az úton, egymást segítve. A Biocomnál végzett munkám segít, hogy stabilabb pénzügyi alapokra helyezzem a hosszú távú terveimet és egy esetleges munkahelyváltás se nehezítse meg a család pénzügyi helyzetét. Következő célom az ezüst hálózatvezetői szint elérése! Köszönöm Biocom!

Ezeket olvastad már?