Kezdőoldal Ágak Szerbiából Németországba költözve lett HV a magyar üzletépítő a Hliva-Kerekes-ágon

Szerbiából Németországba költözve lett HV a magyar üzletépítő a Hliva-Kerekes-ágon

Gulics Ági úgy lett HV Németországban, hogy még a szponzorával sem találkozott személyesen…

Több egészségügyi problémájára keresett megoldást Gulics Ágnes szívinfarktuson túl, cukorbetegség, depresszió közepette – a vérnyomás gondokról nem is beszélve. Maréknyi orvosságát szeretne volna elhagyni, miközben a Facebook feldobott neki egy egészséges életmódról szóló csoportot, melynek az adminisztrátora Döring Tímea. Ennek köszönhetik az ismeretségüket és a barátságukat is, s Ágnes ennél sokkal többet! A 2019. májusi regisztrációjával ugyanis az egészségtudatosság mellett később üzleti úton is elindult, tisztán online módon. Az 56 éves, Németországban élő HV a Sinka-ágon belül a Hliva-Kerekes ághoz tartozik, a Radányi Team-hez és azon belül Döring Tímeához. Szerbiából, Vajdaságból mentek nyugatra a megélhetést keresve, hiszen a férjével együtt munkanélküliek lettek odahaza. Most már azonban egy határok nélküli üzlet egyre ponterősebb vezetői… A történet elmesélését követően felső vonala is értékeli a szép teljesítményt.

Első cél teljesítve: kitűzős HV lett a Biocomban

Meggyőződés a hatékonyságról
Hat hónapi, teljes életmódváltással járó kúra után nagy örömömre elmúltak a problémáim, a tucatnyi gyógyszer megnegyedelődött, és közben leadtam 13 kg-ot is. A családom is elkezdte használni a termékeket, férjem, menyem, fiam és még a 12 éves unokám is. Az üzleti rész mindaddig nem érdekelt, amíg meg nem győződtem róla, hogy ezt minden embernek meg kell mutatni!

Határozott igen az üzletre
Megkérdeztem a Timit – akitől nagyon sok segítséget kaptam és nélküle nem is lennék itt, ahol most vagyok –, hogy szerinte tudná-e ezt én is csinálni? Timitől egy nagy igent kaptam! 2019 októberében megcsináltuk a Facebook csoportomat és én is belevágtam a Biocomos életbe, amit soha nem bántam meg. Akkor voltam a négyes szinten.

Beletanultam a hálózatépítésbe
Bővítgettem a csoportomat, jelentkezett 1-2 kúrázni vágyó is, és nagyon szívesen foglalkoztam velük, közben képzéseket hallgattam meg és mindég kikértem Timi véleményét, ha bármiben bizonytalan voltam. Nem volt tapasztalatom, mert soha nem is érdekelt és nem is foglalkoztam hálózatépítéssel, de ezt is meg lehet tanulni… Otthon több, mint 25 évig eladóként dolgoztam, talán ez a tapasztalat segített abban, hogyan is kell az emberekkel foglalkozni. Voltak és vannak céljaim, de erről majd később…

Kizárólag online – még a szponzorral is
Tudni kell, hogy itt, Németországban csak online tudunk dolgozni, mi személyesen nem találkozunk a kúrázókkal. Sőt, el kell mondjam, Timivel sem tudtunk még találkozni, messengeren tartjuk a kapcsolatot egymással. Az első perctől virtuálisan építettem a hálózatom, ez a mostani online világ hatalmas segítség számunkra, hiszen ott lehetünk minden képzésen, tanításon, konferencián a munkatársakkal együtt.

Első cél teljesítve…
2020 augusztusában elértem a hálózatvezetői, azaz a 6-os szintet, és akkor megperdült az én szerencsekerekem is… Októberben elértük a csapatommal a 11.000 pontot és akkor már volt a csapatomban egy 6-os szintű munkatárs is.

Meglepő elismerések
Jöttek az elismerések a munkámért, ami igen jólesett, hiszen a 30, keményen ledolgozott munkaév alatt egyszer sem történt meg velem, hogy bárki is megköszönte volna, vagy hálás lett volna a becsületesen elvégzett munkámért. Megkaptam a negyedév legdinamikusabb hálózatépítőjének járó kupát, majd Timitől megkaptam a 10.000 pontos kupát, következett a Hálózatvezetői oklevél, majd decemberben enyém lett még a kiemelkedő hálózatépítésért járó kupa is!

Sikerek a szponzor segítségével
Most már kitűzős hálózatvezető vagyok! S igen, büszke vagyok magamra, hiszen amit szerettem volna eddig elérni a Biocomos életmódban, azt el is értem, pedig nem is akartam az elején dolgozni, csak kúrázni… Szponzorom, segítőm, Döring Tímea nélkül biztos nem tartanék itt, ahol vagyok, hiszen ő az az ember, aki soha nem engedte el a kezem!

Egyre merészebb célok
Céljaim egyre nagyobbak és biztos léptekkel haladok előre. Most következik az Ezüst Hálózatvezető cím, majd az arany… A legfontosabb és legnagyobb célom maradjon még egy kicsit titok, a következő cikkből, amit írni fogok, már ti is megtudjátok miért is lettem én Biocomos!

„Ági az én másik felem”

Döring Tímea (közvetlen vezetője) a következőt írja Ágiról: – Ágival az első pillanattól nagyon jól megértettük egymást. Üzletben eleinte ő sem gondolkodott, csak kúrában. Aztán, amikor a 4-es szintre került, elkezdte a munka is érdekelni. Milyen jól tette, hogy belevágott, hisz fantasztikus csapata van! Ági az én „másik felem”, hisz mi ugyanaz a típus vagyunk, egyformán gondolkodunk, ugyanaz az értékrendünk, félszavakból is értjük egymást. Mindezt úgy, hogy még sohasem találkoztunk! Ebben az üzletben ez a fantasztikus, hogy online is simán fel tudjuk építeni. Az új célt Ágival is kitűztük és jön szépen utánam az ezüst hálózatvezetői cím felé. Sikerülni fog neki minden, amit eltervez, ebben segítem azért, hogy a legnagyobb vágyát is elérhesse.

„Ági igazi csapattag”

Radányi Marcsi (aki Döring Timi szponzora) a következő jellemzést küldte Ágiról: – Ági nagyon elkötelezett munkatárs. Kéri és elfogadja a tanácsokat, igazi csapattag. Folyamatosan képzi magát, fejlődik. Nagyon nagy céljai vannak és biztos vagyok benne, hogy a kitartásával el is fogja érni. Jó vele együtt dolgozni! Büszke vagyok rá, hogy a csapathoz tartozik és ilyen hamar hálózatvezető lett.

Ezeket olvastad már?