Kezdőoldal Ágak Az élete, példája egy nyitott könyv a világ számára: Szabó Anita Viktória hálózatvezető a Sinka-ágon

Az élete, példája egy nyitott könyv a világ számára: Szabó Anita Viktória hálózatvezető a Sinka-ágon

Szabó Anita Viktória hálózatvezető, mellette szponzora, Szilágyi Szabolcs

Hogy mi vezetett Szabó Anita Viktóriánál a HV szintig? Ő azt vallja, hogy részben az egészségi állapota. Mert bár ránézésre egy mosolygós, életvidám, egészséges ember, de a látszat néha csal… Rengeteg műtét, számtalan egészségügyi probléma van már a palettáján: nincs mandulája, eltávolították a pajzsmirigyét – hogy részletesebb felsorolást ne is tartsunk. De ez „csak” egy volt az okok (indítékok?) között. A többit alább részletezi a Szilágyi Szabolcs által szponzorált Biocom vezető, rengeteg tanulsággal azok számára, akik hasonló helyzetben érzik magukat – bármilyen szempontból…


Első ok: egészség
Fentebb részleteztük az előzményeket, ám most már egészen más a helyzet. Nem szedek gyógyszereket, csakis a Biocom termékeit használom, folytonos méregtelenítés és odafigyelés az életem.

Második ok: három gyönyörű gyermekem
Mindhárman szinte születésüktől fogva a Biocom termékeit kapják. Amire a legbüszkébb vagyok, hogy a két nagy a közintézményeket úgy járta végig, hogy betegség miatt egyetlen napot nem hiányzott!

Mindig van remény
17. éve csonkolták a pajzsmirigyem. A legkisebb a Reg-Enor kúrát követően jött a világra. A középső már a borzalmas pajzsmirigy hormonjaimnak köszönhetően 30. hétre született. Mindkettőjük fogantatása és megszületése maga volt a csoda. Annak ellenére, hogy mindenki azt gondolta, betegek, vagy betegesek lesznek, életerős, stramm gyerekek. A legnagyobb lányom 19. évesen súlyos beteg lett, a rengeteg kezelést követően a Biocom termékeivel és életmódváltással sikerült a szteroidok által okozott plusz súlytól megszabadulnia. Újra a régi és második éve teljesen tünetmentes!

Harmadik ok: az édesapám
Az édesapám, aki már nincs közöttünk. 2011-ben súlyos beteg lett, a papírjai alapján nem jósoltak neki sok időt. Hazahoztam, lefogyasztottam, s készítményekkel kihoztam belőle a maximumot. „Adtam” neki még hat boldog évet! Megélhette a 40. házassági évfordulóját édesanyámmal.

Negyedik ok: az édesanyám
Az édesanyám, Szabó Mihályné Zsóka, aki az életben is és a Biocomnál is a támogatóm és szponzorom. Aki örömteli búcsút intett a 35. évig tartó borzalmas, egész testét beborító ekcémájának.

Ötödik ok: a párom
A 39. évemig arra voltam ítélve, mutassam meg, mire képes az ember önmagában. A két nagylányomat születésétől fogva egyedül neveltem. Majd jött a párom. 4. éve minden nap arra tanít, nem vagy már egyedül, együtt minden sokkal könnyebb. Csapatban az erő!

Hová is nyúlik vissza a múltam?
1996-ban Gyöngyösön egy háziinfó keretein belül találkoztam Lőrincz János Hálózatigazgató Úrral. Aki ismeri, tudja, személyisége azonnal magával ragadja az embert. Gyorsan beregisztráltam és megvásároltam a termékeket. Akkor még csak 3 termék állt rendelkezésre a palettán. Hazaérve lelkesedésemet a családom azonnal romokba döntötte…

Tíz év kellett a valódi kezdéshez
Majd tíz év elteltével, 2006-ban Szilágyi Szabolcs, aki a hálózatvezetőm, egy herpesz és egy grapefruitcsepp által új lehetőséget biztosított a számomra, hogy az akkor már kb. 90 db termék közül kedvemre válogathassak. Beregisztráltuk az édesanyámat, elkezdtük rendbehozni az ekcémáját. Közben jómagam ismerkedtem a termékekkel és kiválasztottam a számomra megfelelőeket is.

2014: nem voltam még érett
Aztán 2014-ben megjött a várva várt siker. 2×4000 pontértékű vásárlás, már csak 1 hónap választott el attól, hogy hálózatvezető legyek. Nem sikerült. Miért? Mert egyedül csináltam meg a 4000 pontot! Mert nem volt csapatom! Mert egyetlen terméket értékesítettem! Mert kifutott a termék!

Terméktapasztalatom bőven volt
A „bukásom” ismét romokba döntött. Így visszagondolva, mitől is lettem volna hálózatvezető? Nem volt hálózatom! Volt viszont terméktapasztalatom addigra bőven. Ha valaki a segítségemet kérte, azonnal tudtam, mi lenne számára a megfelelő.

Sikeres blogolás
Sokak unszolására – mondván, annyi sok érdekes dolgot tudsz, ezt meg kellene másokkal is osztanod – blog írásába kezdtem. A blogom 80%-a terméktapasztalatokra épül. Mi sem bizonyítja jobban, hogy igenis az embereket érdekli az egészség, mint a látogatottság száma, ami már túllépte a százezres nagyságrendet.

Döntés a fürdőkádban
A bevésődést a harmadik gyermekem születése hozta meg. 2017.12.31-én majdnem 100 kg-san beszorultam a fürdőkádba. Az ízületeim annyira fájtak, nem tudtam kimászni. Akkor, ott eldöntöttem: le kell fogynom.

Nem hallgattam másokra
Hiába mondogatta mindenki, 43 évesen már nem olyan könnyű és hogy egy 3 gyermekes anya fogadja el úgy magát, ahogy van. Nekem csak az járt a fejemben, tőle sem vehetem el azt az örömöt, amit a másik két nagynak okozott, hogy milyen szép, fiatal és csinos az anyukájuk.

Nyíltan vállalok mindent
Azon felbuzdulva, hogy rengetegen olvassák a blogomat, 2018. január 1-én létrehoztam egy facebook-os csoportot. Minden nap élőben beszélek. A termékekről, a tapasztalataimról és nyomon követheti mindenki, hogyan fogyok. Januárban az első élő bejelentkezés alkalmával azt mondtam: augusztusra lefogyok és hálózatvezető leszek. Megcsináltam!

Mi kellett ehhez?

 • 210 nap
 • 301 élő bejelentkezés
 • 905 fő facebookos csoporttag
 • 23db új blogbejegyzés
 • 500 megnyitás a blogomban
 • 2 party (Tisza Tavi Reg-Enor Party, Nyíregyházi Sóstó Party), hogy lehozzam az embereket az internetről és személyesen is megismerjem
 • 80 ember, aki szigorúan dokumentálva velem együtt fogy (jelenleg mínusz 600kg és mínusz 2500 cm…)
 • jómagam példamutatása (-24kg és -105cm…)
 • 124 család, akiket már sikerült bevezetnem a Biocom életbe
 • 20 fő szintes munkatárs
 • a hitem, a szívem, a lelkem és a kitartásom.


Hogyan tovább?
Ezzel kapcsolatban egy Popper Péter idézet jutott eszembe: „Az ember sokszor végtelen hosszú láncot vonszol maga után: a múlt emlékeit. S előfordul, hogy már csak életének romjai között él. (…) Ne a múltban élj, ami már nincs, (a jövőn se tépelődj, ami még nincs), csak a jelent éld teljes erőddel és odafigyeléssel, így lesz hiteles az életed.”

Ezeket olvastad már?