Kezdőoldal Ágak Monspiráció a Shirazban: magas szintű képzést kapott a Sinka-ág

Monspiráció a Shirazban: magas szintű képzést kapott a Sinka-ág

Nem elírás a cím, hanem egy egyedi szóalkotás eredménye. A motiváció és az inspiráció egyvelege, amit a TWT (Tóth-Wolford Team) névadói használnak gyakorta. A rendszerben gondolkodás lépéseiről is halhattak szeptember végén a Sinka Gyula és Tímea által menedzselt ág vezetői, és azzá válni kívánó munkatársai, és még sok mindenről, ami segíti a munkájukat. A helyszín a szokott módon a mesés Shiraz volt, s mindenki élményekkel, tudással gazdagodva távozott Egerszalókról. A krónikát Szilágyi Szabolcs Ezüst HV-nak, az értékes visszajelzéseket a csapat tagjainak köszönhetjük.

Profi levezénylés

Ismét eljött az idő, hogy két napig tanuljunk együtt a Mesés Shirazban! Nekem mindig jó itt, de most ismét a hálózatvezetőm, Szabó Anita Viktória lehetett a háziasszony. Profi volt, remekül levezényelte a két napot, sok-sok spontán, és előre megbeszélt személyiségfejlesztő játékkal fűszerezve!

Motiváció és inspiráció

A hangulat egyre nőtt, ahogy teltek a percek, főként hogy az első napon egy háromórás intenzív tréningben részesültünk a Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Ezüsti Hálózatigazgató páros jóvoltából! Ittuk minden szavukat, hiszen amit ők véghezvittek szűk három év alatt, abból bőven van mit nekünk is gyakorolni! A rendszerben gondolkodás lépéseit, a Motiváció-Inspiráció egyvelegének, a Monspiráció-nak az esszenciáit mind-mind megkaptuk tőlük! Bátorságot meríthettünk, és ezt kiválóan ötvözhetjük a jövőben a tiszta szándékkal!

Tanulás, mindenhol

Délután egy kis lazítás a wellnessben, természetesen jómagam itt is elcsíphettem Lalit, hatalmas gondolatokat tudtunk átvenni néhányan, akik körbeálltuk a medencében. Mindezt tették hatalmas alázattal, nem felejtve, honnan indultak! Este még összejöttünk egy kis közös beszélgetésre, aztán jöhetett a második nap.

Mi vezet a HV gondolkodáshoz?

Új, 1 hónapos munkatársunk, Lihi Olgi hatott meg bennünket dinamikus indulásával, majd Anita vezényletével 3 új 6-os vezető, Lamos Ágnes (mentor: Szegő Tünde HV), Borbély Frigyes (mentor: Szabó Anita Viktória HV), és Bodnár Ivett (mentor: Szilágyi Szabolcs HV) beszélt arról, mi vezet oda, hogy valaki már hálózatvezetőként tudjon gondolkodni, szervezni!

A Biocomot választotta

Szegő Tünde hálózatvezető társunk arról beszélt előadásában, hogyan jutott el odáig, hogy egy jól fizető multi állást feladjon a Biocomért, mik voltak azok a pontok, amik arra vitték, hogy ezt megléphesse, ráadásul egy 11 éves Ökonet-Biocom életutat mesélt el, amiben voltak bőven történések, amikből tanulhatunk mi is!

Kár kihagyni!

Ezután még Tóth Lali kapott szót, közkívánatra, majd következett a Jövőkép Sinka Gyula módra. Az ágvezető szokásos lendületével motivált bennünket, hogy inspiráltak lehessünk, majd a játékos szünetek legvégén Sinka Tímea ágvezetőnk zárta le a két napot, megkérdezve néhányunkat, mit is kaptunk ezalatt! Mindent összevetve nagyon hasznosan töltöttük az időt, jó társaságban, jó mentorokkal csak úgy elrepült. Mindenkit arra bíztatok, legközelebb jöjjön velünk, kár kihagyni! Köszönet a Sinka Házaspárnak és Szabó Anita Viktóriának az áldozatos és precíz szervezésért!

Néhány tanulságos visszajelzés a résztvevőktől:

Lamos Ágnes, Társult HV: Volt, ami most jött át

Már 3. alkalommal vehettem részt vezetőképzésen. Kicsit fáradtan, kimerülten érkeztem, de már az első fél óra után magamhoz tértem a sok pozitív energia, szeretet és ölelés hatására. Fantasztikus 2 nap volt. Köszönjük a Tóth-Wolford házaspár tanításait. Sok újat is hallottam, és sok régi dolog most jutott el a tudatomig. Köszönöm a Tímeáék bizalmát, hogy megtiszteltek azzal, hogy én is kiállhattam és elmondhattam, hogy dolgozunk mi. Hála és köszönet mindenkinek ezért a 2 napért.

Sas Szilvia 5-ös szintű munkatárs: Megkaptam a válaszaimat, hálás vagyok!

Nekünk nagyon jó volt a két nap! Pedig mi először nagyon nem akartunk menni, mindenki áradozott róla, így jó, meg úgy, na hiszen… Na de ha már annyira noszogatnak, akkor menjünk. Lalit hallgatva, és amikor átugrotta a diákat, hát még nagyobb pánik tört rám, míg eddig, hogy akkor most megint honnan lesz infóm, hogy csináljam… Megrekedtünk már 2. hónapja az 5-ös szinten, és innen kell egy valami plusz infó, amivel tovább lehet jutni. Szegény Anitát faggattam, hogy jutok én azokhoz a diákhoz. Kérdezném én tőle is, de azt sem tudom, hogy kérdezzem, csak azt tudom, bajom van – de megkaptam a választ vasárnap reggel Lalitól, majd Gyulától is, mint akik gondolatolvasók voltak, és elmondták nekem, hogy mit kell tennem, hogy kell gondolkoznom, hogy tovább juthassak. Sírva mondtam neki hálát ! Pedig nem így terveztem, a párom, Tamás végre kapott egy összefoglaló képet arról, hogy milyen az, amikor egy ember kiég, Tünde előadásának egy diája nagyon hozzá szólt. A kiégés. Ebben biztos sokan magukra ismernének! Megkaptam a választ, hogy dolgozzam ki saját magamnak érthető módra a marketingtervet, és adjam tovább az én munkatársaimnak is! Akkora nagy energiát kaptam, ahogy otthon kiszálltunk a kocsiból, kérdeztem is Ágit (Bárdos Ágnes HV-m), hogy most mi ez, olyan mintha egy másik világban lennék. Fura érzés volt! Hála ezért a két napért mindenkinek!

Lénárt-Szigeti Katalin HV: Nagy döntések születtek

Ismét csodálatos 2 napot tölthettünk együtt felső vezetőinkkel, ahol sokat tanultunk az életben motiváló szakmai tapasztalatokról a Tóth -Wolford házaspártól. Lali ismertette velünk a Monspiráció rejtelmeit, melyből kiderültek a miértjeink válaszai! Nagyon elgondolkodtató eszmefuttatásnak lehettünk tanúi. Köszönjük, hogy megosztották velünk az új gondolatokat.

Szabó Anita csodálatosan elkalauzolt minket háziasszonyként az én-kép és a hovatartozás lelki mélységeibe, lendületesen és tiszta szívvel adta át nekünk, hogy a csapatszellem mindenre képes. Sinka Tímea felhívta a figyelmünket az ész és a szív harcára, miután az egyensúly kialakult a lelkünkben, meg-értettük, hogy mire van szükségünk a sikeres munkához. Hála érte! Szegő Tünde annyira szívbéli storytellinget mondott el, hogy könnyekkel küzdve új életet kezdett, főállású Biocomosként. Nagy döntések születtek mindenki szívében, lelkében, mert minden előadás szívvel, lélekkel lett összerakva. Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem, mert a pénz fogalmát is átrendeztem az elmémben.

 

Nagyné Ica, 4-es szintű munkatárs: Ezt kell csinálnunk!

Nekem nagyon nagy energiát és bátorságot adott ahhoz, hogy igenis, bele kell vágni és csinálni kell! Nemcsak segítek más embereken, de a mókuskerékből is ki akarok szállni. De ami még nagy örömet és boldogságot okozott, hogy a férjem vasárnap reggel úgy ébredt fel, hogy azt monda nekem: ezt kell csinálnunk, hogy ne kelljen tovább takarítanod! Ez a mondata teljesen meghatott, és az a sok szeretet, amit ott kaptunk, mindent felülmúlt! Itt olyan sok szeretetet és erőt kapsz, amit máshol nem! Példa rá Daragóné Eszter, amilyen nagy szeretettel fogadott minket, vagy hogy Tóth Lali is milyen biztatást adott a képzés után nekünk. Az valami leírhatatlan élmény volt számunkra. de leginkább a páromnak, Csabinak! Rengeteget tanultunk, és feltöltődtünk. Én örülök, hogy ezt a két napot veletek tölthettem!

 

Baloghné Hajling Anikó, 4-es szintű munkatárs: Fantasztikus volt!

Csodálatos két napot töltöttünk a Shiraz Hotelben. Új élményekkel és ismeretekkel lettünk gazdagabbak. Ezt nektek is át kell élnetek! Fantasztikus volt!

 

Simon Katalin, 4-es szintű munkatárs: Ezt át kell élni!

Azt elmondani nem lehet, milyen jó volt! Meg kell tapasztalni, át kell élni! Ott kell lenni! Hálás vagyok, hogy ott lehettem/lehettünk. Sokat tanultunk. Hála és köszönet hálózatvezető párosomnak: Lénárt-Szigeti Katinak és Csabának ezért a két csodálatos napért.

 

Vadászi Angéla 2-es szintű munkatárs: Vezető akarok lenni!

Lehetőségem nyílt két napot eltölteni a mesés Shiraz Hotelben. Mikor odaértünk, akkor tudtam meg, hogy ez egy vezetőképzés. Rögtön az jutott az eszembe, hogy mit is keresek én ott? Mert, hogy én csak 2 hónapja fogyasztom a termékeket. Megismerhettem, hogy milyen is a Biocomos élet, milyen az, amikor az ember minőségi életben él. Láttam, hogy mennyi jó ember van ezen életforma mögött. Tanulhattunk az elmondott tapasztalatokból. Arra is rájöttem, hogy mit is kerestem én ott… mert én is vezető akarok lenni! Ahhoz pedig nem más kell mint: látni, hallani, kérdezni és figyelni. Már most tudom, hogy a következő képzésen is ott leszek.

Kocza Sándorné Katika, 5-ös szintű munkatárs: Energiát és megerősítést kaptam

Nekem a két nap hatalmas energiát adott! Mindenkitől tanultam, segítettek, hogy előbbre léphessek. Megerősítettek abban, hogy az álmom ne maradjon álom. A legjobb két nap volt, mert az itteni előadókat nem kis élmény volt hallgatni!

     

Ezeket olvastad már?